forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 14:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Sawitchu, ima jedna vrlo poucna prica koja je dugo vremena bila aktualna pogotovo u Dalmaciji ("velike Hrvatine", je li), za oceve koji su prijetili svojim ženama da se ne usude slucajno rodit kci. Ne sjecam je se tocno, ali ide otprilike ovako: I onda jadne rodilje rekle babicama da ce ih muž ubit ako rode žensko i onda babica izadje poslije poroda ocu i kaže: "Cestitam, dobili ste sina, ali ima _ubaci_neku_tešku_bolest_, itd itd" na što se otac, naravno, skameni od ocaja. I onda mu babica donese zdravu i lijepu kci i da vidiš srece...

Jedino prihvatljivo opravdanje za izjaviti nešto onako glupo je to što još nisi postao otac. Jednom kad postaneš, shvatit ceš i sam.

Ovo nema veze sa mnom... Decak ili devojcica, svejedno mi je... Samo da je zivo i zdravo.. Kada sam video ultrazvuk i srce kako kuca, pukao bih...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 14:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Obrati se onome ko je pisao zakon, sta ja da ti radim.

I pisi na PM ako ti treba bilo kakav savet na temu "trudnoca u Srbiji". Imam elaborat na temu.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/10/2011 : 15:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by zeljko

pa da... k tomu ide... da ce normalni biti nenormalni na kraju
i da ce zaljubljivanje u ženu biti nešto bolesno
a djeca ce se radati iz epruvete

sva sreca to necemo doživjeti

Ovo je vec paranoja...

Stvar je u tome da ne postoje normalni i nenormalni, bar kad je to u pitanju... Postoje samo osobe drukcijih sklonosti i to je to... Glavni problem je što svi koji su kontra ne promatraju homoseksualce kao ljude, nego kao nekakve zvijeri koje paradiraju i truju mlade... Ali to više govori o njima samima...

relativiziraj ti i dalje

relativizam najveca bolest današnjice

naravno uz hedonizam i materijalizam

tri izma koja uništavaju civilizaciju

tri jahaca apokalipse koji ce uništiti prije svega zapad a onda se proširiti na cijeli svijet... preko oznoskih rupa,ekologije, bijele kuge, imperijalistickih ratova, ratova za vodu i energiju i tako dalje...

ne tražim da shvatite niti se nadam...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/10/2011 : 15:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Imrahil
Dva muškarca koji su u vezi su svojevoljno pristala na tu vezu. Što svakako nije slucaj kad imamo jednog pedofila i jedno detence pored njega.

Mozda i detence pristane.. Pa sta ces onda???

ne mora dijete pristati

nek njegovi roditelji pristanu i daju potpis za kakav brak ili vezu desetogodisnjakinje i cetrdesetogodišnjaka

jer pitam se... šta je danas normalno???
ko smo mi da odredujemo ko ce s kim stupati u vezu ili brak

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/10/2011 : 15:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
ako nece niko svez les Monike Beluci
ja cu
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 15:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko
relativiziraj ti i dalje

relativizam najveca bolest današnjice

naravno uz hedonizam i materijalizam

tri izma koja uništavaju civilizaciju

tri jahaca apokalipse koji ce uništiti prije svega zapad a onda se proširiti na cijeli svijet... preko oznoskih rupa,ekologije, bijele kuge, imperijalistickih ratova, ratova za vodu i energiju i tako dalje...

ne tražim da shvatite niti se nadam...

Tvoj izam je dobar?

U sukobu izama, koji odnosi pobjedu?

A ako se misljenje ne zasniva na izmima nego na razumu (nu racionalizma kako se prikrao matere ti) sta cemo s krajnjim ciljevima?

Svi odreda su izmi....i tvoj je jednako dobar ko i moj...i eto relativizma nazad...ako ga iskljucimo dobijemo totalitarizam (vecine ili manjine)....ne moze se, niti se ikad moglo bez izama

Zasto uopce pisem sve ovo, ah da...moram radit nesto drugo pa odgadjam

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/10/2011 : 15:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1
Velike rijeci Olivere...
Treba li im dopustiti (omoguciti) da posvajaju djecu?

Znao sam da ce to biti sljedece pitanje . Što se tice toga, apsolutno sam protiv. Nisam dovoljno upucen ali na našim prostorima mislim da pederi to uopce ne traže. Više ciljaju na diskriminaciju u društvu i na radnome mjestu.

Ordell je to dobro sažeo pa cu biti slobodan quotati tu misao.
quote:
Originally posted by ordell

Sad, sto se tice usvajanja dece, protiv sam toga. Inace ja verujem da bi mnogi homosex.parovi bolje brinuli o deci i pruzili im vise ljubavi nego puno danasnjih roditelja, ali problem je u odgoju vezanom na formiranje licnosti, jer takvo dete nece imati ni najmanje sanse da razresi edipov kompleks.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 15:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Moze li neko da mi pojasni nesto: Ja sad imam firmu sa 10-ak zaposlenih i ne mogu da smislim pedere.. Oni sada traze neka prava ravnopravnosti i dobiju pa ce mene drzava da natera da ga zaposlim??? Cekajte, jel' onda to u redu??? Ja se osecam potlacen... Tera me na nesto protiv moje volje...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2011 : 15:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Moze li neko da mi pojasni nesto: Ja sad imam firmu sa 10-ak zaposlenih i ne mogu da smislim pedere.. Oni sada traze neka prava ravnopravnosti i dobiju pa ce mene drzava da natera da ga zaposlim??? Cekajte, jel' onda to u redu??? Ja se osecam potlacen... Tera me na nesto protiv moje volje...

Ti onda zaposli lezbejke!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 15:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja se ne zajebavam, ozbiljan sam sa tim pitanjem...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 15:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Kako ces znat da je neko peder? Nije da mu na celu pise, a na razgovoru za poso to ga po zakonu ne smijes pitat....

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 15:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Pa i ti njih teraš da budu "normalni" protiv njihove volje.
A i otišao si u krajnost sa primerom.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 15:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate
Kako ces znat da je neko peder? Nije da mu na celu pise, a na razgovoru za poso to ga po zakonu ne smijes pitat....

U malim sredinama to se zna, a mozda se i javno deklarise.. No nije to ni bitno kako znam, pretpostavimo da znam...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 15:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Ja ih ne teram? Neka se jebu gde hoce van mog vidokruga???

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 15:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

Velike rijeci Olivere...
Treba li im dopustiti (omoguciti) da posvajaju djecu?

Treba li musko-zenskom paru ekstremno lijeve/desne politicke orjentacije dopustiti da prave, odgajaju, usvajaju djecu.....

treba li drzava kontrolirati rasplodnost krscanskih/muslimanskih/zidovskih fundamentalista da se ne bi dogodilo da zbog odgoja isti pocnu bacati bombe naokolo.....ili paziti da roditelji ne citaju djeci Kropotkina prije spavanja, ne daj boze nekog nihilistu poput Nietzschea...

Sta cemo s djecom proizaslom iz manjinskih religijskih skupina (hinduisti, hare-hrisne, mormoni, evandelisti)....vjerojatno ce bit odgojeni u adekvatnom duhu i u nasem ce drustvu strsati ko odredjena stvar u puncu - ergo ce im bit teze u zivotu, djeca ce ih podjebavati i bit ce sikanirani?

A sta cemo s djecom iz medjurasnih brakova? Treba li i njima zbaraniti radjanje/usvajanje zbog eventualnih problema/trauma koje bi mogla imati?

Trebamo li vegetarijancima, veganima, radikalnim ekolozima i slicnima zabraniti djecu jer bi ista mogla ispasti drugacija od vecina i zahtijevati neke stvari poput smanjenja emisije CO2 u atmosferu kad odrastu?

Jer to je jedini argument koji se moze povuci kontra dozvole usvajanje djece homoseksualnim parovima (ono bog im nije podario da rade djecu ne uvazavam ko racionalni argument)...to da ce djeca ispast 'nenormalna' ili traumatizirana....sva djeca ovih gore navedenih imaju sansu da postanu 'nenormalna' (statistika je zajebana stvar) i traumatizirana....isto ko i djeca europske srednje klase s intelektualnom pozadinom negdje u Kurdistanu.....

Bi li ti volio da su tebe posvojila i odgojila dva muškarca ili dvije žene?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2011 : 15:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Markos

Sawitchu, ima jedna vrlo poucna prica koja je dugo vremena bila aktualna pogotovo u Dalmaciji ("velike Hrvatine", je li), za oceve koji su prijetili svojim ženama da se ne usude slucajno rodit kci. Ne sjecam je se tocno, ali ide otprilike ovako: I onda jadne rodilje rekle babicama da ce ih muž ubit ako rode žensko i onda babica izadje poslije poroda ocu i kaže: "Cestitam, dobili ste sina, ali ima _ubaci_neku_tešku_bolest_, itd itd" na što se otac, naravno, skameni od ocaja. I onda mu babica donese zdravu i lijepu kci i da vidiš srece...

Jedino prihvatljivo opravdanje za izjaviti nešto onako glupo je to što još nisi postao otac. Jednom kad postaneš, shvatit ceš i sam.

Ovo nema veze sa mnom... Decak ili devojcica, svejedno mi je... Samo da je zivo i zdravo.. Kada sam video ultrazvuk i srce kako kuca, pukao bih...

Itekako ima veze s tobom, jer kažeš da je homoseksualnost bolest.
Mate te je lijepo pitao, ali ne vidim da si odgovorio, pa zato ajmo opet: Bi li se odrekao svog (nedaj bože) bolesnog djeteta?

Pitao bih te sad još par pitanja, ali strašno mi je uopce o tome i razmišljati dok gledam preko ramena svoje dijete kako mirno spava.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 15:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

U malim sredinama to se zna, a mozda se i javno deklarise.. No nije to ni bitno kako znam, pretpostavimo da znam...

A gledaj, iz poslovne perspektive ako ti je peder najbolji kandidat za neko mjesto jednostavno je glupo iz tvoje perspektive kao vlasnika firme ne zaposliti ga....zbog toga sto ti se ne svidja, ili ga ne mozes smislit, sam sebi sprecavas da ti firma napreduje, da vise zaradis i da ti bude bolje....iz poslovne perspektive je nelogicno....

Ako ti peder nije najbolji za neko mjesto, ako postoji bolji kandidat, nema tog lobija niti zakona koji te moze natjerat da ga zaposlis....

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 15:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Pretpostavljam da se podrazumijeva da bezuvjetno volim to sto sam se rodio tu gdje jesam u familiji u kojoj jesam, s roditeljima kakvi jesu?

Rodis se gdje se rodis i nitko te ne pita volis li to ili ne....

Voljenje se zasluzuje....

Edited by - Mali_Mate on 09/10/2011 15:32:07
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 15:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

pa teraš ih, cim spominješ van tvog vidokruga.
i uostalom, valjda je poenta da zaposliš coveka prema njegovom znanju, a ne prema tome s kim deli krevet.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/10/2011 : 15:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:

quote:

Stani malo. Pa nece se u tvojoj firmi jebat! Što ti sad to znaci, ako su pederi da se automatski jebu gdje god stignu?

Covjece

Bok, kako si.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 09/10/2011 : 15:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:

Nezavisno od drzave i teranja na nesto, da li bi ti pre zaposlio vrednog radnika koji je vrhunski strucnjak u svom poslu, sa jedinom manom da vise voli muskarce, ili nekog idiota koji ne zna ni da se rodio, ali je strejt. Ja zaista nisam drveni advokat pederima, niti su mi nesto posebno dragi, ali u ovakvom slucaju stvarno ne bih imao dilemu
edit: sada sam video da me je mate preduhitrio sa pitanjem

Edited by - mavra on 09/10/2011 15:35:19
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 15:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

mozda je i dobro da ga zaposlis, ali da ne znas da je peder. S vremenom ga upoznas i tek poslije saznas da je to sto jeste. Na taj nacin bi mozda uvidio da su i pederi ljudi poput ostalih.
Sta radi poslije posla u krevetu, to je njegova privatna stvar.
Pozitivno je i to sto ti se nece vrzmati oko sekretarice, pa ce tebi biti lakse.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 15:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

Pretpostavljam da se podrazumijeva da bezuvjetno volim to sto sam se rodio tu gdje jesam u familiji u kojoj jesam, s roditeljima kakvi jesu?

Rodis se gdje se rodis i nitko te ne pita volis li to ili ne....

Voljenje se zasluzuje....

Dobro, pokušaj zamisliti iz prespektive u kojoj si sad...bi li htio da si se rodio u nekoj zemlji u kojoj je omoguceno posvajanje djece od strane istospolnih parova, i da su te neki od njih posvojili, dakle iz tvoje sadašnje perspektive gledano, bi li ti to bilo svejedno?
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 15:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Dobro, pokušaj zamisliti iz prespektive u kojoj si sad...bi li htio da si se rodio u nekoj zemlji u kojoj je omoguceno posvajanje djece od strane istospolnih parova, i da su te neki od njih posvojili, dakle iz tvoje sadašnje perspektive gledano, bi li ti to bilo svejedno?

Zapravo bi....

To je najjednostavniji odgovor koji mogu dati....

Bilo bi mi vjerojatno teze za vrijeme odrastanja ali to je, ko sto rekoh, nebitno u cijeloj prici....

Da su mi moji hipotetski M/M F/F roditelji pruzili jednako ljubavi i podrske kao i moji stvarni roditelji, ne bi bilo nikakve razlike...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 15:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Protiv sam mogucnosti da istopolni parovi usvajaju decu.

A opet, da li je bolje da dete odrasta u kuci, da ima šta da pojede i obuce, da može da ide u školu...ili da životari u nekom sirotištu?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000