forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vratio sam se iz Srbije(htjeli su da me ožene!??)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/08/2010 : 08:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:
Originally posted by 1Euro
šteta što nemaju more.......možda bi trebao posetiti Crnu Goru iako mislim kako tamo nisu tako ljubazni.....ili se možda varam(!???)

Kahm, pa rekao bih da nismo toliko strašni. Sam se uvjeri!:P
Šalu na stranu, sve zavisi u koji dio zemlje odeš. Sjever, krš srednje Crne Gore, primorje, Podgorica... Imaš tu dosta varijacija. U svakom slucaju, Boku uvijek, ali uvijek, vrijedi posjetiti.
A sad mi iskreno reci, odakle ti ovakve predrasude? Cccc...

pa cuo sam od drugih,nemam nikakvih iskustva sa njima ali sam cuo to npr od crnogoraca koji živ eu Sloveniji pa su mi sami rekli kako kada oni sami kada idu na odmor u Crnu goru kako su npr konobari neljubazni do njih,recimo sjecam se kako je jedan ostavio kola u Crnoj gori na parkiralištu i platio veliku napojnicu onom ecuvaru još dodatno i rekao mu da mu pripazi na mercedesa,....kad se tip vratio,netko mu je provalio u kola,razbio prozor,uzeo autoradio,....i onda ovaj pocne da se ljuti,dode policija,ovaj pita tog cuvara kako se tako nešto moglo dogoditi,ovaj cuvar kao da ga prvi put vidi,pravi se glup,onda mu ovaj kaže:" pa ostavio sam vam veliku napojnicu da ga cuvate" a on se nasmiješi i kaže:" ma vidi,stvarno".... (hahaha)

Inace sam osobno ih ne poznajem,nisam nikada bio tamo pa nije fer da pricam išta protiv njih ali samo onako što sam cuo od drugih.
Možda griješim.....
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 23/08/2010 : 21:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kucni duh

[quote]Originally posted by 1Euro
......
ajde istinito kakvi su ljudi crnogorci?
Za žene sam cuo da su dosta lijepe ali mislim kako se "nose" još više nego dalmatinke(hahaha)

pa mislim da je svima poznato kako se dalmatinke visoko nose odnosno imaju visoko mišljenje o sebi,ili se varam?
....
kad tako kažeš ispada da se cure precijenjuju, ali varaš se, one su itekako realne!

Cuo sam od dosta ljudi koji su bili tamo da su dosta nepristupacne i tako,kriju se za velikim naocalama,sjede pred kaficom, bez da trepnu na neka dobacivanja muških,....možeš da im pricaš pola sata sve uzalud one se dignu i idu,.....

hahhahahaha zgodne i pametne (dosadne su im šuplje price)
Smrtonosna kombinacija!

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/08/2010 : 21:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
pa mislim da je svima poznato kako se dalmatinke visoko nose odnosno imaju visoko mišljenje o sebi,ili se varam?

visoko lete a nemaju krila (izmedu redaka citati)

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/08/2010 : 10:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

[quote]Originally posted by 1Euro
......
ajde istinito kakvi su ljudi crnogorci?
Za žene sam cuo da su dosta lijepe ali mislim kako se "nose" još više nego dalmatinke(hahaha)

....
kad tako kažeš ispada da se cure precijenjuju, ali varaš se, one su itekako realne!

Cuo sam od dosta ljudi koji su bili tamo da su dosta nepristupacne i tako,kriju se za velikim naocalama,sjede pred kaficom, bez da trepnu na neka dobacivanja muških,....možeš da im pricaš pola sata sve uzalud one se dignu i idu,.....

hahhahahaha zgodne i pametne (dosadne su im šuplje price)
Smrtonosna kombinacija!

pa eto vidiš, onda ja nemam šanse kod njih jer moje najjace oružje su "šuplje price"
Do sada sam nekoliko djevojaka "uhvatio" na neke "šuplje price" ali su im se cinile zabavne pa su se smijale i tako pa sam im onda bio simpatican.
A kako prici nekoj ženi koja se krije izza velikih crnih naocara,cak te ne pogleda,puši cigarete,...ti se muciš recimo pet minuta pokušaš da budeš zanimljiv kada ti ona mrtvo hladna kaže da se skloniš jer joj zaklanjaš sunce haha (nije mi se to desilo ali pricam kako bi se vjerovatno desilo da slucajno zalutam tamo haha).

Mislim da bi kod njih trebalo promijeniti taktiku.
Sigurno bi upalilo da kada ugledaš neku Dalmatinku da joj prideš,sjedneš pored nje bez puno price,praviš se ko da si i ti Dalmatinac(sporo govoriš,polako govoriš,cak cekaš tri minute prije pocneš da govoriš,...) i praviš se kao da se vas dvoj eznate.
razgovor pocneš ovako:

"prokleti turisti, opet su mi zaparkirali mercedesa,majku im j...m"
" a šta se može,lijepo cu nazvati tajnicu da cu danas malo zakasniti,hvala bogu imam posao gdje sam ja vlasnik i nitko mi ništa ne može".

"nego Marijana (sve su one marijane haha) ajde ti lijepo plati ovo pice pa da nas dvoje krenemo"
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 24/08/2010 : 10:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:

quote:

quote:
šteta što nemaju more.......možda bi trebao posetiti Crnu Goru iako mislim kako tamo nisu tako ljubazni.....ili se možda varam(!???)

Šalu na stranu, sve zavisi u koji dio zemlje odeš. Sjever, krš srednje Crne Gore, primorje, Podgorica... Imaš tu dosta varijacija. U svakom slucaju, Boku uvijek, ali uvijek, vrijedi posjetiti.

pa cuo sam od drugih,nemam nikakvih iskustva sa njima ali sam cuo to npr od crnogoraca koji živ eu Sloveniji pa su mi sami rekli kako kada oni sami kada idu na odmor u Crnu goru kako su npr konobari neljubazni do njih,recimo sjecam se kako je jedan ostavio kola u Crnoj gori na parkiralištu i platio veliku napojnicu onom ecuvaru još dodatno i rekao mu da mu pripazi na mercedesa,....kad se tip vratio,netko mu je provalio u kola,razbio prozor,uzeo autoradio,....i onda ovaj pocne da se ljuti,dode policija,ovaj pita tog cuvara kako se tako nešto moglo dogoditi,ovaj cuvar kao da ga prvi put vidi,pravi se glup,onda mu ovaj kaže:" pa ostavio sam vam veliku napojnicu da ga cuvate" a on se nasmiješi i kaže:" ma vidi,stvarno".... (hahaha)

Inace sam osobno ih ne poznajem,nisam nikada bio tamo pa nije fer da pricam išta protiv njih ali samo onako što sam cuo od drugih.
Možda griješim.....

I dobro je uradio taj cuvar. Kad se neko kurci i leci komplekse: "au, vidi kolki sam ja baja, imam mercedes, i sad cu da impresioniram cuvara parking kako ja imam mercedes i imam para da nekom platim nekom nizem od meni, poput njega, da mi ga cuva", i treba neko da mu obije auto.
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 24/08/2010 : 20:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
quote:

.......

Mislim da bi kod njih trebalo promijeniti taktiku.
Sigurno bi upalilo da kada ugledaš neku Dalmatinku da joj prideš,sjedneš pored nje bez puno price,praviš se ko da si i ti Dalmatinac(sporo govoriš,polako govoriš,cak cekaš tri minute prije pocneš da govoriš,...) i praviš se kao da se vas dvoj eznate.
razgovor pocneš ovako:

"prokleti turisti, opet su mi zaparkirali mercedesa,majku im j...m"
" a šta se može,lijepo cu nazvati tajnicu da cu danas malo zakasniti,hvala bogu imam posao gdje sam ja vlasnik i nitko mi ništa ne može".

"nego Marijana (sve su one marijane haha) ajde ti lijepo plati ovo pice pa da nas dvoje krenemo"
[/quote]

Šta misliš da je dalmatincima lakše

a što se ostalog tice -mani se šuplje price - DOVEZI se sa mercedesom i sjedi pored nje, PLATI pice njoj i prijateljici i MOŽDA ce i porazgovarati s tobom!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/08/2010 : 22:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

a što se ostalog tice -mani se šuplje price - DOVEZI se sa mercedesom i sjedi pored nje, PLATI pice njoj i prijateljici i MOŽDA ce i porazgovarati s tobom!

To nije moj stil
Ja poštujem žene i ja sam za jednakopraunost,znaci neka se ona doveze sa Mersedesom,sedne pored mene i plati mi pice i MOŽDA ja razgovaram s njom
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 24/08/2010 : 22:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:

Šta misliš da je dalmatincima lakše

zato i jesan suv

Blažene cehinje

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/08/2010 : 11:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:

quote:

quote:

Možda griješim.....

I dobro je uradio taj cuvar. Kad se neko kurci i leci komplekse: "au, vidi kolki sam ja baja, imam mercedes, i sad cu da impresioniram cuvara parking kako ja imam mercedes i imam para da nekom platim nekom nizem od meni, poput njega, da mi ga cuva", i treba neko da mu obije auto.

a sto bi trebao po tebi?
prodati mercedes i kupiti bicikl pa ga parkirati sto dalje u grmlju da se jadni cuvar parkinga ne bi slucajno previse naprezao ???
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/08/2010 : 12:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Grujah.

quote:

quote:

quote:

Možda griješim.....

a sto bi trebao po tebi?
prodati mercedes i kupiti bicikl pa ga parkirati sto dalje u grmlju da se jadni cuvar parkinga ne bi slucajno previse naprezao ???

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 26/08/2010 : 03:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
Sta se sve nece procitati ovde...

E moj euro.... nisi dosao, to je kao da si joj rekao "nisam zainteresovan" a kuma joj ispricala da ces da je zenis.
Dzaba pisma, ono jeste da nam poste nisu bas mnogo sigurne i pouzdane, ali ipak jedno je doci drugo napisati pismo.
Da si dosao, uradio bi sve to sto si u pismu napisao, i vise od toga (ono sto si samo planirao - ne i napisao u pismu ;) )

Nista, kad bude sest meseci a ti dodji.

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/08/2010 : 10:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Marenovic

Sta se sve nece procitati ovde...

E moj euro.... nisi dosao, to je kao da si joj rekao "nisam zainteresovan" a kuma joj ispricala da ces da je zenis.
Dzaba pisma, ono jeste da nam poste nisu bas mnogo sigurne i pouzdane, ali ipak jedno je doci drugo napisati pismo.
Da si dosao, uradio bi sve to sto si u pismu napisao, i vise od toga (ono sto si samo planirao - ne i napisao u pismu ;) )

Nista, kad bude sest meseci a ti dodji.

pa jeste u pravu si ali tko mi garantuje da je ona došla tamo ili da bi ona stvarno došla tamo.....
Pa zbog toga sam se i javio da joj kažem da ako ja slucajno necu moci doci ili možda ona nece moci doci pa da to nije problem i da mi još uvijek možemo održati kontakt,zato sam joj i dao svoju adresu pa mi može pisati ako želi i ako je zainteresirana,.....imala je dosta vremena da bi mi se javila pismom prije tih 40 dana i mogla mi je reci da ce ona tamo doci,tada bi ja bio siguran da ce ona biti tamo pa bi i ja došao,....
Tako nisam dobio pismo znaci nisam ni znao jel ce ona biti tamo ili nece pa nisam hteo da idem za 7 ili više dana a da nemam svoj automobil (jer bi išao sa ujakom) pa bi onda ionako skroz bio u Cacku dok bi se ona vratila u Aleksandrovac pa ne bi baš bili zajedno.....a da mi se ona javila ja bi mogao doci svojim kolima neki drugi put i ici pravo za Aleksandrovac i imao bi svoja kola pa bi mogli malo po Srbiji da putujemo i tako,....

ali nema veze,sada sam se i ja ohladio pa i da mi se javi posle mijesec dana (a ionako nece) pitanje je, da li bi ja još uvijek bio zainteresiran da dodem i sve to jer ja se brzo zapalim za nešto ali me onda i sto tako brzo prode.
Dosta sam euforican i kod drugih stvari na pocetku( posao,ljubav,putovanje,sport,....) ali onda kada ne ide sve tako kako bi trebalo onda brzo izgubim interes haha i okrenem se nekim drugim izazovima,.....

ali svejedno djevojka je lijepa i to je istina ali šta mi to vredi haha.
Možda je i moje vrijeme prošlo pa bi se trebao poceti zanimati za djevojke koje su manje simpaticne haha.........
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 26/08/2010 : 15:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Rekoh ti vec da na 40 dana dolaze svi koji su bili i na sahrani, to je manje/vise obicaj u celoj Srbiji.
40 smatra se vaznijim od recimo dvadeset dana koje se takodje obelezava. Dakle, bila je, razocarala se...

Eh, euro, sta ucini curi, sto je rastuzi? ;))

P.S. Sto joj pre mesec dana nisi trazio mail adresu i adresu? Ili nije dala? Telefon, ista?
Ako je tako lepa, trebao si, ali ne misli sta je trebalo nego misli sta ces uraditi.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/08/2010 : 16:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Marenovic

Rekoh ti vec da na 40 dana dolaze svi koji su bili i na sahrani, to je manje/vise obicaj u celoj Srbiji.
40 smatra se vaznijim od recimo dvadeset dana koje se takodje obelezava. Dakle, bila je, razocarala se...

Eh, euro, sta ucini curi, sto je rastuzi? ;))

P.S. Sto joj pre mesec dana nisi trazio mail adresu i adresu? Ili nije dala? Telefon, ista?
Ako je tako lepa, trebao si, ali ne misli sta je trebalo nego misli sta ces uraditi.

pa ta djevojka nije bila na sahrani prije 40 dana,nego je bil anjezina kuma i on ame je kasnije upoznala sa tom djevojkom kada smo tu kumu vozili kuci,....
da si procitao sve od pocetka sve bi to znao haha.
Tada sam ja tu djevojku video samo pet minuta jer smo se sreli na odlasku,....
baš sam pomocu ovog topik apronašao njezinu adresu i sve to mislim da je forumaš sa nickom ned lynx najviše pomogao oko toga.....
Tako da ona nije bila tamo tada niti vjerovatno nije bila sada haha.
Iako me je tada zvala njezina kuma i rekla mi kako da ce je ova voziti ali pitanje je li je u istinu vozila ili nije,....možda saznam kada se ujak vrati iako kako sam rekao nekako me ova stvar više ni ne zanima,.....
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 28/08/2010 : 22:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:

Iako me je tada zvala njezina kuma i rekla mi kako da ce je ova voziti ali pitanje je li je u istinu vozila ili nije,....možda saznam kada se ujak vrati iako kako sam rekao nekako me ova stvar više ni ne zanima,.....

E kad se ujak vrati, razocaraces se. A sta ono rece, ne zanima te? Sa cveta na cvet, tako i treba!

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000