forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/10/2012 : 17:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

@swampy
Previše burno, citaj iskreno, reaguju ("uvrijedene stranke").

Ih, na "Darkwoodu" sam još oštrije pisao, pa mi niko nije prijetio. (niti ja kome!)

U suštini, kao što rekoh, može se kulturno raspravljati i o najosjetljivijim temama sa pravim osobama.

naravno da može.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 05/10/2012 : 17:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

al zanimljivo je to kod osobito katolika da in je toliki problem citat ili bar procitat Bibliju.

muc', bolje tako... šta bi da neko procita Levitski zakonik pa ga se pocne držat ko svetog pisma...uf, pardon...to i je u Svetom pismu

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 17:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Imrahil

Procitao sam dobro i vidim da braniš one koji izazivaju nasilje..
Pederi hoce da prošetaju, ovi hoce da ih polome od batina. Ko tu pravi problem?

Opet masis ceo fudbal!

Najlakše je reci "mašiš ceo fudbal"

I nemoj sa pricama da to vecina gradana ne želi da gleda na ulicama. Srbija je valjda zemlja svih njenih gradana, pa i onih koji misle drugacije.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/10/2012 : 17:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by lwood

al zanimljivo je to kod osobito katolika da in je toliki problem citat ili bar procitat Bibliju.

muc', bolje tako... šta bi da neko procita Levitski zakonik pa ga se pocne držat ko svetog pisma...uf, pardon...to i je u Svetom pismu

Levitski zakonik je zanimljiv iako ima i debelo boljih stvari.
a usput kad se vec to cita triba malo i pogledat prilike u to vrime i ostale povijesne okolnosti.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 05/10/2012 : 17:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Nikada ja nisam napisao da su svi sveštenici "lopovi, pedofili i fanatici".

Uostalom, otkuda ti znaš gdje sam bio i šta sam citao? Ne boj se ti, trudim se ja da pokrijem sva polja; treba prouciti i retoriku suprotne strane. Ali se trudim i da kriticki sagledam procitano/saslušano; tako postupam pri susretu sa svime, za razliku od kojekakvih dogmata i fanatika.

Kao što rekoh, vi biste da lincujete nekoga zbog kritike crkve, na koju imam svako pravo. Takode, Savic vrijeda i (verbalno?) lincuje one koje smatra "nenormalnima", u ovom slucaju, pedere.

Savic koristi vrlo vulgaran rijecnik i obracanje, vrijeda mene licno, te se propisno obrukao na ovoj temi svojim bisernim izjavama.

Molio bih nekog od moderatora da me banuje na jedno nedelju dana, kako bih bio sprijecen da odgovaram na banalne replike Savica, anta, Kosmajca i kompanije, koji ne poštuju sagovornika kao licnost i pokazuju manjak kulture i baš tog "hrišcanskog" vaspitanja.

P.S. Ja sam napisao da su crkve profitne, a ne kriminalne organizacije... dakle, posjeduju, zaraduju, uzimaju novac od naroda... što mi se baš ne uklapa u Novi zavjet... ali šta zna jedan ateista...

Za AntA se ložiš bezveze, covjek se voli šprdati bez smajlija. Ozbiljan je bio jedino u zadnja dva posta koja je napisao. Valjda.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/10/2012 : 17:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Procitao sam dobro i vidim da braniš one koji izazivaju nasilje..
Pederi hoce da prošetaju, ovi hoce da ih polome od batina. Ko tu pravi problem?

Opet masis ceo fudbal!

Najlakše je reci "mašiš ceo fudbal"

I nemoj sa pricama da to vecina gradana ne želi da gleda na ulicama. Srbija je valjda zemlja svih njenih gradana, pa i onih koji misle drugacije.

da. u tome i je bit stvari. država je puno širi pojam od vjerske skupine.makar bila i vecinska.
znaci ako su te udruge ustavno legalne imaju potpuno pravo na parade
itd.
bez obzira jel se radi o vjerskim, sexualnim ili nekim drugim manjinama.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ljudi, pederi trbaju da imaju ista pravi kao i svi gradjani Srbije. Nemam nista protiv njih, dok sve te gadosti rade u privatno. Sve super, ali setnja im nije potrebna. Da oni ne potenciraju na tome, ljudi se ne bi bunili i bilo bi ok. Uvek ce se naci neki idiot koji ce po svaku cenu kinjiti pedere, alo toga ima svugde u svetu. Naravno da to nije ok.
Pa i neka se vencavaju, ajde, ali nikako im ne dati da usvajaju decu. Pa takvim bolesnim umovima bi svasta moglo da padne na pamet sa tom decom.

Da pitam, cisto onako. Svi vi koji podrzavate ove setnje i sl, pod sloganom ljudska prava, sutra da se pojave pedofili, koji bi da imaju svoju paradu "ponosa" (lele, jbt), da li bi ste ih podrzali. Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu. Ogavno je i jedno i drugo. Znaci, ako mogu pederi da se setaju i traze svoja prava, mogu i pedofili. Nemojte reci da to nije isto, kad jeste.
Nemojte da terate normalan narod, ne samo vernike, vec i sve ostale, da gledaju takve stvari...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 18:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
A kakve ce to gadosti da rade na šetnji?

a ovo "Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu." je da se covek zabrine kako neki razmišljaju

Edited by - Imrahil on 05/10/2012 18:06:10
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb
Da pitam, cisto onako. Svi vi koji podrzavate ove setnje i sl, pod sloganom ljudska prava, sutra da se pojave pedofili, koji bi da imaju svoju paradu "ponosa" (lele, jbt), da li bi ste ih podrzali. Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu. Ogavno je i jedno i drugo. Znaci, ako mogu pederi da se setaju i traze svoja prava, mogu i pedofili. Nemojte reci da to nije isto, kad jeste.
Nemojte da terate normalan narod, ne samo vernike, vec i sve ostale, da gledaju takve stvari...

Pedofili su manijaci. Znak jednakosti bi bio da manijaci i pedofili imaju paradu. A to je u rangu ubica, ratnih zlocinaca ili terorista.

Edited by - Jasko on 05/10/2012 18:07:52
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Ne zelim da razmisljam o tome, ali mozda neko naguzi nekog Ipak su to bolesni umovi...cisto sumnjam da se takve, a verujem jos gore stvari ne desavaju na tim paradama...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

a ovo "Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu." je da se covek zabrine kako neki razmišljaju

Nije normalno i jedno i drugo. Bolesno je.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Pedofili su manijaci. Znak jednakosti bi bio da manijaci i pedofili imaju paradu. A to je u rangu ubica, ratnih zlocinaca ili terorista.

Kakva smo zemlja, nasli bi se ljudi koji bi sve ovo podrzali...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 18:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Ne zelim da razmisljam o tome, ali mozda neko naguzi nekog Ipak su to bolesni umovi...cisto sumnjam da se takve, a verujem jos gore stvari ne desavaju na tim paradama...

a ako momak naguzi devojku nasred ulice to je ok?

daj bre calebe, ne pricaj gluposti
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 05/10/2012 : 18:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

Ljudi, pederi trbaju da imaju ista pravi kao i svi gradjani Srbije. Nemam nista protiv njih, dok sve te gadosti rade u privatno. Sve super, ali setnja im nije potrebna. Da oni ne potenciraju na tome, ljudi se ne bi bunili i bilo bi ok. Uvek ce se naci neki idiot koji ce po svaku cenu kinjiti pedere, alo toga ima svugde u svetu. Naravno da to nije ok.
Pa i neka se vencavaju, ajde, ali nikako im ne dati da usvajaju decu. Pa takvim bolesnim umovima bi svasta moglo da padne na pamet sa tom decom.

Ni ja nisam za parade, i uglavnom se slazem sa tobom, ali molim te nemoj da izjednacavas pederastiju sa pedofilijom, to je ipak strasno i pokusati da se poredi. Pederi vole da se jebu medjusobno i niko ih ne tera na to, a o ovom drugo je najstrasnija stvar koja moze da se dogodi detetu, koje nikako nije pristalo na odnos sa bolesnom izopacenom osobom, od toga se ne oporavlja, to ostaje za ceo zivot.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 18:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Nije normalno i jedno i drugo. Bolesno je.

po cemu?
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Daj bre Nikolo, ne zabrinjavaj me! Kako to mislis bolesni um?! Pa on isto razmislja kao svi ostali ljudi, nema halucinacije ili sumanute ideje.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Nije ni to ok. Isto vazi i za njih, u 4 zida.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

Ni ja nisam za parade, i uglavnom se slazem sa tobom, ali molim te nemoj da izjednacavas pederastiju sa pedofilijom, to je ipak strasno i pokusati da se poredi. Pederi vole da se jebu medjusobno i niko ih ne tera na to, a o ovom drugo je najstrasnija stvar koja moze da se dogodi detetu, koje nikako nije pristalo na odnos sa bolesnom izopacenom osobom, od toga se ne oporavlja, to ostaje za ceo zivot.

Da, slazem se.. preterao sam.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 18:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

caka je u tome da nece niko da se guzi na paradi, samo ce prošetati..
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Daj bre Nikolo, ne zabrinjavaj me! Kako to mislis bolesni um?! Pa on isto razmislja kao svi ostali ljudi, nema halucinacije ili sumanute ideje.

Meni je bolesna pomisao da muskarac hoce seks sa drugim muskarcem.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

quote:

caka je u tome da nece niko da se guzi na paradi, samo ce prošetati..

Ko ti garantuje? Neko ce se iz inata pojebati tamo Zabraniti to, kao Rusi.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2012 : 18:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

daj bre
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2012 : 18:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ma, moje misljenje
Dobro me niste etiketirali kao huligana. Ja bih iskreno otisao na tu protestnu setnju, mirno, naravno. Ne bih vikao ubi pedera, ne bih lomio grad, ali bi me neki deklasrisali kao huligana. Mnogo se lako barata sa tom reci u danasnje vreme.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/10/2012 : 18:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Meni je bolesna pomisao da muskarac hoce seks sa drugim muskarcem.

Ali znas da postoje? Oni setaju svaki dan oko nas, pa se ne jebu (da se vulgarno izrazim) svuda oko nas

Ima svakavih "bolesnih" stvari na ovom svetu, ali covek se plasi (i brani) od onih koji mogu njemu da ugroze opstanak. Kako mogu homoseksualci? Pedofili, manijaci i ratni zlocinci mogu. Ti su prava pretnja, a ne homoseksualci

Edited by - Jasko on 05/10/2012 18:23:02
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 18:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

[quote]Originally posted by Caleb

Naravno, gejevi samo o tome i sanjaju, da im dopuste ove parade na javno, i da se onda uzinad publici pocinju jebavat pred svima.

To, i kad djecu usvoje, prvu stvar koju rade je da djecu nauce da i oni postanu gej, jos od malih nogu. Inace, ne be uopste bili kulturni roditelji.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000