Moram da priznam da u HC varijanti sigurno ne bi uzimao cisto iz finansijskih razloga
Zemo, ta opcija je vise radi procene eventualnog izdavaca koji mozda proprati ovaj poll, a slobodno moze da se doda broju onih koji su za SC i dobijes zbir svih koji bi kupovali u SC. Jer ne verujem u obratnu situaciju da bi onaj ko bi kupovao HC odustao ako Julia izadje u SC Dok ima puno vise onih koji bi odustali ako bi izdanje bilo u HC.
Tako da mislim da sam korektno postavio opcije koje najbolje odslikavaju razmisljanja forumasa.
Da ponovim jos jednom, i ja sam za SC varijantu iako sam glasao za drugu opciju koju sam zamislio kao "uzimao bih svakako" a ne "uzimao bih iskljucivo u HC".
Ti mi ne staj na muku Da je Libellus to krenuo pre neku godinu vec bi bili na pola serijala, a ja bih bio siguran kupac Ovako deluje da nema prostora za jos jedan duzi serijal pored svega ovoga sto radite
Šteta što Julia nije malo bolja riba(treba, macka...). Sa ovakvim izgledom i radnjom stripa, mislim da bi je najviše citale studentkinje štreberke, posebno sa prirodnjackih fakulteta, što uopšte ne bi bilo loše. Valja i njih navuci na strip.
Uzimao bih,kao i prije,na kiosku,ali bez onih iznenadenja u formatu i cijeni,malo je zeznuto da netko nastavi tamo gdje je Van Gogh stao zbog onih cudnih formata,ona cetri broja bolje da nisu ni izašla,samo su dokrajcila serijal koji je bio na samom pocetku,ne kužim zbog cega se uopce i krenulo sa takvom idejom.
Na vrrrrlo povrsan nacin, sto mi je posle par brojeva postalo skroz antipaticno. Koriscenje Audrey i likova drugih glumaca nije ni iskreni homage, vise je pop-kicherica. Kao onaj namestaj od plasticnog drveta.
Šteta što Julia nije malo bolja riba(treba, macka...). Sa ovakvim izgledom i radnjom stripa, mislim da bi je najviše citale studentkinje štreberke, posebno sa prirodnjackih fakulteta, što uopšte ne bi bilo loše. Valja i njih navuci na strip.
Jbt, pa Dzudas imao vise glasova u anketi ( pozdrav Curuniru ) nego Julija.
kad je daleko bolji strip julija moze biti svakakva, i u plusu i u minusu, ali je prije svega vrlo, vrlo dosadna.
Da krene Dzudas i ja bi se obradovao mnogo, a za Juliju mars obojici za komentare More ce bude Julija pa taman i ja krenuo u izdavacke vode Bar jedan broj bi izbacio pre nego da se udavim u tim vodama