forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2012 : 19:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Pa jel ja podrzavam karneval u Riju?Ja sam se nadovezao na ono mirna setnja.Caleb je u pravu a vi ga napadoste.Bice mirno dve tri godine a posle sve vise i vise razvrata na tim setnjama.

Da li se na svim paradama gej populacije na ovom svetu desavaju razvrati?!

E otkud znam,ne pratim to ali sam video kad pustaju te gej parade sta se radi.Ako se negde desava ne znaci da kod nas hoce ali ne znaci ni da nece.
Moja poenta je da gejevi imaju sva prava i da ne vidim potrebu za paradom i za trazenjem bilo kakve jednakosti.
Nije im dozvoljeno jedino da usvajaju decu i to je ok.Ne moze i gotovo.Nije prirodno,nije normalno i kraj.Sta ce da radi bilo ko u svojoj privatnosti koga briga.
Odjavljujem se odavde.Mrzi me.

nemaju sva prava, nisu društveno prihvacani, ne mogu normalno se izjašnjavati te nemaju pravo na ženidbu, cak ni na usvajanje djece, dok heteroseksualci i neodgovorni i svakakvi djecu dobiju bez brige, a kasnije od njih naprave buduce klošare, dok bi neki homoseksualni roditelji možda od njih napravili uspješne poslovne osobe

Koje pravo tacno nemaju osim da usvajaju decu i da se zene, kod nas naravno?
Kako mislis nisu drustveno prihvaceni?U kom smislu?
Ja koliko znam imaju sva moguca prava isto kao i svaki drugi stanovnik.Da se skoluju,da se zaposljavaju,da izlaze,da idu na utakmice,u bioskop,da rade bilo sta drugo.
Sad sto postoje ljudi koji ih ne vole to nikakva parada nece promeniti.100 ljudi 100 cudi.Neko ne voli pedere,neko ne voli plavuse,neko ne voli Rome,neko ne voli Madjare,neko ne voli Srbe,neko smatra da je citanje stripova detinjasto,...Imas brdo ljudi kod nas koji konzumiraju marihuanu.I sta sad treba da izlaze na ulice i da protestuju kako bi se marihuana legalizovala i kako bi ljudi to prihvatili.Shvatas moju poentu?Jednostavno ne mozes naterati nekoga na neko misljenje.
Evo uzmimo primer Holandije.To je jedna liberalna sredina gde su homoseksualci maksimalno prihvaceni.Pa cemu onda parada po Holandiji?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/10/2012 : 19:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Pa jel ja podrzavam karneval u Riju?Ja sam se nadovezao na ono mirna setnja.Caleb je u pravu a vi ga napadoste.Bice mirno dve tri godine a posle sve vise i vise razvrata na tim setnjama.

Da li se na svim paradama gej populacije na ovom svetu desavaju razvrati?!

E otkud znam,ne pratim to ali sam video kad pustaju te gej parade sta se radi.Ako se negde desava ne znaci da kod nas hoce ali ne znaci ni da nece.
Moja poenta je da gejevi imaju sva prava i da ne vidim potrebu za paradom i za trazenjem bilo kakve jednakosti.
Nije im dozvoljeno jedino da usvajaju decu i to je ok.Ne moze i gotovo.Nije prirodno,nije normalno i kraj.Sta ce da radi bilo ko u svojoj privatnosti koga briga.
Odjavljujem se odavde.Mrzi me.

nemaju sva prava, nisu društveno prihvacani, ne mogu normalno se izjašnjavati te nemaju pravo na ženidbu, cak ni na usvajanje djece, dok heteroseksualci i neodgovorni i svakakvi djecu dobiju bez brige, a kasnije od njih naprave buduce klošare, dok bi neki homoseksualni roditelji možda od njih napravili uspješne poslovne osobe

Ja koliko znam imaju sva moguca prava isto kao i svaki drugi stanovnik.Da se skoluju,da se zaposljavaju,da izlaze,da idu na utakmice,u bioskop,da rade bilo sta drugo.
Sad sto postoje ljudi koji ih ne vole to nikakva parada nece promeniti.100 ljudi 100 cudi.Neko ne voli pedere,neko ne voli plavuse,neko ne voli Rome,neko ne voli Madjare,neko ne voli Srbe,neko smatra da je citanje stripova detinjasto,...Imas brdo ljudi kod nas koji konzumiraju marihuanu.I sta sad treba da izlaze na ulice i da protestuju kako bi se marihuana legalizovala i kako bi ljudi to prihvatili.Shvatas moju poentu?Jednostavno ne mozes naterati nekoga na neko misljenje.
Evo uzmimo primer Holandije.To je jedna liberalna sredina gde su homoseksualci maksimalno prihvaceni.Pa cemu onda parada po Holandiji?

u holandiji bi mi morali traziti ravnopravnost.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 19:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Imas brdo ljudi kod nas koji konzumiraju marihuanu.I sta sad treba da izlaze na ulice i da protestuju kako bi se marihuana legalizovala i kako bi ljudi to prihvatili.Shvatas moju poentu? Jednostavno ne mozes naterati nekoga na neko misljenje.

Naravno. Kod nas su liberali u sklopu predizborne kampanje obecali legalizaciju.

Veliki dio predrasuda je plod neinformisanosti. "Informacioni konformizam", kada osoba prihvata uvaženo stereotipno mišljenje usred nedostatka licnog iskustva sa nekom grupacijom/pojavom/problemom. Kao što su vec istakli, nekada je vecina društva smatrala i da žene nisu dostojne prava glasa. Svi društveni odnosi na Zapadu, odnosno dostignuca pojedinih grupacija u smislu prava i ravnopravnosti, plod su kolektivne borbe, širenja samosvijesti i indoktrinacije inertne vecine "pasivnih".

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 19:52:48
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 20:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by kosmajac

Mislimo, dakle veli Sveti apostol Pavle da ce se covek opravdati verom bez dela zakona (Rim. 3,28). Pravda Božija (se javila) kroz veru u Isusa Hrista za sve i na sve koji veruju, jer nema razlike. Jer svi sagrešiše i lišeni su slave Božije. A opravdavaju se darom, blagodacu Njegovom, kroz iskupljenje koje je u Hristu Isusu (Rim. 3,22 24). Vi cete prigovoriti: "Sveti apostol Jakov zahteva neizostavno dobra dela; on uci da je vera bez dela - mrtva". Razmotrite šta zahteva sveti apostol Jakov. Videcete da on zahteva, kao i svi bogonadahnuti pisci Svetog Pisma, dela vere, a ne dobra dela naše pale prirode! On zahteva živu veru, koja se utvrduje delima novog coveka, a ne dobrim delima pale prirode, protivnim veri. On navodi postupak patrijarha Avraama, delo u kome se projavila vera pravednika: to delo sastojalo ce u prinošenju na žrtvu Bogu svoga sina jedinca. Zaklati svoga sina za žrtvu - to nikako nije dobro delo prema shvatanju ljudske prirode: ono je dobro delo kao ispunjavanje zapovesti Božije, kao delo vere. Pogledajte Novi Zavet i uopšte citavo Sveto Pismo: naci cete da ono zahteva ispunjavanje zapovesti Božijih, da se to ispunjavanje naziva delima, da od tog ispunjavanja zapovesti Božijih vera u Boga postaje živa i delatna; bez njih, ona je mrtva i kao da je lišena svakog pokreta. Naprotiv, naci cete da su dobra dela pale prirode, koja poticu od cula, od krvi, od poriva i nežnih osecanja srca - zabranjena i odbacena! A upravo se ta dobra dela nalaze uglavnom kod neznabozaca!

Zasto si ovo napisao velikim i crvenim slovima?
Vidi, salu na stranu, ali ovakve stvari su zabrinjavajuce!
Nadam se da ti slicne gluposti nece nikad pasti na pamet, ni tebi niti bilo kojem drugom vjerniku.
Ne zbog vas, vec zbog neduznih ljudi koji nastradaju zbog necijeg ludila i fanatizma.

Mislim da je ovde aluzija na biblijku pricu..

...koja govori o osobi koju slavite, a ubila bi svoga sina jer se bojala boga

decko,slabo poznajes stvari..da ti pojasnim
ja verujem da se zbio ovaj dogadjaj kao sto i verujem da bi ga Bog u svakom slucaju otrgao od onog krajnjeg ishoda(klanja svog sina)..Bog je ljubav mali,a covek je priveo sina na zrtvenik ne zato sto se plasi svoga Boga,nego jer ga VOLI i time dokazuje da je on njemu na prvom mestu9kako i glasi prva zapovest)..kapiras..nece Bog pravedniku dozvoliti da zakolje svoje dete...ne brini se
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 20:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
Jbt, pa vera se i sastoji od testova. Od, recimo, provera vere, banalno receno.

Pa i Hrist je najpre bio iskušavan pre nego je poslat da propoveda. Ono, kada mu davo nudi da skoci sa stene, pa ce mu on dati materijalno bogatstvo, carstvo i izobilje...

Uopšte, cela ta prica kada Hristos "gasi" davola i njegovu logiku. Nešto slicno se može naci u bajci "Sv Sava i davo".

I Avraam je bio na testu, i Jovan Zlatousti, i David... Ne vidim apsolutno ništa loše u tome. Tu se ne radi o strahu od Boga, vec što rece kosmajac, o dokazu ljubavi.

A ko nikad nije dokazivao ljubav makar prema devojci, ne može reci da zaslužuje da i sam bude voljen

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15

Edited by - -jeremija- on 05/10/2012 20:25:08
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 20:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Najlakše je reci "mašiš ceo fudbal"

I nemoj sa pricama da to vecina gradana ne želi da gleda na ulicama. Srbija je valjda zemlja svih njenih gradana, pa i onih koji misle drugacije.

'ajde, na tezi cemo nacin!

Srbija jeste zemlja svih gradjana pa i tih nastranih.. Samim tim imaju sva prava kao i ti i ja.. Istuces ga, ides u zatvor.. Pretis mu, ides u zatvor.. Das mu otkaz zbog njegove nastranosti opet ide prijava.. Nije tako? E sad, problem nastaje sto ih vecina normalnih ljudi ne voli, a oni paradiranjem traze da ih vole i da ih puste da pred svima pokazuju tu nastranost.. Nema veze da li su to deca ili stariji ljudi.. Oni bi da se drze za ruku, ljubakaju javno itd.. Sto je i za hetero parove meni nekulturno.. A to niko ne zeli. Zatim ta manjina terorise drzavu jer hoce da se za tu svoju zelju izbori paradiranjem (posle cega niko misljenje nece promeniti, realno) i guraju prst u oko svima! Prkose.. Znaju da ih ljudi ne prihvataju ali oni hoce.. Znaju da ce biti nemiri koje oni indirektno pa i firektno izazivaju provokacijom.. Nece oni nikog tuci niti nista lupati vec huligani, i huligani su krivi ali i provokacija isto snosi odgovornost kao i reakcija.. Primer, isto kada bih ja otisao u Split u Partizanovom dresu.. Ja volim Partizan pa ga volim ali znam da je tu Torcida takva i da ce me u najbolju ruku izlomiti i oci izbiti.. Naravno, to necu uraditi.. Mogu da radim isto sto i gejevi, zovem pandure da me brane.. Onda se skupi gomila torcidasa, i lemaju se sa pandurima.. I da mi ne bude zao ovih sto bi da me skrse ali bar pandura bi trebalo.. Jo hocu da setam u Partizanovom dresu pa makar Split izlupan bio i ovi se svi izubijali, ja hocu i ako to ne bude zvacu sve televizije da kazem sve i svasta protiv Hrvatske.. Isto tako i pederi.. Ne volimo ih i nikad oh necemo voleti, kao i Torcida Grobare.. Sta god ko uradio.. Tako da moja setnja nema smisla..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 20:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke
Djeca koja se osvajaju u mladim godinama/mjesecima su rijetko u stanju da prave bilo kakav izbor, da znaju ko je ko, ili da razlikuju izmedju hetero ili homo, tako da ne vidim kako bi ovo funkcionisalo.

Tako sto bi usvajali decu iznad 16 godina
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 20:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Tutta
takvi sam i ja,mislim ko i ti!!! samo uzruja me kad netko sve samo crno pise.prika u crkvu odem kad moram,zadnji put pri dvi godine ,krizma mi se sin.oticu ponovo za pricest kcerke,dogodine. ispovidija se,pitaj boga.

da,ni ja se ne sjecam kad sam se zadnji put ispovidija...mom kumu umro stari prije dvije godine...necak pokojnoga je pop i to u jeruzalemu...u biti,mislim da se sad prebacio u istru...neki pametnjakovici su mu se poceli štekat...na karminama pokojnoga...a tamo se i jede i pije...ja sam malo više popio...i poceli su se javljat filozofi kakvih ima i na ovom topicu...e crkva,e Isus,e Bog,e ovo e ono...a ja mucim,a u meni kuva ka u loncu...pita me netko:ideš li u crkvu?ja odgovorih:za ljubit Boga i bližnjeg svoga,ja ne trebam u ici u crkvu,Bog je svuda oko nas...svi su blenili,pop isto...ali mi je dao za pravo...

kako spiras sa sebe obavezu koju ti Hristos ostavio u amanet...imam jednog poznanika,starijeg koji se hvali kako je Bog u njemu,kako ne treba ici u crkvu jer on je pravednik,ali je on zapravo pravi mudroser,jer nema muda da se ispovedi pred svestenikom,pa da vidis kako bi crveneo...i da se pravilno pricesti..
e moj moderatoru,nisam ja nikakav filozof....vise je mene zivot opalio nego tebe takvog sto kuvas ko lonac..ali da ne sirim cupri...
zapamti ako hoces ako neces pljuni -

ne ide se u crkvu radi da te vide ili sto postujes lkalnog svestenika i sta znam sta..ides radi sabornosti i osecaja pripadnosti gornjem visnjem svetu..liturgija to i simbolizuje...raj u malom...gde je uvek pohodi Duh Sveti..neopisiv osecaj i prelep...ta sabornost nas ovakvih jadnih bednih i gresnih,dosli da osetimo prisustvo Bozije
To je crkva...to je sabornost..a ko krade ili laze(od svestenika)a pricescuje te..na njega greh ide,ti si cist..jos kad bi svi nasli svoga duhovnika kako bi to lepo bilo
Nemoj me druze prozivati posredno u svojim tekstovima jer ja se tebe ne kacim..ako sam te podsetio na nekog sa tog skupa gde si ti "kljucao" zao mi je...ja na skupovima ne palamudim...ja imam svoje jato i javno na sedeljkama,sahranama,svadbama,ne rasipam bas tako bisere(elemente moje vere)svakom...i da bi tebi nesto rekao ili diskutovao morao bih sa tobom da pojedem dva dzaka soli..izvini me ali me nemoj posredno stavljati u usta vise,ok?
hvala
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 20:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

Mhejl izjednacava zito i kukolj i zato je svima stao na zulj.. Njegov ateizam je njegova licna stvar sa kojom niko nema problema ali pricati da je crkva kriminalisticka organizacija u kojoj su sve lopovi, pedofili i fanatici je najblaze receno bezobrazluk.. Ja se ne slazem sa dosta stvari sa islamom ali nikad u zivotu ne bih napisao to iz postovanja prema prijateljima islamske veroispovesti.. Isto tako i prema kolegama forumasima.. A bio sam u dzamiji, slusao sam interpretaciju njihovih svestenika i upoznat sam sa svim a ne kao Mhejl koji verovatno nije bio ni u jednom manastiru ili porazgovarao ni sa jednim produhovljenim ili obrazovanim svestenikom, tvrfim nesto zato sto je to neko u nekoj knjizi zapisao..

Da,zapravo on samo izjednacava svetlost i tamu..ali jos je mlad i divlje duse...lepo je to videti..ali neka mu Bog da,da pravilno useri svoj intelekt..a pogotovu bih mu preporucio ovako drugarski jednu knjigu,koja od najgoreg nekog tamo aeiste pravi krotku "ovcicu"
Za gospodinovu informaciju ja cu po 1 000 000 puta vikati -

ja nisam na ovom svetu da bih bio PASTIR vec ovcica
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 20:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Pa ako ih ne vole, treba da ih tuku?!

Parada je vid protesta protiv ugnjetavanja zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Postoji geneza njihove borbe i razloga za to. Uglavnom, usled represije policije prema njima, krenuo je protest.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/10/2012 : 20:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:
takvi sam i ja,mislim ko i ti!!! samo uzruja me kad netko sve samo crno pise.prika u crkvu odem kad moram,zadnji put pri dvi godine ,krizma mi se sin.oticu ponovo za pricest kcerke,dogodine. ispovidija se,pitaj boga.

da,ni ja se ne sjecam kad sam se zadnji put ispovidija...mom kumu umro stari prije dvije godine...necak pokojnoga je pop i to u jeruzalemu...u biti,mislim da se sad prebacio u istru...neki pametnjakovici su mu se poceli štekat...na karminama pokojnoga...a tamo se i jede i pije...ja sam malo više popio...i poceli su se javljat filozofi kakvih ima i na ovom topicu...e crkva,e Isus,e Bog,e ovo e ono...a ja mucim,a u meni kuva ka u loncu...pita me netko:ideš li u crkvu?ja odgovorih:za ljubit Boga i bližnjeg svoga,ja ne trebam u ici u crkvu,Bog je svuda oko nas...svi su blenili,pop isto...ali mi je dao za pravo...

kako spiras sa sebe obavezu koju ti Hristos ostavio u amanet...imam jednog poznanika,starijeg koji se hvali kako je Bog u njemu,kako ne treba ici u crkvu jer on je pravednik,ali je on zapravo pravi mudroser,jer nema muda da se ispovedi pred svestenikom,pa da vidis kako bi crveneo...i da se pravilno pricesti..
e moj moderatoru,nisam ja nikakav filozof....vise je mene zivot opalio nego tebe takvog sto kuvas ko lonac..ali da ne sirim cupri...

ne ide se u crkvu radi da te vide ili sto postujes lkalnog svestenika i sta znam sta..ides radi sabornosti i osecaja pripadnosti gornjem visnjem svetu..liturgija to i simbolizuje...raj u malom...gde je uvek pohodi Duh Sveti..neopisiv osecaj i prelep...ta sabornost nas ovakvih jadnih bednih i gresnih,dosli da osetimo prisustvo Bozije
To je crkva...to je sabornost..a ko krade ili laze(od svestenika)a pricescuje te..na njega greh ide,ti si cist..jos kad bi svi nasli svoga duhovnika kako bi to lepo bilo
Nemoj me druze prozivati posredno u svojim tekstovima jer ja se tebe ne kacim..ako sam te podsetio na nekog sa tog skupa gde si ti "kljucao" zao mi je...ja na skupovima ne palamudim...ja imam svoje jato i javno na sedeljkama,sahranama,svadbama,ne rasipam bas tako bisere(elemente moje vere)svakom...i da bi tebi nesto rekao ili diskutovao morao bih sa tobom da pojedem dva dzaka soli..izvini me ali me nemoj posredno stavljati u usta vise,ok?
hvala

daj majstore uozbilji se malo,poceo si pricati kao moja mater.
ona mi stalno to ponavlja,"sine idi radi sebe,ne drugih". "je mama,hocu mama,drugi put mama".

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 20:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Bog je ljubav mali,a covek je priveo sina na zrtvenik ne zato sto se plasi svoga Boga,nego jer ga VOLI i time dokazuje da je on njemu na prvom mestu9kako i glasi prva zapovest)..

Staviti Boga ispred rodjenog djeteta??? Strasno, ne znam sta da kazem!
Zbog takvih stvari ponekad pomislim da je bolje dati dijete pederima na odgajanje, nego fanaticnim vjernicima.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 20:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Koji su ti onda minusi? Da ce dijete kojeg odgoje da postane gej, ili...?

Ti sto ce dete odrastati u, kako god uzmes, nenormalnom okruzenju, sto ce ih tokom tog odrastanja trpiti, ako ne direktna kinjenja, ono bar distanciranja vrsnjaka i upiranja prstom.. I sam zamisli sta jos sve ne.. Jer kakav god da ti je zivot i detinjstvo, nekada ti treba majka a nekad otac!

A svi ovi sto su ZA paradiranje, nesto se pitaju oko usvajanja dece!! Zasto, pa to vodi jedno ka drugom.. I u Engleskoj, sto neko pominje sada, nije bilo razlike u odnosu na nas, a sada se vencavaju, usvajaju decu, na paradama rade sve ono sto niko ovde ne moze da zamisli.. Vidite Brajton prajd.. Ljudi, osvestite se.. Zar bi nekom bilo ok da majku i oca koji su vas odgojili zameni sa dve mame ili dva oca..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 20:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

hvala

daj majstore uozbilji se malo,poceo si pricati kao moja mater.
ona mi stalno to ponavlja,"sine idi radi sebe,ne drugih". "je mama,hocu mama,drugi put mama".

e moj majstore..gde bi i tebi i meni kraj bio da smo svoje majke slusali...i previse sam ja izgleda ozbiljan....koga i brine ova tzv ozbiljnost neka me samo obidje
svi Vi ovde ste pozvani i rodjeni ovom svetu da svedocite Bozju istinu
ako li necete vasa slobodna volja....pa ako slucajno posle smrti se zbude ono sto je pisano,nemoj slucano da Vas cujem gore da se zalite i Vi i ja sa Vama...nema ispravke posle...sve je do Boga
I nije tacna maxima Kopernika i drugih posle njega
"Svi ce se spasiti"....na zalost..bojim se da nije tako
za MHEJL poruka o knjizi koju bih mu preporucio...knjiga se zove

IMA BOGA i radi se o pcelama i njihovom logicnom bitisanju u zivotu...posle se prabacuje tematikom na srednju skolu/gimnaziju(to mozes pratiti,jel da)pa onda idu kazanija ravna nekom svrsenom fakultetliji pa sve do dokaza koje mogu shvatit doktori i ostali
sjajno stivo bez nabacivanja icega...osnovna lektira
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 20:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

Bog je ljubav mali,a covek je priveo sina na zrtvenik ne zato sto se plasi svoga Boga,nego jer ga VOLI i time dokazuje da je on njemu na prvom mestu9kako i glasi prva zapovest)..

Zbog takvih stvari ponekad pomislim da je bolje dati dijete pederima na odgajanje, nego fanaticnim vjernicima.

opet masis poentu...ako je on to uradio(inace je u redu Svetaca)ne znaci da bih ja ili ti
ali sve jedno ti to shvati kao metaforu ili sta vec
u potpunosti bi trebalo da prihvatmo Bozije zapovesti...ali dobro neko je kapacitet za ovo drugi za ono..
A i da ti kazem ovako posteno,ne moras ti nista ni tvoriti od zapovesti ali budi mudar i davaj uvek i svagda milostinju koliko mozes..i spasces se
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 20:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Pa zar nije?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 20:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Srbija jeste zemlja svih gradjana pa i tih nastranih.. Samim tim imaju sva prava kao i ti i ja.. Istuces ga, ides u zatvor.. Pretis mu, ides u zatvor.. Das mu otkaz zbog njegove nastranosti opet ide prijava.. Nije tako? E sad, problem nastaje sto ih vecina normalnih ljudi ne voli, a oni paradiranjem traze da ih vole i da ih puste da pred svima pokazuju tu nastranost.. Nema veze da li su to deca ili stariji ljudi.. Oni bi da se drze za ruku, ljubakaju javno itd.. Sto je i za hetero parove meni nekulturno.. A to niko ne zeli. Zatim ta manjina terorise drzavu jer hoce da se za tu svoju zelju izbori paradiranjem (posle cega niko misljenje nece promeniti, realno) i guraju prst u oko svima! Prkose.. Znaju da ih ljudi ne prihvataju ali oni hoce.. Znaju da ce biti nemiri koje oni indirektno pa i firektno izazivaju provokacijom.. Nece oni nikog tuci niti nista lupati vec huligani, i huligani su krivi ali i provokacija isto snosi odgovornost kao i reakcija.. Primer, isto kada bih ja otisao u Split u Partizanovom dresu.. Ja volim Partizan pa ga volim ali znam da je tu Torcida takva i da ce me u najbolju ruku izlomiti i oci izbiti.. Naravno, to necu uraditi.. Mogu da radim isto sto i gejevi, zovem pandure da me brane.. Onda se skupi gomila torcidasa, i lemaju se sa pandurima.. I da mi ne bude zao ovih sto bi da me skrse ali bar pandura bi trebalo.. Jo hocu da setam u Partizanovom dresu pa makar Split izlupan bio i ovi se svi izubijali, ja hocu i ako to ne bude zvacu sve televizije da kazem sve i svasta protiv Hrvatske.. Isto tako i pederi.. Ne volimo ih i nikad oh necemo voleti, kao i Torcida Grobare.. Sta god ko uradio.. Tako da moja setnja nema smisla..

Po zakonu, nisu nastrani. Imaju jednaka prava kao i ti.

Definisi mi normalnost.

A promenice se ako ubiju boga u njima? Zato postoji drzava i zakoni, da stite ljude, inace bi ovo bio divlji zapad i svako bi samostalno sprovodio pravdu.

Provokacija prema huliganima? Sta su oni, SS divizija?

Sergej Trifunovic, Partizanovac, bese u Splitu, na Poljudu. Preziveo je. Kosa sa glave mu nije falila. Sto se tice partizanovog ili bilo kog drugog dresa, u Mrstane da ga obuces, pa te neko moze pretuce. Dakle, problem su nasilnici.

Ovo je ko da si napisao nisu nacisti krivi, nego Jevreji sto su ih izazivali
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2012 : 20:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Pa ako ih ne vole, treba da ih tuku?!

Parada je vid protesta protiv ugnjetavanja zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Postoji geneza njihove borbe i razloga za to. Uglavnom, usled represije policije prema njima, krenuo je protest.

Pa ko je rekao da treba da ih neko tuce.Ja,boze me sacuvaj, nikad nikog ne bi tukao zato sto je gej,ne bi verovatno ni prestao da pricam sa nekim zato sto je gej,verovatno bi se ponasao normalno kao i ranije da saznam da je gej ali jednostavno nisam za te parade jer ne vidim svrhu osim teranja nekog inata.Sawic je otprilike pogodio sustinu sa onim dresovima.To je to,ja hocu tako i jebe mi se za sve.To je moje pravo da ja nosim sta ja hocu i mogu svi da se okrenu naopacke.E pa ne moze.U ovoj zemlji ima 100 gorih problema od toga da li ce neko da prihvati gej populaciju ili ne.Bre...koga vise zabole uopste za to?Ljudima je pun tuki svega sad treba da razmisljaju o pederima.Ma niko ziv ne bi obratio paznju na njih da oni sami ne provociraju tim stavom.
Jos nesto je tu vrlo bitno a to je da na tu paradu dodje 200 ljudi od kojih je mozda 30 homoseksualaca.Ostatak su neki politicari,glumci,javne licnosti koji ih zbog licne promocije podrzavaju.I za sve to neko prima lovu.Boli dupe ove gej aktiviste za neka kvazi prava oni dobijaju lovu od zapada i moraju kao nesto da rade.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 20:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

A i da ti kazem ovako posteno,ne moras ti nista ni tvoriti od zapovesti ali budi mudar i davaj uvek i svagda milostinju koliko mozes..i spasces se

Ne mogu cak ni to. Ljudi su kreteni, u vise navrata se desilo da neki poznanik dodje u situaciju da mu zafali novac, ja ljudski pozajmim, on kaze da ce vratiti do tada i tada.
Nerijetko se oporave, opet imaju para ali ne daju nazad, sve neki izgovori, pa onda moram da im odem na vrata i jebem mater da bi dobio rodjene pare nazad koje sam im pozajmio dok su bili u nevolji.
Da su i dalje u nevolji, pa ok, cekao bih dok ne stanu na noge.
Budi ti sirokih ruku, stoka ce to iskoristiti, uzece ti zadnju kap krvi.
Oni posteni i dobrice nikada ni ne traze novac, pa makar i u krizi bili.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 21:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
E pa ne moze.U ovoj zemlji ima 100 gorih problema od toga da li ce neko da prihvati gej populaciju ili ne.

Pa ako ih ima 100, umesto da ih resavamo, ajde da napravimo i 101?

Eto, imamo problem huliganstva, fasizma i sovinizma. Je li mogao sad da bude resen?!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 05/10/2012 : 21:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ti sto ce dete odrastati u, kako god uzmes, nenormalnom okruzenju, sto ce ih tokom tog odrastanja trpiti, ako ne direktna kinjenja, ono bar distanciranja vrsnjaka i upiranja prstom.. I sam zamisli sta jos sve ne.. Jer kakav god da ti je zivot i detinjstvo, nekada ti treba majka a nekad otac!

A svi ovi sto su ZA paradiranje, nesto se pitaju oko usvajanja dece!! Zasto, pa to vodi jedno ka drugom.. I u Engleskoj, sto neko pominje sada, nije bilo razlike u odnosu na nas, a sada se vencavaju, usvajaju decu, na paradama rade sve ono sto niko ovde ne moze da zamisli.. Vidite Brajton prajd.. Ljudi, osvestite se.. Zar bi nekom bilo ok da majku i oca koji su vas odgojili zameni sa dve mame ili dva oca..

Djeca samohranih roditelja isto dakle odrastaju u 'nenormalnom' okruženju? Treba li takvim ljudima oduzeti djecu?

Što s lezbijkama koje mogu umjetnom oplodnjom roditi dijete? Njihovo je, ne možeš im ga oduzeti...

Djetetu je najbitnije da je voljeno...

A argument o mržnji i zadirkivanju od strane druge djece je valjan sve dok roditelji tu drugu djecu odgajaju uceci ih da je to neprirodno i nenormalno... U praksi, djeca su puno tolerantnija od odraslih... Pogledaj ovo:

Momku ne fali ništa i nitko mu se ne ruga... Jadni oni ogrezli u nemoralu...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 05/10/2012 : 21:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

Pa zar nije?

ni jednima ni drugima!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/10/2012 : 21:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zadirkivanje medu dicon?? wtf? jeste li vi bili dica ili ste se rodili s 30?
kad se dica nisu medusobno podjebavala?
zbog npr imovinskog stanja,debljine,nošenja cvika,mucanja,akni itd,itd.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 21:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

Ne mogu cak ni to. Ljudi su kreteni, u vise navrata se desilo da neki poznanik dodje u situaciju da mu zafali novac, ja ljudski pozajmim, on kaze da ce vratiti do tada i tada.
Nerijetko se oporave, opet imaju para ali ne daju nazad, sve neki izgovori, pa onda moram da im odem na vrata i jebem mater da bi dobio rodjene pare nazad koje sam im pozajmio dok su bili u nevolji.
Da su i dalje u nevolji, pa ok, cekao bih dok ne stanu na noge.
Budi ti sirokih ruku, stoka ce to iskoristiti, uzece ti zadnju kap krvi.
Oni posteni i dobrice nikada ni ne traze novac, pa makar i u krizi bili.

pa valjda ti srce kaze ko je dobrica i siromasan pa mu ucinis..nebitno..ja sam problem pozajmljivanja resio na jedan specifican nacin..evo
ako mi neko trazi,svakom od njih pozajmim onoliko za koliko mi nece biti zao ako mi ih nikad ne vrati....pretpostavljas da i drugove kvazi drugove i jednog samo jednog prijatelja stepenujem na razlicicte nacine
ali ako imam od 100 eura na raspolaganju za davanje samo 50/60 opet stepenujem svoje drugove....i dam po matrici koju sam naveo
prijatelju dam sve iako znam da mi je za sutra u dzepu ostalo samo 10 eura..ni toliko...
nisam mislio na milostinju za drugove koji ioanko imaju kuce,stanove,kola,porodice,decu itd....pa cak i odu na neki koncert ili operu povremenu..mislim na druge,mnogo gore slucajeve...
i kad je dajes(milostinju)ne dajes valjda za sebe,nego dajes u ime pokojne osobe(oca,majke,brata,ujaka ako su ti drugi zivi)....nikad u svoje ime jer bi to bila gordost
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 21:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Da, Elvud, samo što su mnogi u nas još uvijek u tom štihu/mentalitetu... dakle, napasti!, sve "drugacije", jer su oni, jelte, subverzivni elementi, spremni na rušenje "našeg tradicionalnog".

Stoga ce aktivna, osvješcena "avangarda" ugrožene vecine preduzeti odlucne korake kako bi fizickom silom ocuvala status kvo staticnog društva (jer se nastrano "preliva" u javnu sferu, napada našu djecu)... to je "moralno, jer se MORA uciniti."

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 21:30:16
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000