forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Umrla Amy Winehouse
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 24/07/2011 : 12:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
kratko je sjajila na glazbenom nebu ali je ostavila odlicne pjesme

pocivaj u miru

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/07/2011 : 14:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Šteta, sjajan glas, ali sama je odabrala svoj put. Nažalost, njena smrt zapravo nikog ni ne cudi previše, što je obzirom na sve i logicno. RIP

Inace, novi clan "Kluba 27"...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 24/07/2011 : 15:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Koliko poznata po pesmama, toliko je bila poznata i po skandalima.Sto kaze neko vec, droga ne stedi nikoga.Zaista je steta,imala je sjajan glas.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/07/2011 : 16:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Sjajan glas i sjajne pjesme. Pocivala u miru.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 24/07/2011 : 16:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message
R.I.P Amy

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
655 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 24/07/2011 : 17:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message
Baš me pogodila ova vijest kad sam ju cuo... Nažalost mnogi smo se pribojavali da ce se to jednom desiti ali covjek se uvijek nada da ce neke stvari ispasti drukcije...

Nakon svega ostane žal za onim što je Amy mogla postici kroz godine koje dolaze, za talent takvog kalibra 2 snimljena albuma su jako malo...

Bez obzira na sve, i kad mi se cinila kao uobraženo derište, bez obzira na sve njene ispade i ovo zadnje u Beogradu uvijek sam imao simpatiju za nju... Sad na kraju ispada da su bili sretnici oni koji su otišli na taj koncert u Begradu, trebao sam i ja ici, moje društvo je otišlo, pa rekoh; nema veze budem drugi put, kakva greška...

A posebno što mi se to vec jednom dogodilo, nisam otišao na jedan od posljednjih koncerata Nirvane, onaj koji je bio u Ljubljani. Isto tako kao nema veze, budem drugi put... Još si dan danas to nisam oprostio.

Pocivala u miru...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/07/2011 : 17:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Bez obzira što nikad nisam slušao njezinu glazbu uvijek mislim da je šteta kad mladi život skonca u paklu droge. Kako pjevaci, tako i glumci.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/07/2011 : 17:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
RIP

ta 27. je stvarno cudna

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/07/2011 : 20:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

RIP

ta 27. je stvarno cudna

Da - Jones, Hendrix, Jopplin, Cobain, Morrison, ima vjerovatno i još tih imena...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

sonic
Starting Member

51 Posts

Member since 09/11/2005

Posted - 24/07/2011 : 20:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonic's Homepage  Send sonic an ICQ Message  Send sonic a Private Message
R.I.P.
Velika šteta. Bio sam na zadnjem koncertu u Beogradu. Bilo je jako žalosno gledati je. :(
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 25/07/2011 : 06:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
bas zalosno

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/07/2011 : 11:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
baš mi je žao, šteta, nevjerojatan glas je imala, a i pjesme su joj bile odlicne, RIP

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 25/07/2011 : 11:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message
Iskreno, meni je više žao onih jadnika u Norveškoj nego nje koja si je to sama ucinila, svejedno svaka preuranjena smrt je žalosna pa tako i njena. Kako kaže jedna pjesma ''Sve je imo, ništa imo nije...''
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 25/07/2011 : 11:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
uvek se zaljubim u pogresnu...prica mog zivota...
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 25/07/2011 : 15:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Zanimljiv osvrt Biljane Srbljanovic:
http://www.pescanik.net/content/view/7089/129/

Tekst od pre tek nešto više od mesec dana...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/07/2011 : 17:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ovo sam procitao kad je izaslo pre mesec dana. Svasta bih rekao na racun gdje Srbljanovic, ali cu se uzdrzati. Pescanik opet ide "kontra je kul" rutom, njima na cast.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 25/07/2011 : 17:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message
I šta sa tekstom? Sada ja treba da platim i da kažem kako su super ti umetnici što su pijani, što se drogiraju što izade pred ljude i onda mumla, zajebava ih. A posle pa ona je umetnica. Pa šta stim, pa i ja sam covek. Ako ne poštujem sebe nece me niko ni poštovati. A o Biljani bolje i da ne pricam, bio bi ovo off topic. Žao mi je Ami, bila je odlicna pevacica, ali jbg pameti izgleda nije imala.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 25/07/2011 17:35:47
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/07/2011 : 17:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
nije se snašla, ali je pjevala kako samo ona zna i o stvarima koje je živjela, bez šminke i glamura, njezin album back to black je savršeno iskren i nestvarno otpjevan i zbog toga sam ju volio

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/07/2011 : 17:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Shane McGowan i Lemmy nisu nikad pali toliko nisko da od sebe prave mucenike, jadnike i "zrtve showbusinessa", a Amy za 6 zivotnih vekova ne bi postigla da poloche i posmrka ono sto su oni za zivota uradili. Na stranu sto su i kao muzicari postigli mnogo vise.

I jos su zivi.

Al dobro, RIP, itd.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12486 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/07/2011 : 17:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by legaz

I šta sa tekstom? Sada ja treba da platim i da kažem kako su super ti umetnici što su pijani, što se drogiraju što izade pred ljude i onda mumla, zajebava ih. A posle pa ona je umetnica. Pa šta stim, pa i ja sam covek. Ako ne poštujem sebe nece me niko ni poštovati. A o Biljani bolje i da ne pricam, bio bi ovo off topic. Žao mi je Ami, bila je odlicna pevacica, ali jbg pameti izgleda nije imala.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/07/2011 : 18:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by Dermentor

Iskreno, meni je više žao onih jadnika u Norveškoj nego nje koja si je to sama ucinila, svejedno svaka preuranjena smrt je žalosna pa tako i njena. Kako kaže jedna pjesma ''Sve je imo, ništa imo nije...''

Ne smijemo na forumu otvarati politicko/vjersko/nacionalisticke topice a taj bi (definitivno) povuka mnoge tenzije iako se ima što za reci. I meni je žao stradalih u teroristickom napadu Ipak, izrazit mišljenje po tom pitanju može se na drugim sajtovima...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/07/2011 : 18:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Ne smijemo na forumu otvarati politicko/vjersko/nacionalisticke topice a taj bi (definitivno) povuka mnoge tenzije iako se ima što za reci. I meni je žao stradalih u teroristickom napadu Ipak, izrazit mišljenje po tom pitanju može se na drugim sajtovima...

pa vidiš sad koliko je to glupo u ovom slucaju?
šta da se nedaj bože tako nešto dogodi ovde po balkan državama?
i dalje bi glumili nojeve?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 25/07/2011 : 18:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Moj post nema veze sa politicko/vjersko/nacionalistickim temama nego sa tim da mi je žao ljudi koji su htjeli živjeti a onda im je netko drugi to uskratio a Amy je sama sebe ubila. Uostalom meni je svaki ljudski život jednako svet, nevažno mi je da li je osoba bila slavna ili ne...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/07/2011 : 18:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

RIP

ta 27. je stvarno cudna

Da - Jones, Hendrix, Jopplin, Cobain, Morrison, ima vjerovatno i još tih imena...

ma i meni je bila najgora u životu a ne smatran se umjetnikom

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/07/2011 : 18:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

RIP

ta 27. je stvarno cudna

ma i meni je bila najgora u životu a ne smatran se umjetnikom

Jao nama što nam tek predstoji

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000