forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vegeterijanstvo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts

Member since 20/03/2002

Posted - 04/01/2011 : 00:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gand's Homepage  Send Gand a Private Message
BTW jedna od vecih misterija, kad je o stereotipima rijec, jest ona gdje se svakom bolesnom vegetarijancu kao uzrok bolesti spominje prehrana, dok se mesojedu, za bolest nikad ne krivi prehrana.... Od ljudi koji konzumiraju meso, jasno. Urnebes.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/01/2011 : 01:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89
odnosno, prvi deo je totalno validan, opravdan, itd....al onda deo "vi serete, to je zdravo", mislim, come on....

Ma jeste zdravo, ali se previse kako je meso krivo za ovo i ono i 100 sranja. Da, ako je prezderavas masnog zacepice ti se krvni sudovi, ali mnogo toga je preterivanje.

I slava bez praseta jeste sranje. Ja na slave idem iskljucivo zbog klope. Ok, tu se i sva porodica okupi, ali oko i zbog praseta.

Edit: A sto se poredenja sa pusacima tice, stajaznam, mozda i jeste. Svejedno sam i njih branio iako ne pusim.

Edited by - Grujah. on 04/01/2011 01:26:43
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/01/2011 : 01:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Definiciju mozes izgraditi i bez tih praškova sta oni trpaju u sebe ni neznaju sto uzimaju...svak ima pravo na svoje mišljenje ja ne govorim o nekakvom prezderavanju meso pa da nakraju te sram se skinut kad dodes na more od pivskog trbuha...ono komadi okolo cekaju da skines majcu da vide sto ces pokazati govorim o zdravoj prehrani i treniranju dakle kako uz zdravu prehranu dobiti figuru definiciju.Price poput najedi se ti cevapa i prasetine pa onda sagorijevaj u teretani su za malu dijecu.

U velikoj si zabludi stari moj..
Da se netko srami pivskog trbuha? Pomalo ženskasta izjava.
Kao drugo, vecina žena nije toliko površna, a da baš toliko vole plocice spavale bi u kupaoni...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/01/2011 : 01:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
I pivski stomak se dobija od piva ne od mesa. :P
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38125 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/01/2011 : 09:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Meso je posve nepotrebno. Mozes ga jesti, isto tako mozes i svaki dan piti alkohol, uzimati droge... ali je to nepotrebno, da ne kazem nezdravo (pogotovo danas!). Na kraju se sve svodi na to, da je to stvar navike (i ukusa... ili manjak toga). Ali i u srednjom vjeku je Zemlja bila ravna, a da si samo glasno pomislio suprotno zavrsio bi na lomaci. Na zalost je danas pretty much slicno.

Sto zelim da kazem je to, da ti se nece dogoditi ama bas nista lose ako ga ne budes jeo. Naravno, to ne znaci da pocnes onda jesti samo salate i sendvice sa sirom.

Sve je stvar izbora, ako ga imas. No, na zalost vegetarijanci su danas jos uvijek stigmatizirani u vecini zemalja, iako imamo zemlje gdje ljudi vec tisucama godina ne jedu mesu a nista im ne fali (ali psssst, ne kazite to svom doktoru ). Da o vrticima i pretskolskoj djeci te nasim (konkretno mogu da kazem to za slovenske) pretpotopnim smjernicima ni ne govorim.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 04/01/2011 : 10:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
Preporucujem ovu knjigu u vezi zdrave ishrane
http://www.libar.at/zdravlje/zivetibezbolestiernstginter.php

Po njoj ipak ne bi trebali jesti meso, jer ga ne mozemo svariti u presnom obliku.

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 13:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Dovedi ti meni curu koja ce reci svida mi se kad muško ima ispred sebe škembu i ja ti platim 10 khurvi pa hebi dok ne padnes u nesvjest...naravno sponzorusama nesmeta da hodas okolo bez glave ako imas novaca
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 13:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Gand je jasno dao odgovor svaka cast.Supermark nemislim ja na one degene poput brocka lesnara
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 13:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
kad smo vec kod doticnoga crijeva mu se raspadaju od pustih steroida pa ti gutaj takve stvari
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/01/2011 : 13:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Dovedi ti meni curu koja ce reci svida mi se kad muško ima ispred sebe škembu i ja ti platim 10 khurvi pa hebi dok ne padnes u nesvjest...naravno sponzorusama nesmeta da hodas okolo bez glave ako imas novaca

Cuj, nemam pojma s kakvim ženama i koliko cesto provodiš vrijeme, ali da u to vjeruješ je cak pomalo tužno.
Nije uopce stvar u tome da žene toliko vole gledat plocice, nego je stvar u tipovima koji osjecaju potrebu da te plocice pokazuju
Btw. za to nikad nisam dao novce, niti su drugi dali za mene, niti ne namjeravam, tako da sam upravo propustio 10 kurvi..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 04/01/2011 13:18:00
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 13:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Aj malo zezancije sto si ozbiljan tako.Nebrini provodim mnogo vremena sa lipim curama i mislim da ces se sloziti da je lipše na nekom vidit misice nego škembu osim ako nisi ponositi vlasnik zadnjega
A khurve to sam napisao iz sprdancije neman ja namjeru nikog vrijedat uostalom stvarno tko je platio takvo sto tajje ocajan i nista drugo
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/01/2011 : 14:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Pa nisam uopce ozbiljan, što se vidi i po smajlicima u postu
Nisam ponosan vlasnik trbušine ali sam na dobrom putu prema istoj
Gladijatori o kojima je rijec živjeli su u Efezu, gdje je pronadeno gladijatorsko groblje, te je nakon ispitivanja njihovih kostiju i zubiju zaista dokazano da su bili vegeterijanci. E sad, pitanje je dal je takva prehrana prevladavala samo u odredenim podnebljima ili je bila opceprihvacena u cijelom Rimskom carstvu. Osobno mislim da je rijec o ovom prvom, ali rasprave na tu temu se nastavljaju.
Inace, znam vegeterijance koji normalno treniraju, ali ne znam koji im je raspored prehrane (voce, povrce, jaja itd..). To je najbolje možda saznat na netu, ali na nekom pouzdanom sajtu.
Treba imat takoder na umu, da je gladijatorima trening bio jedini i najvažniji svakodnevni posao, ipak im je glava bila u torbi. Trebalo je zadovoljit publiku svojim performansom.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/01/2011 : 14:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
samo kuhana hrana odnosno sarma , dolma , grah , biža , gulas itd . Od te hrane se niko nije rabolio :)
Vegetarijanska hrana je po meni modni trik , naravno da ima prednosti ali ne bih mogao zamisliti sebe da ne pojedem vise nijedan odrezak , cevape , burek , sniclu :)

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/01/2011 : 14:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
ali i u nas dolazi i praktikuje sve sto se u svijetu upraznjava :) Zasto bi odbacivali nase obicaje , nasih starih radi nekih novih trendova :) Vrijeme ce pokazati sta ce biti od toga , ali ako se nastavi ovaj trend , na kraju cemo imati krava previse :)

feka
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/01/2011 : 14:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
quote:

moze itekako i duplo bolje cisti primjer su ljudi koji su se bavili body b. i nisu uzimali ta sranja...svatko se može nakracat tim sranjima i krepat u pedesetoj godini

Veruj mi ne moze moj komsija je "svaki dan" od svoje 12 godine je u teretani i ne lici ni upola na tog baju sto si mi spomenuo. Nemoguce je biti tako definisan bez umetnih preparata.
Ako ce devojka sa tobom biti zbog tvojih plocica na stomaku , onda ona nije nista bolja od sponzoruse.
A sto se tice debljine ,vecina ljudi nisu debeli zbog mesa vec zbog testenina i secera tj. raznih sokova.
Uravnotezena ishrana je jedini pravi nacin ishrane.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 04/01/2011 14:39:36
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 14:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ja znam tipa ide u teretanu 15 godina redovno taj covik nema grama misica samo slao...masaljudi idu i muce se ka pasi uzalud jer teretana nine samo ajmo i pumpaj odjeljenje bez mozga...postoje vjezbe di neces nikad dobiti izgled,misic ,snagu a postoje vjezbe di vces isto dobt u jako kratkom roku
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 14:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Trenbas vidit mene kakvu definiciju iman ali neman kila izgledam kao da iman 10 kila vise a neman...ja ne govorim o definiciji nego o dosta kila nekih 80 85 i zadrzavanju definiije
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 14:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Vecina ljudi su debeli jer žderu i zavaljeni u fotelje gledaju tv
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/01/2011 : 14:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Veruj mi covek je pro, ali nikada nije hteo da unese ni gram umetnih supstanci.
Dolazim iz mesta odakle je Peter Liska, tako da hteo ne hteo verovati bez supstanci nema razvoja misica. Svi ce ti oni pricati kako su to postigli bez icega sa strane, a vecina njih kuci pici inekcije.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 14:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Istina masu njih govori a doma se šopaju tim sranjima, ja znam po svom iskustvu treniranju....
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/01/2011 : 15:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
za sto posto misice treba dosta vremena , a svi bi oni za jednu godinu , pa da se pokazu na ljeto :)

feka
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 15:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nista preko noci..
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/01/2011 : 15:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by kitaric

Preporucujem ovu knjigu u vezi zdrave ishrane
http://www.libar.at/zdravlje/zivetibezbolestiernstginter.php

Po njoj ipak ne bi trebali jesti meso, jer ga ne mozemo svariti u presnom obliku.

Na srecu ljudska vrsta je izumela vatru i nacin pripreme mesa jos odavno..
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/01/2011 : 15:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/01/2011 : 15:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
ili kao u emisiji " kako prezivjeti u divljini " sa Bearom . On je legenda sto se tice jedenja sirove hrane , naostri zube i hajmo tari sve :)

feka
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000