Kao recimo "Kazu da je rec smrtonosnija od maca.Vi srecom imate samo mac" ili "Sta se dobija ukrstavanjem dokonog kompijuterasa i hobotnice?Nemam pojma,al' sto svira na orguljama..."
Ma nemoj b'e?
A sta se dobija ukrstanjem leskovcanina i hobotnice? Nemam pojma, al' znam da opasno bere* paprike!
*- (za nejuznjake): skuplja, ubire
odgovor je:vodeni jebac sa hiljadu k.....a. samo na pm ces dobiti odgovor,jer je tesko da ce pogodis 5 tackica!
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Baš citam Zagor specijal "Vitezovi grala". Ima nekih povijesnih podataka o templarima. Ali nisam mogao ne uociti nacrtane karavele koje su tobože stigle u Ameriku na pocetku 14. stoljeca. Karavele u 14. stoljecu???!!!
Baš citam Zagor specijal "Vitezovi grala". Ima nekih povijesnih podataka o templarima. Ali nisam mogao ne uociti nacrtane karavele koje su tobože stigle u Ameriku na pocetku 14. stoljeca. Karavele u 14. stoljecu???!!!
šta je tu cudno. jel citaš Zagora il povjesni udžbenik?