Author |
Topic |
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 23:32:51
|
Globinjo, preklinjem te. Ne pišu mi se nikakve uvrijede, a znajuci moj temperament, nastavicu da odgovaram na nebuloze do u nedogled, osim ako me se ne ukloni sa foruma... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 05/10/2012 : 23:33:35
|
quote: Originally posted by sawitch
Huligani su krivi ali i oni jer prizivaju huligane.. Zasto? Cista provokacija..
smatram da sve silovane devojke, koje su svojom oskudnom odecom i seksipilom prizvale silovatelje, treba krivicno goniti da dele krivicu sa silovateljima... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/10/2012 : 23:34:14
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Kruger
globinjo, ajd bilo bi dobro da ih prvo upozoris, mozda vise nece biti takvi, ponekad se krv uzburka ali se vrlo brzo vrati u normalu
upozorim???pa kome sam ja danas ono pisao,upozoravao-mojoj babi?za ono što je rekao ace,za ono upozorit??pa zamisli da ja sad tebi sad opsujem sve živo i mrtvo?bi li ti bilo drago da me moderator samo upozori?ne bi,viruj mi...
ajd oprosti mu, ako si citao i mene je " pomilovao " uvredljivim rijecima, tako da na neki nacin mogu biti kompetentan to sto je napisao je stvarno strasno, ali se dogodilo u afektu, smirice se on, vjerojatno vec i je, jos jedna prilika, ako se ne popravi nek leti
on za tastaturom...piše...u afektu...pa je li lipo to mogao izbrisat i premucat...i ja sam puno toga rekao u afektu...rekao u lice...
a malo milosti za neposlusne, stvari se normaliziraju, znalo je biti i slicnih sranja, pa pojedinci nisu letjeli, znam da je moderatorima sad tesko sve pohvatati eto, malo milosti za kaznjenika |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:34:57
|
quote: Originally posted by Mhejl
Globinjo, preklinjem te. Ne pišu mi se nikakve uvrijede, a znajuci moj temperament, nastavicu da odgovaram na nebuloze do u nedogled, osim ako me se ne ukloni sa foruma...
pfff adolescent, šatro ne mož da se suzdrži pa traži pomoc odraslih... ajde, ajde, stisni zube, izdrži... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:35:38
|
Globinjo, preklinjem te. Ne pišu mi se nikakve uvrijede, a znajuci moj temperament, nastavicu da odgovaram na nebuloze do u nedogled, osim ako me se ne ukloni sa foruma...
ne može...preklinjao me i noemis...pa i kruger...udovoljim li tebi,onda ce me njih dvojica opet pilat...
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 23:36:10
|
U pravu si, Nomemis. Ako ne izdržim, nikada od mene nece biti uzornog brkatog gradanina.
Evo, ne javljam se sledecih par dana. |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:37:01
|
U pravu si, Nomemis. Ako ne izdržim, nikada od mene nece biti uzornog brkatog gradanina.
što brkatog? |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 23:37:51
|
Zapravo, tvrdio sam da prema pravilniku obojica treba da letite, ali ne obaziri se na takve tehnikalije.
Ja ne znam gdje vidiš to okolišanje. Ti si taj koji kao papagaj ponavlja frazu "propagiranje nenormalnog", vjerovatno ponavljajuci ono što je cuo od svojih vrlih moralnih uzora. U ovoj raspravi si se jedino pokazao kao nevjerovatno tvrdoglav i pravi "eskivator". Projekciraš se na mene, kao i svaka nestabilna i anksiozna licnost koja se osjeca potuceno.
Naravno, treba da koristimo pijacni jezik "plebsa", kao neki... jao, blagoš meni, tek punoljetan a vec savladah strucnu retoriku, po tvom sudu...
Hvala na komplimentima. Ti ostavljaš utisak vrlo ogranicene i tvrdoglave osobe. Koja je u svojim ocima na nivou "politicara, glumaca i naucnika"... Prije ulicnog propovjednika.
Vec si se "pokazao" sa ignore opcijom... ja necu nikoga stavljati na istu, jer treba saslušati i neistomišljenike... sloboda diskusije, druže Savicu. Da neceš ti da me spustiš, možda? Ajde, vec si se dovoljno obrukao za danas, sacuvaj nam malo smijeha i za sutra, demagogije nikad dosta. "Covjek Savic", koji odjebe X forumašicu zbog seksualnog opredjeljenja.
Globinjo, molim te da me izbaciš na sedam dana... na moj sopstveni zahtijev, sjecam se da je i ranije bilo dobrovoljnih izbacivanja... ozbiljan sam.
Strucni retoriku, nista ti ne znas! Optuzujes mene i jos neke za diskriminaciju a sam to radis.. Sam pravis razliku i delis ljude ali po pogresnim vertikalama.. Ne cenis coveka po tome da li ti je pomogao ili odmogao vec da li mrzi pedere ili ne..
A za "plebs"! Hahahaha! Koja nadmenost! Adios dete moje drago! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:37:58
|
quote: Originally posted by okiboki
Jel poznaje neko uopste Groficu?
a tko je grofica?
Koliko sam ja shvatio neka nasa forumasica koja je izjavila da je lezbejka Cisto me zanima da li je neko poznaje ili se neko samo zajebava sa laznim profilom. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:39:32
|
a tko je grofica?
Koliko sam ja shvatio neka nasa forumasica koja je izjavila da je lezbejka Cisto me zanima da li je neko poznaje ili se neko samo zajebava sa laznim profilom.
ma jok bre... pravo žensko, pa još i lepo... zato je savic i ispizdeo... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:39:53
|
quote: Originally posted by noemis
Huligani su krivi ali i oni jer prizivaju huligane.. Zasto? Cista provokacija..
smatram da sve silovane devojke, koje su svojom oskudnom odecom i seksipilom prizvale silovatelje, treba krivicno goniti da dele krivicu sa silovateljima...
Babe i zabe! |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:41:35
|
Babe i zabe!
ah, logicki sam razoružan... |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/10/2012 : 23:42:31
|
Zapravo, tvrdio sam da prema pravilniku obojica treba da letite, ali ne obaziri se na takve tehnikalije.
Ja ne znam gdje vidiš to okolišanje. Ti si taj koji kao papagaj ponavlja frazu "propagiranje nenormalnog", vjerovatno ponavljajuci ono što je cuo od svojih vrlih moralnih uzora. U ovoj raspravi si se jedino pokazao kao nevjerovatno tvrdoglav i pravi "eskivator". Projekciraš se na mene, kao i svaka nestabilna i anksiozna licnost koja se osjeca potuceno.
Naravno, treba da koristimo pijacni jezik "plebsa", kao neki... jao, blagoš meni, tek punoljetan a vec savladah strucnu retoriku, po tvom sudu...
Hvala na komplimentima. Ti ostavljaš utisak vrlo ogranicene i tvrdoglave osobe. Koja je u svojim ocima na nivou "politicara, glumaca i naucnika"... Prije ulicnog propovjednika.
Vec si se "pokazao" sa ignore opcijom... ja necu nikoga stavljati na istu, jer treba saslušati i neistomišljenike... sloboda diskusije, druže Savicu. Da neceš ti da me spustiš, možda? Ajde, vec si se dovoljno obrukao za danas, sacuvaj nam malo smijeha i za sutra, demagogije nikad dosta. "Covjek Savic", koji odjebe X forumašicu zbog seksualnog opredjeljenja.
Globinjo, molim te da me izbaciš na sedam dana... na moj sopstveni zahtijev, sjecam se da je i ranije bilo dobrovoljnih izbacivanja... ozbiljan sam.
Strucni retoriku, nista ti ne znas! Optuzujes mene i jos neke za diskriminaciju a sam to radis.. Sam pravis razliku i delis ljude ali po pogresnim vertikalama.. Ne cenis coveka po tome da li ti je pomogao ili odmogao vec da li mrzi pedere ili ne..
A za "plebs"! Hahahaha! Koja nadmenost! Adios dete moje drago!
On deli ljude po pogresnim vertikalama?!
Sam sebe da stavis na ignor. |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:44:23
|
quote: Originally posted by Jasko
On deli ljude po pogresnim vertikalama?!
šta ti tu nije jasno?!
u pitanju je cuvena podela ljudi prema vertikalama...
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:45:37
|
a tko je grofica?
Koliko sam ja shvatio neka nasa forumasica koja je izjavila da je lezbejka Cisto me zanima da li je neko poznaje ili se neko samo zajebava sa laznim profilom.
ma jok bre... pravo žensko, pa još i lepo... zato je savic i ispizdeo...
Ozbiljno? Ma dajte,zensko na stripovi.com,jos i lepa jos i lezbejka.Ma mora da neko zajebava |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:45:49
|
Babe i zabe!
ah, logicki sam razoružan...
Posle one gadosti sto je amerikaner napisao stvarno si mi carski popravio raspolozenje..
A sad da ti odgovorim na ono.. Pa jel' tebi stvarno isti nivo silovatelj i huligan? Daj.. Nisu li to babe i zabe.. Isto kao ovi sto su izvredjali veru i Boga.. Porede veru sa pederlukom, ej, kako uopste naci vezu za takvo ppredjenje.. |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:48:32
|
a tko je grofica?
ma jok bre... pravo žensko, pa još i lepo... zato je savic i ispizdeo...
Ozbiljno? Ma dajte,zensko na stripovi.com,jos i lepa jos i lezbejka.Ma mora da neko zajebava
ma da... živa istina... i još je pisala recenzije za najpederskijeg od svih strip junaka... znaš onaj u crvenoj majci... što ima falusoidno sekirce... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:54:13
|
Babe i zabe!
ah, logicki sam razoružan...
Posle one gadosti sto je amerikaner napisao stvarno si mi carski popravio raspolozenje..
A sad da ti odgovorim na ono.. Pa jel' tebi stvarno isti nivo silovatelj i huligan? Daj.. Nisu li to babe i zabe.. Isto kao ovi sto su izvredjali veru i Boga.. Porede veru sa pederlukom, ej, kako uopste naci vezu za takvo ppredjenje..
izvini, izgleda da me nisi razumeo... moja analogija je potpuno ispravna i odnosi se na tvoju preraspodelu krivice izmedu "osobe koja priziva krivicno delo" i "osobe koja sprovodi krivicno delo"...
naravno da huligani i silovatelji nisu isto... mada i jedni i drugi "potvrduju svoj identitet u specificnom fizickom odnosu sa žrtvom"... |
Edited by - noemis on 05/10/2012 23:54:56 |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 05/10/2012 : 23:58:04
|
brate, zašto obrisa post? |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 06/10/2012 : 00:00:08
|
brate, zašto obrisa post?
umoran sam idem u krpe, bit ce još prilike za zajebanciju. |