forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 23:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

kosmajac
mlad je, pokusava se igrati s cinizmom, neide ga bas, a valjda tesko prihvaca stavove razlicite od svojih ( kao liberali nisu ekstremni )
to sto je pisao o nama " desnicarima " vise govori o njemu samom, razotkriva ga

ma ok nije ni on los..ume malo da plane..a koji liberal to ne radi
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 23:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac
vidi kruger,ja se zaista ne ljutim na malog..to su samo reci i nista vise...na jednom sajtu i na jednom internetu...molicu se za njega da ne kaze to ikada uzivo nekom pravom fanatiku,jer ce zaista spoznati bes Boziji

Ocito se mnogi vjernici zapanjujucom brzinom tranformišu od miroljubivih sledbenika Hrista koji okrecu drugi obraz do osvetnickih maceva genocidnog božanstva Starog zavjeta... postajuci olicenje "gnijeva božjeg", sudija i krvnik...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 23:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Mhejl

sad i ti, zasto optuzujes bez razloga, jedno je raspravljati se s nekim sugovornikom malo zesce ako treba, a drugo je oprastati, pobogu ovo je virtualni svjet, nije bas stvarnost gdje kad svog sugovornika gledajuci u lice mozemo bolje shvatiti
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 23:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke
Ja potpaljujem vatru? Fino.
Moderatorima ne pisem, ne brini, to nije moj stil. Mogu sami da vide sta se ovdje pise.

U skoli nisam bio pionirski predvodnik. Ali ti si sigurno bio fina rupa za kurac nekog pedofilnog popa, i sve sto ti je godinama svrsavao u supak ti sada izlazi iz usta, i te njegove/tvoje rijeci upotrebljavas da trujes svaki moguci post sa hriscnaskim glupostima iz neke bajkovite knjige koju smatras svetom. Svijet ce uvijek biti jadan dok su debili poput tebe u njemu.

I jeste, bog ti je majmun, kao i ti: kakav tvorac, takav i potomak.

Eto, film mi puce, i sada... eto mi ban. Ali cu bolje spavat sledecih 14 dana.

Ovo je najogavniji, najodvratniji, najbezobrazniji i najtuzniji post koji sam ikad procitao na bilo kom forumu! Kakav necovek treba da budes da smislis ovakve recenice a ne da ih kazes nekome.. Strasno i prestrasno..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 23:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Tutta
takvi sam i ja,mislim ko i ti!!! samo uzruja me kad netko sve samo crno pise.prika u crkvu odem kad moram,zadnji put pri dvi godine ,krizma mi se sin.oticu ponovo za pricest kcerke,dogodine. ispovidija se,pitaj boga.

da,ni ja se ne sjecam kad sam se zadnji put ispovidija...mom kumu umro stari prije dvije godine...necak pokojnoga je pop i to u jeruzalemu...u biti,mislim da se sad prebacio u istru...neki pametnjakovici su mu se poceli štekat...na karminama pokojnoga...a tamo se i jede i pije...ja sam malo više popio...i poceli su se javljat filozofi kakvih ima i na ovom topicu...e crkva,e Isus,e Bog,e ovo e ono...a ja mucim,a u meni kuva ka u loncu...pita me netko:ideš li u crkvu?ja odgovorih:za ljubit Boga i bližnjeg svoga,ja ne trebam u ici u crkvu,Bog je svuda oko nas...svi su blenili,pop isto...ali mi je dao za pravo...

kako spiras sa sebe obavezu koju ti Hristos ostavio u amanet...imam jednog poznanika,starijeg koji se hvali kako je Bog u njemu,kako ne treba ici u crkvu jer on je pravednik,ali je on zapravo pravi mudroser,jer nema muda da se ispovedi pred svestenikom,pa da vidis kako bi crveneo...i da se pravilno pricesti..
e moj moderatoru,nisam ja nikakav filozof....vise je mene zivot opalio nego tebe takvog sto kuvas ko lonac..ali da ne sirim cupri...
zapamti ako hoces ako neces pljuni -

ne ide se u crkvu radi da te vide ili sto postujes lkalnog svestenika i sta znam sta..ides radi sabornosti i osecaja pripadnosti gornjem visnjem svetu..liturgija to i simbolizuje...raj u malom...gde je uvek pohodi Duh Sveti..neopisiv osecaj i prelep...ta sabornost nas ovakvih jadnih bednih i gresnih,dosli da osetimo prisustvo Bozije
To je crkva...to je sabornost..a ko krade ili laze(od svestenika)a pricescuje te..na njega greh ide,ti si cist..jos kad bi svi nasli svoga duhovnika kako bi to lepo bilo
Nemoj me druze prozivati posredno u svojim tekstovima jer ja se tebe ne kacim..ako sam te podsetio na nekog sa tog skupa gde si ti "kljucao" zao mi je...ja na skupovima ne palamudim...ja imam svoje jato i javno na sedeljkama,sahranama,svadbama,ne rasipam bas tako bisere(elemente moje vere)svakom...i da bi tebi nesto rekao ili diskutovao morao bih sa tobom da pojedem dva dzaka soli..izvini me ali me nemoj posredno stavljati u usta vise,ok?
hvala

jel ti ovo meni

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 23:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ovo je najogavniji, najodvratniji, najbezobrazniji i najtuzniji post koji sam ikad procitao na bilo kom forumu! Kakav necovek treba da budes da smislis ovakve recenice a ne da ih kazes nekome.. Strasno i prestrasno..

Od tebe mi ovo djeluje kao komplimenat, tako da... hvala.

Nadam se da sam zaradio da budem na tvojoj 'ignore' listi, to bi mi bila cast.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 05/10/2012 23:15:57
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 23:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Pa pogledajte parade po nekim svetskim metropolama.To je sve samo ne mirna setnja.Verovatno je i tamo pocelo kao mirna setnja a pretvorilo se u paradu bluda i razvrata.

pobrkao si nešto
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 23:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
jebote,ne može ni u miru više ni na utakmicu otic...i onda se vratiš i opet krš...cronos-ban...ace-ban...ajmo dalje...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 23:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Savicu, nisi u stanju da ogovoriš na Bevine tvrdnje i vrtiš svoje argumenete u krug... klasicna retorika desnicarske moralne panike (prouci pojam, zanimljiva je to definicija), koja "zapanjujuce" nalikuje na jednu srbijansku stranku, koja svoj "narodni" program temelji na najgorim strastima i najpogrešnijim procjenama tog istog naroda, šlepajuci se na frustraciji razjarenog kolektiva i nesigurnog pojedinca stopljenog u isti...

Mali, danas si tvrdio da sam provocirao kikija, i dokazao sam ti da je on mene napao.. Dalje, vesto si izbegao sve corsokake ovih dana, sto je pohvala tvojoj inteligenciji ali ne i oratoru sa argumentima.. Eskivaza u debati nije pobeda.. I najbolje od svega je sto osecas intelektualnu dominaciju jer se frljas svakakvim neuobicajenim izrazima za obican svet.. Ne znam da li si ikad popricao sa nekim znacajnijim politicarem, glumcem ili naucnikom, video bi kako oni razgovaraju i kako se ponasaju.. Ovako samo ostavljas utisak naduvenog klinca koji se povampirio jer ga tresu pubertetski hormoni.. Meni ne smeta, ja cu verovatno i u tvom slucaju iskoristiti ignore opciju ali bar se zbog drugih, koji su ti dragi, spusti malo naa zemlju.. Letis previse.. Za svoje godine jesi nacitan ali trebas biti pre svega covek..

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 05/10/2012 : 23:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
strasti su se prilicno uzburkale... forumaci prepoznaju jedni druge kao izjebane jedinke...
na kraju ce ispasti (upasti) da su svi ucesnici ovog topika pederi... i ovi koje jebu popovi i ovi koji služe majmunima za vežbu...

molim moderatore da ne reaguju dok se ne rasplete visokoumna debata...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 05/10/2012 : 23:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

jebote,ne može ni u miru više ni na utakmicu otic...i onda se vratiš i opet krš...cronos-ban...ace-ban...ajmo dalje...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

PREKLINJEM VAS!!!!!!!!!!

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 23:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
globinjo, ajd bilo bi dobro da ih prvo upozoris, mozda vise nece biti takvi, ponekad se krv uzburka ali se vrlo brzo vrati u normalu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 23:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by noemis

quote:

PREKLINJEM VAS!!!!!!!!!!

u cemu je tvoj problem?bi li i ti malo na hladenje?

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 05/10/2012 : 23:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

quote:

quote:

PREKLINJEM VAS!!!!!!!!!!

brate, ako mene oladiš onda s tobom nešto gadno nije u redu... mislim, koje sam ja pravilo prekršio pa da mi pretiš hladenjem?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 23:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
uglavnom, u ljepom gradu pragu ako se nadjes u bar za mrvicu manje normalne ljude gdje djevojke u toplesu secu salom, postoji mogucnost sresti se s lezbjekom koja je dosla gledati cure u toplesu, da li bi bilo dobro posavjetovati se s njom u pogledu zena ili ju posavjetovati

Edited by - Kruger on 05/10/2012 23:24:43
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 23:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

globinjo, ajd bilo bi dobro da ih prvo upozoris, mozda vise nece biti takvi, ponekad se krv uzburka ali se vrlo brzo vrati u normalu

upozorim???pa kome sam ja danas ono pisao,upozoravao-mojoj babi?za ono što je rekao ace,za ono upozorit??pa zamisli da ja sad tebi sad opsujem sve živo i mrtvo?bi li ti bilo drago da me moderator samo upozori?ne bi,viruj mi...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 23:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

PREKLINJEM VAS!!!!!!!!!!

brate, ako mene oladiš onda s tobom nešto gadno nije u redu... mislim, koje sam ja pravilo prekršio pa da mi pretiš hladenjem?

pa znaš da ih necu vratit,pa ne vidim šta me preklinješ?

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 23:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

Najlakše je reci "mašiš ceo fudbal"

I nemoj sa pricama da to vecina gradana ne želi da gleda na ulicama. Srbija je valjda zemlja svih njenih gradana, pa i onih koji misle drugacije.

'ajde, na tezi cemo nacin!

Srbija jeste zemlja svih gradjana pa i tih nastranih.. Samim tim imaju sva prava kao i ti i ja.. Istuces ga, ides u zatvor.. Pretis mu, ides u zatvor.. Das mu otkaz zbog njegove nastranosti opet ide prijava.. Nije tako? E sad, problem nastaje sto ih vecina normalnih ljudi ne voli, a oni paradiranjem traze da ih vole i da ih puste da pred svima pokazuju tu nastranost.. Nema veze da li su to deca ili stariji ljudi.. Oni bi da se drze za ruku, ljubakaju javno itd.. Sto je i za hetero parove meni nekulturno.. A to niko ne zeli. Zatim ta manjina terorise drzavu jer hoce da se za tu svoju zelju izbori paradiranjem (posle cega niko misljenje nece promeniti, realno) i guraju prst u oko svima! Prkose.. Znaju da ih ljudi ne prihvataju ali oni hoce.. Znaju da ce biti nemiri koje oni indirektno pa i firektno izazivaju provokacijom.. Nece oni nikog tuci niti nista lupati vec huligani, i huligani su krivi ali i provokacija isto snosi odgovornost kao i reakcija.. Primer, isto kada bih ja otisao u Split u Partizanovom dresu.. Ja volim Partizan pa ga volim ali znam da je tu Torcida takva i da ce me u najbolju ruku izlomiti i oci izbiti.. Naravno, to necu uraditi.. Mogu da radim isto sto i gejevi, zovem pandure da me brane.. Onda se skupi gomila torcidasa, i lemaju se sa pandurima.. I da mi ne bude zao ovih sto bi da me skrse ali bar pandura bi trebalo.. Jo hocu da setam u Partizanovom dresu pa makar Split izlupan bio i ovi se svi izubijali, ja hocu i ako to ne bude zvacu sve televizije da kazem sve i svasta protiv Hrvatske.. Isto tako i pederi.. Ne volimo ih i nikad oh necemo voleti, kao i Torcida Grobare.. Sta god ko uradio.. Tako da moja setnja nema smisla..

I oni su normalni + to nije nastranost.
I problem cele situacije je da gledaš samo iz svog ugla, što je sebicno.

A ovo za Partizan je sjajan primer.

Dva pedera ne smeju da se prošetaju jer ce neko da ih nalupa.
Ti ne smeš da šetaš u Splitu u Partizanovom dresu jer ce neko da te nalupa.

Kako ne možeš da vidiš da je problem u ovima što žele da prebiju nekoga? Zar ne bi bilo sjajno da svaki navijac može da se šeta u majici svog kluba bez bojazni da ce mu neki maloumnik razbiti glavu.

Šta je sledece, da svi gejevi nose oznake ko Jevreji u Nemackoj nekada, jer bože moj, oni nisu normalni hetero pravoslavni Srbi..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 23:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Od tebe mi ovo djeluje kao komplimenat, tako da... hvala.

Nadam se da sam zaradio da budem na tvojoj 'ignore' listi, to bi mi bila cast.

Posle ovakvih reci treba stvarno otkaciti savest pa moci zaspati.. Da si moj drugar i rekao mi da si ovo nekom napisao, ne bi vise bio.. Sve hriscane sveta si uvredio ovim, nadam se da mozes to da saberes.. Nazvati Boga majmunom.. Nemam reci stvarno, nemam reci.. Jad, cemer, tuga.. Osoba za sazaljenje..

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 05/10/2012 : 23:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
preklinjem zbog onog "ajmo dalje" ergo, zbog preostalih

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 23:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

upozorim???pa kome sam ja danas ono pisao,upozoravao-mojoj babi?za ono što je rekao ace,za ono upozorit??pa zamisli da ja sad tebi sad opsujem sve živo i mrtvo?bi li ti bilo drago da me moderator samo upozori?ne bi,viruj mi...

ajd oprosti mu, ako si citao i mene je " pomilovao " uvredljivim rijecima, tako da na neki nacin mogu biti kompetentan
to sto je napisao je stvarno strasno, ali se dogodilo u afektu, smirice se on, vjerojatno vec i je, jos jedna prilika, ako se ne popravi nek leti
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 23:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Mali, danas si tvrdio da sam provocirao kikija, i dokazao sam ti da je on mene napao.. Dalje, vesto si izbegao sve corsokake ovih dana, sto je pohvala tvojoj inteligenciji ali ne i oratoru sa argumentima.. Eskivaza u debati nije pobeda.. I najbolje od svega je sto osecas intelektualnu dominaciju jer se frljas svakakvim neuobicajenim izrazima za obican svet.. Ne znam da li si ikad popricao sa nekim znacajnijim politicarem, glumcem ili naucnikom, video bi kako oni razgovaraju i kako se ponasaju.. Ovako samo ostavljas utisak naduvenog klinca koji se povampirio jer ga tresu pubertetski hormoni.. Meni ne smeta, ja cu verovatno i u tvom slucaju iskoristiti ignore opciju ali bar se zbog drugih, koji su ti dragi, spusti malo naa zemlju.. Letis previse.. Za svoje godine jesi nacitan ali trebas biti pre svega covek..

Zapravo, tvrdio sam da prema pravilniku obojica treba da letite, ali ne obaziri se na takve tehnikalije.

Ja ne znam gdje vidiš to okolišanje. Ti si taj koji kao papagaj ponavlja frazu "propagiranje nenormalnog", vjerovatno ponavljajuci ono što je cuo od svojih vrlih moralnih uzora. U ovoj raspravi si se jedino pokazao kao nevjerovatno tvrdoglav i pravi "eskivator". Projekciraš se na mene, kao i svaka nestabilna i anksiozna licnost koja se osjeca potuceno.

Naravno, treba da koristimo pijacni jezik "plebsa", kao neki... jao, blagoš meni, tek punoljetan a vec savladah strucnu retoriku, po tvom sudu...

Hvala na komplimentima. Ti ostavljaš utisak vrlo ogranicene i tvrdoglave osobe. Koja je u svojim ocima na nivou "politicara, glumaca i naucnika"... Prije ulicnog propovjednika.

Vec si se "pokazao" sa ignore opcijom... ja necu nikoga stavljati na istu, jer treba saslušati i neistomišljenike... sloboda diskusije, druže Savicu. Da neceš ti da me spustiš, možda? Ajde, vec si se dovoljno obrukao za danas, sacuvaj nam malo smijeha i za sutra, demagogije nikad dosta. "Covjek Savic", koji odjebe X forumašicu zbog seksualnog opredjeljenja.

Globinjo, molim te da me izbaciš na sedam dana... na moj sopstveni zahtijev, sjecam se da je i ranije bilo dobrovoljnih izbacivanja... ozbiljan sam.

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 23:30:36
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 23:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

ajd oprosti mu, ako si citao i mene je " pomilovao " uvredljivim rijecima, tako da na neki nacin mogu biti kompetentan
to sto je napisao je stvarno strasno, ali se dogodilo u afektu, smirice se on, vjerojatno vec i je, jos jedna prilika, ako se ne popravi nek leti

on za tastaturom...piše...u afektu...pa je li lipo to mogao izbrisat i premucat...i ja sam puno toga rekao u afektu...rekao u lice...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 23:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Imrahile, ja stvarno ne mogu da gledam iz pederskog ugla da me ubijes.. :-) Pa sad ti dokazujem da pedere boli patka zato sto ce izbiti nemiri i bice povredjeni nevini ljudi.. Huligani su krivi ali i oni jer prizivaju huligane.. Zasto? Cista provokacija..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 23:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl
Globinjo, molim te da me izbaciš na sedam dana... na moj sopstveni zahtijev, sjecam se da je i ranije bilo dobrovoljnih izbacivanja... ozbiljan sam.

ne može,dobre sam volje...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000