forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vegeterijanstvo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4572 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 03/01/2011 : 17:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Ma kakve kalorije...saka rize dosta...Slap a Jap...The Pacific...ring a bell?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/01/2011 : 17:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Sve se meni cini da cu pocet tamanit povrce voce i ribu.I onda ubacit dva puta sedmicno piletinu.Bez mlika nemogu ziviti Mislim da cu prestati sa svim mesnim stvarima osim piletine i mlika i uz to kako rekoh krcat se pastom vocem i povrcem trenirati i ima da rusim zidove
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/01/2011 : 17:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Kvragu nesto ili netko mi izvrce rijeci
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 03/01/2011 : 17:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

Povrce je sigurno zdravo, ali teško bi mi bilo da zamislim da postanem vegetarijanac. Cak i nemoguce.

nije nemoguce, ali teško - da. ja bi isto teško mogao zamislit da postanem vegetarijanac jer volim jest meso. piletinu volim najviše (pohanu obožavam) a pecena svinjetina mi je isto jedna od the best. ove ostale ne volim baš nešto (ribu pogotovo), ali mogu pojest koliko-toliko.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/01/2011 : 17:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
E da netko je pitao tko su bili gladijatori.
Dakle robovi,osudenici na smrt(bilo je i dobrovoljaca) svi su oni imali svoju jednu jedinu svrhu=borbe do smrti u arenama.Dakle ti ljudi zivotinjski trenirali svaki dan bili obucavani za borbe itd itd...bila im je omogucena vrhunska hrana i vrhunsko lijecenje
Uglavnom to su ljudi koji su izgledali npr.kao danas Kevin Randleman
cca 175 cm, 95 kg br < 10% ko nezna neka upise u google ime lika pa ce sve biti jasno.Dakle 95 kila sa 10 % sala gotovo da su cisti misici.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8255 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 03/01/2011 : 17:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
to je sve stvar prehrane i treninga
ja sam nekoliko puta pokuša aktivnim treninzima po 3 miseca i nikako se rijašit "pojasa za spašavanje"

dok prijatelj,5 godina mladi od mene ,3 kg teži od mene , ista visina a izgleda ko Zagor . doduše njegov posal je takav da kad neradi ništa, trenira , ali taj lik se nesica kad je zadnji put pojia cokoladu.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985

Edited by - split85 on 03/01/2011 17:54:13
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/01/2011 : 18:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ja iman 67 kg sa 6% Bf visine 180 cm...inace treniram UF na treningu spariram sa ljudima minimalno 10 kila tezima od sebe bude to i po 15...svi se cude kako ja sa svojih bijednih 67 kila u hrvanju i jiu jitsu dobijem sparing sa nekim 15 kila tezim od sebe i to redovito...kaze trener koji se bavi dugo godina taim sportom da za svoju kilazu iman snagu covika od 95 kila...jednostavno da takvo sto nije vidija nikad prije.Jako sam izdrzljiv a sto s etice moje prehrane sve jedem...kilazu tesko dobivam...npr:kada jedem cokladu meso,cips sve jako
kaloricnu hranu koja deblja a ne radim nista onda mrsavim a kad jedem to isto i treniram onda dobivam na kilazi.Dakle cilj mi je nabiti 80 kila na zdravi nacin dakle nekih 13 kila kao takav doslovno bija bi tenk samo problem je kako dobit 13 kila misica....
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/01/2011 : 18:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Vegeterijanstvo?
Prakticiramo ga veceras sa 2 kila piletine i 2 kila cevapa... Toliko o tome. Zezan se, kad bi stvarno tija izbacit meso iz prehrane, vjerojatno bi i uspija bez nekih vecih problema, al stvar je u tome da to ne želin napravit. Volin meso i ne vidin razloga zašto bi ga izbacija iz prehrane. S druge strane, smatran da je veganstvo jedna velika glupost i 100% sam siguran da ne bi uspija priživit ni dana bez mlika (1 litar dnevno i tako godinama vec ).

Definitivno najveca glupost mi je ta kad ljudi koji su vegetarijanci/vegani tiraju svoju dicu da budu isti takvi...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/01/2011 : 18:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Ja iman 67 kg sa 6% Bf visine 180 cm...inace treniram UF na treningu spariram sa ljudima minimalno 10 kila tezima od sebe bude to i po 15...svi se cude kako ja sa svojih bijednih 67 kila u hrvanju i jiu jitsu dobijem sparing sa nekim 15 kila tezim od sebe i to redovito...kaze trener koji se bavi dugo godina taim sportom da za svoju kilazu iman snagu covika od 95 kila...jednostavno da takvo sto nije vidija nikad prije.Jako sam izdrzljiv a sto s etice moje prehrane sve jedem...kilazu tesko dobivam...npr:kada jedem cokladu meso,cips sve jako
kaloricnu hranu koja deblja a ne radim nista onda mrsavim a kad jedem to isto i treniram onda dobivam na kilazi.Dakle cilj mi je nabiti 80 kila na zdravi nacin dakle nekih 13 kila kao takav doslovno bija bi tenk samo problem je kako dobit 13 kila misica....

Pa šta ce ti više onda?
zašto bi netko uopce htio bit tenk i lomit zidove?
može se vježbat i bez mesa, ali bez obzira na svo voce i povrce imunitet zna opast u pocetku. Drž se ti bureka i cevapa, istopi ih na treningu i to je to

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/01/2011 : 18:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

S druge strane, smatran da je veganstvo jedna velika glupost i 100% sam siguran da ne bi uspija priživit ni dana bez mlika (1 litar dnevno i tako godinama vec ).

nije glupost, samo se tebi ne svidja zato sto volis te namirnice, i to je potpuni i prirodno, i prihvatljivo, i tako dalje.... :)

rekao bih ti sad i da mleko nije zdravo, i da ti nikako ne treba litar mleka svakog dana!!!!

ovo "ne bih uspija prezivit" cu da shvatim samo kao nemogucnost posustajanja pred navikom ;)

evo jos jedne, pazi sad, da li vam je ikada palo na pamet da je covek jedini sisar koji pije mleko i kada mu porastu zubi?

quote:
Definitivno najveca glupost mi je ta kad ljudi koji su vegetarijanci/vegani tiraju svoju dicu da budu isti takvi...

ti ljudi zele dobro svojoj deci. imas ljude koji tako hrane dete jos dok su bebe, i takva deca prihvate taj rezim ishrane isto kao i "normalni" rezim :)

uostalom, ta tvoja izjava se bazira na predrasudama da u se u takvoj ishrani ne moze zadovoljiti culo ukusa (a generalno se moderna ishrana samo zasniva na praznom zadovoljavanju cula), sto je potpuno pogresno i netacno.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/01/2011 : 18:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
U pravu si potpuno i niti ne želin proturjecit u nicemu Istina, smatran to glupošcu zato jer obožavan te stvari, al jebiga Možda mi ne triba litar mlika dnevno, al mi je gušt i volin to. Osim toga, pa šta šta je covik jedini sisavac koji pije mliko i nakon šta mu narastu zubi? Ne vidin u cemu je tu problem... Jedino se ne mogu složit sa tobon u vezi odgoja dice ko vegana i slicno jer mislin da se maloj dici tribaju davat namirnice svake vrste, pa kad odrastu malo, neka sami odluce žele li ih nastavit jest ili ne.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/01/2011 : 18:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

U pravu si potpuno i niti ne želin proturjecit u nicemu Istina, smatran to glupošcu zato jer obožavan te stvari, al jebiga Možda mi ne triba litar mlika dnevno, al mi je gušt i volin to.

ma to bre, i treba znati uzivati, naravno. ali terba da pustis i savesti da te malo gricka :D

quote:
Osim toga, pa šta šta je covik jedini sisavac koji pije mliko i nakon šta mu narastu zubi? Ne vidin u cemu je tu problem...

problem, first of all, sto je neprirodno :D (pozdravio me, kako bese, marko radulovic :D )

nadji zivotinju koja pije mleko nakon sto joj izbiju zubi, let alone mleko neke druge zivotinje

kravlje mleko je prvenstveno namenjeno - teladi! puno hormona i hranljivih materija koji su prvenstveno namenjeni kravljem organizmu.

plus, sto to mleko treba da bude od krave koja je u stanju da da mleko, a ne od naduvanih, napumpanih i plasticnih industrijskih krava iz lokalne mlekare.... plus, aj sto je i krava naduvana, nego se i njeno mleko posle "obradjuje"....

da me ne shvatis pogresno, ne zelim da te nabedjujem ni u sta. ovo je najobicnije, drugarsko, ili u najmanju ruku, ljudsko razmenjivanje informacija. :)

quote:
Jedino se ne mogu složit sa tobon u vezi odgoja dice ko vegana i slicno jer mislin da se maloj dici tribaju davat namirnice svake vrste, pa kad odrastu malo, neka sami odluce žele li ih nastavit jest ili ne.

ma naravno, samo sto je to malo teze kad je u pitanju sukob "veganstvo - "normalna" ishrana", jer, drugaciji enzimi se razvijaju ko onih u cijoj ishrani nije zastupljena hrana zivotinjskog porekla, i obrnuto. samim tim je, za pocetak, tesko prilagoditi se drugacijem rezimu, zato sto ti ukus te hrane ne odgovara, thus predrasude o "neukusu povrca, zitarica...." :)

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/01/2011 : 18:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

problem, first of all, sto je neprirodno :D (pozdravio me, kako bese, marko radulovic :D )

nadji zivotinju koja pije mleko nakon sto joj izbiju zubi, let alone mleko neke druge zivotinje

kravlje mleko je prvenstveno namenjeno - teladi! puno hormona i hranljivih materija koji su prvenstveno namenjeni kravljem organizmu.

plus, sto to mleko treba da bude od krave koja je u stanju da da mleko, a ne od naduvanih, napumpanih i plasticnih industrijskih krava iz lokalne mlekare.... plus, aj sto je i krava naduvana, nego se i njeno mleko posle "obradjuje"....

U životu mi stvarno nije bitno jel prirodno il nije i od kakvih krava dolazi to mliko. Znan da to zvuci užasno vako receno, al jebiga, odgovara mi i zdravo je (okej, možda je litar dnevno stvarno previše, al opcenito je mliko zdravo) tako da eto Nastavljan ga pit, pa od kakvih god krava dolazilo...

quote:
da me ne shvatis pogresno, ne zelim da te nabedjujem ni u sta. ovo je najobicnije, drugarsko, ili u najmanju ruku, ljudsko razmenjivanje informacija. :)

Normalno, ne brini, nije mi ni palo na pamet da me uvjeravaš u nešto Sve 5!

quote:
ma naravno, samo sto je to malo teze kad je u pitanju sukob "veganstvo - "normalna" ishrana", jer, drugaciji enzimi se razvijaju ko onih u cijoj ishrani nije zastupljena hrana zivotinjskog porekla, i obrnuto. samim tim je, za pocetak, tesko prilagoditi se drugacijem rezimu, zato sto ti ukus te hrane ne odgovara, thus predrasude o "neukusu povrca, zitarica...." :)

Ne volin ni ja te sukobe i opcenito se držin toga da nikome ne prigovaran u vezi toga šta jede jer me to više-manje i ne zanima. Eto jedino sam kritican u vezi toga sa dicom i stvarno smatran da je potribno dat im da jedu sve dok su još mali

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/01/2011 : 18:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Znan da to zvuci užasno vako receno, al jebiga, odgovara mi i zdravo je (okej, možda je litar dnevno stvarno previše, al opcenito je mliko zdravo) tako da eto Nastavljan ga pit, pa od kakvih god krava dolazilo...

nije, o tome ti pricam.... ;)
barem mleko koje mi pijemo....mleko koje su nase babe i dede pili se i moze zvati zdravim.

no....rekao si sta imas, a i ja sam :)

quote:
Ne volin ni ja te sukobe i opcenito se držin toga da nikome ne prigovaran u vezi toga šta jede jer me to više-manje i ne zanima. Eto jedino sam kritican u vezi toga sa dicom i stvarno smatran da je potribno dat im da jedu sve dok su još mali

treba naravno, ali da te dopunim - treba im da ti da jedu sve sto im je potrebno, a ne sve sto im se moze dati ;)

Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 03/01/2011 : 18:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message
Buduci da se bavis sportom, najbolji primjer je Zeljko Mavrovic. Kad je upoznao buducu zenu, na vrhuncu karijere, prebacio se na makrobiotiku i vegetarijanstvo. Kasnije je u jednoj emisiji izjavio da je to bila greska i da je zbog toga ostao bez snage u mecu sa Lewisom.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 03/01/2011 : 19:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Znam da nije mjesto za ovakve teme ali jednostavno ovdje provodim najvise vremena i uvjerio sam se da su forumaši vrlo opceniti.Dakle zanima me sto mislite o takvoj vrsti hrane ja planiram uvesti to u svoj zivot po uzoru na gladijatore.Naime o spomenutima znam da su bili strogi vegeterijanci jeli su voce i povrce nekada ribu(rijetko) kao takvi imali su isklesana tijela i snage ka volovi.Dakle moze li se bez mesa dobiti na kilazi i odrzavat uz trening isklesano tijelo?

tesko!
ja svake godine pokusavam da izguram uskrsnji post(cak i pice bataljujem)koji traje oko pedesetak dana.glavna hrana mi je krompir,sargarepa,pirinac,razne vrste salata...
od 50 dana,uspem da prezivim 30!nije da imam neku zelju za mesom posle 30 dana(navikne se covek),nego postane monotono,i uvek se trazi promena!
mogu ti reci,da se tih 30 dana osecam kao preporodjen,a zdravlje-boze,sledi novi pokusaj krajem februara,pa kolko izdrzim!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/01/2011 : 21:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Nije covek za vegetarijanca, covek je svastojed i treba da jede meso, ako postanes vegetarijanac ocekuj da pocnes da prdis mnogo vise.
Vegetarijanac nikad nebih postao, osim da uginu sve zivotinje.
vegetarijanci ce se truditi da dokazu da je vegetarijanstvo zdravo, ali to nije istina. Isto bi bio bolestan da samo jedes meso. treba mesati

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/01/2011 : 21:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
quote:

E da netko je pitao tko su bili gladijatori.
Dakle robovi,osudenici na smrt(bilo je i dobrovoljaca) svi su oni imali svoju jednu jedinu svrhu=borbe do smrti u arenama.Dakle ti ljudi zivotinjski trenirali svaki dan bili obucavani za borbe itd itd...bila im je omogucena vrhunska hrana i vrhunsko lijecenje
Uglavnom to su ljudi koji su izgledali npr.kao danas Kevin Randleman
cca 175 cm, 95 kg br < 10% ko nezna neka upise u google ime lika pa ce sve biti jasno.Dakle 95 kila sa 10 % sala gotovo da su cisti misici.

Tako covek bez steroida, aminokiselina, kreatina, efendrina itd ne moze izgledati.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/01/2011 : 22:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
moze itekako i duplo bolje cisti primjer su ljudi koji su se bavili body b. i nisu uzimali ta sranja...svatko se može nakracat tim sranjima i krepat u pedesetoj godini
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/01/2011 : 23:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ja sve koje poznajem, a da se bave "bodi-buildingom", uzimaju "dodatke ishrani", u obliku kojekakvih praskova "proteina, belancevina....", znas ono, u ogromnim kutijama....

sve pod izgovorom, "ma to mi zameni 5 jaja"

....

ali vi sigurno niste mislili na tako nesto

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4572 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 03/01/2011 : 23:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Meso bih zabranio.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/01/2011 : 23:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Ja jebes to. Meso volim i meso je zakon. Jebi ga, volim dobro da jedem. Da, ima i dobrih vegeterijanskih obroka, ali jebiga, meso je meso. I jebes slavu bez prasetine. A i nije ni tolko "nezdravo" kolko mnogi kenjaju.

Isto, jebiga, volim pivo i drugi alkohol i sta sad. Da uvek samo gledam "sta je zdravo" a ne "sta volim" - u cemu je svrha toga?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/01/2011 : 23:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
au bre....vi mesozderi ste isti kao i pusaci

jbt, niko vas ne napada, covek je pitao za misljenja, i nekoliko misljenja je izneseno....

a, "argumenti" tipa: "volim, uzivam, merak mi je, i zdravo je, nego vi serete" je totalni fail....

odnosno, prvi deo je totalno validan, opravdan, itd....al onda deo "vi serete, to je zdravo", mislim, come on....

"a jebes slavu bez prasetine", Grujo, razocarao si me skroz....

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 00:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Definiciju mozes izgraditi i bez tih praškova sta oni trpaju u sebe ni neznaju sto uzimaju...svak ima pravo na svoje mišljenje ja ne govorim o nekakvom prezderavanju meso pa da nakraju te sram se skinut kad dodes na more od pivskog trbuha...ono komadi okolo cekaju da skines majcu da vide sto ces pokazati govorim o zdravoj prehrani i treniranju dakle kako uz zdravu prehranu dobiti figuru definiciju.Price poput najedi se ti cevapa i prasetine pa onda sagorijevaj u teretani su za malu dijecu.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/01/2011 : 00:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

moze itekako i duplo bolje cisti primjer su ljudi koji su se bavili body b. i nisu uzimali ta sranja...svatko se može nakracat tim sranjima i krepat u pedesetoj godini

za onakvu masu kakvu imaju bodybilderi nemoguce je dostici bez steroida, kao što masni i kaže (p.s. zanimljiv nick za ovu temu)
ustvari, nemoguce ju je dostici i sa proteinima i lakšim dozvoljenim sredstvima
niti jedan, postotak 0% bodybuildera nije cist! nula posto
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000