forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/10/2012 : 12:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

acestroke je rekao sto sam i sam mislio, no nazalost propustih tijek diskusije.
Za Mhelja ..isto, samo lijepa rijec.
Ostali klero-fasisti neka se zakopaju u svoj mracni srednji vijek i neka drkaju na svoje dogme i sanjaju o lazima na kojima su odrasli.

+1

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/10/2012 : 12:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
mislim kakve su ovo gluposti, ace je eventualno i zaslužio ban, ali Mhejl, pa samo je spominjao babune, a dok sawitch i kosmajac gade forum svojim fašisticko homofobnim komentarima.

prvo pravilo foruma se cini uoce nije bitno:

"Najstrože je zabranjeno vrijedanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, politickoj i slicnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi clanovi poticu toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi clanovi koji budu prekršili ovo pravilo biti ce izbaceni s Foruma."

ja sam primjetio da je od hrpe njih izbacen samo jedan

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 06/10/2012 12:48:09
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 06/10/2012 : 13:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

acestroke je rekao sto sam i sam mislio, no nazalost propustih tijek diskusije.
Za Mhelja ..isto, samo lijepa rijec.
Ostali klero-fasisti neka se zakopaju u svoj mracni srednji vijek i neka drkaju na svoje dogme i sanjaju o lazima na kojima su odrasli.

provokatoru zenski
ade ako si smeker ponovi meni sada ovde to sto si mislio....budi ateista do kraja..ponovi prikane...ponovi
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 13:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
Originally posted by sawitch

Nadlezne institucije su onog lika iz Subotice, cini mi se, sto je oteo, devojcicu, silovao je, zaklao i obezglavio osudile na neku kaznu od dvadesetak godina umesto metka u celo.. Pa zar to znaci da su uvek u pravu? A po meni i dalje organi za razmnozavanje ne sluze za to sto oni misle..

Ja znam za jedan drugi slucaj lika koji je guzio djecacice po Srbiji pa se izvukao na zastaru. Je li i tebi poznat taj slucaj?

1. Kakve to ima veze sa gore navedenim?
2. Sto to meni trljas na nos? Jesam li ja rekao da podrzavam te grozote? Njega bih naterao na dozivotni tezak rad!

I sta vi mislite uopste? Ne volim pedere, postujem veru, crkvu i tradicije svog naroda i odmah sam klerofasista i ne znam ti sta jos.. Neke sam stavio na ignore listu a na neke sa kojima sam dobar. van foruma cu se naljutiti.. 'ajde stvarno malo da spustite loptu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 06/10/2012 : 13:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

mislim kakve su ovo gluposti, ace je eventualno i zaslužio ban, ali Mhejl, pa samo je spominjao babune, a dok sawitch i kosmajac gade forum svojim fašisticko homofobnim komentarima.

prvo pravilo foruma se cini uoce nije bitno:

"Najstrože je zabranjeno vrijedanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, politickoj i slicnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi clanovi poticu toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi clanovi koji budu prekršili ovo pravilo biti ce izbaceni s Foruma."

ja sam primjetio da je od hrpe njih izbacen samo jedan

golube crni,ti si prvi prekrsio pravilo nazvavsi upravo mene sad fasistom...ako te moji postovi(ne dao Bog podsecaju na to)resavaj problem sam sa sobom...lako je lupeteti i biti srecan..malo razmisljaj citaj otidji do nekog manastira...druzi se pobogu...budi saboran
videces,sve dodje na svoje mesto
uzivaj
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 13:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
Sawitch te je stavio na ignore listu, koliko vidim to si i sam skontao, ne znam zasto onda svaki njegov post kvotiras i pokusavas da ga ismijes. Shvati da covjek ne vidi sta pises i zato ne moze da ti odgovori.

Pusti grlicu..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/10/2012 : 13:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Pa ni fasisti nisu voleli jevreje, a postovali su i voleli veru.

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 06/10/2012 : 13:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Heyoka

quote:

Nadlezne institucije su onog lika iz Subotice, cini mi se, sto je oteo, devojcicu, silovao je, zaklao i obezglavio osudile na neku kaznu od dvadesetak godina umesto metka u celo.. Pa zar to znaci da su uvek u pravu? A po meni i dalje organi za razmnozavanje ne sluze za to sto oni misle..

Ja znam za jedan drugi slucaj lika koji je guzio djecacice po Srbiji pa se izvukao na zastaru. Je li i tebi poznat taj slucaj?

1. Kakve to ima veze sa gore navedenim?
2. Sto to meni trljas na nos? Jesam li ja rekao da podrzavam te grozote? Njega bih naterao na dozivotni tezak rad!

I sta vi mislite uopste? Ne volim pedere, postujem veru, crkvu i tradicije svog naroda i odmah sam klerofasista i ne znam ti sta jos.. Neke sam stavio na ignore listu a na neke sa kojima sam dobar. van foruma cu se naljutiti.. 'ajde stvarno malo da spustite loptu..

maizgleda Sale da oni ne trpe iz kostiju kad neko voli svoj narod..pa jos Srpski..zamisli..pa jos volim svoju crkvu pravoslavnu ....ej zamisli..kakav sam ja fasita....lepi moji,kako vi izgleda volite da mrzite..sta ce Vam to...ljubav..ljubav...ljubav.... i za nas manjinu nedevijantnu...volimo se ljudi...volimmmmmmoooooooooooo
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/10/2012 : 13:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior
Sawitch te je stavio na ignore listu, koliko vidim to si i sam skontao, ne znam zasto onda svaki njegov post kvotiras i pokusavas da ga ismijes. Shvati da covjek ne vidi sta pises i zato ne moze da ti odgovori.

Pusti grlicu..

Nasli ste se 8)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 13:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ovaj topic je pravi ban-o-tvorac... ;)

Sawitchu, živi i pusti druge da žive

Što bi ti rekao Grofici Vargi da se nadeš s njom lice u lice, siguran sam da bi s njom razgovarao kao s covjekom, ženom, a ne s izrodom...

Ja sam, Dee, vec milion puta rekao da nemam nista protiv njih dok svoje stvari ne iznose u javnost.. Ali odmah sam napljuvan..

Grofici sta bih rekao?, nista.. Ne zelim te osobe u svom okruzenju.. Valjda mogu da biram koga cu da imam blizu sebe..

Ej, a pazi ove sto brane pedere pod izgovorom diskriminacije, ukidanja prava itd.. A pisu sto puta gore bljuvotine za mene nego ja za pedere.. Zamisli tu glupost!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/10/2012 : 13:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
I homoseksualci vole svoje parove a Isus je rekao "Ljubi bližnjega svoga" kontradiktorni ste i ponavljate te svoje nacionalisticko (ako vec nisu fašisticke) homofobne teorije

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 13:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac
golube crni,ti si prvi prekrsio pravilo nazvavsi upravo mene sad fasistom...ako te moji postovi(ne dao Bog podsecaju na to)resavaj problem sam sa sobom...lako je lupeteti i biti srecan..malo razmisljaj citaj otidji do nekog manastira...druzi se pobogu...budi saboran
videces,sve dodje na svoje mesto
uzivaj

Isto su i mene nazivali svakako dok ja nikog licno nisam uvredio.. Jezivo licemerje!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 13:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I samo da pitam ove strucnjake, znate li vi sta je fobija? Sta je homofobija?

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 06/10/2012 : 13:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

I homoseksualci vole svoje parove a Isus je rekao "Ljubi bližnjega svoga" kontradiktorni ste i ponavljate te svoje nacionalisticko (ako vec nisu fašisticke) homofobne teorije

da ali je rekao da njegov Otac,nas Bog mrzi na muskarce koji se prave zenskim i obrnuto(moz` misliti sta bi tek rekao i za kombinaciju musko musko i zensko zensko)...ni Bog to stanje nije imao u perspektivi...eeeeejjjjjj bre
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/10/2012 : 13:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
osim toga nisam rekao da si ti fašist vec da su tvoji postovi takvi, a cinjenica je da jesu

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/10/2012 : 13:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

da ali je rekao da njegov Otac,nas Bog mrzi na muskarce koji se prave zenskim i obrnuto(moz` misliti sta bi tek rekao i za kombinaciju musko musko i zensko zensko)...ni Bog to stanje nije imao u perspektivi...eeeeejjjjjj bre

citiraj, pa se onda pricaj, i nemoj mi ovakve postove tipa "šta bi tek rekao" to su gluposti, to ti ne možeš znati, a ako misliš da znaš - bogohuliš i treba te biti sramota

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 06/10/2012 : 13:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

osim toga nisam rekao da si ti fašist vec da su tvoji postovi takvi, a cinjenica je da jesu

ne ne,ne mozes biti tako dvolican..ako ja pisem "takve"postove de facto onda oni izlaze iz ruke fasiste
malo si kontradiktoran....ja mogu samo biti pronacionalan i protradicionalan..ako je to tebi fasizam,zao mi je stvarno..jer ne mozemo nastviti razmenu misljenja
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 06/10/2012 : 13:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

quote:

citiraj, pa se onda pricaj, i nemoj mi ovakve postove tipa "šta bi tek rekao" to su gluposti, to ti ne možeš znati, a ako misliš da znaš - bogohuliš i treba te biti sramota

opet sebi uleces u usta..ne mogu ti covece citirati jer nisi ni redak Biblije(kamoli nesto drugo)procitao ili analizirao 10/15 godina...pa onda mora da ti se slegne..da ga osetis srcem...ti to ne priznajes...a ja necu da te samo jos vise uznemiravam
ali vidim jednu pojavu medju nekim clanovima,da cim se upotrbi rec srce(ljubav)pocnu da se izlvaju reke zuci..zaista se poneki put pitam otkud toliko mrznje samo iza tastature..sta bi bilo da smo oci u oci
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 13:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Oci u oci? Pa grlice.. Vec sam sreo par takvih..

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/10/2012 : 13:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Teško cemo se složiti ili ubjediti jedni druge da je naše stajalište ispravno.
Stavovi su formirani citav život putem medija, indoktrinacijom u obitelji, školi, vjerskoj zajednici isl.
Najviše što možemo je raspravljati civilizirano, argumentirati stavove bez svade i vrijedanja.
Jedna jedinstvena istina ionako ne postoji. Svatko od nas živi svoju istinu, a veliki svemir ne mari za naše pojmove dobra i zla. Malo šta je sasvim crno ili bijelo, uglavnom su nijanse sive...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 06/10/2012 13:48:39
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/10/2012 : 13:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ovo sam vec jednom rekao ranije, ali evo ponovo.
Kada bih izrekao šta stvarno mislim o 10-tak najškakljivijih tema, momentalno bih bio izbacen sa ovog sajta (mažda i zauvijek).
Pola ljudi ne bi moglo vjerovati da sam to napisao, a druga polovina bi konstatirala da nisam normalan...
Mada su meni samom moja razmišljanja naravno sasvim logicna i ispravna, vecini ljudi je to preteško za svariti.
Pa onda ni ne pokušavam. Uvijek imam granicu i držim pod kontrolom šta izlazi iz tipkovnice.
A kakve ideje, mržnje, prizore i ponore imam u glavi...
You'll never know.
Želim reci da vas ljudi ne mogu uvijek razumjeti i složiti se s vama.
No to nas ne treba sprijeciti da vodimo civiliziranu i donekle cenzurirano raspravu. Ipak društvo u kojem živimo namece cenzuru svagdje pa tako i na internetskom forumu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 06/10/2012 13:59:16
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 14:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
Bilo bi dosta.Ocito nema smisla.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 00:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Ljudi, pederi trbaju da imaju ista pravi kao i svi gradjani Srbije. Nemam nista protiv njih, dok sve te gadosti rade u privatno. Sve super, ali setnja im nije potrebna. Da oni ne potenciraju na tome, ljudi se ne bi bunili i bilo bi ok. Uvek ce se naci neki idiot koji ce po svaku cenu kinjiti pedere, alo toga ima svugde u svetu. Naravno da to nije ok.
Pa i neka se vencavaju, ajde, ali nikako im ne dati da usvajaju decu. Pa takvim bolesnim umovima bi svasta moglo da padne na pamet sa tom decom.

Da pitam, cisto onako. Svi vi koji podrzavate ove setnje i sl, pod sloganom ljudska prava, sutra da se pojave pedofili, koji bi da imaju svoju paradu "ponosa" (lele, jbt), da li bi ste ih podrzali. Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu. Ogavno je i jedno i drugo. Znaci, ako mogu pederi da se setaju i traze svoja prava, mogu i pedofili. Nemojte reci da to nije isto, kad jeste.

Nemojte da terate normalan narod, ne samo vernike, vec i sve ostale, da gledaju takve stvari...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 00:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

A kakve ce to gadosti da rade na šetnji?

Ne zelim da razmisljam o tome, ali mozda neko naguzi nekog Ipak su to bolesni umovi...cisto sumnjam da se takve, a verujem jos gore stvari ne desavaju na tim paradama...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 00:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

a ovo "Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu." je da se covek zabrine kako neki razmišljaju

[green]Nije normalno i jedno i drugo. Bolesno je.[/green]

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000