Author |
Topic |
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 06/09/2011 : 17:05:36
|
quote: Originally posted by morrison
quote: Originally posted by Grujah.
Takodje, ako se bilo gde pocesem odmah pocne da me svrbi drugo mesto na koje takodje moram da se pocesem i tako upadnem u beskonacnu. u petlju.
Znaci, sve sto treba da uradim jeste da te zagolicam. Sto si najebao na salonu stripa, nisi svestan :-P
Ne, to ne radi. Golicanje i svrab nije isto. Samo treba da mi spomenes imene ponovo krene. Evo ga opet.
@Paro - polaskan sam |
Edited by - Grujah. on 06/09/2011 17:07:32 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 06/09/2011 : 17:22:54
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ovaj Mairosu sve neke tikove sa kolima. Tesko onome ko naleti na njega na putu :P
:D Ali to je sve individualno, nikoga ne ugrozavam. Inace vozim pickasto defanzivno, isplati se u Srbiji* :D
* - sem ove divlje jagode i 160kmh, ali 160 u matorom dizelasu je vise opasno po mene nego po druge :D
ma nemoj, a Shoot to thrill, Whole lotta Rosie |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 06/09/2011 : 17:27:12
|
A pa ti ne znas, to je "hit dana" :D podlozno promeni :D sutra cu verovatno da gazim uz nesto trece :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 06/09/2011 : 18:51:12
|
@Paro - polaskan sam
O tebi uvijek samo najbolje stari moj |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 06/09/2011 : 19:17:22
|
imam i ja tikova... ne volim izgrebane CD-e/DVD-e i tak kad idem slušat neki glazbeni CD ili gledat neki film na DVD-u, uvijek pazim da ih metnem u kucno kino/CD player tak da se nimalo ne ogrebu. isto tako, kad nekaj slažem na polici (bilo što) onda gledam da sve bude ravno.
inace, jedna moja kolegica s faksa ima isto jedan zanimljivi: kad hoda po plocniku onda pazi da ne stane na crtu. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 06/09/2011 : 19:23:37
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
inace, jedna moja kolegica s faksa ima isto jedan zanimljivi: kad hoda po plocniku onda pazi da ne stane na crtu.
bilo triput vec |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/09/2011 : 19:23:44
|
Brojim sve artikle redom. Npr: 10 soda od 450 grama, 24 napolitanki od 800 grama, 120 šecera itd i tako svaki dan... Uh, cekaj, to mi je posao. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 06/09/2011 : 20:01:28
|
Ima tu dosta toga, ali evo samo jedan primer, gume na biciklu pumpam tako sto zadnju uvek pumpam 74 puta, a prednju 54 puta. Uvek igram iste brojeve lotoa( ali nisam jos uvek dobio sedmicu. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 06/09/2011 : 20:41:03
|
Ima zaista zanimljivih manija medu ljudima (meni je izraz manija nekako prigodniji od tika). Danas kad sam vec ušao u srednje godine mogu reci da nemam nikakve takve tikove. Ali kad sam bio dijete bilo je tu svašta pomalo: - stalno sam gnjavio one rubove na jastucima dok ne bi pocelo ispadati perje (naravno, majka bi izludivala zbog toga jer bi mi soba izgledala kao da je lisica poharala kokošinjac) - u bilo koju prostoriju obavezno sam ulazio lijevom nogom (ovo danas nikad sebi nisam uspio objasniti zašto, jer mi je sad svejedno kako ulazim) - kad sam vec poceo konzumirati pivo uvijek sam iz sanduka uzimao zelene boce (kako sam odrastao na Karlovackom i još nekim lokalnim pivima sva su imala one stare smede boce, pa bi zelene bile rijetkost; ni ovo si danas nisam uspio objasniti zašto).
Ali ima nešto što možda i jest i nije tik - kad hodam s nekim obavezno mi nitko ne bude s lijeve strane, znaci ja sam i u grupi uvijek prvi slijeva |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
leshwolsh
New Member
Serbia
273 Posts
Member since 04/06/2006 |
Posted - 06/09/2011 : 22:46:42
|
quote: Originally posted by wolf
sam vec poceo konzumirati pivo uvijek sam iz sanduka uzimao zelene boce (kako sam odrastao na Karlovackom i još nekim lokalnim pivima sva su imala one stare smede boce, pa bi zelene bile rijetkost; ni ovo si danas nisam uspio objasniti zašto).
Fabrike su u zelene flase punile svaku 100-tu ili 1000-tu proizvedenu flasu piva, tako barem kaze urbana legenda, ali ako neko poznaje nekog ko radi u pivari verovatno moze da potvrdi ovo. Takodje se mit nadogradjuje svetim gralom tj. milionitom proizvedenom flasom piva, koje je punjeno u bezbojnu flasu (licno nikad nisam video nijednu takvu). :) |
https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 06/09/2011 : 22:55:46
|
quote: Originally posted by leshwolsh
sam vec poceo konzumirati pivo uvijek sam iz sanduka uzimao zelene boce (kako sam odrastao na Karlovackom i još nekim lokalnim pivima sva su imala one stare smede boce, pa bi zelene bile rijetkost; ni ovo si danas nisam uspio objasniti zašto).
Fabrike su u zelene flase punile svaku 100-tu ili 1000-tu proizvedenu flasu piva, tako barem kaze urbana legenda, ali ako neko poznaje nekog ko radi u pivari verovatno moze da potvrdi ovo. Takodje se mit nadogradjuje svetim gralom tj. milionitom proizvedenom flasom piva, koje je punjeno u bezbojnu flasu (licno nikad nisam video nijednu takvu). :)
U vreme dok je radila zrenjaninska pivara u svakoj gajbi si mogao naci barem jednu zelenu flasu piva tako da ne verujem da je u pitanju ni stota a kamoli hiljadita.Ne znam kako drugde ali ovde su se te zelene izbegavale na veliko.Ako nekom das zelenu kao da si mu majku opsovao Inace bilo je i belih ali su zaista bile retke,ja sam video to ali mozda jednom dvaput.To je bas bila retkost. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/09/2011 : 00:55:33
|
cini mi se da sam upravo razvio novi tik: svaki put kada se vratim na pocetnu stranu foruma kliknem na novi logo. Tik je taj sto uvijek ciljam na pinokijevu glavu, ne na p ili v, vec direktno u slovo o. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4657 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 07/09/2011 : 07:06:29
|
Fabrike su u zelene flase punile svaku 100-tu ili 1000-tu proizvedenu flasu piva, tako barem kaze urbana legenda, ali ako neko poznaje nekog ko radi u pivari verovatno moze da potvrdi ovo. Takodje se mit nadogradjuje svetim gralom tj. milionitom proizvedenom flasom piva, koje je punjeno u bezbojnu flasu (licno nikad nisam video nijednu takvu). :)
myth busted! ja radim u pivari, zelena flasa je bez ikakvog znacaja. jos manje jubilarna :) posto staklara dvoji obojeno od belog stakla, bela samo ukazuje na statisticku pogresku u procesu razdvajanja.
on: super tema, ali mi je previse rano jutro da bih se setio svojih tikova, a znam da ih je bilo i da ih ima :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 07/09/2011 : 11:31:52
|
Meni preslo u tik da liznem cigaru pre nego sto je zapalim...jeste da je malo saljacki ali duze traje |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13488 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 07/09/2011 : 11:47:35
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by Lord Vader89
ja sam dok sam bio klinac gledao jednu po jednu registraciju na prolazecim kolima, i izracunavao da li im je zbir cifara deljiv sa tri
nisam jedini manijak ja delim brojeve u 2 skupine, tako da broj cifara u svakoj skupini i ukupan zbir bude jednak. ili da npr razlika bude 2, ali da onaj skup sa mnajim zbirom ima 2 cifre više
inace, i kod mene vrlo cesto vazi ono za negazenje linija pupu
ne treba ni reci da sam ponosan na sebe kad uspem da ih složim tako
inace, kad sam bio nali sam obožavao kod plocica da stajem na što više jednim korakom. Što manje plocice, to bolje, mogu da ih obuhvatim više
u kaficima volim da se igram sa šecerom, ljudi me uglavnom gledaju cudno. |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 07/09/2011 : 12:29:01
|
quote: Originally posted by Barker
myth busted! ja radim u pivari, zelena flasa je bez ikakvog znacaja. jos manje jubilarna :) posto staklara dvoji obojeno od belog stakla, bela samo ukazuje na statisticku pogresku u procesu razdvajanja.
on: super tema, ali mi je previse rano jutro da bih se setio svojih tikova, a znam da ih je bilo i da ih ima :)
Citao sam da pivo u zelenim flasama moze promeniti strukturu, a s tim i ukus ako je na neko odredjeno vreme izloženo suncu, a u smedima se u istim uslovima valjda nista ne promeni. Ma ljudi potpisivali peticije protiv zelenih:P |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3920 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 07/09/2011 : 13:07:17
|
Meni je uvjek bilo draze popiti pivo iz zelene flase... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4657 Posts
Posted - 07/09/2011 : 13:11:45
|
malo je bezveze da razbijam zanimljivu temu, ali ajde da razbijemo jos jedan pivarski mit:
sta mislite zasto se stavlja limun/limeta u coronu ili bilo koje pivo sa providnom/belom staklenom ambalazom? zbog fore? da popravi ukus? jok. samo zbog toga da bi prikrilo nepozeljni off flavour poznatiji kao lightstruck (aka miris tvora aka uzeglo :D ) koji se javlja kod piva jer je fotosenzitivno. tamne flase (braon, zelene, plave) mnogo bolje sprecavaju ovu reakciju ali je i one nemogu 100% spreciti.
on topic: od onoga sto ste spomenuli, i ja sam kao klinac voleo da "pravilno" gazim po plocnicima - po nekim mojim zamisljenim strukturama :O |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/09/2011 : 13:22:26
|
Stavljanje limuna inace vuce korijene iz Meksika i zato je danas trendi stavljati kriškice limuna u meksicke pive. To ima veze sa higijenom jer Meksikanci imaju obicaj trljati limun o grlo boce, a osim toga rastjeruje njihove muhe govnare. Prema tome boja boce s ovim nema apsolutno nikakve veze. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4657 Posts
Posted - 07/09/2011 : 13:28:06
|
ako tako kazes... ali kad ti ja kazem, profi degustator btw, pre bih verovao sebi ;) |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Topic |
|