forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/10/2012 : 21:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

Za tzv. ljude ovde jedan savet

ako mislite da ste postali od majmuna onda brisi u sumu i tamo zivi,jer je nemoralno sa ljudske prave/Bozije strane da se sirite po gradovima i selima...brisi bre u prirodu pa izucavajte svog malog boga darvina...

za pedere sa ovog sajta...ako mislite da je normalno sto trazite i zhtevate,ne ljutite se dragi moji ako slucajno sutra neki od nas budu trazili da protestuju jer im nije dozvoljeno pravo da miluju decje nogice i guze...i oni onda imaju pravo..svi imamo pravo...da budemo ne ljudi,pa da nas Bog ovako jedne sve redom zbrise..mnogo je kukolja...a kvalitetnog zita malo...mozda tako i treba da bude..i ne palamudite vise u beskraj...kakve su to gluposti...alo,pogledajte i oslusnite..pa vreme se ubrzalo i priblizava se kraj zivota zemlji...dosta praznih prica....molitva bre..molitva MOLITVA

kako mi je ovo promaklo.

pa ti, hazari i cimpanze ste imali zajednickog pretka prije 5-6 milijuna godina.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 21:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

ako mislite da ste postali od majmuna onda brisi u sumu i tamo zivi,jer je nemoralno sa ljudske prave/Bozije strane da se sirite po gradovima i selima...brisi bre u prirodu pa izucavajte svog malog boga darvina...

za pedere sa ovog sajta...ako mislite da je normalno sto trazite i zhtevate,ne ljutite se dragi moji ako slucajno sutra neki od nas budu trazili da protestuju jer im nije dozvoljeno pravo da miluju decje nogice i guze...i oni onda imaju pravo..svi imamo pravo...da budemo ne ljudi,pa da nas Bog ovako jedne sve redom zbrise..mnogo je kukolja...a kvalitetnog zita malo...mozda tako i treba da bude..i ne palamudite vise u beskraj...kakve su to gluposti...alo,pogledajte i oslusnite..pa vreme se ubrzalo i priblizava se kraj zivota zemlji...dosta praznih prica....molitva bre..molitva MOLITVA

kako mi je ovo promaklo.

pa ti, hazari i cimpanze ste imali zajednickog pretka prije 5-6 milijuna godina.

ako plediras na to da je moj Bog majmun otvoreno reci da bih ti ja rekao sta je tvoja majka,caca ili sta vec
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/10/2012 : 21:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

kako mi je ovo promaklo.

ako plediras na to da je moj Bog majmun otvoreno reci da bih ti ja rekao sta je tvoja majka,caca ili sta vec

jao bre šta si uvredljiv. aj malo prouci svit oko sebe pa se onda javi. fala na slušanju

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 21:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
spaliti pedere!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 21:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

spaliti pedere!

ajmo moderatori na posao, još muse nije ohladila glava od nedavnog bana

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 21:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

[/quote]

Dokle god je u ime boga, svaka uvreda, bez obzira jel verbalna ili fizicka, je opravdana, naravno.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 21:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

spaliti pedere!

Daj majke ti cronos, pametniji si ti od ovakvih izjava...

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 21:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

spaliti pedere!

a sta ti ocekujes,majke ti?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 21:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

spaliti pedere!

mislis?
svaka neprirodna bolest ugrozava svet.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 21:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
@kosmajac

ne znam što da kažem, ti bi zaklao svog sina da bog od tebe to traži? i onda homoseksualci nisu normalni? osim toga kakav je to bog koji od tebe traži da ubiješ sina vlastitog? argument vam je da ne volite homoseksualce jer ne mogu razmnožavati djecu, protivite se abortusu jer to "ubija dijete" ali se za boga može ubiti vlastito dijete? Jer shvacate vi koliko ste kontradiktorni?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 21:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

spaliti pedere!

da se suzdržiš od svojih bolesnickih izjava!

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 21:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:
Originally posted by mladjo

samo molim bez etiketiranja tipa glup, priglup, idiotski, isl, hvala

Naravno, ovo odozgo su stvarno uvrijedljive rijeci. Mislim, za neoprostit ...
Ali ono "nenormalno, neprirodno, gadno, izdvojit ih od nas, itd itd itd" je skroz naskroz prihvatljio i dobrodoslo ovdje.
Majko mila i draga ...

ajd isplaci se sad malo, treba ti to
valjda ljudi imaju pravo na svoj stav, ono sto je za tebe uvreda za mnoge nije i obrnuto ono sto je za tebe pohvala mnogima je uvreda

Ti ocito ne znas razliku izmedju stava i uvrede...
a vidi ti mene, opet reagujem na tvoje gluposti... kao sto je Joker reko Batmanu u 'The Dark Knight', "it seems you and I are destined to do this forever!"

a sto mozes kad si placivko, svatko tko podvije rep mora se otici isplakati nekome
trebao bi biti malo cvrsce gradje
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 21:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

spaliti pedere!

fala bogu,zdraviji sam od tebe.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 21:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

quote:

spaliti pedere!

mislis?

Nema nista neprirodnije od izjava poput 'spaliti pedere', na zalost.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 21:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

spaliti pedere!

mislis?

Nema nista neprirodnije od izjava poput 'spaliti pedere', na zalost.

na zalost,ja bi ih spalio.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 21:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

spaliti pedere!

možda fizicki

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 22:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

spaliti pedere!

možda fizicki

fizicki ili psihicki,samo ne pederski.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ceska je zanimljiva zemlja, nema more a dobro zaradjuje od turizma, prag je glavno odrediste, izvrstan grad, prelijepe povjesne jezgre, no nudi se tu i podosta svega i svacega, animiraju te za prehranu, za pojesti, za mlade za disco, a i one normlane ljude ali malo mrvicu manje normalne ljude striptizbar, ako se ne varam ( neka me ispravi netko tko se bolje razumije u te stvari ) cijene pica u tim barovima su slicne ili ponesto vece od cijena u uobicajenom lokalu, cijena privatnog plesa je oko 15 - 20 eura, hrvatska je turisticka zemlja no u nasim barovima takvog tipa cijena pica je oko 100 - 150 eura, privatnog plesa blizu 100 eura, pa ti sad vidi zasto ce svaki mrvicu manje normalan amerikanac otici u prag na opustanje nego u hrvatsku
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 22:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by mladjo

samo molim bez etiketiranja tipa glup, priglup, idiotski, isl, hvala

Naravno, ovo odozgo su stvarno uvrijedljive rijeci. Mislim, za neoprostit ...
Ali ono "nenormalno, neprirodno, gadno, izdvojit ih od nas, itd itd itd" je skroz naskroz prihvatljio i dobrodoslo ovdje.
Majko mila i draga ...

ajd isplaci se sad malo, treba ti to
valjda ljudi imaju pravo na svoj stav, ono sto je za tebe uvreda za mnoge nije i obrnuto ono sto je za tebe pohvala mnogima je uvreda

Ti ocito ne znas razliku izmedju stava i uvrede...
a vidi ti mene, opet reagujem na tvoje gluposti... kao sto je Joker reko Batmanu u 'The Dark Knight', "it seems you and I are destined to do this forever!"

a sto mozes kad si placivko, svatko tko podvije rep mora se otici isplakati nekome
trebao bi biti malo cvrsce gradje

Dobrodosao nazad, SS oficiru. Eto, kao sto vidis, nisi vise sam sa svojim ludackim izjavama, ti i ostali sada slobodno formirajte svoju osobnu nacisticku grupu, i palite redom sve sto smatrate neprirodnim, ima vas dosta, inace bi tebi samom bilo tesko. Tvoj idol Adolf ce biti ponosan s tobom.

A u vezi mene, u pravu si, ja odo da placem jer dijelim ovaj svijet sa jadnicima poput tebe, tu si u pravu.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 22:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
još uvijek ne razumijem kako je kiky baniran a trpi se ovog ovdje...
nemoj da ti zovem kumove od vronskog

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 22:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

pa valjda ti srce kaze ko je dobrica i siromasan pa mu ucinis

Neke ljude godinama poznajes, mislis da ih poznajes, pa kada dodje do nekih stvari ponovo ih upoznajes.
Slazem se da treba ljudima u nevolji pomoci, na ovaj ili onaj nacin, ali ako vidis da te neki bijednik pokusava da iskoristi, tebe i tvoju dobrotu, treba mu se krvi napiti, treba ga zaustaviti dok nekome drugom jos vecu stetu nije nanio jer ti poznaju samo jedan zakon i pravilo - pravilo jacega!
To je Kingov zavjet.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2012 : 22:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
acestroke, suze su ti zamutile oci, pa ne vidis dobro
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/10/2012 : 22:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
@acestroke
ako ubrajas pojedine clanove u naciste(mozda i mene)zbog svog razmisljanja,grdno gresis.
imam tonu prijatelja svih nacija,ali i dalje mrzim neprirodne neprijatelje koji svojim paradama ugrozavaju,tj daju primer svoje opterecenosti.
pedere mrzim jer su preteca mnogim pedofilima i ostaloj bolestini koja nadolazi!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 22:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Kronose, po cemu si onda bolji od nacionalista? Imaš grupu "drugih", koje ne podnosiš, smatraš štetnim i anti-socijalnim elementima, neprirodnim društvenim tkivom, i sa ponosom isticeš svoj antagonizam prema istima.

Zanimljivo, pederi su postali poligon za sukob lijevo (mada je to široka lepeza) i desno orijentisanih clanova. Kao i obicno. (mada mi se cini da je "desna frakcija" dosta radikalnija)

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 22:19:50
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
U najmanju ruku je smijesno to sto je kiky dobio ban, a istovremeno se sto puta gore stvari ovdje tolerisu. Ovo postaje cirkus, nista vise!

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000