Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Guzonjin sin
Starting Member
![](AvatarUpload/smurf-vs-bada.jpg)
Serbia
96 Posts
Member since 27/10/2008 |
|
Spookey
Starting Member
![](AvatarUpload/green_eyes_new.jpg)
Bosnia and Herzegovina
99 Posts
Member since 20/06/2007 |
|
mikulan
Starting Member
Croatia
55 Posts
Member since 01/10/2008 |
|
morrison
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
dzoni
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 18/09/2009 : 12:33:36
|
quote: Originally posted by tumen
Bilo je mozda vec nekih tema na ovu sadrzinu,ali nikako nekako konkretno da se vidi sta sve ko skuplja. Dakle,koje sve Bonelijeve junake skupljate,onako u relativno vecem broju pre svega(ne recimo tek po koji strip),koje bivse EsseGesse junake uzimate i da li pored Bonelijevaca i EsseGesseovaca uzimate i ostala izdanja ali isto onako u relativno vecem broju,a ne tek po koji strip?
Skupljam stripove. Ajmo rec da imam od 1993.godine 80 % svih izdanja koje su izašle na ovim prostorima. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Mac
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/IMG_0195.JPG)
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
misterx381
Average Member
![](AvatarUpload/MisterX.jpg)
Serbia
929 Posts
Member since 17/02/2007 |
|
alba
Starting Member
2 Posts
Member since 03/08/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
![](AvatarUpload/crazy.jpg)
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 14:12:12
|
Uglavnom Zagora osim zlatne serije,znaci ludens,sd,vc. Dylana sam poceo,ludens,vc.I uzimam od VC Martyja,Breda,Lea kupio sva tri.To je valjda to.Da i Magicnog sada od wizarda. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 15:17:35
|
Veoma zanimljivi odgovori,sad se tek vidi koliko svi imamo razlicite ukuse.Ipak,nekako se provlaci da se Dilan najradije skuplja.
Ja skupljam od Zagora sve osim Extra serije(mozda i nju krenem uzimati),zatim apsolutno sve od Mister Noa,od Marti Misterije uzimam sve osim biblioteke Marti Misterija od Libelusa(ali uzimam sva specijalna i vanredna njihova izdanja),od Nejtan Nevera uzimam takodje sve,uzimam redovnog Dampira(ako bude bilo jos sta uzecu i to),Breda Barona,a konacno sam krenuo i sa Dilanom gde planiram da uzimam sve osim Dnevnikovih izdanja. U nekoj buducnosti planiram da krenem i sa Markom u Zlatnoj seriji,kao i sa Tintinom,Torgalom i Ridjobradim. Zanimljivo je da Texa ne uzimam,a nikad ga nisam ni uzimao,cak ni kao klinac,kao i Kena Parkera. |
Edited by - tumen on 18/09/2009 15:18:23 |
|
kreŠa
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(74).jpg)
Serbia
4786 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
mikado
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/texover.gif)
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Misko iz Darwooda
New Member
![](icon_star_gold.gif)
171 Posts
Member since 26/02/2007 |
|
Panon
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/dylcf01.jpg)
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 18/09/2009 : 16:31:15
|
Ovako:
Dylan Dog (SD i LU Redovni, Extra, Specijal, Almanah, Maxi, Gigant) Alan Ford (Klasik, Borgis) Tex Willer (SD i LU Redovni, Maxi) Dampyr (VC Redovni) Brad Barron (VC Redovni) Martin Mystere (Specijal i Maxi)
Nathana Nevera sam skupio sve od SD i LU i kupio prve dvije Libellusove knjige. Do prije pol godine sam skupljao i redovnog Martina Mysterea, ali ga se sad namjeravam riješiti. |
|
mikado
Senior Member
![](AvatarUpload/texover.gif)
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Prodigy
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar - bruce lee.jpg)
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 18:09:13
|
zagor extra ludens zagor redovni ludens zagor maxi,almanasi,specijali,chiko ludens zagor giganti ludens sva kiosk izdanja v.c,ali planiram da batalim zagora zagor k.izdanje-trenutno 1i2 torgal-nesto preterano dobro(beli put) tex sd,ludens-fale mi 2 broja tex maxi komplet tex giganti s.agent-komplet tex libelus -trenutno 17 knjiga tex almanah libelus-trenutno 3 knjiga m.m libelus -trenutno 1-15 ken fibra -mesavina libelus-fibra 1-51 m.vetar libelus-1-16 a.ford clasic sc-1-84 a.ford extra 1-30 n.never libelus-1-4 mark i blek ludens u planu-bluberi,badi longway i jos puno toga. ovo ustvari lici na to sta sve imam u kolekciji,ali sve to i nastavljam da kupujem.prednost uvek dajem libelusu,koji jeste skup ali kvalitetan do maksimuma.planiram sva boneli izdanja od libelusa ali otom-potom. |
Edited by - cronos six on 18/09/2009 19:13:00 |
|
kreŠa
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(74).jpg)
Serbia
4786 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 18:16:56
|
quote: Originally posted by kreŠa
@cronos six Mister No libellus ne?
uh zaboravio.trenutno m.no 15-20,a 26 u nis mi stize ostalo. znaci m.no libelus 1-20,al mi fali 3(velika rupa),prvi almanah imam,a stize idrugi. fala mladicu na podsetniku.![](icon_smile_big.gif) |
|
Ultras
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 18:27:08
|
Veseli cetvrtak - Sve osim MM, Marka i albuma "Barselona" i "Mali princ".
Wizard - Magicni Vetar.
System comics - Dylan Dog Giganti - Dylan Dog redovni.
Slobodna Dalmacija - Zagor redovni komlet.
Ludens - Zagor Extra, - Zagor redovni do 151, - Zagor Maxi HC, - Almanah, - Klasik, - Tex, - Tex Maxi, - Dylan Dog Extra (od broja 50), - Dylan Dog Almanah, - Dylan Dog Maxi.
Strip Agent - Alan Ford Klasik.
Libellus - Tex almanah, - Tex knjige.
Zlatna Serija - Zagor od broja 550 do 1093, - Tex od broja 450 do 1097.
Vanini - Dylan Dog 1-7.
Abaton - Dylan Dog 1-6.
Dnevnik - Dilan Dog 1-59.
Sergio Bonelli Editore - Zagor redovni (Zenith gigante od broja 368) - Zagor Maxi - Zagor specijal - Zagor almanah - Dylan Dog redovni (poneki broj preko broja 200) - Dylan Dog Maxi - Tex redovni (poneki broj preko broja 500) - Tex Maxi
Varm comics (Makedonija) - Zagor redovni
Ostale stripove samo citam, ne sakupljam |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
![](AvatarUpload/magic.jpg)
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 19:01:46
|
Veseli cetvrtak - Sve osim Dampyra i albuma "Barselona", "Mali princ" - DD sam stopirao (imam redovni 1-17 i SB 1-5)
Wizard - MV i Blek
Beli Put - Planiram Torgala i Conana
System comics - Imam sve Ken Parkere osim specijalca
SD - Zagor redovni i ZEX komlet - M.NO komlet - Tex komlet bi bio da imam i br.48 - NN stopirao, imam 15 brojeva
Ludens - Zagor ZEX, redovni do 151, Maxi, Almanah, Klasik SC, Gigant -Tex redovni, Maxi - Blek i Mark - imam i NN redovni i Specijal komplet
SA - M.No redovni, Maxi, Specijal
VG - Mali rendžer
Libellus - M.No redovni i Almanah - MM redovni - Price iz baze Drugde - Tex almanah
BG - Planiram Buddy Longway, Bluebarry
Od nekadašnjih izdavaca skupljam albume Decjih novina (Nostalgija, Bluberi, Durango...), ZS Zagor i Mark (od br. 700), od Horusa imam Bleka (sa kartonskim koricama) i Mark Specijal, i od Vaninnia M.No 1-7.
Takode imam piratski komplet Prica sa Divljeg zapada.
|
Edited by - Bruce Springsteen on 18/09/2009 19:11:30 |
|
Panon
Senior Member
![](AvatarUpload/dylcf01.jpg)
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 18/09/2009 : 19:49:38
|
quote: Originally posted by mikado
Panon, kada kažeš redovni MM misliš na Libellusova izdanja ili...?
Nažalost ne (nemam tol'ko para =)), radi se o SD-u i SA-u... |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 18/09/2009 : 19:56:33
|
Zagor Dylan Tex Dampyr Demian Barron Pulp Ridjobradi AF superklasike (akhm, ipak sam ja supermark) Fibru Libelusove albume
naslo bi se toga jos, ali tko ce se svega sjetiti... |
|
bitola
Average Member
![](AvatarUpload/zag tex.jpg)
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|