Author |
Topic |
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4521 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 22/01/2011 : 12:54:10
|
quote: Originally posted by Zagor12
Hahaha Snejksi jedva ceka da nešto plane... a cisto sumnjam....
Vi's d' u'vatila deviznog Inace,ja sam hteo nick Zagor,al' bio zauzet |
|
|
Shiva314
Junior Member
Croatia
336 Posts
Member since 16/07/2004 |
Posted - 22/01/2011 : 14:13:35
|
Moj nick je kreiran prema liku iz igrice Neuromancer na C64. Shiva je prostitutka iz jedne mracne ulice, izvor najkorisnijih informacija...sve dok se ne spustiš u cyberspace. 314 po Piju. Uvijek me nerviralo šta ima neki shiva na forumima, pa sam se odlucio za brojevnu razlicitost. Broj je ne prevelik, ne premalen, lako pamtljiv. Uvijek sam se mislio koliko je to ljudi igralo istu f* igricu da su uzimali nick odatle. Kad sam odrastao saznao sam da u hinduizmu postoji božanstvo istog imena...pa sam u skladu s tim promijenio avatar
|
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie |
|
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
705 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 22/01/2011 : 19:24:58
|
Sjednite,draga djeco,jer ovo je duga prica;prije 3 godine ja sam mogap samo koristiti svoj djedov stari kompjuter koji mi nije dopuštao da se registriram.I tako sam ja na racunalstvu u školi išao da se registriram i uzeo svoj uobicajeni internetski nick Flash Flood(kojeg koristim kod još par stranica;ne znaci ništa puno,samo se cinilo fora po zvucnosti i znacenju).Nažalost,krivo sam upisao email adresu,pa sam se morao OPET registrirati,ali s drukcijim imenom(jer je u bazi valjda ime Flash Flood bilo kao zauzeto).E,sad,problem je bio u tome što sam opet bio na racunalstvu,mali odmor se bližio kraju,profesorica je dolazila,i meni je samo palo na pamet ime moje najdraže glumice.Kliknem ja Enter,i ubrzo poslije ja shvatih svoju pogrešku i pomislim "Dragi Bože,što sam to ucinio?!".Ali,nije mi se opet dalo registrirati,pa sam si sacuvao ime i to je moja prica.
E,sad za nekog normalnog covjeka,ova bi situacija bila bizarna pogreška.Ali,za mene,to je bio samo utorak.
Što se tice avatara,njih mjenjam po volji,i imao sam razne likove iz svojih najdražih serija,a sad furam ovog simpaticnog Awesome Smileya(njegovo službeno ime). |
My username was a mistake. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 22/01/2011 : 19:58:14
|
U pitanju je Jedi vitez iz Star Wars price. Kako su se svi navalili poslije filmova zvati se Anakin i Darth-Vader, ja odlucih biti Obi-Wan. On nije savršen, niti svemoguc, ali je uvijek na strani pravde i dobra, skroman (a mocan) i ima svjetlosnu sablju. Osoba kakva bih ja volio biti u nekom boljem i drugacijem svijetu... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22308 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/01/2011 : 20:04:19
|
quote: Originally posted by Obi-wan
. Osoba kakva bih ja volio biti u nekom boljem i drugacijem svijetu...
I ja iz istih razloga odabarao moj nick. U nekom drugom boljem svijetu, mnogo ljudi i svi se meni klanjaju. Kako bi to bilo lijepo
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 22/01/2011 : 20:43:04
|
U pitanju je Jedi vitez iz Star Wars price. Kako su se svi navalili poslije filmova zvati se Anakin i Darth-Vader, ja odlucih biti Obi-Wan. On nije savršen, niti svemoguc, ali je uvijek na strani pravde i dobra, skroman (a mocan) i ima svjetlosnu sablju. Osoba kakva bih ja volio biti u nekom boljem i drugacijem svijetu...
Csss, Obi je najveca faca i najjaci!
"If you strike me down, I shall become more powerful than you can possibly imagine...." |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 22/01/2011 : 20:54:55
|
quote: Originally posted by King Warrior .... mnogo ljudi i svi se meni klanjaju.
Ja sam video razne narcise...i megalomane... ali ovako nesto vidim prvi put! Vi se, Kralju Ratnice, postovani Doktore Zagorelogije...ponasate se...pa u najmanju ruku kao da ste se rodili 9-og Marta... |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 22/01/2011 : 21:18:48
|
quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by King Warrior .... mnogo ljudi i svi se meni klanjaju.
Ja sam video razne narcise...i megalomane... ali ovako nesto vidim prvi put! Vi se, Kralju Ratnice, postovani Doktore Zagorelogije...ponasate se...pa u najmanju ruku kao da ste se rodili 9-og Marta...
Pa kao što vidim to je slucaj sa svim Doktorima, bilo Zagorlogije ili onih drugih Što se tice mog nicka, vrlo jasno, pored stripova omljen hobi mi je Rock muzika i naravno zna se ko je The Boss |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9612 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 22/01/2011 : 21:21:57
|
U pitanju je Jedi vitez iz Star Wars price. Kako su se svi navalili poslije filmova zvati se Anakin i Darth-Vader, ja odlucih biti Obi-Wan. On nije savršen, niti svemoguc, ali je uvijek na strani pravde i dobra, skroman (a mocan) i ima svjetlosnu sablju. Osoba kakva bih ja volio biti u nekom boljem i drugacijem svijetu...
ma kakvi, obi van je najjaci od svih, no matter what people say!
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9612 Posts
Posted - 22/01/2011 : 21:22:38
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ja sam video razne narcise...i megalomane... ali ovako nesto vidim prvi put! Vi se, Kralju Ratnice, postovani Doktore Zagorelogije...ponasate se...pa u najmanju ruku kao da ste se rodili 9-og Marta...
Pa kao što vidim to je slucaj sa svim Doktorima, bilo Zagorlogije ili onih drugih Što se tice mog nicka, vrlo jasno, pored stripova omljen hobi mi je Rock muzika i naravno zna se ko je The Boss
pa zasto si onda uzeo springstina |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 22/01/2011 : 21:25:10
|
Ja sam si za username stavio svoje ime,a buduci da mi je Star Wars omiljena filmska trilogija a Darth Maul jedan od dražih likova uzeo sam njegovu sliku za avatar..... |
"War will cease when we refuse to fight" |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 22/01/2011 : 21:35:54
|
quote: Originally posted by Dr. Bruce Zagoringsteen
Pa kao što vidim to je slucaj sa svim Doktorima, bilo Zagorlogije ili onih drugih
Pa naravno doc = doktor A = Alfa (kao prvi, najbolji, primarijus)
Ili si ti misljenja da je posredi nesto drugo kod mene, jeli Zoko? |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 22/01/2011 : 21:58:06
|
quote: Originally posted by Lord Vader89 ma kakvi, obi van je najjaci od svih, no matter what people say!
quote: Originally posted by Grujah. Csss, Obi je najveca faca i najjaci!
"If you strike me down, I shall become more powerful than you can possibly imagine...."
Koji put vec? |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9612 Posts
Posted - 22/01/2011 : 22:03:16
|
quote: Originally posted by Grujah.
quote: Originally posted by Lord Vader89 ma kakvi, obi van je najjaci od svih, no matter what people say!
quote: Originally posted by Grujah. Csss, Obi je najveca faca i najjaci!
"If you strike me down, I shall become more powerful than you can possibly imagine...."
Koji put vec?
jos malo, pa ce da postane klishe |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 22/01/2011 : 22:56:25
|
Omiljen lik iz fantasy žanra, uz Conana, ali pošto gotovo svuda na netu koristim baš ovaj nick, mahom sam se tako registrovao... |
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
Posted - 22/01/2011 : 23:31:10
|
Po meni dragom strip junaku uz kojeg sam odrastao Nisam mogao da biram da to bude Talicni Tom pa sam odabrao talicnitom Ali moralo je - samo tako ili nikako I ne bih ga menjao sada i da se ukaze prilika da mogu za Talicni Tom |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 23/01/2011 : 00:35:28
|
Prorok. Mudonja koji se nije bojao niceg osim Svevišnjega. Rado bih da na takav nacin mogu živjeti. Na žalost, ne ide baš tako lako.. Avatar se zove biblical_scolar. Našao sam ga slucajno na internetu i odmah odlucio da ce poslužiti svrsi. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
Edited by - Amos on 23/01/2011 00:44:27 |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 27/01/2011 : 22:05:17
|
Pa kao što vidim to je slucaj sa svim Doktorima, bilo Zagorlogije ili onih drugih
Ili si ti misljenja da je posredi nesto drugo kod mene, jeli Zoko?
Doca jeste PRIMARIJUS,uvek nasedne na šalu i provokaciju!!! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 27/01/2011 : 22:06:58
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ili si ti misljenja da je posredi nesto drugo kod mene, jeli Zoko?
Šta ce sve da se napiše Ajde ovo za Doktora i jeste, Doktor si Dilandologije pa i glas si dobio od mene, a ja glasma uvek za najbolje Ali ovo za A, pa još Alfa, u stvari malo ljudi zna poreklo tog tvog A, malo zna da si ti veliki obožavalac Zagorovog krika AAAhhyyAAAAk
TAKO ,ZNACI!!! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25245 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Ultex_035
Starting Member
Serbia
42 Posts
Member since 27/12/2010 |
Posted - 27/01/2011 : 23:04:17
|
Ultex(vrsta Jim Dunlopovih trzalica) i ne znam zbog cega dodao 035(pozivni)... |
"With great power comes great responsibility" |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 27/01/2011 : 23:55:36
|
Meni je ovo nadimak i u stavarnom zivotu, nema veze sa kilazom, ali duga prica |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts