Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/10/2011 : 13:08:07
|
Ja nikad necu istospolnu orijentaciju prihvatiti kao nešto normalno, naprotiv, za mene ce to uvijek biti nešto bolesno i izopaceno. Unatoc svoj toj njihovoj medijskoj i svakoj drugoj propagandi. I siguran sam da velika vecina ljudi tako razmišlja samo što se neki više to ne usuduju javno reci kako ne bi bili stigmatizirani kao nekakvi zaostali natražnjaci. S tom svojom nasilnom propagandom i nametanjem svojih nazora gejevski lobiji postici ce samo to da ce ih puno ljudi intimno u sebi još više mrziti, iako ce se lažno ciniti da mnogi prihvacaju te njihove perverzije i nazore kao nešto normalno. |
Edited by - dsormaz1 on 09/10/2011 13:08:59 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 09/10/2011 : 13:13:31
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Ja nikad necu istospolnu orijentaciju prihvatiti kao nešto normalno, naprotiv, za mene ce to uvijek biti nešto bolesno i izopaceno. Unatoc svoj toj njihovoj medijskoj i svakoj drugoj propagandi.
Ja pak mislim da su ljudi koji ne umeju razlikovati c i c izopaceni i perverzni. Gnusam ih se. Treba ih tuci stanglama, samo jer su razliciti.
:D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 09/10/2011 : 13:38:03
|
quote: Originally posted by zeljko
pa da... k tomu ide... da ce normalni biti nenormalni na kraju i da ce zaljubljivanje u ženu biti nešto bolesno a djeca ce se radati iz epruvete
sva sreca to necemo doživjeti
prestani da lažeš samome sebi, svojima i svojoj župi željac..:D izadi iz ormara.. :D
:D :D :D |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/10/2011 : 13:45:46
|
Ja nikad necu istospolnu orijentaciju prihvatiti kao nešto normalno, naprotiv, za mene ce to uvijek biti nešto bolesno i izopaceno. Unatoc svoj toj njihovoj medijskoj i svakoj drugoj propagandi. I siguran sam da velika vecina ljudi tako razmišlja samo što se neki više to ne usuduju javno reci kako ne bi bili stigmatizirani kao nekakvi zaostali natražnjaci. S tom svojom nasilnom propagandom i nametanjem svojih nazora gejevski lobiji postici ce samo to da ce ih puno ljudi intimno u sebi još više mrziti, iako ce se lažno ciniti da mnogi prihvacaju te njihove perverzije i nazore kao nešto normalno.
Amin.. I to jeste bolest a ne orijentacija.. Mozes se orijentisati na plavuse i crnke ali na isti ili razlicit pol ne.. To je devijacija... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 09/10/2011 : 13:50:12
|
quote: Originally posted by paro I ovom izjavom si dokazao da si pravi roditelj i brižni otac, šta se za Savica baš i ne može rec. Ipak je on prije svega ?prava Srbenda?. Ako je Savic primjer prave Srbende, istinskog frajera i žešceg dase, stvarno vam je klimava država
Savic jos nije roditelj, ali bice ako Bog da za 7 meseci... Ja sam pod "srbendom" podrazumevao coveka... Frajer nisam, zesci dasa ili sta vec je presmesno upotrebiti u kontekstu sa mojim fizickim izgledom... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 09/10/2011 : 13:52:42
|
quote: Originally posted by Imrahil Dva muškarca koji su u vezi su svojevoljno pristala na tu vezu. Što svakako nije slucaj kad imamo jednog pedofila i jedno detence pored njega.
Mozda i detence pristane.. Pa sta ces onda??? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/10/2011 : 13:56:42
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Imrahil Dva muškarca koji su u vezi su svojevoljno pristala na tu vezu. Što svakako nije slucaj kad imamo jednog pedofila i jedno detence pored njega.
Mozda i detence pristane.. Pa sta ces onda???
Ajde MOLIM te ne lupaj. MOLIM TE.
Kad postaneš roditelj ceš možda uvideti šta si napisao, a ja sam sa te strane veoma osetljiv. Nema ovo veze sa vezom.... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 09/10/2011 : 14:07:31
|
Sale, nemoj da se naljutiš, ali ne seri sa oproštenjem. Dete sa 7-8 npr. da pristane? Šta jedno dete zna o seksu i kilko je zrelo za tako nešto? Jbt, u kom svetu ti živiš?
Šta cemo sa silovateljima, pošto volite da svrstate homoseksualce u isti koš sa njima. Jel žena koju su silovali pristala da je siluju? Jel kod nekrofilije, leš pristao da se ovaj iživljava na njemu?
Jbt.. |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/10/2011 : 14:07:58
|
quote:
Amin.. I to jeste bolest a ne orijentacija.. Mozes se orijentisati na plavuse i crnke ali na isti ili razlicit pol ne.. To je devijacija...
Ok, cekaj....recimo da je bolest:
1. Jesu li bolesni ljudi automatski vrijedni prezira i mrznje 1.a) Ako ti se dijete, ne dao bog, rodi s cerebralnom paralizom, misicnom distrofijom ili necim jednako neizljecivim, hoces li ga manje voljeti, manje mu pomagati i ne nastojati da bude sretno? 1.b) Jesu li invalidi u krivu kad traze jednaka prava - tj. da im na ulazima u javne institucije budu postavljene rampe za kolica, da se literatura za fakultet ispise na brajlici kako bi i slijepi mogli studirati itd...
2. Je li bolesna osoba manje sposobna za obavljanje inih zadataka i uopce za rad?
3. Bolesno je nenormalno (u smislu statistike)....Je li svaka osobina koja je relativno rijetka u nekoj populaciji istovremeno i nepozeljna...Sto je s vrhunskim sportasima? Statisticki su rijetki, dakle nenormalni, dakle vrijedni prezira?
4. Je li bolest osnova za moralno prosudjivanje neke osobe?
|
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:10:08
|
Da te podsetim da postoji nesto sto se zove "age of consent", tj. starosna granica gde smes/ne smes da prihvatis seksualni odnos. U Srbiji konkretno je to 14 godina. Ako ti neko mladji od toliko kaze da hoce da se jebe sa tobom, puno srece na sudu sa dokazivanjem da ste se dogovorili.
A tvoje izjednacavanje pedofilije i pedera je odvratno i ja sam se, isto kao Manhunter, kao roditelj nasao uvredjen ovime.
PS. Puno srece u trudnoci. Trebace ti. Kad vam ucestale posete ginekologu i porodilistima, videces sta je pravi razlog bele kuge u Srbiji, a ne neki guzicari. PPS. Prekini da pises o sebi iz treceg lica. Molim te. :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 09/10/2011 : 14:12:49
|
Ja nikad necu istospolnu orijentaciju prihvatiti kao nešto normalno, naprotiv, za mene ce to uvijek biti nešto bolesno i izopaceno. Unatoc svoj toj njihovoj medijskoj i svakoj drugoj propagandi. I siguran sam da velika vecina ljudi tako razmišlja samo što se neki više to ne usuduju javno reci kako ne bi bili stigmatizirani kao nekakvi zaostali natražnjaci. S tom svojom nasilnom propagandom i nametanjem svojih nazora gejevski lobiji postici ce samo to da ce ih puno ljudi intimno u sebi još više mrziti, iako ce se lažno ciniti da mnogi prihvacaju te njihove perverzije i nazore kao nešto normalno.
Pa nije normalno, ali isto tako nije bolesno niti izopaceno. Jednostavno je drugacije. U cemu je problem? Netko voli breskvice a netko banane. Netko je rekao kako su ''radnicima oduzeta sva prava i sad bi kao trebali brinuti o pederima'' Pa jedini koji brinu o njima ste vi koji ste protiv. Zašto si ne bi održali tu jebenu paradu poslije se pokupili u svoje rupe i bok. Kakva prava bi oni dobili? Daj nemojte bit smiješni. Eventualno bi se kroz 10 godina legalizirao istospolni brak i ne vidim na ciju bi štetu to moglo biti.
Što bi evo na primjer Mister No (jer Zagor i Chico nisu dobar primjer ) rekao da se u Manausu održi gej parada? Rekao bi ovima koji su protiv da ih pederi nicime ne ugrožavaju. Nisu nikoga ubili, ukrali ni išta takvog. Vjerojatno bi im dok prolaze Mister No dobacio neki ovakav vic http://www.youtube.com/watch?v=mub_nUyiN7g a zatim nakon malo smijanja otišao kod Paola u birtiju na džin. Parada prošla, pederi se razišli, nema ozljedenih. Jerry se vraca u svoju garsonjeru pripit s nekom ''lepojkom''. Drugo jutro ju provoza s piperom i dan se nastavlja ko da niš nije bilo. |
Bok, kako si.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 09/10/2011 : 14:13:25
|
Sawitchu, ima jedna vrlo poucna prica koja je dugo vremena bila aktualna pogotovo u Dalmaciji ("velike Hrvatine", je li), za oceve koji su prijetili svojim ženama da se ne usude slucajno rodit kci. Ne sjecam je se tocno, ali ide otprilike ovako: I onda jadne rodilje rekle babicama da ce ih muž ubit ako rode žensko i onda babica izadje poslije poroda ocu i kaže: "Cestitam, dobili ste sina, ali ima _ubaci_neku_tešku_bolest_, itd itd" na što se otac, naravno, skameni od ocaja. I onda mu babica donese zdravu i lijepu kci i da vidiš srece...
Jedino prihvatljivo opravdanje za izjaviti nešto onako glupo je to što još nisi postao otac. Jednom kad postaneš, shvatit ceš i sam. |
Trouble will find me |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:15:26
|
quote: Originally posted by Cromwell
Eventualno bi se kroz 10 godina legalizirao istospolni brak i ne vidim na ciju bi štetu to moglo biti.
Crkvu bi izuzetno zabolelo. Oni vole taj harac u vidu vencanja, krstenja, itd. Tesko bi im palo da se odreknu tog danka. |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 09/10/2011 : 14:16:35
|
Sale, brate, znam da uzivas u svojoj tvrdoglavosti u polemikama i da volis da kontriras cak i kad ti pola foruma nepobitno dokaze da nisi u pravu, ali ovo...brukas se, veruj mi. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 09/10/2011 : 14:17:30
|
quote: Originally posted by ordell
Sad, sto se tice usvajanja dece, protiv sam toga. Inace ja verujem da bi mnogi homosex.parovi bolje brinuli o deci i pruzili im vise ljubavi nego puno danasnjih roditelja, ali problem je u odgoju vezanom na formiranje licnosti, jer takvo dete nece imati ni najmanje sanse da razresi edipov kompleks.
Odlicno receno, svaka cast. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:21:43
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja pak mislim da su ljudi koji ne umeju razlikovati c i c izopaceni i perverzni. Gnusam ih se. Treba ih tubci stanglama, samo jer su razliciti.
:D
Zato se najbolje osiguravamo tako da svaku rijec koja sadrži "c" ili "c" pišemo kao "c" :) |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:22:46
|
Uuuu pokazao bih ja tebi da ne me mrzi da prebacujem kbd rasporede po windowsu svako malo :D |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 09/10/2011 : 14:22:51
|
quote: Originally posted by Mairosu
Eventualno bi se kroz 10 godina legalizirao istospolni brak i ne vidim na ciju bi štetu to moglo biti.
Crkvu bi izuzetno zabolelo. Oni vole taj harac u vidu vencanja, krstenja, itd. Tesko bi im palo da se odreknu tog danka.
Imaš pravo da. Ali mislio sam na nas ''male'' ljude. Crkvu i politiku je bolje ne mješati u ovu raspravu jer ce ovdje nastati kaos u roku 15 minuta. |
Bok, kako si.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:27:15
|
Pa nije normalno, ali isto tako nije bolesno niti izopaceno. Jednostavno je drugacije. U cemu je problem? Netko voli breskvice a netko banane. Netko je rekao kako su ''radnicima oduzeta sva prava i sad bi kao trebali brinuti o pederima'' Pa jedini koji brinu o njima ste vi koji ste protiv. Zašto si ne bi održali tu jebenu paradu poslije se pokupili u svoje rupe i bok. Kakva prava bi oni dobili? Daj nemojte bit smiješni. Eventualno bi se kroz 10 godina legalizirao istospolni brak i ne vidim na ciju bi štetu to moglo biti.
Što bi evo na primjer Mister No (jer Zagor i Chico nisu dobar primjer ) rekao da se u Manausu održi gej parada? Rekao bi ovima koji su protiv da ih pederi nicime ne ugrožavaju. Nisu nikoga ubili, ukrali ni išta takvog. Vjerojatno bi im dok prolaze Mister No dobacio neki ovakav vic http://www.youtube.com/watch?v=mub_nUyiN7g a zatim nakon malo smijanja otišao kod Paola u birtiju na džin. Parada prošla, pederi se razišli, nema ozljedenih. Jerry se vraca u svoju garsonjeru pripit s nekom ''lepojkom''. Drugo jutro ju provoza s piperom i dan se nastavlja ko da niš nije bilo.
Velike rijeci Olivere... Treba li im dopustiti (omoguciti) da posvajaju djecu? |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/10/2011 : 14:39:57
|
quote:
Velike rijeci Olivere... Treba li im dopustiti (omoguciti) da posvajaju djecu?
Treba li musko-zenskom paru ekstremno lijeve/desne politicke orjentacije dopustiti da prave, odgajaju, usvajaju djecu.....
treba li drzava kontrolirati rasplodnost krscanskih/muslimanskih/zidovskih fundamentalista da se ne bi dogodilo da zbog odgoja isti pocnu bacati bombe naokolo.....ili paziti da roditelji ne citaju djeci Kropotkina prije spavanja, ne daj boze nekog nihilistu poput Nietzschea...
Sta cemo s djecom proizaslom iz manjinskih religijskih skupina (hinduisti, hare-hrisne, mormoni, evandelisti)....vjerojatno ce bit odgojeni u adekvatnom duhu i u nasem ce drustvu strsati ko odredjena stvar u puncu - ergo ce im bit teze u zivotu, djeca ce ih podjebavati i bit ce sikanirani?
A sta cemo s djecom iz medjurasnih brakova? Treba li i njima zbaraniti radjanje/usvajanje zbog eventualnih problema/trauma koje bi mogla imati?
Trebamo li vegetarijancima, veganima, radikalnim ekolozima i slicnima zabraniti djecu jer bi ista mogla ispasti drugacija od vecina i zahtijevati neke stvari poput smanjenja emisije CO2 u atmosferu kad odrastu?
Jer to je jedini argument koji se moze povuci kontra dozvole usvajanje djece homoseksualnim parovima (ono bog im nije podario da rade djecu ne uvazavam ko racionalni argument)...to da ce djeca ispast 'nenormalna' ili traumatizirana....sva djeca ovih gore navedenih imaju sansu da postanu 'nenormalna' (statistika je zajebana stvar) i traumatizirana....isto ko i djeca europske srednje klase s intelektualnom pozadinom negdje u Kurdistanu..... |
http://matanovogumno.blogspot.com |
Edited by - Mali_Mate on 09/10/2011 14:40:25 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:41:26
|
quote: Originally posted by Imrahil Sale, nemoj da se naljutiš, ali ne seri sa oproštenjem. Dete sa 7-8 npr. da pristane? Šta jedno dete zna o seksu i kilko je zrelo za tako nešto? Jbt, u kom svetu ti živiš?
Šta cemo sa silovateljima, pošto volite da svrstate homoseksualce u isti koš sa njima. Jel žena koju su silovali pristala da je siluju? Jel kod nekrofilije, leš pristao da se ovaj iživljava na njemu?
Jbt..
7-8 godina ne, naravno.. Ali sta bi ti onda rekao za ovaj slucaj.. Moja komsinica je abortirala u 7-om razredu.. I jos je krenula godinu dana ranije u skolu... Napumpao je "frajer" sa tada 30-ak godina... Mala zaljubljena do usiju bila... Cale je tukao, branio itd.. I ona opet njemu letela.. Pretili im i svasta nesto i dzabe... Pristala ona, pristao on... Da paradiraju???? Jel' nemoguce??? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:43:49
|
quote: Originally posted by Imrahil Sale, nemoj da se naljutiš, ali ne seri sa oproštenjem. Dete sa 7-8 npr. da pristane? Šta jedno dete zna o seksu i kilko je zrelo za tako nešto? Jbt, u kom svetu ti živiš?
Jbt..
7-8 godina ne, naravno.. Ali sta bi ti onda rekao za ovaj slucaj.. Moja komsinica je abortirala u 7-om razredu.. I jos je krenula godinu dana ranije u skolu... Napumpao je "frajer" sa tada 30-ak godina... Mala zaljubljena do usiju bila... Cale je tukao, branio itd.. I ona opet njemu letela.. Pretili im i svasta nesto i dzabe... Pristala ona, pristao on... Da paradiraju???? Jel' nemoguce???
Ako je imala manje od 14 godina prilikom seksualnog odnosa (k'o sto verovatno jeste) greska je caleta sto ih nije poveo na sud.
30 na 14 pritom i nije klasicna pedofilija uzevsi u obzir da je zakonski regulisana kao moguca u ovoj banana zemlji (vecina zemalja ima 16 godina kao age of consent).
I prekini da se brukas, stvarno. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 09/10/2011 : 14:51:10
|
quote: Originally posted by Mairosu Ako je imala manje od 14 godina prilikom seksualnog odnosa (k'o sto verovatno jeste) greska je caleta sto ih nije poveo na sud.
30 na 14 pritom i nije klasicna pedofilija uzevsi u obzir da je zakonski regulisana kao moguca u ovoj banana zemlji (vecina zemalja ima 16 godina kao age of consent).
I prekini da se brukas, stvarno.
Brukam? Zbog cega? Sto imam svoj stav i ne popustam? Pa ko kaze da ste vi u pravu??? Evo imas bar 5 ljudi koji misle isto sto i ja...
A ovim boldovanim se brukas ti.. Klasicna i neklasicna postoje??? Mislim, daj... |
|
|
Topic |
|