Author |
Topic |
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 06/10/2012 : 02:08:48
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by johnhartson
Napokon da se dotaknemo pravosudja. Po mom misljenju, pored korupcije i nepotizma, to je najveci problem zbog kog Srbija nije normalna drzava.
ma daj...dodi malo do lijepe naše,niste nam do koljena
ma daj...dodite malo do naše BiH da vidite što je pravosude
uh što volim ova nadmetanja "ko ima najmanji kurac" |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 06/10/2012 : 04:01:24
|
quote: Originally posted by noemis
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by johnhartson
Napokon da se dotaknemo pravosudja. Po mom misljenju, pored korupcije i nepotizma, to je najveci problem zbog kog Srbija nije normalna drzava.
ma daj...dodi malo do lijepe naše,niste nam do koljena
ma daj...dodite malo do naše BiH da vidite što je pravosude
uh što volim ova nadmetanja "ko ima najmanji kurac"
ja pogotovo...odmah se napalim... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17808 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/10/2012 : 07:54:44
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja nikog nisam uvredio.. Cak ni pedere..
pa... jesi... nazvao si ih nenormalnima... a nadležna institucija tvrdi da su normalni...
nemojmo se fatati za to što nadležne institucije tvrde |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/10/2012 : 09:39:58
|
nevjerojatno izbacilo i acea i mhejla, a ostadoše svi ovi potpaljivaci, moderatorovi frendovi, mrzitelji i (polu)fašisti
izbacite i mene, ali ja sam siguran da takvo bavljenje pederima, strah i mržnja prema njima, proizlazi iz povremenih maštanja o zgodnom prijatelju, o nekom nekontroliranom snu u kojem ga se primi u usta ili u guzu.... a onda panika - ajme, i meni se to može dogoditi, nakon rakijice kod srdana ko zna što može biti, svidit ce mi se i di smo onda... e pa, moji homofobi, ne ide to tako - ako niste pederi, onda niste i gotovo a ako ipak jeste, prihvatite to i ne pljujte po sebi, pljujuci po drugima
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 06/10/2012 : 10:12:17
|
quote: Originally posted by ken2
a onda panika - ajme, i meni se to može dogoditi, nakon rakijice kod srdana ko zna što može biti, svidit ce mi se i di smo onda...
Radim testove ko je, a ko nije peder, 100% provereno...Svratite na rakijicu!!! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/10/2012 : 10:14:16
|
¸izbacio si sve koje treba, još samo saitcha i kosmajca pa ce biti u redu |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
Posted - 06/10/2012 : 10:19:21
|
Ovaj topik je prava sramota! Izbaceni Mhejl i Ace su bili jedni od retkih demokrata na ovom topiku koji su se zalagali za ljudska prava protiv horde krvožednih nacionalista/fašista/homofoba a velika vecina samo šuti i posmatra. Danas su na redu homoseksualci, sutra ce biti klošeri, komunisti, Židovi, Cigani, invalidi, žene... I na kraju, kad dodje red na vas, nece biti više nikoga da vas brani. A moderator od kojeg bi se ocekivala barem nepristranost i neutralnost (ako se vec ne zalaže za ljudska prava), umesto da bi stavio kljuc u bravu još priliva ulje na vatru. |
http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/10/2012 : 10:35:22
|
Jel' neko procitao sta je Ace napisao? I imate obraza jos stati u odbranu??? Kakvo licemerje!!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 06/10/2012 : 10:39:42
|
sve moremo "drugarski" prihvatiti,ja osobno,sve je ok.al ono sto je aco napisao,kod boga je ban zaradio vjecni. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 06/10/2012 : 10:49:25
|
Huligani su krivi ali i oni jer prizivaju huligane.. Zasto? Cista provokacija..
smatram da sve silovane devojke, koje su svojom oskudnom odecom i seksipilom prizvale silovatelje, treba krivicno goniti da dele krivicu sa silovateljima...
Eh, da, ta viktimologija je cudo od nauke...koliko bi manje krivicnih djela bilo da se ljudi znaju cuvati...Novi pravilnik - ban i silovatelju i silovanoj |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 06/10/2012 : 10:51:05
|
Jel' neko procitao sta je Ace napisao? I imate obraza jos stati u odbranu??? Kakvo licemerje!!!
Sta je napisao, da majmun i covek imaju zajednickog pretka? Da veruje nauci, da je zemlja okrugla? Ti si pod pretnjom izbacivanja odmah ublazio retoriku... Zvace dupe gace, a?
A Mhejl je tek posebna prica. Decko iznosi stav, a lazni verski fanatik mu sudi u ime vere |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 06/10/2012 : 11:03:41
|
Ovaj nesretni topik je odavno za zakljucavanje. Šteta da nisu banirani glavni hejteri i provokatori, uglavnom, loš moderator i pripadajuci mu frend napravili su bespotrebni kaos....na diku i ponos razuma i tolerancije u revijalnom tonu dvostrukih aršina. |
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 06/10/2012 : 11:04:22
|
quote: Originally posted by ninel
Ovaj topik je prava sramota! Izbaceni Mhejl i Ace su bili jedni od retkih demokrata na ovom topiku koji su se zalagali za ljudska prava protiv horde krvožednih nacionalista/fašista/homofoba a velika vecina samo šuti i posmatra. Danas su na redu homoseksualci, sutra ce biti klošeri, komunisti, Židovi, Cigani, invalidi, žene... I na kraju, kad dodje red na vas, nece biti više nikoga da vas brani. A moderator od kojeg bi se ocekivala barem nepristranost i neutralnost (ako se vec ne zalaže za ljudska prava), umesto da bi stavio kljuc u bravu još priliva ulje na vatru.
Moraju se malo nauciti da ljepše vrijedanju. Znaš, kako 'prijetnju i vrijedanje' izvesti da izgleda kao 'upozorenje i diskusija'? Neka se uce od desnice... |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 06/10/2012 : 11:11:04
|
quote: Originally posted by bosancicigor
Ovaj nesretni topik je odavno za zakljucavanje. Šteta da nisu banirani glavni hejteri i provokatori, uglavnom, loš moderator i pripadajuci mu frend napravili su bespotrebni kaos....na diku i ponos razuma i tolerancije u revijalnom tonu dvostrukih aršina.
Ovo zakljucati?! Ovaj topik je (vlažna) fantazija Što ne skontaš kroz niz godina o forumašima, ovdje skontaš za 2-3 dana. Ajmo sad, poslije svega procitanog, malo pricati o produhovljenosti i toleranciji modernog covjeka. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/10/2012 : 11:14:08
|
quote: Originally posted by ken2
nevjerojatno izbacilo i acea
quote: Originally posted by acestroke ..ali ti si sigurno bio fina rupa za kurac nekog pedofilnog popa, i sve sto ti je godinama svrsavao u supak ti sada izlazi iz usta, i te njegove/tvoje rijeci upotrebljavas da trujes svaki moguci post sa hriscnaskim glupostima iz neke bajkovite knjige koju smatras svetom. Svijet ce uvijek biti jadan dok su debili poput tebe u njemu.
I jeste, bog ti je majmun, kao i ti: kakav tvorac, takav i potomak.
Ali cu bolje spavat sledecih 14 dana.
STVARNO NEVJEROJATNO, STVARNO! ACEA IZBACITI ZBOG OVOGA? PFFF, GLOBINJO, STVARNO SI PRETERAO!
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 06/10/2012 : 11:27:44
|
acestroke je rekao sto sam i sam mislio, no nazalost propustih tijek diskusije. Za Mhelja ..isto, samo lijepa rijec. Ostali klero-fasisti neka se zakopaju u svoj mracni srednji vijek i neka drkaju na svoje dogme i sanjaju o lazima na kojima su odrasli.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 06/10/2012 11:33:06 |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 06/10/2012 : 11:28:55
|
Nadlezne institucije su onog lika iz Subotice, cini mi se, sto je oteo, devojcicu, silovao je, zaklao i obezglavio osudile na neku kaznu od dvadesetak godina umesto metka u celo.. Pa zar to znaci da su uvek u pravu? A po meni i dalje organi za razmnozavanje ne sluze za to sto oni misle..
Ja znam za jedan drugi slucaj lika koji je guzio djecacice po Srbiji pa se izvukao na zastaru. Je li i tebi poznat taj slucaj? |
Potpis. |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 06/10/2012 : 11:39:42
|
quote: Originally posted by Heyoka
Nadlezne institucije su onog lika iz Subotice, cini mi se, sto je oteo, devojcicu, silovao je, zaklao i obezglavio osudile na neku kaznu od dvadesetak godina umesto metka u celo.. Pa zar to znaci da su uvek u pravu? A po meni i dalje organi za razmnozavanje ne sluze za to sto oni misle..
Ja znam za jedan drugi slucaj lika koji je guzio djecacice po Srbiji pa se izvukao na zastaru. Je li i tebi poznat taj slucaj?
http://sh.wikipedia.org/wiki/Pahomije_Ga%C4%8Di%C4%87
I kakvu lepu rec reci o ljudima koji su mu 2011. dali neku titulu??? |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 06/10/2012 : 11:44:33
|
"Vera u nesto je jedno a fizicke devijacije sasvim drugo. Bilo je i nekih dobrih stvari u istoriji koje su ovo resavale ocas posla.. Dok pedera ne bih voleo na 10 kilometara pa taman sve gorelo.. Ali kada pocnu svoju nastranologiju da naturaju svima, e to mi smeta.. Nije ih bilo nigde stotinama godina i sada kada je drzava u totalnom raspadu isplivase sa ostalim govnima.. Ignore lista!Ne radim ja to da bih njoj ucinio nesto nazao vec sebe ogradjujem. Nacionalne manjine ne skarade religiju vecine stanovnistva, ne propagiraju nemoral itd. I gde ja propagiram govor mrznje? Izneo sam svoj licni stav a ne pozivam na linc.. I sto puta sam rekao da mi ne smetaju dok ne pocnu da se bave propagiranjem. Znas kako, ako se moje misljenje u ovom slucaju poklapa sa misljenjem mog patrijarha i Svetog sinoda SPC onda nekako zakljucim da ipak znaju vise od tebe.. I ja imam slobodu govora pa da kazem da bih sve pedere ogradio zicom i zapalio pa posuo krecom.. Ali to ne kazem.. Sloboda govora se ne govori za to..
Mlad si i kontam da si OK pa ti ne uzimam za zlo to pogrdno poimanje vere i vredjanje svetih.. Misli sta hoces ali ne diraj u neciju svetinju.. Nema mnogo razlike kada mi diras svece i roditelje.. Sveto je i jedno i drugo... Izgleda se zajebah. Ali ako je tebi isto gej paradiranje i moja svetinja, onda stvarno nemamo o cemu pricati... Prevrsio si krajnje granice.. U duhu netolerancije ti zelim da ti imas posebne potrebe.. Ali sudeci po tvojim postovima verovatno nemas nista sto normalni porodicni ljudi imaju pa zlobis iz prikrajka! Jadu!"
Biseri mudrosti Gospode pomiluj
I da
"A za tvoj PS vidim da strika ali sam mnogo mirniji kad ne vidim sta pise.. On je meni utefteren i nema potrebe dalje da citam.. Resice se sve to.." (izbrisano ime)
Vec treci put iznosi ime i prezime bez mog odobrenja. Dva puta je opomenut od strane moderatora. Pravilo kaze:
"12. Zabranjeno je iznošenje licnih podataka o clanovima foruma poput pune adrese, brojeva telefona i sl. bez njihovog odobrenja!!!"
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/10/2012 : 11:51:42
|
quote: Originally posted by Jasko
Jel' neko procitao sta je Ace napisao? I imate obraza jos stati u odbranu??? Kakvo licemerje!!!
Sta je napisao, da majmun i covek imaju zajednickog pretka? Da veruje nauci, da je zemlja okrugla? Ti si pod pretnjom izbacivanja odmah ublazio retoriku... Zvace dupe gace, a?
A Mhejl je tek posebna prica. Decko iznosi stav, a lazni verski fanatik mu sudi u ime vere
Sawitch te je stavio na ignore listu, koliko vidim to si i sam skontao, ne znam zasto onda svaki njegov post kvotiras i pokusavas da ga ismijes. Shvati da covjek ne vidi sta pises i zato ne moze da ti odgovori. |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 06/10/2012 : 12:18:41
|
Ovaj topic je pravi ban-o-tvorac... ;)
Sawitchu, shevi svoje, napuci zemlju svojim potomstvom, živi i pusti druge da žive. Ionako je premalo ljubavi na svijetu da bi je se odbacivalo, cak i u tebi mrskom obliku. (Ne govorim o pedofiliji, naravno.)
Što bi ti rekao Grofici Vargi da se nadeš s njom lice u lice, siguran sam da bi s njom razgovarao kao s covjekom, ženom, a ne s izrodom... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|