forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 22:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Kronose, po cemu si onda bolji od nacionalista? Imaš grupu "drugih", koje ne podnosiš, smatraš štetnim i anti-socijalnim elementima, neprirodnim društvenim tkivom, i sa ponosom isticeš svoj antagonizam prema istima.

Zanimljivo, pederi su postali poligon za sukob lijevo (mada je to široka lepeza) i desno orijentisanih clanova. Kao i obicno. (mada mi se cini da je "desna frakcija" dosta radikalnija)

jebe mi se i za levo,i za desno.i jedni i drugi su pokazali ko su,i da ih boli kurac za narod koji trpi do beskonacnosti.a samo su nam falili unakrsni jebaci u bulju.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 22:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by mladjo

samo molim bez etiketiranja tipa glup, priglup, idiotski, isl, hvala

Naravno, ovo odozgo su stvarno uvrijedljive rijeci. Mislim, za neoprostit ...
Ali ono "nenormalno, neprirodno, gadno, izdvojit ih od nas, itd itd itd" je skroz naskroz prihvatljio i dobrodoslo ovdje.
Majko mila i draga ...

ajd isplaci se sad malo, treba ti to
valjda ljudi imaju pravo na svoj stav, ono sto je za tebe uvreda za mnoge nije i obrnuto ono sto je za tebe pohvala mnogima je uvreda

Ti ocito ne znas razliku izmedju stava i uvrede...
a vidi ti mene, opet reagujem na tvoje gluposti... kao sto je Joker reko Batmanu u 'The Dark Knight', "it seems you and I are destined to do this forever!"

a sto mozes kad si placivko, svatko tko podvije rep mora se otici isplakati nekome
trebao bi biti malo cvrsce gradje

Dobrodosao nazad, SS oficiru. Eto, kao sto vidis, nisi vise sam sa svojim ludackim izjavama, ti i ostali sada slobodno formirajte svoju osobnu nacisticku grupu, i palite redom sve sto smatrate neprirodnim, ima vas dosta, inace bi tebi samom bilo tesko. Tvoj idol Adolf ce biti ponosan s tobom.

A u vezi mene, u pravu si, ja odo da placem jer dijelim ovaj svijet sa jadnicima poput tebe, tu si u pravu.

gospodine cisti,kako te nije sram da sada ti unosis zlu krv na forum...zasto ga zoves jadnikom..ako je i rekao da si placljivko,odgovori mu sa tvojim puritanskim naglaskom kako inace umes
nemoj ljude etiketirati i nas ostale zvati nacistima..jer da je moderator prisutan leteo bi kao bela lala..sram te bilo...neodrasli covece
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 22:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

gospodine cisti,kako te nije sram da sada ti unosis zlu krv na forum...zasto ga zoves jadnikom..ako je i rekao da si placljivko,odgovori mu sa tvojim puritanskim naglaskom kako inace umes
nemoj ljude etiketirati i nas ostale zvati nacistima..jer da je moderator prisutan leteo bi kao bela lala..sram te bilo...neodrasli covece

U pravu si, ja sam taj koji unosi zlu krv ovdje... sram me bilo

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 22:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by Mhejl

Kronose, po cemu si onda bolji od nacionalista? Imaš grupu "drugih", koje ne podnosiš, smatraš štetnim i anti-socijalnim elementima, neprirodnim društvenim tkivom, i sa ponosom isticeš svoj antagonizam prema istima.

Zanimljivo, pederi su postali poligon za sukob lijevo (mada je to široka lepeza) i desno orijentisanih clanova. Kao i obicno. (mada mi se cini da je "desna frakcija" dosta radikalnija)

ja sam da oni paradiraju svaki dan ako hoce..ali da mi(narod)jedno 5/6 miliona izadjemo na ulicu i sadnemo na trotoar i budemo tako nekih 20 dana....da se voda javno deli i minimum hrane..pa da vidis pobro sta bi bilo
cudi me ovaj nas narod,umire pod torturom i nista..ni da se pokrene...valjde cemo poceti da umiremo od kuge i tuberkuloze pa da srpski covek shvati gde treba da zakuca
jebe mi se i za levo,i za desno.i jedni i drugi su pokazali ko su,i da ih boli kurac za narod koji trpi do beskonacnosti.a samo su nam falili unakrsni jebaci u bulju.

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 22:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

pa vidim samo da volis da potpaljujes vatru....ko ti porekne rec ti se odmah guzis
sto ne pises moderatorima na PM kako nas treba sve izbaciti..mora da si u skoli bio pionirski predvodnik
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
acestroke, pa stalno kukas i places
svatko moze imati svoj stav i taj stav moze biti uvreda za nekoga, a moglo bi se dogoditi da osobi koja ima stav to bude pohvalna izjava
sto ti to jasno ne mozes razumjeti, zar je potrebno kukati
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

pa vidim samo da volis da potpaljujes vatru....ko ti porekne rec ti se odmah guzis
sto ne pises moderatorima na PM kako nas treba sve izbaciti..mora da si u skoli bio pionirski predvodnik

kuka on i na okolnim topicima, poziva na linc i ban nekih osoba na nekim topicima, ovdje je priredio teren kao ovdje su neki SS - ovci, ocekuje da ce moderatgori nasjesti i izbaciti SS-ovce, vidi se da je vjest spletkaros, no nije konkretan i pruza mogucnost da ga se prokaze

Edited by - Kruger on 05/10/2012 22:37:28
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 22:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
videh sad da se gospodin u topicu Punisher zauzima kod moderatora da me izbaci....a pa dosta ti je pobro...jel ti dosadno..prati malo topic pa ce ti se kazati samo..i pusti mene i moderatora da to resimo...
ne volim mirodjiju,sine
zato sevaj
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
eto, vidio si
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 22:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

eto, vidio si

pravo da ti kazem...videh ali ne verujem svojim ocima...kazem sebi-ma da nije to neki drugi acestroke,neki njegov duh,sta li je..onaj je dobri bio puritanac...ovaj jebote pravi SS-ovac na poslu..samo kontrolise,prokazuje,cinkari pretpostavljenom....i dalje ne mogu da verujem
kakav lik
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ako je stvarno pice u tim barovima tamo u pragu dosta jeftino ne bi bilo lose piti pivo i gledati zenske u toplesu, a bogme postoji mogucnost sresti i upoznati neku lezbejku koja je dosla zbog istih razloga u taj klub
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
kosmajac

grebe se ne bi li dobio neku pocast ili povlastenu dunost, tko zna sto mu je na umu
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 22:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja potpaljujem vatru? Fino.
Moderatorima ne pisem, ne brini, to nije moj stil. Mogu sami da vide sta se ovdje pise.

U skoli nisam bio pionirski predvodnik. Ali ti si sigurno bio fina rupa za kurac nekog pedofilnog popa, i sve sto ti je godinama svrsavao u supak ti sada izlazi iz usta, i te njegove/tvoje rijeci upotrebljavas da trujes svaki moguci post sa hriscnaskim glupostima iz neke bajkovite knjige koju smatras svetom. Svijet ce uvijek biti jadan dok su debili poput tebe u njemu.

I jeste, bog ti je majmun, kao i ti: kakav tvorac, takav i potomak.

Eto, film mi puce, i sada... eto mi ban. Ali cu bolje spavat sledecih 14 dana.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 22:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Beva
Djeca samohranih roditelja isto dakle odrastaju u 'nenormalnom' okruženju? Treba li takvim ljudima oduzeti djecu?

Naravno da ne! Jer ti slucaj pobijanja moje teorije baziras na primerima kojih je malo.. Ako je jedan od roditelja preminuo, to nije bio izbor na koji je neko mogao uticati! Ako su roditelji rastavljeni, opet ima i oca i majku.

Što s lezbijkama koje mogu umjetnom oplodnjom roditi dijete? Njihovo je, ne možeš im ga oduzeti...

Jel' to tebi normalno? Dozvoliti lezbejkama da imaju dete? Mora li ta nejac, mali i nevini stvor odmah da uci sta je homo a sta hetero? Mora li da bude izvrnuto ruglu i cusnuto u stranu od vrsnjaka?

Djetetu je najbitnije da je voljeno...

A argument o mržnji i zadirkivanju od strane druge djece je valjan sve dok roditelji tu drugu djecu odgajaju uceci ih da je to neprirodno i nenormalno... U praksi, djeca su puno tolerantnija od odraslih... Pogledaj ovo:

Bravo! A da bi do toga doslo moraju pederi da sve nas normalne nauce da ih volimo, a to je naravno u domenu Artura Klarka, Herberta ili nekog treceg SF pisca

Momku ne fali ništa i nitko mu se ne ruga... Jadni oni ogrezli u nemoralu...

Ne mogu da vidim klip jer preko telefona strikam..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
acestroke, zasto je potrebno vredjati covjeka i njegova uvjerenja, biti ce da je tebe nabijao neki debeli majmun koji ti je u magli nalikovao na boga, pa sve nas ovdje na forumu moras obavjesti s vrlo nebitnom cinjenicom za nas
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 22:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

acestroke, zasto je potrebno vredjati covjeka i njegova uvjerenja, biti ce da je tebe nabijao neki debeli majmun koji ti je u magli nalikovao na boga, pa sve nas ovdje na forumu moras obavjesti s vrlo nebitnom cinjenicom za nas

sve sto sam kosmajcu uputio, vazi i za tebe. Prijatno.

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 22:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja potpaljujem vatru? Fino.
Moderatorima ne pisem, ne brini, to nije moj stil. Mogu sami da vide sta se ovdje pise.

U skoli nisam bio pionirski predvodnik. Ali ti si sigurno bio fina rupa za kurac nekog pedofilnog popa, i sve sto ti je godinama svrsavao u supak ti sada izlazi iz usta, i te njegove/tvoje rijeci upotrebljavas da trujes svaki moguci post sa hriscnaskim glupostima iz neke bajkovite knjige koju smatras svetom. Svijet ce uvijek biti jadan dok su debili poput tebe u njemu.

I jeste, bog ti je majmun, kao i ti: kakav tvorac, takav i potomak.

Eto, film mi puce, i sada... eto mi ban. Ali cu bolje spavat sledecih 14 dana.

zao mi te je acestroke..ja se necu tuziti moderatoru na tebe zbog ovog..ali zbog moje vere cu biti konkretan

rekao si otvoreno da je moj BOG(HRISTOS)majmun..da sam moderator izbacio bih te dozivotno sa sajta...s tim u vezi popricaj sa gospodinom MARKOSOM
Rekao si da me je JEBAO PEDOFILSKI POP U DUPE I TAKO SI UVREDIO MENE I SVE HRISCANE OVOG SAJTA
ja ti licno ne bih davao ban..jer sta si ti u mom zivotu
ali ti kazem samo jos ovo,moj acestroke

ako ti ikad zatreba lek u zivotu,a budes bio blizu mene ja cu ti ga sa zadovoljstvom dati...nisam ja tvoje fele..zao mi te mali
pozdrav
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

sve sto sam kosmajcu uputio, vazi i za tebe. Prijatno.

meni se ne moras izvinjavati, mi smo se malo porjeckali, a ni ja nisam bio svetac tako da je to O.K.

no bilo bi posteno od tebe da se kosmajcu ovdje javno izvinis i sve pet
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 22:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

zadirkivanje medu dicon?? wtf? jeste li vi bili dica ili ste se rodili s 30?
kad se dica nisu medusobno podjebavala?
zbog npr imovinskog stanja,debljine,nošenja cvika,mucanja,akni itd,itd.

Jeste, sve je to normalno, oni se zadirkuju, posvadjaju, pomire i super, ali kada te deca izopste, to je drugo.. Samo sam ja uvek u svoju ekipu za fudbal birao cigane, one ugnjetavane itd. Niko vise.. Nece niko sa njima da se druzi, sami su bili na odmorima, dolazili i odlazili iz skole sami, nikad ih nisu primali da igraju bilo koji sport, mucili ih, gadjali kredama itd. A sta mislis kada bi znali da ima za roditelje dva pedera.. Mani ga Lwoode..

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 22:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Savicu, nisi u stanju da ogovoriš na Bevine tvrdnje i vrtiš svoje argumenete u krug... klasicna retorika desnicarske moralne panike (prouci pojam, zanimljiva je to definicija), koja "zapanjujuce" nalikuje na jednu srbijansku stranku, koja svoj "narodni" program temelji na najgorim strastima i najpogrešnijim procjenama tog istog naroda, šlepajuci se na frustraciji razjarenog kolektiva i nesigurnog pojedinca stopljenog u isti...

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 22:53:43
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
kosmajac

mozda acestrokeu treba pruziti sansu ako ti se izvini za ovo zadnje sto je napisano, bez moderatora, ban i ostalih sranja
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 22:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

spaliti pedere!

Nemoj Cronose, gej lobi na forumu ce traziti da te banuju..

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 22:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
E, ljudi, ono...

Mir, braco, mir...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 22:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

kosmajac

mozda acestrokeu treba pruziti sansu ako ti se izvini za ovo zadnje sto je napisano, bez moderatora, ban i ostalih sranja

vidi kruger,ja se zaista ne ljutim na malog..to su samo reci i nista vise...na jednom sajtu i na jednom internetu...molicu se za njega da ne kaze to ikada uzivo nekom pravom fanatiku,jer ce zaista spoznati bes Boziji
ne znam sta malom bi da plane onako..je mu prastam...nije frka...ali dal on moze sebi oprostiti sto jos uvek tako naglo prsne
cudi me
a delovao je onako..jako..prava stena
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 23:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
kosmajac
mlad je, pokusava se igrati s cinizmom, neide ga bas, a valjda tesko prihvaca stavove razlicite od svojih ( kao liberali nisu ekstremni )
to sto je pisao o nama " desnicarima " vise govori o njemu samom, razotkriva ga
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000