Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/05/2010 : 21:34:54
|
Ajde Bihac, momce, samo opušteno, niko ništa loše nije o tebi mislio Mislim, ja nisam strucnjak za kompove, ali mislim da nije dobra stvar znati kako drugome uci u nick, tako da je zakljucavanje onog topica, po meni cist ok Al dobro, ja ne razlikujem digitron od Pentiuma tako da i nisam mjerodavan Odkud si ti, baš iz Bihaca ili...? Imam tamo neke rodbine. Bio sam baš nedavno na brdu DJED, u Hrv. Kostajnici, pa sam prešao i u Bosnu na cevape...Una je jedina i jedinstvena. Taj kraj tamo je jedan od najljepših krajeva ex - Yuge.
Al skrenuh s teme... Ajd živio i vidimo se na nakoj pivi u Bihacu ili okolici |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 26/05/2010 : 21:45:38
|
quote: Originally posted by mladjo
Ajde Bihac, momce, samo opušteno, niko ništa loše nije o tebi mislio Mislim, ja nisam strucnjak za kompove, ali mislim da nije dobra stvar znati kako drugome uci u nick, tako da je zakljucavanje onog topica, po meni cist ok Al dobro, ja ne razlikujem digitron od Pentiuma tako da i nisam mjerodavan Odkud si ti, baš iz Bihaca ili...? Imam tamo neke rodbine. Bio sam baš nedavno na brdu DJED, u Hrv. Kostajnici, pa sam prešao i u Bosnu na cevape...Una je jedina i jedinstvena. Taj kraj tamo je jedan od najljepših krajeva ex - Yuge.
Al skrenuh s teme... Ajd živio i vidimo se na nakoj pivi u Bihacu ili okolici
Nije ti ovo "momce"(kako ti velis) za galamu,vjerovatno su to ljudi i primijetili.Samo sam pitao,nije grijeh ili??Ali mi nedostaje u svemu malo vise komunikativnosti.Zasto se nebi moglo kod zakljucavanja topica npr.,kao zadnji post u istom, mogao navesti razlog ,ako nije bas jasan?Ne kosta nista!Nebi doslo do nesuglasica.Post tipa"necu,jasno,ovako je itd".,mislim da ne vodi nicemu,mozda i vodi,vi znate ipak bolje.Da sam znao da je belaj,nebi ni postavio,inace nisam neki forum-tip.Eto,radoznalost,rekao bih.Saznacu ja na drugi nacin ipak
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/05/2010 : 21:46:22
|
quote: Originally posted by wele
kako ce sagitaši da opletu po tebi zbog ovog otvaranja srca :-)
naci ce vec nacin da izokrenu rijeci ali moj fan i friend zosko ce me kao i uvijek odbraniti. odlican je entertainer, steta sto je ...ne znam ni ja sta uradio pa nije vise ovdje...
bihac-una, ma kakav belaj. Cilj nam je ovdje da se dobro zabavimo |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 26/05/2010 : 21:53:00
|
quote: Originally posted by King Warrior
naci ce vec nacin da izokrenu rijeci ali moj fan i friend zosko ce me kao i uvijek odbraniti. odlican je entertainer, steta sto je ...ne znam ni ja sta uradio pa nije vise ovdje...
bihac-una, ma kakav belaj. Cilj nam je ovdje da se dobro zabavimo
Ma daj, kakva zabava uz dežurne pandure Evo i u Makarskoj (ima cak i slika) je prošli vikend pandurija pokvarila zabavu |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 26/05/2010 : 21:54:22
|
I sta sad, na ZS ce se komentarisati S.com, pa ce se na S.com komentarisati ZS, i tako u nedogled? |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/05/2010 : 21:56:27
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by King Warrior
bihac-una, ma kakav belaj. Cilj nam je ovdje da se dobro zabavimo
Ma daj, kakva zabava uz dežurne pandure Evo i u Makarskoj (ima cak i slika) je prošli vikend pandurija pokvarila zabavu
ima u kvartu do mene grafit: POLICAJAC NE MOŽE BITI COVJEK |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25313 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/05/2010 : 23:22:51
|
a moderator?
Ne, policajac ne može biti ni moderator. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 26/05/2010 : 23:36:25
|
quote: Originally posted by manhunter
a moderator?
Ne, policajac ne može biti ni moderator.
|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Posted - 27/05/2010 : 12:20:29
|
Bobe, ljep stih, imas talenta. Vidim da si pobrisao one silne smajlije iz topica VC: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33114&whichpage=300 cijeli topic sada ima cijelu stranicu manje. Nisi morao, kada se nesto desi , desi se. Mozda si primjetio da je tamo cijela grupa ljudi izletjela i bez onoliko gifova koliko si ti postavio.Tako ili tako, od mene ili nekog drugog moda, ban ti je bio siguran. Sto se tice "srednjaka", kojeg i sada pokazujes u avataru, ako ipak ostajes na forumu, makni ga jednostavno, jer znamo kome je upucen. Evo, to cu ovoga puta ignorisati, jer mislis da si nepravedno izbacen pa izlazim ti ljudski u susret,mada pogledaj malo bolje na primjeru elfaka kako identicna stvar moze da zavrsi. Nemoj da pomislis da se radi o mojoj slabosti,nesigurnosti ili slicnom, jednostavno pokusavam da te shvatim i kako rekoh izlazim ti u susret, jer nisi mi do sada zapao u oci kao negativan tip. Ipak, kada se sjetim koliko je ljudi u toku vremena bilo izbaceno i za mnogo, mnogo, mnogo, manje stvari, ukoliko te ovoliko pogodio ban od sedam dana, bez obzira sta i kako, mozda forum i nije pravo mjesto za tebe, mada to ti odlucujes. Sve najbolje. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/05/2010 : 15:49:29
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by lwood
ima u kvartu do mene grafit: POLICAJAC NE MOŽE BITI COVJEK
Kvart ti je prva liga
naravno
ovo je npr fasada zgrade
a ovo je par slika iz ulice
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Posted - 28/05/2010 : 12:51:09
|
quote: Originally posted by Gand
Ovaj bi topic bio mozda i ponajbolji indikator kvalitete rada, ne moderatora, vec cijelog foruma, kad bi ga otvorio netko tko suportira njegov rad, bilo na forumu ili mimo njega. Time bi se u startu zacrtala minimalna i optimalna razina ocjene, i na normalnom uzorku doslo do rezultata. No od svega toga nema nista jer ovakve topice sporadicno otvaraju i u njemu se gorljivo valjaju propuh-memberi u trenutku kad ih pukne tracak svijesti, a vec za par sati, nakon sto procijene tudji rad, nastavit ce s lupetanjem bez reda i smisla. Ljudi koji su forum zaduzili spamfestom, imaju okrugli stol o moderatorima koji moraju iscitavati njihovo smece.
Oksimoronluk.
quote: Originally posted by Gand
Ma prijatelju, samo zelim reci da nas je jako malo koji smo na bilo koji nacin zaduzili forum da bi raspravljali o ljudima koji sve vrijeme trose na nase pizdarije.
Kao i skoro uvijek, u pravu si. Podsjeti me ponovo na zdogovor nas moderatora da ne raspravljamo o nekim stvarima i kojeg se svi(ukljucujuci i mene) ne pridrzavamo jer brzo zaboravljamo. Ionako je sve stvar subjektivnih misljenja i simpatija ili osvete nekih tipova koji misle da im je nanijeta nepravda. |
Edited by - King Warrior on 28/05/2010 12:53:00 |
|
|
Topic |
|