forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zahtev Bernardu Radovcicu!!! Kupac je uvek u pravu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/09/2009 : 18:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Bernard bi mozda mogao da se iskupi ako pokrene serijal o crnom robu i maloj devojcici koja mu je pratilac...

što ti tu sada pricaš taj serijal ne postoji što nisi ništa skužio kad sam pricao u onom topiku pa sad vidim da nemaš pojma što sam pricao a tu nešto komentiraš pa kako on može izdavati strip koji ne postoji. i što uvijek guraš tu djevojcicu u prvi plan a kad malo bolje razmisliš ideja je prva liga jer to još ne postoji a tako bi se privukla i mlada publika itd. ali sada vidim da ne znaš kako to sve skupa ide a tamo nešto sereš a sada si sam sebe zeznuo jer se pokazalo kakva je situacija.

welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com --
http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message
quote:
Originally posted by Garrett
što ti tu sada pricaš taj serijal ne postoji što nisi ništa skužio kad sam pricao u onom topiku pa sad vidim da nemaš pojma što sam pricao a tu nešto komentiraš pa kako on može izdavati strip koji ne postoji. i što uvijek guraš tu djevojcicu u prvi plan a kad malo bolje razmisliš ideja je prva liga jer to još ne postoji a tako bi se privukla i mlada publika itd. ali sada vidim da ne znaš kako to sve skupa ide a tamo nešto sereš a sada si sam sebe zeznuo jer se pokazalo kakva je situacija.

Šteta za ovu tocku na pola teksta, to bi baš lijepo izgledalo kao jedna recenica.

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
https://scribbltom.wixsite.com/illustration
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41082 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Darkwood Devil

Nije stvar u tome sto meni odgovor nije po volji, dobro jeste ali ne toliko, koliko u tome da nije mogao 2 minuta da odvoji za mene kao kupca njegovih izdanja... Zamisli da ti kupujes od mene pekara hleb redovno i da me pitas da li ce biti kifle, ja te pogledam, kazem "Nema sanse" i okrenem se i odem... Nekulturno... Mogao je reci: "Jebiga, slabo ide, sumnjam da ce biti.. Frka je.. Znam da nije lepo sto sam dao alternativu pa jednu ugasio, ali nemoguce je progurati HC kada ga mali broj ljudi kupuje.." i slicno.. Bar neki znak postovanja mene kao kupca...
Neko je rekao da se postovanje zasluzuje, DA, kupovanjem izdanja mi zasluzujemo njegovo postovanje.. Fora je u tome sto neko ceni kupce i trudi se da sve i jedan bude zadovoljan (Libellus) a neko ne (Ludens)..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41082 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Gaston me nikad u zivotu nije video pa me docekao u Makarskoj kao brata rodjenog... Tako nesto dozivis i postujes dok si ziv.. To je poenta...

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 18:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

@Darkwood Devil

Nije stvar u tome sto meni odgovor nije po volji, dobro jeste ali ne toliko, koliko u tome da nije mogao 2 minuta da odvoji za mene kao kupca njegovih izdanja... Zamisli da ti kupujes od mene pekara hleb redovno i da me pitas da li ce biti kifle, ja te pogledam, kazem "Nema sanse" i okrenem se i odem... Nekulturno... Mogao je reci: "Jebiga, slabo ide, sumnjam da ce biti.. Frka je.. Znam da nije lepo sto sam dao alternativu pa jednu ugasio, ali nemoguce je progurati HC kada ga mali broj ljudi kupuje.." i slicno.. Bar neki znak postovanja mene kao kupca...
Neko je rekao da se postovanje zasluzuje, DA, kupovanjem izdanja mi zasluzujemo njegovo postovanje.. Fora je u tome sto neko ceni kupce i trudi se da sve i jedan bude zadovoljan (Libellus) a neko ne (Ludens)..

Usporedba nije losa, ali i dalje smatram da i ti i svi ostali trazite previse, ocekivanja su vam nenormalno velika.

Samo si postavi pitanje, da li je Bernard sa bilo kime od vas potpisao neki ugovor na koji se obavezao da nece oprekinuti niti jedno svoje strip izdanje koje je pokrnuo pa taman ga to odvuklo u bankrot.

Kad si odgovoris na to pitanje i ti i ostali, mislim da ce biti kraj ove diskusije.

Ponasate se djetinjasto, covjeka pozivate na red koda je zadnji smrkavac i neki od vas (ne ti) maltene pozivaju na javni lic a nemamju muda napisati u svom profilu niti svoje puno ime i prezime.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 18:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

Gaston me nikad u zivotu nije video pa me docekao u Makarskoj kao brata rodjenog... Tako nesto dozivis i postujes dok si ziv.. To je poenta...

Gaston je Gaston, Bernard je Bernard. Ne mozes to usporedivati!!!
Svi smo mi idividuje i tako djelujemo, ne mozemo biti klonovi. Poanta je da je ovaj topic krajnje neukusan, bez takta i pristojnosti.

Agresivan do krajnje granice, samo sto e poziva da se nekog mlati, sakati i ubija.

Poanta je da shvatite to i da se sve ovo moglo na puno pristojniji nacin izloziti. Ali ne, lakse je ovako.

Jos uvijek ne mogu vjerovati da ima ljudi na forumu koji su podrzali ovaj topic i budalu koja ga je pokrenula!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41082 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A i ti sad karikiras malo stvari.. Naravno da niko nije potpisao nikakav ugovor.. Ma dobro.. Ja ostajem pri svojim tvrdnjama da je los odnos Bernarda prema svojim kupcima...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Profesore kralju.. Svaka cast za to sto si imao muda da u ime svih nas izneses ono sto vec dugo tinja, a to je Bernardovo "boli me kurac" prema svima koji kupuju ta izdanja... Price oko toga sta je luksuz a sta nije padaju u vodu.. Ja kupujem takodje HC ne zato sto imam para za bacanje vec zato sto to volim, a tesko dolazim do novca jer ne radim i stedim na svemu da bih kupio taj jebeni HC.. I onda sretnem Bernarda u Makarskoj i pitam ga da li planira da to objavi, i dobijem odgovor kratak i jasan "Nema sanse"... I okrene se i ode... To je takva bezobrastina da ja nemam reci... Moje misljenje o takvom coveku ne moze ni jedna negativna skala da izrazi... S T R A S N O ! ! !
Ja onda ispadam budala sto sam kupovao njegova izdanja i imacu usranu kolekciju.. Cilj onda nije bio da svi budemo zadovoljni vec samo on.. A to je jaaaako bezobrazno...
O tome ko sta ima pravo da napise ovde ne vredi trositi reci, ali svakako mi koji kupujemo to sto on prodaje mozemo da napisemo da li nam nesto odgovara ili ne odgovara.. Kada Marko tebi moze da napise da si iritantan lik a nisi ga ni spomenuo, mozemo i mi za Bernarda da napisemo da pisa na nas ovakvim ponasanjem... Ja kupujem njegovog Zagora na hrvatskom jeziku koji mi apsolutno ne odgovara a ne kupujem onog na srpskom iskljucivo zato sto je HC i sada treba da se stane...
Blek i Mark su ista prica, uzas... Nekoliko puta sam se lomio da li da nastavim sa tim ili ne, ali zivci su mi sve tanji...
Mozda je razlog svemu ovome Libellus i njegovo idealno izdavastvo, a mozda nas je samo dotakao krajnji neprofesionalizam, ne znam... Sve u svemu, Profesore, moja apsolutna podrska za sve sto si napisao... Keep on going ! ! !

Hvala na podršci Savicu, vidim iz tvog izlaganja da nisam jedini koji razmišlja kao i ja , mada me pojedinci razapinju, moraju da nas cene kao kupce...Izneo si neke stvari koje nisam znao, vezane za tvoj susret sa Bernardom, ne mogu da verujem da te odjebo tek tako, pa ti mu svakog meseca stavljaš u kasicu!Ja bih ti posvetio i sat razgovora ako treba...

Mozda je covjek povucen i nije komunikativan, u tom slucaju je to ponasanje u redu. Svako druga solucija bi bila smijesna i zalosna.

Ono sto hocu reci je da ne treba prebrzo donositi zakljucke zbog te scene.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41082 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma jebes tu scenu koja se odnosi iskljucivo na mene, bitno je ponasanje u globalu...

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 18:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

A i ti sad karikiras malo stvari.. Naravno da niko nije potpisao nikakav ugovor.. Ma dobro.. Ja ostajem pri svojim tvrdnjama da je los odnos Bernarda prema svojim kupcima...

On je izdavac, njegov je novac i ulozeno vrijeme, ako dodje do zakljucka da mu je to neisplativo sto ce uciniti? Sto bi ti ucinio? Prekinuo bi poslovno lose poteze.

Nije istina da nitko od vas nista ne zna. Sve je odavno na ovom forumu izaslo na povrsnu i receno je stotine puta sto ide dalje sto ne. Ali ne, opet vam ni to nije dovoljno. Ajmo secirati u nedigled, ajmo staviti Bernarda Radovcica na stup srama.

Odrastite vise.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41082 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sve to stoji sto si napisao, ali treba se obratiti ljudima... Pa ako se predsednici drzava obracaju gradjanima, sindikalci radnicima, prodavci kupcima, mogao bi i Bernard nama...

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 18:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

Sve to stoji sto si napisao, ali treba se obratiti ljudima... Pa ako se predsednici drzava obracaju gradjanima, sindikalci radnicima, prodavci kupcima, mogao bi i Bernard nama...

U kojoj drzavi!?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41082 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sve i jednoj...

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay
Tog izvjesnog bradonju možeš vidjeti na puno strip manifestacija, pa kad odeš do neke, zgrabi ga za bradu i pitaj lijepo covjeka šta bi s HC-om?

Ja sam ga pitao pa me odjebao.. Sve u svemu los covek, bar poslovno...

Što je za nas još gore, da li je loš privatno to nas ne interesuje...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Marka ljudi napadaju jer nastupa sa pozicije ''ja sam najpametniji na svetu'', ljudi ne žele sukobe na neravnopravnim osnovama, ali znam da nemaju lepo mišljenje o njemu.Platu mi inace isplacuju redovno i zadovoljan sam, otuda se i ne bunim.Ovo je ipak nešto drugo.

Ne, nego se ti postavljas u tu poziciju. Po stoti put ponavljam, nije problem u tome što ti želiš znati što i kako izdavac planira (smiješno je da mene bilo tko optuzuje da sam protiv toga kad sam ja prakticno jedini izdavac koji objavljuje plan i program izdavanja godinu-dvije dana unaprijed - Hammeru, napravio sam), nego nacin na koji to radiš. A to je bahato, bezobrazno, uvredljivo i drsko. Drugim rijecima, za šamarcinu.

I još nešto, to što si ti kupac Bernardovih izdanja ti ni u kom slucaju ne daje za pravo da ga vrijedaš "jer on od mene živi", niti je on po bilo kom osnovu dužan poštivati te. Poštovanje ne možeš kupiti ili platiti, možeš ga samo zaraditi.

Dobro opet ti kažem, nemoj mi spominjati kaznene mere i šamare, ovde nikome ne dajem lekcije , niti koga vredam, tražim odgovore i svoja prava. Tebe ne diram jer me tvoja izdanja ne interesuju.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19462 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
zar je to netko ikad osporavao?...Bernard je takav covjek i šta sad?
Devil je dobro rekao, sam agresivan pristup je bio promašaj od samog pocetka, sigurno je Bernard
vec doživeo slicno izkustvo na forumu, pa se ga kloni ko vrag križa.Slažem se da "nema šanse " nije odgovor kakav bi covjek želeo, ali dal si pomislio da ga to pitalo možda vec svih 1oo i nešto kupaca HC izdanja?zar treba svima objašnjavati na dugo i široko, da radi stvari da zaradi a ne da stvara gubitke.U svakom slucaju da je reko:Je..i se,to bi bilo nešto drugo, i tada bi ga komotno mogli razapeti na križ, ovako ne.Mislim da vam je Markos dobro pojasnio stvari kako stoje, sam to gleda sa strane izdavaca i nema tu ništa nejasno, bar onima sa malo višim IQ-jem.
Stariji se secaju kakav je bio odnos Slobodne Dalmacije prema kupcima, gdje ste bili kad su preskocili 21 epizodu Zagora?Spustite loptu,potražite Bernardov meil pa ga zatrpajte zahtjevima za HC izdanja, ali kulturno a ne na nacin da vas mora poljubit na du...e jer kupujete njegova izdanja, jer vas on na to nije i ne tera.Dok vi laprdate,covjek pregledava remitendu stripove i
osobno jih parkira u vrecice(po 3 komada).Što sljedi?Napad jer izmedu 2 Zagora stavi Mister Noa?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Sedeo sam sa Heyokom i pitao ga da li je to Bernard i on je rekao da jeste.. Pozvao sam ga i nasmejan pitao: "Bernarde, hoce li biti onih HC-ova sto su propusteni, imacu bezveze kolekciju?" On meni: "Nema sanse!" i okrene se i ode... Bukvalno tako...

A ako nisam slagao, ajme tebi...

POSLOVNA ETIKA!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Pa šta je sad trebao Berni svakom posebno da objašnjava o svojim izdanjima, bio je kratak i jasan i šta tu ima loše?

LOŠE CE BITI NJEMU USKORO, KADA SE NOVCANIK PREPOLOVI...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:

Svi smo mi idividuje i tako djelujemo, ne mozemo biti klonovi. Poanta je da je ovaj topic krajnje neukusan, bez takta i pristojnosti.

Agresivan do krajnje granice, samo sto e poziva da se nekog mlati, sakati i ubija.

Poanta je da shvatite to i da se sve ovo moglo na puno pristojniji nacin izloziti. Ali ne, lakse je ovako.

Jos uvijek ne mogu vjerovati da ima ljudi na forumu koji su podrzali ovaj topic i budalu koja ga je pokrenula!

AKO TI MOŽEŠ DA KAŽEŠ DA SAM JE BUDALA, ONDA JA MOGU DA KAŽEM DA SI TI BUDALETINA XXL.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 18:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

quote:

quote:

AKO TI MOŽEŠ DA KAŽEŠ DA SAM JE BUDALA, ONDA JA MOGU DA KAŽEM DA SI TI BUDALETINA XXL.

Po cemu? Argumentiraj!

Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 14/09/2009 : 18:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:
Dobro opet ti kažem, nemoj mi spominjati kaznene mere i šamare, ovde nikome ne dajem lekcije , niti koga vredam, tražim odgovore i svoja prava. Tebe ne diram jer me tvoja izdanja ne interesuju.

Prava??? Imaš pravo kupiti ili ne kupiti, to je sve.

I još neke umišljene izjave o investiranju pustih para u neciji biznis. U stvarnom svjetu to znaci nešto drugo, inace bi svi mi bili veliki investitori u tvornice toaletnog papira.

Ma, zašto ja ovo uopce pišem. Puf.
...

www.stripgen.com
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Po cemu? Argumentiraj!

Nemoj da me vredaš poslednji put ti kažem, ja tebe nisam, moje je pravo kakve cu stavove da iznosim.Nikoga nisam nazivao budalom, ako sam se obracao oštrijim tonom.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:

I još neke umišljene izjave o investiranju pustih para u neciji biznis. U stvarnom svjetu to znaci nešto drugo, inace bi svi mi bili veliki investitori u tvornice toaletnog papira.

...

Upravo to i pitam, hoce li biti HC i dalje ili ide odluka o odustajanju kdaljnje kupovine.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:

...

Upravo to i pitam, hoce li biti HC i dalje ili ide odluka o odustajanju kdaljnje kupovine.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 19:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Po cemu? Argumentiraj!

Nemoj da me vredaš poslednji put ti kažem, ja tebe nisam, moje je pravo kakve cu stavove da iznosim.Nikoga nisam nazivao budalom, ako sam se obracao oštrijim tonom.

I to ti je argument!?

Dobar si nema sta. Prestani sa ovakvim nacinom pisanja jer tu nije mjesto za to.

Primitivan si, ogranicen i jadan.

Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000