forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Ma, moje misljenje
Dobro me niste etiketirali kao huligana. Ja bih iskreno otisao na tu protestnu setnju, mirno, naravno. Ne bih vikao ubi pedera, ne bih lomio grad, ali bi me neki deklasrisali kao huligana. Mnogo se lako barata sa tom reci u danasnje vreme.

Ne zabranjuje se nijednom protivniku parade da kaze da mu se to ne svidja. Problem je sto neki tu "mirnu setnju" koriste kao izgovor za linc.

Mene, licno, ta parada ne dotice ni malo.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by Caleb

[quote]Originally posted by Jasko

Meni je bolesna pomisao da muskarac hoce seks sa drugim muskarcem.

Ali znas da postoje? Oni setaju svaki dan oko nas, pa se ne jebu (da se vulgarno izrazim) svuda oko nas

Ima svakkavih "bolesnih" stvari na ovom svetu, ali covek se plasi (i brani) od onih koji mogu njemu da ugroze opstanak. Kako mogu homoseksualci? Pedofili, manijaci i ratni zlocinci mogu. Ti su prava pretnja, a ne homoseksualci

Razumemo se.
Rekoh svoje misljenje, ali, iako se sledece godine dozvoli parada, ja tu nista necu moci, jer ne zelim da se okrenem ka nasilju. Mogu kroz razgovor samo da iskazem svoje misljenje i to je to.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Problem je sto neki tu "mirnu setnju" koriste kao izgovor za linc.

To je vec veliki problem. Jbg.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Pa pogledajte parade po nekim svetskim metropolama.To je sve samo ne mirna setnja.Verovatno je i tamo pocelo kao mirna setnja a pretvorilo se u paradu bluda i razvrata.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 05/10/2012 : 18:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Mene od cjelokupnih dvojbi o homoseksualcima zabrinjava samo usvajanje djece,ostalo me ne zanima i ne podržavam da ih netko tuce zato što su drugaciji i slicno.
Ne smije ih se tretirati kao gradane drugog reda,neka ljudi žive,mene se ne tice što rade.
Medutim,usvajanje djece im ne bi dopustio.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 05/10/2012 18:27:00
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Pa pogledajte parade po nekim svetskim metropolama.To je sve samo ne mirna setnja.Verovatno je i tamo pocelo kao mirna setnja a pretvorilo se u paradu bluda i razvrata.

Pa pogledaj karavan u Riu! Sta sa tim?

Ne moze alibi da bude "pogledaj ovo, pogledaj ono". Egzibicionizam je isti i za hetero i za homoseksualce.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 18:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Leonid

Mene od cjelokupnih dvojbi o homoseksualcima zabrinjava samo usvajanje djece,ostalo me ne zanima i ne podržavam da ih netko tuce zato što su drugaciji i slicno.
(1)Ne smije ih se tretirati kao gradane drugog reda,neka ljudi žive,mene se ne tice što rade.
(2)Medutim,usvajanje djece im ne bi dopustio.

Ove dvije recenice, (1) i (2) odozgo imaju totalno suprotan smisao.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 18:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Kao što rece Jasko, parada nije toliko bitna sama po sebi, vec tip licnosti koji izlazi da je nasilno sprijeci.

Meni je licno apsurdno da neko prema jednoj (relativno malobrojnoj i bezazlenoj) grupaciji osjeca toliku kolicinu mržnje i agresivnosti - ocevidno je da 90 odsto takvih preusmjerava svoje svakodnevne frustracije i neispunjenosti, tako da je to nasilje nad "žrtvenim jagnjetom" jedan vid "opuštanja" i iskazivanja agresija na nacin koji se cini "moralno opravdan" (cuvanje vjere, porodice i ostali izgovori.)

U suštini - potreba za stalnim neprijateljem, spoljnjim objektom koji je "kriv", i koji treba sankcionisati, ali se nikada ne dolazi do "konacne pobjede", vec se krug nasilja mora stalno produžavati. (Mjesto kritike i samokritike realnih problema, suocavanja sa svojim ogranicenjima kao pojedinca i kao pripadnika klase.)

Što se tice usvajanja djece, treba prvo prouciti strucna mišljenja, pa onda donijeti zakljucak. Ja ga nemam.

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 18:32:06
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

A dobro, nemaju bas. To sa usvajanjem dece jeste skakljivo. Odlucuju o sudbini drugih, a ne svojoj.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Ne moze alibi da bude "pogledaj ovo, pogledaj ono". Egzibicionizam je isti i za hetero i za homoseksualce.

Pa jel ja podrzavam karneval u Riju?Ja sam se nadovezao na ono mirna setnja.Caleb je u pravu a vi ga napadoste.Bice mirno dve tri godine a posle sve vise i vise razvrata na tim setnjama.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 18:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

A dobro, nemaju bas. To sa usvajanjem dece jeste skakljivo. Odlucuju o sudbini drugih, a ne svojoj.

Jbg Jasko, ili ih podrzavas da imaju pravila kao svi ostali, ili ne. Ne mozes biti u sredini. To je makar moj stav.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Pa jel ja podrzavam karneval u Riju?Ja sam se nadovezao na ono mirna setnja.Caleb je u pravu a vi ga napadoste.Bice mirno dve tri godine a posle sve vise i vise razvrata na tim setnjama.

Da li se na svim paradama gej populacije na ovom svetu desavaju razvrati?!

Edited by - Jasko on 05/10/2012 18:40:15
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 05/10/2012 : 18:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:

quote:

(1)Ne smije ih se tretirati kao gradane drugog reda,neka ljudi žive,mene se ne tice što rade.
(2)Medutim,usvajanje djece im ne bi dopustio.

Razmišljao sam o tome dok sam pisao....ako ih zakonom uciniš jednakima,onda imaju i pravo na usvajanje jel tako.
Medutim,ne znam što je gore,držati ih skroz na marginama pa da se moraju skrivati ili im dopustiti sve.

Na kraju ce sve zemlje popustiti,za 10,20 ili 30 godina....svugdje ce biti ko u Britaniji.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 18:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Na kraju ce sve zemlje popustiti,za 10,20 ili 30 godina....svugdje ce biti ko u Britaniji.

Ned'o bog dragi da se ovo desi... kuku nama ako i kada ...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 18:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

ali nitko nemisli da su oni bolesni, da karneval treba zabraniti akamoli da ce ih netko poceti vrijedati i mlatiti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Jbg Jasko, ili ih podrzavas da imaju pravila kao svi ostali, ili ne. Ne mozes biti u sredini. To je makar moj stav.

Prava gej populacije nemaju neke veze sa usvajanjem dece. To je osetljivo pitanje po pitanju kog imam i pluseve i minuse. Minusi su vise zastupljeni
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 05/10/2012 : 18:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:

quote:

Ned'o bog dragi da se ovo desi... kuku nama ako i kada ...

A cuj to su i njihovi govorili 60ih ili 70ih a opet sad su dotle stigli.
Mi kasnimo ali svi idu ka jednom cilju....u Hrvatskoj je prije 10 godina bilo dosta drugacije,sad su se ljudi vec navikli.Za 10 godina ce situacija ici još dalje.
Srbiji slijedi isto.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 18:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

Prava gej populacije nemaju neke veze sa usvajanjem dece. To je osetljivo pitanje po pitanju kog imam i pluseve i minuse. Minusi su vise zastupljeni

Koji su ti onda minusi? Da ce dijete kojeg odgoje da postane gej, ili...?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 18:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
u svakom slucaju aseksualci su na kraju najpametniji

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

E otkud znam,ne pratim to ali sam video kad pustaju te gej parade sta se radi.Ako se negde desava ne znaci da kod nas hoce ali ne znaci ni da nece.
Moja poenta je da gejevi imaju sva prava i da ne vidim potrebu za paradom i za trazenjem bilo kakve jednakosti.
Nije im dozvoljeno jedino da usvajaju decu i to je ok.Ne moze i gotovo.Nije prirodno,nije normalno i kraj.Sta ce da radi bilo ko u svojoj privatnosti koga briga.
Odjavljujem se odavde.Mrzi me.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 19:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Cemu odmah zakljucak?
Ne. Mislim da onda i samohranom roditelju treba omoguciti usvajanje. Medjutim, pre svega, dao bih detetu mogucnost da napravi izbor sredine. Kada je u pitanju gej par ili samohrani roditelj

Jos bih pisao, ali nemam vremena (u vezi ovog)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 19:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

E otkud znam,ne pratim to ali sam video kad pustaju te gej parade sta se radi.Ako se negde desava ne znaci da kod nas hoce ali ne znaci ni da nece.
Moja poenta je da gejevi imaju sva prava i da ne vidim potrebu za paradom i za trazenjem bilo kakve jednakosti.
Nije im dozvoljeno jedino da usvajaju decu i to je ok.Ne moze i gotovo.Nije prirodno,nije normalno i kraj.Sta ce da radi bilo ko u svojoj privatnosti koga briga.
Odjavljujem se odavde.Mrzi me.

nemaju sva prava, nisu društveno prihvacani, ne mogu normalno se izjašnjavati te nemaju pravo na ženidbu, cak ni na usvajanje djece, dok heteroseksualci i neodgovorni i svakakvi djecu dobiju bez brige, a kasnije od njih naprave buduce klošare, dok bi neki homoseksualni roditelji možda od njih napravili uspješne poslovne osobe

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 19:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

Cemu odmah zakljucak?
Ne. Mislim da onda i samohranom roditelju treba omoguciti usvajanje. Medjutim, pre svega, dao bih detetu mogucnost da napravi izbor sredine. Kada je u pitanju gej par ili samohrani roditelj

Jos bih pisao, ali nemam vremena (u vezi ovog)

Djeca koja se osvajaju u mladim godinama/mjesecima su rijetko u stanju da prave bilo kakav izbor, da znaju ko je ko, ili da razlikuju izmedju hetero ili homo, tako da ne vidim kako bi ovo funkcionisalo.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12488 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 05/10/2012 : 19:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by globinjo

ma srdjan je stara škola,ne vjerujem da ce u svojim godinama..iako,nikad se ne zna

Nemoj nikad biti siguran i vodi racuna s kim se družiš!

To mu dode kao poziv na rakijicu!

Have mercy
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2012 : 19:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by globinjo

ma srdjan je stara škola,ne vjerujem da ce u svojim godinama..iako,nikad se ne zna

Nemoj nikad biti siguran i vodi racuna s kim se družiš!

To mu dode kao poziv na rakijicu!

Zna se, prvo rakijica, pa onda...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000