Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/05/2011 : 13:36:30
|
quote: Originally posted by adriano
distrikt Brcko. cuo sam da imaju dobre place, bar prije 5,6 godina je tako bilo, a i blizu ti je.
a gdje je to? |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/05/2011 : 15:29:40
|
u sjevernoj Bosni, ne spada u entitete, vec je poseban distrikt, ko vošington.
Brchko D.C. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/05/2011 : 15:30:38
|
quote: Originally posted by 1Euro
Da GGG, sasvim si u pravu. Nego, ajde da na ovom topiku pronademo i zemlju i posao koji bi bio dobro placan. Šta je sa recimo Australijom,Kanadom,Novim Zelandom ili Lihtenštajnom,Luksemburgom,Ferskim Otocima,San Marinom?
Prije nekoliko godina sam imao prilike ici tamo ali odustao trebao vise radnog iskustva,ali nije lose tamo po prici.. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/05/2011 : 16:46:20
|
quote: Originally posted by emirem
Da GGG, sasvim si u pravu. Nego, ajde da na ovom topiku pronademo i zemlju i posao koji bi bio dobro placan. Šta je sa recimo Australijom,Kanadom,Novim Zelandom ili Lihtenštajnom,Luksemburgom,Ferskim Otocima,San Marinom?
Prije nekoliko godina sam imao prilike ici tamo ali odustao trebao vise radnog iskustva,ali nije lose tamo po prici..
u koju nabrojanu zemlju? Australiju? |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 24/05/2011 : 17:18:10
|
Australija je mislim najbolja zemlja za živit(ne racunajuci gomilu opasnih beštija i vrucina )
SIROMASI (ne racunajuci aboridine jebiga) žive u posebnim domovima u kojima dobivaju hranu, vodu, krevet... Odeš u mirovinu imaš masnu mirovinu za prste polizat(ak si bogat ne dobiaš je ) a nisam siguran oko prosjecne place ali bila je jako sexy kad sam je vidio. Osim toga ima relativno mnogo hrvata. Ali da osim ljepih strana tu su otrvoni gušteri, paukovi i zmije koje ti odu u kucu i ubiju te, vrucine takve da se ljudi znoje uz klimu na -40 valjda(zezam se malo ) |
|
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/05/2011 : 17:32:54
|
quote: Originally posted by mali od palube
Australija je mislim najbolja zemlja za živit(ne racunajuci gomilu opasnih beštija i vrucina )
SIROMASI (ne racunajuci aboridine jebiga) žive u posebnim domovima u kojima dobivaju hranu, vodu, krevet... Odeš u mirovinu imaš masnu mirovinu za prste polizat(ak si bogat ne dobiaš je ) a nisam siguran oko prosjecne place ali bila je jako sexy kad sam je vidio. Osim toga ima relativno mnogo hrvata. Ali da osim ljepih strana tu su otrvoni gušteri, paukovi i zmije koje ti odu u kucu i ubiju te, vrucine takve da se ljudi znoje uz klimu na -40 valjda(zezam se malo )
pa ja više tražim neki sezonski posao,...ne bi ja voleo živjeti nigdje drugdje nego u Sloveniji ali bi se preselio za neko vrijeme da zaradim nešto, ali da bi tamo živeo skroz,nema šanse,...ma ne bi živeo ni na Havajima ili Karibima,.... |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 24/05/2011 : 22:54:54
|
distrikt Brcko. cuo sam da imaju dobre place, bar prije 5,6 godina je tako bilo, a i blizu ti je.
a gdje je to?
Ahahahahhh ojro,najjaci si u svemiru. Brcko ti je jedna egzoticna destinacija tipa Nagorno-Karabaha i slicno...Inace,nalazi se u šupku Ojrope... |
Wtf?
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 24/05/2011 : 23:36:14
|
Luxemburg je san za mene... Mada tamo mozes da se uselis samo ako si prijatelj Vojvodkinje od Luxemburga... Inace tesko.. Bio sam jednom u Luxemburgu i zabezeknuo se koliko je tamo jeftinije nego u Belgiji , a imaju dosta bolje plate |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
Topic |
|