Author |
Topic |
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/05/2010 : 15:17:48
|
Meni je brak samo jedan papir. Ali ona je htjela da se vjencamo, a ja nju volim pa sam joj udovoljio. Obukao sam cak i odjelo, ali bez kravate (da ne pretjerujemo). |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 07/05/2010 : 15:24:08
|
zvuciš nekako tužno, kao da si se predomislio. quote: Originally posted by Obi-wan
Meni je brak samo jedan papir. Ali ona je htjela da se vjencamo, a ja nju volim pa sam joj udovoljio. Obukao sam cak i odjelo, ali bez kravate (da ne pretjerujemo).
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 07/05/2010 : 15:25:38
|
quote: Originally posted by adriano
zvuciš nekako tužno, kao da si se predomislio. quote: Originally posted by Obi-wan
Meni je brak samo jedan papir. Ali ona je htjela da se vjencamo, a ja nju volim pa sam joj udovoljio. Obukao sam cak i odjelo, ali bez kravate (da ne pretjerujemo).
Ne. To mi je najbolje što sam napravio u životu. Jedino nisam tip koji nosi odjela... A volim ju sa ili bez papira. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 07/05/2010 15:26:30 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Posted - 07/05/2010 : 15:32:55
|
"To mi je najbolje što sam napravio u životu" imam dojam da to kažu svi koji su se oženili. sad, ili su u pravu ili se samo tješe i brane od napada neoženjenih. ne bih znao. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Posted - 07/05/2010 : 15:38:38
|
ne sto bih bario koke ili sto bi me napadale kad recimo izadjem u grad ili kad odem na sluzbeni put (za to sam nesposoban :D ) nego sto mi jednostavno smeta :?? |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Posted - 07/05/2010 : 15:45:18
|
pa super je ovo testosteronski forum :D jos nam samo koke fale ccc
dovoljno je pogledati podforum zenski kutak na forum.hr i odmah ti je jasno :D kakva su to forumska bica :D |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Posted - 07/05/2010 : 15:51:05
|
ja sam isto uglavnom nesposoban za barenje, ali bi mi isto smetalo prstenje, imam slabu cirkulaciju u rukama, pa bi mi utrnuo prst. quote: Originally posted by zeljko
ne sto bih bario koke ili sto bi me napadale kad recimo izadjem u grad ili kad odem na sluzbeni put (za to sam nesposoban :D ) nego sto mi jednostavno smeta :??
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30968 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 07/05/2010 : 18:31:56
|
Oženjen, od 2008. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/05/2010 : 18:33:39
|
ne.nije moj stil |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
1Euro
Advanced Member
12486 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 07/05/2010 : 20:46:20
|
quote: Originally posted by adriano
"To mi je najbolje što sam napravio u životu" imam dojam da to kažu svi koji su se oženili. sad, ili su u pravu ili se samo tješe i brane od napada neoženjenih. ne bih znao.
Ja to stvarno mislim. Kratke avanture su me više smarale, tražio sam onu koju cu voljeti. Bili smo 3 i pol godine zajedno prije nego što smo stupili u brak tako da je vec sve bilo utvrdeno 100 puta. Mada sam ja znao vec odmah na pocetku. Vrijeme je samo potvrdilo. Nitko me nije tjerao, niti me sada tjera. Da se rodim ponovo, ponovo bih potražio nju. Inace se divim ljudima koji priželjkuju više žena, meni je i ova jedna ponekad previše...
U ozbiljnu vezu ili brak ne treba uletati, a pogotove ne previše mlad (ispod 25 godina recimo). Najveca mi je glupost kada se mladi uzmu pa pravo iz roditeljske kuce u zajednicki bracni život (to zna završiti brzim razvodom). Prvo se mora živjeti zajedno da se vidi ide li to, da li se plusevi i minusi poklapaju, mane nadopunjuju i da li cipela štima. Tek onda razmišljati o braku. |
Edited by - Obi-wan on 08/05/2010 15:19:33 |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 07/05/2010 : 23:38:38
|
quote: Originally posted by sawitch
Ta je jaka... Daj, stvarno ubaci i jos jednu opciju....
npr: zenio bi se da im zakon dopusta |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Posted - 07/05/2010 : 23:46:49
|
što mislite o tome da se prije braka testira možel se djece imati ili recimo neke genetske predispozicije za djecje bolesti :s |
|
|
1Euro
Advanced Member
12486 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/05/2010 : 23:48:17
|
ma kakav brak ljudi. Šta se promijenilo dok ste hodali kao decko i cura i šta se promijenilo sada kada ste u braku? Jel seks bolji? Jel hrana bolje miriše? Jel te sada više voli? Jel ti sada više voliš nju? Ali dobro poštujem bilo kakvu vezu gdje su ljudi sretni pa ako se to zove brak onda ok i to ali sve u svemu budimo iskreni nije svaki brak super. Razmislite šta vam se sve može desiti ako se oženite pogrešnom osobom.
Scenarij broj jedan:
Upoznate neku curu sa velikim grudima i odmah se zaljubite u nju.Ona nema ništa,stanuje još sa dvoje bracom i jednom sestrom u nekom jednosobnom stanu p asu svi odmah cekali d ase ona oženi pa da imaju malo više mjesta.Sada je došla u tvoju kucu gdje si ti jedinac i naslijedio veliku kucu na tri sprata,došla vec na gotovo,nikada nije prstom maknula dok se kuca gradila i to bila u braku sa vama tri godine ili 7 nema veze,pronašla nekog drugog momka i pocela da vas vara.Vi to saznate: -ako ju razbijete ko picku ona vas može tužiti i idete u zatvor -ako se razvedete,pola kuce je njeno ili ju trebate isplatiti
Pošto nemate novca da ju isplatite a nemate dovoljno novca da napustite kucu i odselite se ili ne želite joj ostaviti cijelu kucu,vi živit edolje a ona živi u drugom spratu.Vi ste razvedeni ali živite zajedno svaki u svojoj polovici kuce.Uvecer kada ne možete spavati slušate kako uzdiše dok ju jebe njen novi muškarac u vašoj kuci.Ne možete isterati nikoga na polje,cak oni razmišljaju kako da se riješe vas.Sve u svemu prokockali ste svoju buducnost i imovinu i vaši roditelji koji su sve to stvorili za VAS okrecu se u grobu.
Scenarij broj dva:
Volite se neizmjerno,obožavate svaki njen pokret,zovete se svakih pet minuta,placete kada niste zajedno vec 8 sati i jedva cekate da idete kuci njoj,sve radite zajedno,najsretniji ste muškarac a onda:
-sudari se kolima i postane invalid na kolicima a tek joj je 28 godina i cijeli je život pred vama,vi morate brinuti o njoj sledecih 60 godina,ne može imati djece,ne možete je ostaviti samu ni za pet minuta jer pocne plakati,trebate ju nositi na wc deset puta na dan,....
-ima neku bolest,još pre pola godine sve je bilo ok ali se malo loše osjecala pa je išla kod doktora,neizljeciva bolest,umre za 5 mijeseci,ostanete sami samo što ste cijeli život razocarani.Možda cete se još jednom udati za par godina ali to više nije to,ova nova žena vam se ne svida tako,ne smije se kao prijašnja,nije tako vesela,ne radite sve zajedno kako ste to radili sa prijašnjom ženom,nesretni ste,ali ste se udali da niste usamljeni iako nocu ponekada placete kada se setite prijašnje žene
Scenarij broj 3:
-jednoga dana vas ostavi,jer je upoznala nekoga drugoga,jebi ga dešava se.On aj elijepa žena,vi ste se malo zapustili,polako gubite kosu,zaraduje više novca od vas,stomak vam je porastao,ne izlazite više tako cesto van,...zašto da bude sa vama cijeli život kada ona još dobro izgleda,pronašla 5 godina mladeg kolegu sa posla:
-nikada više je ne vidite,ko da niste bili u braku deset godina,samo uspomena,cak se ne sjecate dobro njezinog lica ali znate da ste bili jednom u braku ako vas netko pita
-vidite je skoro svaki dan iz daleka,ali ona vas ne vidi.Sretna je,ima djete sa tim novim muškarcem,vi više niste dio njezinog života.Jebi ga,dešava se.
Nekoliko savjeta:
-uvijek je bolje da vas djevojka više voli nego vi nju -kada žena kaže da ne voli novac nego samo vas je laž,sve žene vole novac -ako ste vec odlucili da cete se uzeti,onda uradite to na nekom otoku recimo na Tahitiju,spiritualno,na plaži,združite mijedeni mijesec sa brakom,važni ste samo vas dvoje,vijencat ce vas tahitijci,koji ce vas dovesti brodovima na plažu gdje cete imati pravu feštu sa plesovima i sve to. Nemojte slucajno praviti svatbe u nekog gostioni pa da na vaš racun jede i pije 60 ljudi koji vam svaki treci donese toaster,polovina ih dode ionako bez dara,a onaj celavi ujak koji vam je poklonio sudoper,cete imati do kraja života neku brigu za njega i morat cete mu stajati na raspolaganju. Jebeš to,zapamtite.
VAŽNI STE SAMO VAS DVOJE!
Idite vjencajte se na tahitiju,taj novac koji bi inace platili vjencanje u lokalnoj gostionici za 60 ljudi bi bilo tri puta skuplje a ne bi se tako dobro zabavili kao na tahitiju.To je vaš dan i nisuz važni drugi nego samo vi,Kada se vratite iz Tahitija napravite obican piknik gdje mogu ljudi doci normalno odjeveni,bez kravata i sve to a ako tko donese dar super ako ne,nema veze,ne rabite placati muziku,vecere,odjecu,...idite na Tahiti,gdje cete se vjencati u kupacem kostimu,opuštena atmosfera a uz to cete još uštediti. Tako cu ja uraditi ako nekada promijenim mišljenje |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8250 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 08/05/2010 : 00:00:55
|
quote: Originally posted by 1Euro
ma brak je bez veze,to su vam nametnuli televizija,crkva,susjedi,rodbina,...
televizija je narocito nametnula brak! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8250 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 08/05/2010 : 00:06:28
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by adriano ja sam isto uglavnom nesposoban za barenje
onda ti se loše piše ka i meni
stari ništa mi se neda
Dobrodosao u klub
A ovaj 1Eurov post sam procitao, preporucio bih svima, stvarno ima poucnih stvari i moras porazmisliti o nekim zivotnim stvarima i odlukama nakon sto to procitas. 1Euro bi stvarno mogao biti komicar. |
|
|
Topic |
|