forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zahtev Bernardu Radovcicu!!! Kupac je uvek u pravu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by JefCostello

quote:
Originally posted by profesor-inz

...znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica...

mislim da je sud u Strazburu ipak preblag za Bernarda, pogotovo u svetlu cinjenice da tamo moze i da se izvuce (jer se ne sudi pojedincima vec drzavama) pa stoga predlazem odmah sud za ratne zlocine u Hagu

MA JA SE NE ZEZAM, SVAKO NEKA RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA, ILI NEKA SE SKLONI!
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 13/09/2009 : 20:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message
quote:

Normalno je što svi tako reagujemo, znam mnoge ljude koji odvajaju od usta da bi kupovali stripove, znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica...

Nevjerovatno!
Pa el te netko tjera da daješ pare Bernardu?
Jel moraš imati svako jebeno izdanje Zagora i u svakom jebenom formatu?
Ako je vec stvarno došlo do toga da se i vlastitoj djeci uskracuje od usta da bi se ispunila kolekcionarska strast, e onda tu sigurno netko ima puno problema... a taj nije Bernard Radovcic.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

LUDENS I VC SU ŽESTOKA KONKURENCIJA I TO JE JEDINA PRAVA ISTINA 100%

I opet se slazem sa profom. Ako sam ja prestao da kupujem Zagora Ludens regularnog i specijalce, a poceo iste da kupujem od VC-a, meni to dodje kao konkurencija. Specijalce sam prestao upravo zbog brljanja, a regularne zbog preklapanja. Sad, da li bih nastavio regularne da nije bio VC? Sigurno DA. U tom smislu oni jesu konkurencija, a ako se misli na neku drugu vrstu konkurencije, u smislu kvaliteta, to je neka druga prica.
Takodje bih napomenuo da nikad ne bih prestao da kupujem specijalce Ludensa da su svi odradjeni kako treba. To je sto se tice konkurencije u smislu kvaliteta.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 13/09/2009 20:35:56
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

U to sa HC-om ne ulazim,ali,ovakvo bespotrebno stvaranje nepostojecih "zaracenih strana",me iritira! Profo,ne siri negativnu energiju!
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 13/09/2009 : 20:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Zao mi je sto cu vam ovo reci ali Bernarda boli k.... za sve nas.
Nece se on gnjaviti da odgovara sirokoj narodnoj masi(citaj: ljubiteljima stripova).
Vec sam nekoliko puta pisao o ovoj temi ,i necu vise, ali kolko da znate:
pogledajte od kada sam ja clan ovog foruma; e od tada ja saljem mailove Bernardu i pokusavam da stupim u kontak s njim , ali sve je to uzalud .
Tako da, nista nece biti od ovoga, samo se vi ispucajte, bar cete si olaksati na dushi.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by cronos six

preskakanje brojeva
izbacivanje naslovnica(m.no-nesto se promenilo)
spajanje m.m s.agent u jedan broj(opet gubljenje jedne naslovnice)
preskoceno izdanje"bis"m.m
zagor i tex hc u zaostatku.
stvarno nam neko treba dati odgovore na sve to?kupci padaju u nebuloze sta kupiti.recimo uvek sam bio za to da pravim kombinaciju ludens-v.c,ali brlja se na obe strane.ko sto neko rece ovde na forumu, zelimo samo 2-3 odgovora.ne mora neko biti zastupnik ako nece da gubi celu godinu s nama.kratko i jasno-to,zbog toga,oce biti,nece biti i kraj.
imas podrsku i od mene profesore,a ja cu i dalje kritikovati ne samo ludens vec sve neprofesionalne izdavace,iako to pojedinci zovu pljuvanjem.

I jos da dodam zemo neobjavljivanje dodataka ili trpanje u druge specijalce gde ne pripadaju.
VC sa svim svojim nedostacima ipak bolje radi,osluskuju,popravljaju neke stvari vremenom.
Napadaj zemo,od svih nas se ocekuje da korektno radimo svoj posao a kad se to isto ocekuje od izdavaca onda smo razmazeni

Upravo tako neka odštampaju sve dodatke i pronadu nacin da nam ih uz neka sledeca izdanja podele.INACE NIJE PLJUVANJE TO ŠTO NEKOM KAŽEŠ KAKO TREBA DA RADI, PA JA SAM OVAJ TOPIK OTVORIO NE DA BI SE IŽIVLJAVAO, VEC ZATO ŠTO HOCU DA NASTAVI SA IZDAVANJEM KAKO BI ZAOKRUŽIO KOLEKCIJU. PLJUVANJE JE KADA SE BEZ POVODA BAVIŠ UNIŽAVANJEM NEKOGA.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by bitola

Zao mi je sto cu vam ovo reci ali Bernarda boli k.... za sve nas.
Nece se on gnjaviti da odgovara sirokoj narodnoj masi(citaj: ljubiteljima stripova).
Vec sam nekoliko puta pisao o ovoj temi ,i necu vise, ali kolko da znate:
pogledajte od kada sam ja clan ovog foruma; e od tada ja saljem mailove Bernardu i pokusavam da stupim u kontak s njim , ali sve je to uzalud .
Tako da, nista nece biti od ovoga, samo se vi ispucajte, bar cete si olaksati na dushi.

I MENE ISTO BOLI ŠTO I NJEGA, KADA BUDE POTONUO, ONDA CE POCETI DA OSLUŠKUJE! aTIRAŽI MU SE SIGURNO SMANJUJU!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7959 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
I jos da dodam zemo neobjavljivanje dodataka ili trpanje u druge specijalce gde ne pripadaju.
VC sa svim svojim nedostacima ipak bolje radi,osluskuju,popravljaju neke stvari vremenom.
Napadaj zemo,od svih nas se ocekuje da korektno radimo svoj posao a kad se to isto ocekuje od izdavaca onda smo razmazeni

ma nemam reci.samo se pitam dali je bernard kolekcionar i zar mu ne znaci da to sto odstampa bude i njegova kolekcija?a on izgleda radi po principu stampam moje a kupujem tudje.
i gaston i markos i dado rade taj poso iz ljubavi prema stripu,normalno i sa dozom zarade(i ja nebi dzabe),ali stvarno profesionalno.i kad im nadjes neku zamerku,odmah dobijes objasnjenje.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9552 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 13/09/2009 : 20:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Moram da stanem na strani Bernarda. Ajde da tražite da pokuša poboljšati prijevod ili nešto bitno ali HC i to Zagora?

Ja sam rasipnik kad se tice stripova ali kupovati zagora u HC je perverzija i luksuz koji si ja , hvala Bogu , nikad necu dopustiti. Bježim od toga kao vrag od tamjana.

Bolje da prešpara koju kunu i uloži u nešto drugo u ova krizna vremena.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Takode svi smo osipali drvlje i kamenje na VC, ja medu prvima, ali oni definitivno osluškuju tržište, vidan je napredak na svim poljima, dobar je danas i kolekcionarski, redovni daleko bolji, vrecice, naslovnice, dizajn, komunikacija...Može se kad se hoce!
OD NAS ZAVISI!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Deers

Moram da stanem na strani Bernarda. Ajde da tražite da pokuša poboljšati prijevod ili nešto bitno ali HC i to Zagora?

Ja sam rasipnik kad se tice stripova ali kupovati zagora u HC je perverzija i luksuz koji si ja , hvala Bogu , nikad necu dopustiti. Bježim od toga kao vrag od tamjana.

MA TO NA ŠTA JE POTREBNO TROŠITI NOVAC NIJE PRIMARNA TEMA, ovde se vodi prica o neprofesionalnom pristupu izdavaštvu, o zbrajanju baba i žaba, šarenilu...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 20:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

U to sa HC-om ne ulazim,ali,ovakvo bespotrebno stvaranje nepostojecih "zaracenih strana",me iritira! Profo,ne siri negativnu energiju!

Samo konkurencija može da stvori kvalitet i spreci monopol, nama citaocima je to najbitnije, zato nema potrebe da pricaš o negativnoj energiji!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9552 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 13/09/2009 : 20:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:

quote:

MA TO NA ŠTA JE POTREBNO TROŠITI NOVAC NIJE PRIMARNA TEMA, ovde se vodi prica o neprofesionalnom pristupu izdavaštvu, o zbrajanju baba i žaba, šarenilu...

Koliko ja znam, ispravi me ako griješim, Ludens izdaje specijalce kao i obicne stripove u SC!!!! uz to je svako toliko izbacio HC specijalna izdanja kao bonuse !

E sada uz 1001 izdanje zagora misliš da ne bi bio nastavio da mu se isplatilo...

Njegova jedina greška je što vas je razmazio, ponašate se kao djeca........

Bez brige necu ti više kvarit topic tako kad ga budeš slao bernardu imaš što manje posla za brisati

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 21:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

quote:

Koliko ja znam, ispravi me ako griješim, Ludens izdaje specijalce kao i obicne stripove u SC!!!! uz to je svako toliko izbacio HC specijalna izdanja kao bonuse !

E sada uz 1001 izdanje zagora misliš da ne bi bio nastavio da mu se isplatilo...

Njegova jedina greška je što vas je razmazio, ponašate se kao djeca........

Bez brige necu ti više kvarit topic tako kad ga budeš slao bernardu imaš što manje posla za brisati

Ma šta ima da mu šaljem topik, nisam ja poštar, sam treba da se zainteresuje za naše stavove, nisam razumeo ostalo, kako nas je on to razmazio? Pa on teba da grize, jer od toga živi, nismo mi sa njim u emotivnoj vezi!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/09/2009 : 21:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ovakvu gomilu gluposti u jednom topicu vec jako dugo nisam procitao.

Blago nama nama sa takvim ostrumnicima.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/09/2009 : 21:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
[/quote]Ma šta ima da mu šaljem topik, nisam ja poštar, sam treba da se zainteresuje za naše stavove, nisam razumeo ostalo, kako nas je on to razmazio? Pa on teba da grize, jer od toga živi, nismo mi sa njim u emotivnoj vezi!
[/quote]

ja mislin da si ti zaljubljen u njega

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/09/2009 : 21:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Ma šta ima da mu šaljem topik, nisam ja poštar, sam treba da se zainteresuje za naše stavove, nisam razumeo ostalo, kako nas je on to razmazio? Pa on teba da grize, jer od toga živi, nismo mi sa njim u emotivnoj vezi!
[/quote]

ja mislin da si ti zaljubljen u njega
[/quote]

Ha, ocito bi ga Bernard trebao pozvati u svoj krevet i imati prisniji odnos sa svjim kupicima!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40942 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/09/2009 : 21:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Profesore kralju.. Svaka cast za to sto si imao muda da u ime svih nas izneses ono sto vec dugo tinja, a to je Bernardovo "boli me kurac" prema svima koji kupuju ta izdanja... Price oko toga sta je luksuz a sta nije padaju u vodu.. Ja kupujem takodje HC ne zato sto imam para za bacanje vec zato sto to volim, a tesko dolazim do novca jer ne radim i stedim na svemu da bih kupio taj jebeni HC.. I onda sretnem Bernarda u Makarskoj i pitam ga da li planira da to objavi, i dobijem odgovor kratak i jasan "Nema sanse"... I okrene se i ode... To je takva bezobrastina da ja nemam reci... Moje misljenje o takvom coveku ne moze ni jedna negativna skala da izrazi... S T R A S N O ! ! !
Ja onda ispadam budala sto sam kupovao njegova izdanja i imacu usranu kolekciju.. Cilj onda nije bio da svi budemo zadovoljni vec samo on.. A to je jaaaako bezobrazno...
O tome ko sta ima pravo da napise ovde ne vredi trositi reci, ali svakako mi koji kupujemo to sto on prodaje mozemo da napisemo da li nam nesto odgovara ili ne odgovara.. Kada Marko tebi moze da napise da si iritantan lik a nisi ga ni spomenuo, mozemo i mi za Bernarda da napisemo da pisa na nas ovakvim ponasanjem... Ja kupujem njegovog Zagora na hrvatskom jeziku koji mi apsolutno ne odgovara a ne kupujem onog na srpskom iskljucivo zato sto je HC i sada treba da se stane...
Blek i Mark su ista prica, uzas... Nekoliko puta sam se lomio da li da nastavim sa tim ili ne, ali zivci su mi sve tanji...
Mozda je razlog svemu ovome Libellus i njegovo idealno izdavastvo, a mozda nas je samo dotakao krajnji neprofesionalizam, ne znam... Sve u svemu, Profesore, moja apsolutna podrska za sve sto si napisao... Keep on going ! ! !

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 13/09/2009 : 21:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Koji iritantan lik, ovaj profesor.

Stvarno ste iritantna osoba... Vi spavate sa Zagorima? Vasi zahtevi idu do manije. Ja se nadam da Bernard Radovcic nece udovoljiti vasim zahtevima, samo zato sto ste dosadna osoba. Sta je sledece sto cete uraditi, otici cete u ZG sa bejzbol palicom? U redu, konstruktivno, ali ovo... Hvala bogu, pa ste samo fan Zagora! Sta li bi bilo da za jos nesto ovako penite...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/09/2009 : 21:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Mozda je kupac uvijek u pravu, ali ako je ovo nacin da se to iskaze onda kvragu.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 13/09/2009 : 21:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Sta ste napali Marka? Covek nastupa sa pozicije izdavaca. OK, ljudi hoce HC, Bernard se ne oglasava, nece biti HC izdanja. Nije mu isplativo. Koliko se secam, on je i batalio Forum zbog toga sto mu je svako sugerisao kako i sta treba da radi. Kapiram sta profesor hoce da kaze, ali bih voleo da vidim kako on odlazi na radno mesto i tim tonom od direktora trazi platu koja mu jos nije isplacena ali zbog koje ustaje u pet ujutro.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/09/2009 : 21:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Zamisli kad bi svi clanovi foruma upalili caps lock, naoruzali se usklicnicima, i ajmo udri. Na sto bi to licilo?
Go to Top of Page

mile.soric
Starting Member

Croatia
11 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 13/09/2009 : 21:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mile.soric a Private Message
Vec dugo vremena nemam snage napisati nista na ovu i slicne teme, i to upravo zato jer nista ne mogu promijeniti. Jednostavno sam shvatio da mi nema smisla ljutiti se na propuste izdavaca, vec trebam biti 'iskljucen' i, drzeci se po strani, i dalje kupovati stripove, kao okorjeli kolekcionar, cije se 'stripomanstvo', imam utisak, od strane izdavaca cesto zloupotrebljava.

No ova tema me je opet nekako potakla da napisem rijec-dvije.

Dakle, kao okorjeli kolekcionar koji stripove kupuje otkada postoji (od 1970-tih godina), i kojemu kao takvom 'nema spasa', ja kupujem SVE junake, bilo da se radi o stripovima koji izlaze na kioscima u mekoj varijanti, ili o onima koji se prodaju po sajmovima ili strip-knjizarama u tvrdoj varijanti.

I kao takvoga, jako mi smetaju neke stvari koje sam vec nekoliko puta iznio, i naravno, nakon toga pretrpio kritike, koje vjerojatno ne dolaze od strane istinskih strip-zaljubljenika, vec ljudi kojima strip nije samo zadovoljstvo, nego ocito i biznis.

Ponovit cu samo nekoliko meni najvaznijih okolnosti.

Prije svega, jako mi smeta nepostivanje originalne talijanske kronologije, i opcenito, nepostivanje originalnog talijanskog formata stripa.

Zasto je SD pocela s izdavanjem regularnih epizoda Zagora, Teksa i drugih junaka, i te epizode potpuno nepotrebno i promaseno numerirala od (vlastitog) broja 1, i zasto je s time Ludens nastavio, pa da onda imamo situaciju da brojevi ne odgovaraju talijanskoj kronologiji? Trebalo je jednostavno poceti izdavati stripove navodeci originalni broj od kojega se nastavlja s izdanjima.

Nadalje, zasto se ne postuje originalni talijanski format stripa? Zasto su nasa izdanja za centimetar uza od talijanskih (tu moram odati pocast jedino izdanjima SD, premda je papir kojeg je koristila SD bio losiji i 'manje stripovski' od ovoga kojeg koristi Ludens)? Zar bi taj originalni talijanski format stripa toliko nesrazmjerno poskupio sam strip kao proizvod?

Zasto Ludens izdaje trobroje Komandatna Marka, na nacin da kao naslovnicu upotrijebi onu koja pripada jednoj od te tri price, a koja nema nikakve veze s ostale dvije (a zamislite da se onda i takvoj naslovnici stavi naslov joj ne odgovara, koji odgovara nekoj drugoj od te tri price!). Ovo me podsjeca na nebuloze Dnevnika koji bi Zagorovom stripu stavio naslovnicu Teksa, ili stripu Kapetana Mikija naslovnicu Kita Tellera. Tu po meni nema razlike.

Cemu sluze reprinti Zagora Gigant? Cemu sluze reprinti Zagora Klasik? Ima li to veze s mojom kolekcionarskom stripomanijom i stripomanijom ljudi kao sto sam ja te cinjenicom da mi 'moramo' kupiti i ta izdanja, jednostavno zato jer ih moramo imati sva? Dalje necu.

Cemu sluze Ludensova izdanja Mark Specijal (koji zapravo predstavljaju regularne epizode, no nekome je palo na pamet da izmisli seriju Specijal i time opet gazi po originalnoj kronologiji)?

Primijetio sam u zadnje vrijeme da se na rubnim stranicama Teksa naslov broja printa u svjetlijoj nijansi plave boje, sto ne izgleda lijepo kad se stripovi sloze okomito jedan do drugoga u vitrinu. Je li to zbog ustede tonera?

Zasto izdavac Van Gogh tiska Juliju na nacin da table printa 'izduljeno', pa likovi djeluju deformirano? Koji se genijalni um toga dosjetio i zasto?

Zasto, zasto zasto?

Mogao bih s ovakvim primjerima jos jako dugo, ali cu ovdje stati jer se ne zelim po tko zna koji put iznova iznervirati. Ne znam sto me vise iznervira, cinjenica da se odredjene kretenske stvari rade radi novca ili jednostavno zato jer ih rade, oprostite na izrazu, kreteni.

No, da ne bi ispalo da samo kritiziram, za kraj moram istaknuti jedan svijetli primjer strip izdavastva: Ken Parker.

Bez namjere da se dodvoravam bilo kome, ovdje konkretno Marku Sunjicu, moram reci da me je izdanje Kena Parkera odusevilo, medjutim ne zato sto se tu radi o vrhunskoj produkciji (tvrde korice, kvalitetan papir), vec zato sto se vidi da u tom slucaju izdavac nije kreten niti mu je primarna namjera novac - upravo suprotno: ljubav prema stripu. Postuje se originalna KRONOLOGIJA i stripovi imaju originalni FORMAT.

Samo te dvije stvari, i vec sam sretan.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27540 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/09/2009 : 22:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Ajde ljudi stanite na balun.
Normalno da vas smeta da kad ste zapoceli kupovati hc a sada je nastavak izdavanja hca upitan,ali nije sa vama Ludens potpisao ugovor da ce izdati sve u hc pa se vi sada tužite da ste prevareni.Ocigledno hc se nije dobro prodavao ili im se neda backati s njim.Vi lijepo onda u znak protesta nemojte kupovati Ludensove stripove i potražite alternaciju.Ovolika"buka"po forumu je nepotrebna.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/09/2009 : 22:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Da nije tužno, bilo bi smiješno.
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000