Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Rico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/freedom-avatar-100X100.jpg)
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 10/03/2011 : 17:24:28
|
PayPal dostupan i u Hrvatskoj! Jedan od najpoznatijih servisa koji omogucava da se uplate i novcani prijenosi obavljaju u potpunosti preko interneta napokon je dostupan i u Hrvatskoj.
Premda su hrvatski korisnici i dosada imali mogucnost korištenja PayPala, ta mogucnost odnosila se iskljucivo na placanje. No, od danas je PayPal korisnicima iz Hrvatske omogucio i primanje uplata što je vijest koja ce zacjelo razveseliti sve one koji vode ili tek planiraju pokrenuti neki biznis putem interneta.
Kako biste mogli primati uplate trebat ce vam Visa kartica ili otvoren racun u nekoj od americkih banaka.
PayPal kakvog ga danas poznajemo nastao je u ožujku 2000. godine spajanjem Confinity i X.com –a kao alternativa tradicionalnim "papirnim" metodama kao što su cekovi i novcani ugovori.
Od 2002. godine ovaj servis je u vlasništvu eBaya.
|
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40570 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
perque
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/images (1)(1).jpg)
Serbia
724 Posts
Member since 28/09/2009 |
|
perque
Average Member
![](AvatarUpload/images (1)(1).jpg)
Serbia
724 Posts
Member since 28/09/2009 |
Posted - 10/03/2011 : 19:46:15
|
quote: Originally posted by Rico
PayPal dostupan i u Hrvatskoj! Jedan od najpoznatijih servisa koji omogucava da se uplate i novcani prijenosi obavljaju u potpunosti preko interneta napokon je dostupan i u Hrvatskoj.
Premda su hrvatski korisnici i dosada imali mogucnost korištenja PayPala, ta mogucnost odnosila se iskljucivo na placanje. No, od danas je PayPal korisnicima iz Hrvatske omogucio i primanje uplata što je vijest koja ce zacjelo razveseliti sve one koji vode ili tek planiraju pokrenuti neki biznis putem interneta.
Kako biste mogli primati uplate trebat ce vam Visa kartica ili otvoren racun u nekoj od americkih banaka.
PayPal kakvog ga danas poznajemo nastao je u ožujku 2000. godine spajanjem Confinity i X.com –a kao alternativa tradicionalnim "papirnim" metodama kao što su cekovi i novcani ugovori.
Od 2002. godine ovaj servis je u vlasništvu eBaya.
Koje Americke banke imas u Hrvatskoj? |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
DKoor
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40570 Posts
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
edvin
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1306 Posts
Member since 06/10/2002 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
asmojver
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/clip_image002(1).jpg)
Croatia
101 Posts
Member since 31/08/2002 |
Posted - 12/03/2011 : 09:29:28
|
??????????????????????????????
Pa ja koristim paypall vec nekih cca. 3-4 godine i bio je dostupan u HR???!!!!
Kakve americke banke???!!!!
Ovako, prva kartica,kreditna, debitna, koju sam koristio za paypall je bila Diners, ali nju paypall prepoznaje kao mastercard ali samo za US tržište, u Europi ne funkcionira
I onda sam napravio istu takvu samo MasterCard, i to je to...
Svoje vremeno mogao si placati iz HR ali ti nisu mogli uplatiti lovu, a vec jedno 2 godine i to je moguce
Znaci, odeš lijepo u banku i napraviš si kreditnu karticu na koju stavi limit (american, master,... tako sam je napravio), odes na paypall, registriras se, oni ti za jedan US dolar naprave tu registraciju, koji ti poslije vrate, i to je to
Pred nekih cca. tri mjeseca bio je trenutni zastoj sa zaprimanjem novca putem paypalla, ali samo trenutni, JA KONTAKTIRAO paypall zbog cega, a oni neki kiks sa bazama, ali onda je opet proradilo |
|
no1
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar_5695.gif)
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 12/03/2011 : 12:33:39
|
quote: Originally posted by asmojver
??????????????????????????????
Pa ja koristim paypall vec nekih cca. 3-4 godine i bio je dostupan u HR???!!!!
Kakve americke banke???!!!!
Ovako, prva kartica,kreditna, debitna, koju sam koristio za paypall je bila Diners, ali nju paypall prepoznaje kao mastercard ali samo za US tržište, u Europi ne funkcionira
I onda sam napravio istu takvu samo MasterCard, i to je to...
Svoje vremeno mogao si placati iz HR ali ti nisu mogli uplatiti lovu, a vec jedno 2 godine i to je moguce
Znaci, odeš lijepo u banku i napraviš si kreditnu karticu na koju stavi limit (american, master,... tako sam je napravio), odes na paypall, registriras se, oni ti za jedan US dolar naprave tu registraciju, koji ti poslije vrate, i to je to
Pred nekih cca. tri mjeseca bio je trenutni zastoj sa zaprimanjem novca putem paypalla, ali samo trenutni, JA KONTAKTIRAO paypall zbog cega, a oni neki kiks sa bazama, ali onda je opet proradilo
Ti si jedini rvat koji vec dvije godine prima uplate preko paypala, http://www.tportal.hr/scitech/tehno/116056/Servis-PayPal-napokon-dostupan-u-Hrvatskoj.html
al ja,uvijek postoji iznimka![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
asmojver
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
101 Posts
Posted - 12/03/2011 : 14:48:31
|
To šta je bilo na tportalu, je ono SVETINJA???!!!! Bilo je na internetu, bilo je na televiziji... PA???!!!!
najbolji primjer... citat novinara (nije baš doslovan)
Athletic Bilbao je jedini klub u kojem igraju samo Španjolci???!!! Molim, reci to nekom u Baskiji pa da vidimo...
Ili ti ga... bilo na internetu... cigare ce uskoro poskupjeti na 30kn!!! OZBILJNO... pa što cekaju
Da istina je ljudi vjeruju Popu, doktoru i televiziji...
![]()
Kako se ubacuje slika???!!!! |
Edited by - asmojver on 12/03/2011 14:49:36 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40570 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 12/03/2011 : 15:10:24
|
To šta je bilo na tportalu, je ono SVETINJA???!!!! Bilo je na internetu, bilo je na televiziji... PA???!!!!
Athletic Bilbao je jedini klub u kojem igraju samo Španjolci???!!! Molim, reci to nekom u Baskiji pa da vidimo...
Ili ti ga... bilo na internetu... cigare ce uskoro poskupjeti na 30kn!!! OZBILJNO... pa što cekaju
![]()
Kako se ubacuje slika???!!!!
Ja imam acc na paypalu vec 5-6 godina i NIJE se moglo primiti uplatu, niti je deponirati na svoj bankovni racun/karticu kao npr. ny moneybookers.com |
Trouble will find me |
|
no1
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar_5695.gif)
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 12/03/2011 : 16:59:06
|
![]()
Vidi,ja takodjer imam acc na paypalu negdje 3 ili 4god i nisam mogao primati uplate do sad a mislim da nisam jedini. Kažem ti samo ono što znam,al kad to potvrdi telka,novine i internet portali da dosad nije bilo moguce primati uplate,što reci. Oprosti što sam malo skeptican na tvoju pricu.
Što se tice Athletic Bilba,tu se radi o ovome: Do danas je jedino Athletic ostao vjeran ovom stavu tako da u klubu mogu igrati samo igraci rodeni u Baskiji i/ili oni ciji su bliski preci baskijskoga podrijetla. Ipak su to pravilo ponešto ublažili u osamdesetim godinama 20. stoljeca kada je dopušteno da u klubu igraju igraci koji su nogometno odrastali u Baskiji. Ako si na to mislio,i brate to je opce poznato.![](icon_smile_wink.gif)
|
|
dosada
Advanced Member
![](AvatarUpload/10868141_763178023752749_59460229144528425_n.jpg)
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 12/03/2011 : 17:22:44
|
quote: Originally posted by no1 Što se tice Athletic Bilba,tu se radi o ovome: Do danas je jedino Athletic ostao vjeran ovom stavu tako da u klubu mogu igrati samo igraci rodeni u Baskiji i/ili oni ciji su bliski preci baskijskoga podrijetla. Ipak su to pravilo ponešto ublažili u osamdesetim godinama 20. stoljeca kada je dopušteno da u klubu igraju igraci koji su nogometno odrastali u Baskiji. Ako si na to mislio,i brate to je opce poznato.![](icon_smile_wink.gif)
naprotiv, on i aludira na to da ne igraju Španjolci vec iskljucivo Baski...... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 12/03/2011 17:25:42 |
|
Mairosu
Advanced Member
![](AvatarUpload/rfc.jpg)
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/03/2011 : 18:06:52
|
Pa ti Baski imaju spanski pasos, poslednji put kad sam proverio Baskija nije bila nezavisna drzava, tako da, ni tvrdnja da tu mogu igrati samo Spanci nije totalno kriva :D Uostalom, i Etxeberria i Guerrero i Mendieta su igrali za spansku reprezentaciju...no ovo je vec debo spam sa nase strane. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
Mr.Brooks
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/images(79).jpg)
Serbia
205 Posts
Member since 02/08/2007 |
Posted - 12/03/2011 : 19:01:38
|
Uz sve to, na Paypal se novac (kada se povlaci na karticu) može povuci samo na Visu. Ne i na Mastercard, Amex i slicno. Bez obzira na koju je državu registrovan nalog. Paypal je povlacenje novca na karticu omogucio tek 2.10.2007. Tada su na listi zemalja bile: Argentina, Brazil, Bugarska, Cile, Kipar, Estonija, Gibraltar, Island, Indonezija, Indija, Izrael, Italija, Letonija, Lihtenstajn, Litvanija, Luksemburg, Malezija, Malta, Filipini, Rumunija, San Marino, Slovacka, Slovenija, Turska, UAE, and Urugvaj.
Kasnije su dodavane druge drzave, relativno skoro recimo Bugarska i Rumunija, a evo sada i Hrvatska. Srbiji cak nije omoguceno ni placanje preko Paypala zbog nakaradnog deviznog zakona iz Titovog vremena. |
Edited by - Mr.Brooks on 12/03/2011 19:11:19 |
|
asmojver
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
101 Posts
Posted - 12/03/2011 : 19:56:24
|
Prilikom navodenja Athletic Bilbao, sugerirao sam na krive informacije koje bacaju novinari, TV i ostali mediji... culi ste svi sigurno blamaže sa argumentom bilo na netu...
ne mogu kopirati tablicu transakcije sa paypalla... kopira mi samo gomilu teksta...
Total amount: €52.94 EUR Fee amount: €0.00 EUR Net amount: €52.94 EUR
Refund: €52.94 EUR to MasterCard Card XXXX-XXXX-XXXX-pobrisao zadnja 4 broja kartice This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *TWEETYJAZZ".
--------------------------------------------------------------------------------
Date: Feb 6, 2010 Time: 14:10:13 PST Status: Completed
--------------------------------------------------------------------------------
|
|
asmojver
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
101 Posts
|
YNWA
Average Member
![](AvatarUpload/Fugl-1.jpg)
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 12/03/2011 : 21:48:09
|
A koje si prebivaliste stavio prilikom registracije? Mnogi iz BiH (i drugih susjednih drzava) stave Sloveniju pa primaju neke sitnije iznose, sve dok im Paypal ne zatrazi verifikaciju. |
|
asmojver
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
101 Posts
Posted - 13/03/2011 : 07:20:21
|
Ne znam, ali ne vjerujem jer prilikom registracije pita te podatke, a kad placaš putem paypalla stoji mi moji podaci (ime, adresa, broj telefona) |
|
masni
Senior Member
![](AvatarUpload/indijanac-zgembo.gif)
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/03/2011 : 11:52:44
|
ja sam svoj accaunt otvorio , nemam pojma na koju adresu, znam da je bila neka fora da se prijavis u neku drugu zemlju. Bile su mi uplacene pare 50 eura, jedino je problem sto ameri racunaju isto 1=e jednako 1Usd , prilikom placanja expanzija. Prodo sam kredite u igrici Anarchy online i kupio expanzije. Al je to jedno vreme bio biznis prodavati kredite u AO... O toga sam zaradio 150 eura. Da nje pala cena kredita u igrici mogao sam 50 eura mesecno zaradjivati ko od sale |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 13/03/2011 11:54:15 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Posted - 13/03/2011 : 12:41:19
|
![]()
Sta se ljutiš, prika?! Cemu nadrkanost? Jel te ko uvrijedio? Nije stvar di je objavljeno, vec da nisam mogao primati novac preko pay pala i nista drugo, nisu to price ni pricice nego onaj koji mi je trebao uplatiti jednostavno nije mogao... a sada može. Kako ti možeš, e to je vec drugi problem, jer si jedini. Samo sam htio podijeliti novu vijest s vama, jer ce mozda nekome koristiti.
|
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|