Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40985 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 03:20:49
|
Ja ne verujem da dosta vas ima toliku averziju prema Inzu... Zasto? Zato sto ima svoje "ja" i zato sto se ne ulizuje izdavacima, administratorima, moderatorima ili sta ti ja znam kome drugom? Strasno.. Pa jebemu misa zar je tesko sesti za kompjuter jednom u mesec dana i napisati: "Ej ljudi, ovo ide, ovo ne ide, ovo je pod znakom pitanja zbog slabog odziva kod kupaca ili neceg desetog.." A ne "odustati" od foruma zato sto mu svi govore sta da radi... Samuraj rece da ispada da mi kupujemo stripove da bi kao ucinili izdavacu.. NE, vec zato sto to volimo, i ako vec izdvojimo pare za to hocemo da budemo zadovoljni, a ako smo mi zadovoljni verovatno ce biti zadovoljan i Bernard.. Poenta je da bude obostrano zadovoljstvo... Nije toliko bitan ni HC, ni SC, ni prekid, a ni pocetak koliko los odnos sa kupcima.. Makedonac kaze da od 2003. salje mailove Ludensu i ostaje bez odgovora... Ja bih posle 6 godina ignorisanja poslao antraks u firmu..  1 Euro rece da skuplja neke vojnike (Valjda mu Superhik nece oteti) i da mu salju kuci kataloge, flajere, cestitke, mailove... E to je postovanje kupca.. A ako nema toga, moze se kao neki drugi napisati par reci, gde, sta, kako i ostalo... I sa svima su u dobrim odnosima.. Pa ako se i kasni, napise se: "Kasni se zato sto Dok Lester kreci tasti tavan.." Ali znamo o cemu se radi i OK.. Ne kazem da trebamo znati kompletno poslovanje izdavaca, ali par reci objasnjenja, odgovora na pitanja bi skoro sve popravilo... Propusta ima dosta, ali uz pravilno osluskivanje foruma i ostalog mogu se ispraviti.. Sve ostalo smatram bezobrazlukom.. Kao i napadanje Profesora.. Znam i ja da deluje preko foruma po nekad drzak, ali nemojte mu to uzimati za zlo... Pa svi imamo zute minute.. Sto se ovoga tice potpuno je u pravu... @Globinjo Ne spamuj topic smajlijima, banovacu te.. Poslednje upozorenje..  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 14/09/2009 : 03:29:10
|
Za ovo oko Inza si skroz u pravu. Daj da komuniciramo svi na njegov patentirani nacin. Evo, ja cu cekati da ti nesto prokomentarises u vezi sa odredjenim strip junakom a onda cu da ti repliciram sa NISI NORMALAN! ZA SVE TE GLUPOSTI KOJE CITAS STRIP XYZ JE ZAKON! JASNO MI JE DA NEMAS VEZE SA ZIVOTOM ALI PRAVE VREDNOSTI SE MORAJU POSTOVATI!!! JEL TI JASNO?!? Videcemo koliko ces ti onda biti pun razumevanja. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40985 Posts
Posted - 14/09/2009 : 03:34:11
|
Hahaha... Dobro, drzak jeste, ali los nije da bi ga svi gledali tako kako ga gledaju... |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 14/09/2009 : 03:46:52
|
Covek je u pravu sto se tice dela da bi Bernard trebao da se obrati forumasima i objasni zavrzlamu oko HC. "Trebao" a ne "mora". Ako on ne zeli da to ucini, to je njegov problem, ali ne mozes mu postaviti ultimatum da to ucini. Ni SBE nema zvanicnog predstavnika koji se obraca ljudima po italijanskim forumima, niti na sajtu mozes naci neki mail sem onog za narucivanje novih brojeva. Do ljudi u Bonelliju mozes doci samo ako te neko "preporuci". Ugasili su Napoleonea, Nicka, Legs itd a da niko to nije obrazlozio nekim specijalnim saopstenjem. Jednostavno, oni izdaju stripove, ti ako si zadovoljan kupujes, ako nisi ne kupujes. Licno to ne odobravam, ali ne postoji nacin da se to promeni. Bernard ocito igra na tu kartu i zna da ljudi u Hrvatskoj i Sloveniji nece prestati sa kupovinom Ludensa ako se on ne javlja po forumima. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40985 Posts
Posted - 14/09/2009 : 03:54:02
|
Da, ali SBE "proizvodi" stripove, a ne pravi ruglo od necije numeracije, formata, frlja se prevodom i ostalim stvarima.. Zato "mora" da napise nekad par reci.. Ali pazi, ni meni licno nije mogao 3 reci da kaze, da me pogleda kao njegovu "musteriju".. Jednostavno Bernard ima jako los odnos prema kupcima i sa te strane svaka Profesorova rec je tacna... Znam da ide na to sto si spomenuo, racunajuci da su ljudi kupili preko 350 Zagora extra i redovnog i da sada nece odustati.. Ali opet, ima li se bar trunke ljudskosti da se napise jednom u mesec dana "Hvala svima sto podrzavaju Ludens, ide tesko, ali valjda cemo uz zajednicki trud opstati.." I svi bi razumeli da se ima problema i ostalo... Ovako je sve smesno.. Ne znam za ostale, ali ja sam naucen da kad nesto radim da to radim valjano ili da ne radim uopste... Neko izgleda nije... Verujem da se slazes i ti sa nama u vezi svega ovoga.. |
Edited by - sawitch on 14/09/2009 03:55:14 |
 |
|
hua
Average Member

Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 14/09/2009 : 04:38:51
|
Ludens je promenio štampariju i koliko ja pratim nova štamparija TIPOMAT nije odštampala ni jedan HC strip. AKD je štampao HC Zagora do pre pola godine-godinu.
Pitanje je, da li Bernard "I KAD BI HTEO" uopšte može u novoj štampariji da stvori HC Zagora???? Možda oni ne rade sa tvrdim koricama, pa bi za udovoljenje zahtevima Profesora (i mene izmedu ostalih) trebalo naci novu štamapariju što je pretpostavljam veliko cimanje za Bernarda koji nema interesa za to.
I ja ocekujem što pre da nekako Bernard saopšti informaciju da ce BITI ili NECE BITI još HC izdanja, kao što je usmeno proturio za Dilana Doga, pošto izgleda ne ume drugacije. 
A to ce koristiti svima. Prvo, NJEMU, jer cemo mi "HC-ovci" vecinom pohrliti da pokupujemo novoizašla SC izdanja (naravno psujuci u sebi, ali bože moj...). Drugo, NAMA, jer možemo da razmišljamo i donosimo odluke o tome kako dalje. Trece, samim SC stripovima jer "nesretnici" se prljaju i žute na policama u striparnicama dok vreme prolazi. Cetvrto, STRIPARNICAMA, jer ce naruciti više SC-a ubuduce i znati šta da kažu mušterijama.
Kod LUDENSA sve ide metodom iznenadenja, tako mi se cini. Uglavnom me izneneadi i obraduje terminom i izborom stripa (recimo specijalca), ali ne želim da se iznenadujem i time što je izašao HC. Hocu da ZNAM da ce izlaziti ili nece. To je razuman zahtev na koji bi treabalo dobiti odgovor u par reci.
Btw, kao što se da primetiti, nikad gori kvalitet SC Ludensa nije bio. Zato je i HC toliko tražen sada. Ovi novi SC su svi poderani i mi ljubitelji tvrdog izdanja verujemo da ce to HC izdanje ne samo utvrditi korice nego nas i spasti od uzimanja ovih ružnjikavih SC stripova (krutih i u štampariji oštecenih)...
Mislim da je Profesor izneo dobar stav, sa malo neodmerenim recima u par navrata. Podržavam ga u svakom slucaju, u nameri da dobijemo jednostavan odgovor na to pitanje: (ako štampaš da doticni lepo uoci)
Poštovani Bernarde, hocete li i ubuduce izdavati tvrdo ukoricenog Zagora??
Usput, da priupitam, hoce li ikad biti objavljena sva ona preskocena rubrika "LIKOVI IZ ZAGOROVOG SVETA" koju je LUDENS izbacio kad je preuzeo Zagora od Slobodne Dalmacije??
Pozdrav svim forumašima!! |
 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 06:07:10
|
Nacin na koji je Inz izneo zamerku je pogresan, razlog za tu zamerku je apsolutno opravdan...Niko nije potpuno u pravu ali niko nije ni potpuno u krivu ovde, ni Inz ni Ludens kao izdavac. Rec je u tome da ma koliko se i Srbija i Hrvatska i BIH trudili da budu deo Evrope i zapada, ipak je to Balkan i bice tako jos dugo, u nijednoj drugoj zemlji bilo koja firma koja drzi do sebe i svog prosperiteta nece voditi posao bez Customer Servica ,jer to je cesto razlika izmedju uspesne firme i bankrota (primer K-Mart/Wal-Mart), ali kao sto rekoh mi nismo zapad niti cemo jos dugo to biti i nacin na koji se Ludens odnosi ka kupcima nije nista drugaciji nego slucaj bar 90% firmi na podrucju Balkana, jednostavno tako je to kod nas, i tako ce biti dok neko ne postavi nove standarde i pokaze da je odnos ka kupcu bitan a cesto i jedini razlog izmedju uspeha i ne uspeha (Libellus). Da se razumemo, mislim da svako ko je ikada bio u mogucnosti da kupi knjigu ili strip u Barnes&Nobles i isti vrati ako mu se nije svideo nakon par dana bez ikakvih problema i uz komentar da im je "zao sto vam se to nije svidelo, zelite li novac nazad ili biste mozda nesto drugo kupili"...zna da je customer service jedna izuzetno mocna marketinska poluga, ali dok to kod nas neki nikada da shvate... |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
Edited by - tiberije on 14/09/2009 06:08:22 |
 |
|
Hajo
Senior Member

1908 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 14/09/2009 : 06:16:55
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by profesor-inz
Koji iritantan lik, ovaj profesor.
Dobro zašto sam iritantan, zato što tražim svoja prava kao redovan kupac? Što i ti ne probaš da izdaješ Kena malo SC malo HC ako to nije bitno?
Ne nego zbog nacina na koji ih tražiš. Obracaš se covjeku kao da je, u najmanju ruku, klinjo iz susjedstva, kojem ceš, ako te ne posluša opaliti dva šamara.
Citiram: "Bernarde požuri sa odgovorom!!! Mnogo je nezadovoljnih!!!Bice revolucije!!!!" "Da li imaš muda da se bar obratiš saopštenjem ili nas smatraš ovcama?" "I ja ustajem u 5 ujutru da bi zaradio za stripove, i ti ceš morati da radiš" "A samo zato što si neprofesionalan!!" "Znam, ali ovaj decko misli da je vecan i da smo mi stoka!!! Ali vidiš i sam, tiraži mu se drasticno smanjuju, i posle ce da moli, da deli džabe, samo da bi preživeo!" "Ludens i taj Bernard su zaista nešto najneprofesionalnije na svetu!!!" itd itd
Sve u svemu, prestrašno.
Što ti misliš tko si ti? I na osnovu cega imaš pravo ovakvim tonom postavljati pitanja covjeku, kao da ste skupa ovce pasli, a kojeg nikad nisi cuo ni vidio? I zašto bi ti itko normalan nakon ovakvih rijeci išta odgovorio? Ti si bahata, samodopadna, umišljena karikatura, tipicni "junacina iza tipkovnice" koji traži slavu izazivajuci kontraverze.
I što je najsmiješnije, kao spasitelja nudiš Veseli Cetvrtak, olicenje profesionalnosti. Bravo!
Amen. |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 14/09/2009 : 09:22:10
|
makar stoji svaka zamjerka upucena bernardu,jer i mene je to nekoc iritiralo do stupnja anafilakticke reakcije ali...
ovaj inz je pomalo manijakalno nastrojen tip... odi van mal prika,u prirodu... oladi malo... nije smak svijeta ako je smak Zagora vec...
a što se bernija i njegovog profesionalizma tice... da mi D i D iz Libellusa potvrde da ce izdavat ove martije sve što ih sad berni izdaje... u trenu bi se odlucio da ne kupujem više eto ni jedno njegovo izdanje
kvaliteta loša,izdavacka politika grozna,odnos s kupcem ne loš vec bezobrazno katastrofalan...
da nije u pitanju branša izdavanja u kojem je pravo na izdavanje presudno,propao bi u trenu,ne bi mu pomoglo ni to držanje "hebe mi se živo za klijente dok god je meni racunica pozitivna"
i p.s. ne kupujem VC ali razvidno je da ,bar za sada, kontinuirano izdaje puno više bonelli edicija,i bez obzira na kvalitetu (makar nije uopce težak zadatak dostici tu Ludens i SA)...samo vec po tome je VC bolji izdavac |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/09/2009 : 09:53:30
|
quote: Originally posted by darkraver
da mi D i D iz Libellusa potvrde da ce izdavat ove martije sve što ih sad berni izdaje... u trenu bi se odlucio da ne kupujem više eto ni jedno njegovo izdanje
Zar sumnjas da ce da izguraju sve? Ja se pored njih ne brinem ni za MM,NN,MR No,Texa,MV... Malo li je    Ima dovoljno dobrih izdavaca,jeste skuplje ali znas sta dobijes za taj novac a to nije samo kvalitetan strip. |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 14/09/2009 : 10:23:04
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by darkraver
da mi D i D iz Libellusa potvrde da ce izdavat ove martije sve što ih sad berni izdaje... u trenu bi se odlucio da ne kupujem više eto ni jedno njegovo izdanje
Zar sumnjas da ce da izguraju sve? Ja se pored njih ne brinem ni za MM,NN,MR No,Texa,MV... Malo li je    Ima dovoljno dobrih izdavaca,jeste skuplje ali znas sta dobijes za taj novac a to nije samo kvalitetan strip.
A Nick Rajdera      Ili si nakon sto si postigao da ga objave odlucio ga ne kupovati
   Mozda kad vide da si ti odustao od Nicka pomisle da ces odustati i od Texa u boji pa ga stopiraju pa prodje promocija Mafesta u Nis bez Texa u boji   |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 14/09/2009 : 10:33:09
|
@ Ponki Kupuje i Nicka, nego ga zaboravio. No, svakako si u pravu. Tolika kuknjava, a zaboravi ga.  On ce sad da se vadi na one tri tacke, ali mu ne daj za pravo.   |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/09/2009 : 10:34:37
|
quote: Originally posted by profesor-inz 1. Ne želim neku posebnu polemiku sa tobom zato što verovatno cekaš priliku da me konacno zauvek izbaciš sa sajta jer ne spadam u likove koji imaju potrebe da ti se udvaraju. U prevodu ni ja ne mogu da smislim tebe i tvoje nastupe, a ovde sam zbog drugih ljudi koji vole strip.
Ti stvarno misliš da meni treba prilika ili opravdanje ako hocu nekoga izbaciti? Ima tu stotine ljudi koji mi se "ne udvaraju", dapace, pa su clanovi foruma godinama. Razlika izmedju njih i tebe je što su oni pristojni i nisu bahati.
quote: Originally posted by profesor-inz 2.Do sada sam nebrojeno puta na kulturan nacin apelovao na nekoga iz Ludensa da mi se obrati povodom pitanja, a kada te neko ignoriše ko živi od tvojih para imaš prava da budeš i malo oštriji.Ja svakoga dana ustajem u 5 ujutru, a dobar deo zaradenog novca sam ostavljao poslednjih godina upravo njemu!
Gdje si postavljao pitanja? Kome? Kako? Kad? Zar svi izdavaci moraju pratiti forume i odgovarati na pitanje svakome kome se sprdne? To sto Dade i ja to radimo ne znaci da to moraju svi, dapace.
quote: Originally posted by profesor-inz 3.Nemaš potrebe da pokušavaš da me vredaš na sajtu na kome ti možeš da izbaciš mene, dok ja tebe ne mogu. Nismo ravnopravni. Pokušaj ako se nekada budemo videli na neutralnom terenu da pokažeš velicinu.
Ako se nekad budemo vidjeli, ti ceš biti manji od makova zrna, jer sigurno ne bi uzivo ovako vrijedao i vikao "Bice revolucije!!!!" i ostala sranja. Bar se nadam, jer da meni dodeš uživo s takvom histerijom i deracinom, ne znam bi li se uspio suzdrzati.
quote: Originally posted by profesor-inz 4. Ovom poslednjom recenicom ti podcenjuješ rad VC, ni to nije uredu, necu da ih hvalim, ali poprilicno su profesionalni, i vidan je napredak.
Da imaš imalo mozga, vidio bi da sam ja naveden par puta u izdanjima VC kao suradnik. Dakle, nikako ih ne potcjenjujem, niti im želim zlo, dapace, pomažem im koliko mogu. Ali, cinjenica je da je na ovom forumu od prvog dana potrošeno tone bytova na traženje da se promijeni dizajn i dizajner, pa nikome ništa. Je li itko odgovorio? Je li itko ista promijenio? Nije. A za istu stvar napadaš Bernarda. S druge strane, VC i dalje varira s kvalitetom otiska i velik je broj tiskarskih gresaka, stranice su ili duple ili nedostaju. Dakle, ima tu još puno do pune profesionalnosti.
quote: Originally posted by profesor-inz I NA KRAJU VIDIŠ I SAM KAKO REAGUJU OSTALI, ZNACI DA SAM U PRAVU 100%!!!!
Ne deri se na mene. Ako ceš primjetiti, nisam ja rekao da nisi u pravu što tražiš odgovor. NARAVNO da bi Bernie trebao odgovoriti ljudima kakvi su planovi i što ce biti s tim, ali NACIN na koji si ti pokrenuo ovaj topic je ispod svake razine. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts
Posted - 14/09/2009 : 10:40:47
|
quote: Originally posted by Solid Snake
quote: Originally posted by Solid Snake
quote: Originally posted by todorko
A što se tice konkurencije, pa neko je vec napisao da SA/Ludens nisu konkurencija VC-u i obrnuto.
Ludens i VC jesu konkurencija.Odkad je VC poceo da izdaje stripove u Srbiju,Berni je itekako osetio.Pa ono poklapanje izdanja.Nije to slucajno druze.
Kako ljudi bez ikakvih problema iznose tvrdnje i zakljucke, iako nemaju apsolutno nikakvih cinjenica ni dokaza. Sramota.
Nikavih cinjenica???Poklapanje izdanja nije dovoljno za pocetak???Sto nisu ovi iz VC poceli da izdaju redovnog Zagora od broj 500???Koliko se ja secam pre nego sto se pojavio VC ,Ludens je sporije izdavao stripove.Zagor specijalci mislim da su isli jednom godisno.Sad izdaju svaka tri meseca. Ako ti vidis Ludens samo kako izdavacka kuca za prostoru Hrvatske,a VC samo za prostor Srbije onda nisu konkurencija.Ali admine probaj gledati ove izdavace kao jedna celina na prostoru bivse Yu.Berni je izgubio srpsko trziste kad je izasao VC.To je jos jedna cinjenica.U BiH Ludens i VC su zajedno na kiosce.Jel ni tamo nisu konkurencija??? I sta ti znaci ono "sramota"???
Bernie takoreci nikad nije ni imao srpsko tržište. Na kioscima u Srbiji su se pojavljivali samo rijetki junaci. Sve što je Bernie imao su Alan Ford i Darkwood i to je i ostalo. Mozda se malo prodaja smanjila, ali nebitno. No, poanta je da ni ja, koji sam dosta dobro upucen u te stvari, ne znam sa sigurnošcu koliko se prodaja smanjila (i je li, uopce), a kamoli ceš npr. ti. Medutim, to tebe ne sprjecava da tvrdiš da je prodaja pala. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts
Posted - 14/09/2009 : 10:46:27
|
quote: Originally posted by draskomisterno
 Potpuno se slazem da je ovo od strane Bernarda kao velikog i ozbiljnog izdavaca apsolutno neprofesionalno i bahato ponasanje,ipak je veliki broj ljudi kupovao ta famozna HC izdanja i odvajao mukom steceni novac da bi udovoljio svojoj strasti.Najmanje sto on moze da uradi je da se bilo kako s vremena na vreme obrati ljudima od kojih na kraju krajeva zivi. A evo i ovo bih porucio cenjenom gospodinu Marku Sunjicu JA SE NE KRIJEM IZA TASTATURE i smatram da malo VISE preteruje u svojoj velicini i malo vise i sve vise postaje nesto kao dosadna musica koja sve najbolje zna i svugde voli da stavi tacku,zarez i sta vec sve ne
JA pretjerujem u svojoj velicini? Da mi to netko kaže pored živog profesor-inza... stvarno nevjerojatno.
Ponavljam, ja se slažem da bi trebao komunicirati s ljudima, uostalom, sam sam mu to sto puta govorio, ali kad malo razmisliš, kad pogledaš kakvih sve tu ljudi ima i koje se sve tu gluposti govore, na koji si nacin ljudi uzimaju za pravo vrijedati te, njegova me odluka uopce ne cudi. Dapace. Ja sam danas izgubio skoro sat vremena da bi procitao i odgovorio na nešto što prakticki nema apsolutno nikakve veze sa mnom. Mogao sam za to vrijeme napraviti nešto korisno. Idiot. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts
Posted - 14/09/2009 : 10:50:15
|
Normalno je što svi tako reagujemo, znam mnoge ljude koji odvajaju od usta da bi kupovali stripove, znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica, isto važi i za Marka Šunjica, ako je vlasnik sajta ne znaci da može da mi cita lekcije, ako se razume u izdavaštvo ne znaci da može da mi cita lekcije o životu. Necu o tome koje šta postigao. Napišem 15 recenzija za sajt, dižem forum zanimljivim topicima, a on samo ceka da me izbaci.
Napisao si 15 recenzija, dižeš forum zanimljivim topicima? Nevjerojatno koliko si umišljen. Strašno. A hoceš da ti kažem kod koliko si ljudi na ignore listi? |
Trouble will find me |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/09/2009 : 11:13:06
|
quote: Originally posted by ponki
Mozda kad vide da si ti odustao od Nicka pomisle da ces odustati i od Texa u boji pa ga stopiraju pa prodje promocija Mafesta u Nis bez Texa u boji  
Nema opravdanja   Ali,naravno da imam sve NR i skoro sve od Libellusa i mimo Bonellija Psssssst,Carsone,donesi mi sve ono sto mi fali da turim na policu da vide kako imam sve kad dodju pa ti vratim posle i nemoj vise da mi rusis odbranu i pre nego pocnem da se branim. |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 14/09/2009 : 11:17:39
|
Normalno je što svi tako reagujemo, znam mnoge ljude koji odvajaju od usta da bi kupovali stripove, znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica
sorry, stari moj, na uplitanju, s obzirom da sam sasvim indiferentan prema ovoj temi, ali molim te da porucis prijatelju da je kretencina i debil kakvog svijet nije vidio. djeci otkida od usta kako bi kupovao stripove?!?!?!? jebo mu ja mater retardiranu! pa ja cu kupiti strip ili knjigu prije nego bilo kakav komad odjece ili slicno, ali tek kad znam da mojoj djeci ne fali ni pticjeg mlijeka. kakav idiot!      |
 |
|
The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 14/09/2009 : 11:18:08
|
quote: Ja sam danas izgubio skoro sat vremena da bi procitao i odgovorio na nešto što prakticki nema apsolutno nikakve veze sa mnom. Mogao sam za to vrijeme napraviti nešto korisno. Idiot.
Naprimjer, ažurirati vibrin izdavacki plan za 2009/10/11 na www.fibra.hr.
|
www.stripgen.com |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts
Posted - 14/09/2009 : 11:26:55
|
quote: Originally posted by Dok Lester
Normalno je što svi tako reagujemo, znam mnoge ljude koji odvajaju od usta da bi kupovali stripove, znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica
sorry, stari moj, na uplitanju, s obzirom da sam sasvim indiferentan prema ovoj temi, ali molim te da porucis prijatelju da je kretencina i debil kakvog svijet nije vidio. djeci otkida od usta kako bi kupovao stripove?!?!?!? jebo mu ja mater retardiranu! pa ja cu kupiti strip ili knjigu prije nego bilo kakav komad odjece ili slicno, ali tek kad znam da mojoj djeci ne fali ni pticjeg mlijeka. kakav idiot!     
Nije valjda da si mu povjerovao? Odbijam povjerovati u takvo nešto. Profesor je to izmislio tako da Bernijev "grijeh" izgleda jos gori. Nadam se. |
Trouble will find me |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 14/09/2009 : 11:35:56
|
quote: Originally posted by Dok Lester
sorry, stari moj, na uplitanju, s obzirom da sam sasvim indiferentan prema ovoj temi, ali molim te da porucis prijatelju da je kretencina i debil kakvog svijet nije vidio. djeci otkida od usta kako bi kupovao stripove?!?!?!? jebo mu ja mater retardiranu! pa ja cu kupiti strip ili knjigu prije nego bilo kakav komad odjece ili slicno, ali tek kad znam da mojoj djeci ne fali ni pticjeg mlijeka. kakav idiot!     
Slažem se. |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
shommy
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 14/09/2009 : 12:11:35
|
Ne verujem da Inz laze,ali ce se i on sloziti da zbog Zagora ne sme niko da gladuje,narocito deca i da je onda bolje da se obustave HC izdanja jer bi i sam Zagor tako hteo!!! |
 |
|
Topic  |
|
|
|