Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/10/2011 : 22:12:46
|
quote: Originally posted by globinjo
pa prije cu ja postat gay,nego hajduk prvak
Legendarno!!!!
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Mr.Brooks
New Member
Serbia
205 Posts
Member since 02/08/2007 |
Posted - 08/10/2011 : 22:13:05
|
quote: Originally posted by Markos
Bio sam u Beogradu za vikend kad je trebala biti odrzana parada, na Salonu stripa, (bilo je smijesno kad su prijatelja i mene u hotelu pitali treba li nam francuski ležaj ili odvojeni kreveti:) ), i moram priznati da mi je bilo prestrašno citati novine i slušati komentare na televiziji i na samom salonu od dijela okupljenih stripasa, ali vidim da to nisu bili iznimike. Ovo što je Sawitch napisao je ... ne znam... Bilo bi smijesno da nije pretuzno. "Pravi srbin". Prestrasno.
Osobno, savršeno me boli briga za pedere, ali ljudi imaju pravo tražiti ravnopravnost i osnovna ljudska prava (na rad, na život) koja su im ugrožena samo zato jer su drugacije seksualne orijentacije, baš kao i sve ostale obespravljene skupine u društvu (umirovljenici, radnici itd itd). Ono što je poražavajuce (za Srbiju) je da je (izgleda) dovoljno da se skupi kriticna masa prijetecih nasilnika i da se neka inicijativa/manifestacija/skup otkaže. Kako cete onda npr. održati izbore?
Sreca, pa je to slucaj samo kada je Srbija u pitanju. Svud okolo vlada cist pacifizam i grupe nasilnika su nemocne da bilo sta urade: http://www.mondo.rs/s208755/Info/ex-YU/Kamenovanjem_prekinuta_gej_parada_u_Splitu.html
Narocito bi bilo interesantno videti kako bi prosla sama ideja odrzavanja gej parade u Sarajevu, recimo. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 08/10/2011 : 22:23:20
|
Nakon dublje analize ovog topika zakljucio sam da je administrator peder, i da su moderatori koji su se javili na topiku takode pederi (King je najveci, samo to još ne zna), a i vecina forumaša su pederi. U stvari, mi ovde i nismo zbog stripova vec zbog pederisanja. A najveci peder je Savic, samo ni on toga nije svestan, jer je otvorio pedersku temu. Evo ja cu da prvi priznam da sam peder. Edit: Markos u stvari nije ni išao na Salon stripa,to mu je bila samo maska;išao je da podrži gej paradu - zato ovako i reguje! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 08/10/2011 22:25:21 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/10/2011 : 22:24:39
|
quote: Originally posted by anto
Nakon dublje analize ovog topika zakljucio sam da je administrator peder, i da su moderatori koji su se javili na topiku takode pederi (King je najveci, samo to još ne zna), a i vecina forumaša su pederi. U stvari, mi ovde i nismo zbog stripova vec zbog pederisanja. A najveci peder je Savic, samo ni on toga nije svestan, jer je otvorio pedersku temu. Evo ja cu da prvi priznam da sam peder.
dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooo |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17809 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/10/2011 : 22:25:00
|
sarajevo je premali grad za gej paradu i mi smo u velikim problemima da o tome još mislimo
svojevremeno je bio neki queer fest umjetnost i to je sprijeceno brutalno = naravno nevini opet stradali...novinar i glumac...
mada bez problema postoje mjesta na koja se zna da izlaze gejevi :D
trebe prepoznati po frizuri možeš a muške teže :D kod nas je jak gej lobi... preko ambasada se uvezuju imaju dobre poslove :D tako sam cuo
mada mislim da je nezaposlenost veci problem od gejeva 40% nezaposlenih vs 10% gej populacije
eh sad... nezaposleni gej :D to je problem :D |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 08/10/2011 : 22:39:54
|
Ti Globinjo možda i nisi derpe,ti si ipak navijac Hajduka! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 08/10/2011 : 22:41:11
|
quote: Originally posted by Mr.Brooks
quote: Originally posted by Markos
Bio sam u Beogradu za vikend kad je trebala biti odrzana parada, na Salonu stripa, (bilo je smijesno kad su prijatelja i mene u hotelu pitali treba li nam francuski ležaj ili odvojeni kreveti:) ), i moram priznati da mi je bilo prestrašno citati novine i slušati komentare na televiziji i na samom salonu od dijela okupljenih stripasa, ali vidim da to nisu bili iznimike. Ovo što je Sawitch napisao je ... ne znam... Bilo bi smijesno da nije pretuzno. "Pravi srbin". Prestrasno.
Osobno, savršeno me boli briga za pedere, ali ljudi imaju pravo tražiti ravnopravnost i osnovna ljudska prava (na rad, na život) koja su im ugrožena samo zato jer su drugacije seksualne orijentacije, baš kao i sve ostale obespravljene skupine u društvu (umirovljenici, radnici itd itd). Ono što je poražavajuce (za Srbiju) je da je (izgleda) dovoljno da se skupi kriticna masa prijetecih nasilnika i da se neka inicijativa/manifestacija/skup otkaže. Kako cete onda npr. održati izbore?
Sreca, pa je to slucaj samo kada je Srbija u pitanju. Svud okolo vlada cist pacifizam i grupe nasilnika su nemocne da bilo sta urade: http://www.mondo.rs/s208755/Info/ex-YU/Kamenovanjem_prekinuta_gej_parada_u_Splitu.html
Narocito bi bilo interesantno videti kako bi prosla sama ideja odrzavanja gej parade u Sarajevu, recimo.
Nije to bila poanta mog posta. Ali ako baš hoceš, "prave Hrvatine" nisu ništa bolje od "pravih Srbendi", ako mene pitaš. Ali razlika je što se u nas parada ipak održala - znaci, država nije popustila prijetnjama ulice, plus što su nasilnici privedeni i osudeni. Em to je bilo u Splitu, u Zagrebu nije bilo toliko divljaštva. |
Trouble will find me |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 08/10/2011 : 23:19:57
|
quote: Originally posted by srdjandj
A šta bih mogao da mu kažem, momku sa 24 godine? Ne bi mi bilo svejedno, nikako, cak ne mogu to ni da zamislim, a kako bih reagovao, rekao sam da stvarno ne znam, no sigurno ga se ne bih odrekao, pa to je moj sin, bilo kakav da je. No, na svu srecu, Srdan ima veoma lepu curu(buducu snajku), takode i Bojan i Dejan imaju devojke, pa se ne plašim za to da cu jednog dana postati deda!
I ovom izjavom si dokazao da si pravi roditelj i brižni otac, šta se za Savica baš i ne može rec. Ipak je on prije svega ?prava Srbenda?. Ako je Savic primjer prave Srbende, istinskog frajera i žešceg dase, stvarno vam je klimava država
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17809 Posts
Posted - 08/10/2011 : 23:40:20
|
tolko problema u svijetu a gejevi su napravili svoj problem najvažnijim izgleda
e to je ono što me nervira
mislim da bi trebali biti na nekom 7-9 mjestu problema... |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 09/10/2011 : 00:06:02
|
Zašto parada? Nije u pitanju provokacija, vec borba za svoja prava. Gej parada jest pretjerana sama po sebi, ali je nužna dok se homoseksualcima ne priznaju sva prava i dok se ne prestane upirati prstom.
Šta da vam sin (ili kci) dovedu kuci svoju istospolnu ljubav? Ne bih skakao od srece. Svjestan sam kakve to probleme privlaci u današnjem društvu. No, poštivao bih taj izbor.
Balkanski mentalitet? Pri tome mislim Hrvati i Srbi koji su ovdje najzapostavljeniji u raspravi. Junacki narodi, patrijarhat u svojem najboljem izdanju. Muškarci nacinjeni od celika spremni na herojska djela, glave obitelji i jaka leda obitelji. I pogledajte samo gdje nas je to dovelo. Pogledajte koliko smo prosperirali od našeg ponosa, velicine i konzervativnog stava. Pogledajte oko sebe kolike su nam države i koliko su mocne. Pogledajte politicara na TV-u koji vam želi samo dobro. Pogledajte si na racun kolika vam je plata. Gdje vodite djecu na skijanje ove godine? Skupite sav bijes u sebi i sacuvajte za iducu gej paradu. Oni su krivi za sve! |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 09/10/2011 : 00:16:51
|
Covek ne bira seksualnu orientaciju, zato ona i nije pitanje svesne odluke. Niko nije bio hetero pa se odjednom predomislio kako ce menjati zenu za muskarca. Kad te nesto privlaci, ne mozes protiv toga, jedino mozes prihvatiti ili lagati sam sebi i trpeti ceo zivot. Neke muskarce privlace plave, druge crne, trece debele, mrsave... ne mozes sam odluciti kakva ce ti se zena svidjati, to je u tebi, rodis se takav. Mozes izabrati sta ces jesti, gde ces raditi, kad ces ici na odmor, ali ne mozes izabrati koga ces voleti. Stav biti protiv gejeva nema nikakvog smisla. Uvek su bili prisutni i uvek ce ih biti, nije to bolest koja se moze iskorijeniti. Ne moze se ih izjednaciti sa heteroseksualnim parovima u svim pogledima, ali moze se ih tolerirati do te mere da takvi ljudi imaju normalan zivot.
Sad, sto se tice usvajanja dece, protiv sam toga. Inace ja verujem da bi mnogi homosex.parovi bolje brinuli o deci i pruzili im vise ljubavi nego puno danasnjih roditelja, ali problem je u odgoju vezanom na formiranje licnosti, jer takvo dete nece imati ni najmanje sanse da razresi edipov kompleks. |
|
|
sofronije
Starting Member
79 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 09/10/2011 : 00:42:42
|
Dobro sta cemo sa Pedefolima,sodomistima,nekrofilima.Rodjeni su takvi imaju li oni pravo da zive,da se zaposle.Da li mogu ljubitelji zoo seksa da prosetaju svoje krave,svinje,ovce ulicom na 1 sat.Da li dobro situirane cike mogu da provozaju svoje siromasne devojcice od 12 godina u svojim mercedesima od nekoliko hiljada evra.Sme li neko popreko da pogleda na te ljude i zivotinje koje se medjusobno vole i privlace.Zar se izdvajanjem tih ljudi ne ogresavamo o seksualnu slobodu,ako je njima isto ne damo mi smo onda primitivci. |
Pojedem nekad sebi sorc. |
|
|
sofronije
Starting Member
79 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 09/10/2011 : 00:53:33
|
U stvari zna se kada cemo podrzati ove ljude,kada ih podrze svetski mocnici,mediji kada vecina jadnog i bednog naroda naviknutog da slusa tudje reci i zivi tudje zivote podigne ruke i kaze tako je u pravu ste.Mnogo je lakse biti lav kada su svi lavovi nego ovca medju mackama.Sada su svi humanisti,zeleni,cuvari zivotinja izasli iz misijih rupa i prisli tamo gde misle da je krdo najgusce.Nije ih bilo kada je stvarno bilo potrebno,ne sumnjam, da ce se ove ptice selice preseliti u druge krajeve gde copor nadje bolju ispasu.Sada su uz Homoseksualce a sutra gde moda vec zatrazi njihovo ORIGINALNO misljenje. Columbo Amerika je vec naseljena i ugojena putuj dalje trazi neistrazene kontinente. |
Pojedem nekad sebi sorc. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 09/10/2011 : 01:48:21
|
quote: Originally posted by sofronije
Dobro sta cemo sa Pedefolima,sodomistima,nekrofilima.Rodjeni su takvi imaju li oni pravo da zive,da se zaposle.Da li mogu ljubitelji zoo seksa da prosetaju svoje krave,svinje,ovce ulicom na 1 sat.Da li dobro situirane cike mogu da provozaju svoje siromasne devojcice od 12 godina u svojim mercedesima od nekoliko hiljada evra.Sme li neko popreko da pogleda na te ljude i zivotinje koje se medjusobno vole i privlace.Zar se izdvajanjem tih ljudi ne ogresavamo o seksualnu slobodu,ako je njima isto ne damo mi smo onda primitivci.
Dva muškarca koji su u vezi su svojevoljno pristala na tu vezu. Što svakako nije slucaj kad imamo jednog pedofila i jedno detence pored njega. |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 09/10/2011 : 01:53:23
|
quote: Originally posted by kitaric
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by sawitch
Pa evo sta ti znaci.. Prava srbenda treba da je muskarac na cijim plecima cela familija treba da lezi, da je OTAC, da je castan i posten.. Metiljavost, pickicasta pojava a kamoli pederizam se ne tolerise... Kada bi mi video striceve, ujake i znao kakve su mi dede bile, sve bi ti bilo jasno...
Jasno mi je da si negde sa Lovcena pre nego iz Zitista :D
Pa ti onda ne znas sta je Zitiste
|
moji crteži |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 09/10/2011 : 02:54:29
|
quote: Originally posted by sofronije
Dobro sta cemo sa Pedefolima,sodomistima,nekrofilima.Rodjeni su takvi imaju li oni pravo da zive,da se zaposle.Da li mogu ljubitelji zoo seksa da prosetaju svoje krave,svinje,ovce ulicom na 1 sat.Da li dobro situirane cike mogu da provozaju svoje siromasne devojcice od 12 godina u svojim mercedesima od nekoliko hiljada evra.Sme li neko popreko da pogleda na te ljude i zivotinje koje se medjusobno vole i privlace.Zar se izdvajanjem tih ljudi ne ogresavamo o seksualnu slobodu,ako je njima isto ne damo mi smo onda primitivci.
Hajde siluj neku curu pa kad te strpaju u zatvor, brani se da je to 'prirodno'... 'Casni sude, samo sam htio produžiti vrstu'...
quote: Originally posted by zeljko
tolko problema u svijetu a gejevi su napravili svoj problem najvažnijim izgleda
e to je ono što me nervira
mislim da bi trebali biti na nekom 7-9 mjestu problema...
Oni bi prvi voljeli da to ne predstavlja problem... Problem su napravili ovi drugi, takozvani 'normalni'...
|
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17809 Posts
Posted - 09/10/2011 : 11:17:53
|
pa da... k tomu ide... da ce normalni biti nenormalni na kraju i da ce zaljubljivanje u ženu biti nešto bolesno a djeca ce se radati iz epruvete
sva sreca to necemo doživjeti |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 09/10/2011 : 11:23:20
|
pa da... k tomu ide... da ce normalni biti nenormalni na kraju i da ce zaljubljivanje u ženu biti nešto bolesno a djeca ce se radati iz epruvete
sva sreca to necemo doživjeti
Ovo je vec paranoja...
Stvar je u tome da ne postoje normalni i nenormalni, bar kad je to u pitanju... Postoje samo osobe drukcijih sklonosti i to je to... Glavni problem je što svi koji su kontra ne promatraju homoseksualce kao ljude, nego kao nekakve zvijeri koje paradiraju i truju mlade... Ali to više govori o njima samima... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 09/10/2011 : 11:55:38
|
sva sreca to necemo doživjeti
Normalno je vrlo relativna kategorija. Odreduje je vrijeme, društvo i tako... Ne vjerujem da ce zaljubljivanje u ženu biti nešto bolesno. Možda zaljubljivanje opcenito u nekoj dalekoj buducnosti - no to sigurno necemo docekati (par tisuca godina je u pitanju). Djeca ce se sigurno radati iz epruvete, tocnije iz inkubatora u koji se ubaci materijal i saceka odredeno vrijeme. Brže, bezbolnije, sigurnije, zdravije, bolje u svakom pogledu. Iako je ta tehnologija skoro vec tu, zbog moralnih blokada, mislim da ni to vjerovatno necemo docekati (50-150 godina u buducnosti).
Uglavnom, ne brini. Sve te promjene dolaze polako i ljudi se naviknu na njih. Nece to biti nikakav šok ili prisila vec više neki logican slijed stvari. Naravno ako se ne raznesemo prije svega toga.
Ako uspijemo prebroditi ovu krizu (mislim na covjecanstvo) i krenemo u bolju i svijetliju buducnost, smrtne kazne nece biti, a homoseksualci ce biti prihvaceno kao najnormalnija stvar. I ljudi ce se zgražati kako je nekad bila na snazi smrtna kazna, a homoseksualci su proganjani. U to sam apsolutno siguran... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 09/10/2011 11:59:00 |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/10/2011 : 12:52:51
|
quote: Originally posted by nemanja93
Mene samo zanima sta bi vi koji podrzavate pedere uradili da jednog dana, nedaj Boze, sin vam kuci dovede muskarca?
Ne znam za vas ali meni nije prirodno da muskarac prima palamaru od nekog crnje u dupe
Pa, sanse su da bi bar jedan od njih bio modni dizajner....tako da bi moja zena i ja imali osobnog savjetnika za najnovije trendove...i nekog ko bi me natjerao da odem u šoping kad pokidam sve sto je iole nosivo |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/10/2011 : 13:04:47
|
quote: Originally posted by nemanja93
Mene samo zanima sta bi vi koji podrzavate pedere uradili da jednog dana, nedaj Boze, sin vam kuci dovede muskarca?
Naravno da covjeku ne bi bilo svejedno, ali poznajem ljude koji su homoseksualci i njihove price. Nerijetko su im roditelji najveci neprijatelji, kao da im nije dovoljno sto moraju da se bore protiv cijelog svijeta. Ja zivim za svoje dijete, da bude srecno. Homoseksualnost nije bolest, ne postoji lijek protiv toga. Radi se o seksualnoj sklonosti, zabraniti djetetu u ovom slucaju da bude ono sto jeste automatski znaci da bi ga prislio da bude nesrecno. U tom je slucaju onda pomalo kotradiktorno ako volim svoje dijete ali pokusavam da mu nametnem "normalne" ideje da komsije ne bi imale materijal za trac i da bi tata bio zadovoljan. Da se desi stao bih uz svoje dijete i podrzavao ga, pa ako treba i protiv cijelog svijeta. Najvazniji cilj mi je u zivotu da mi dijete bude srecno, za mene je lako. |
|
|
Topic |
|