Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40255 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/10/2011 : 16:55:03
|
quote: Originally posted by Beva Hoceš li ti drpati ženu pred svojim djetetom?
To je jedini pametan odgovor na ovakvo pitanje...
Preformulisacu.. Da li je normalno da se ljube dva muskarca pred malim detetom??? A ja ako poljubim detetovu majku cu sigurno ostaviti drugi utisak... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/10/2011 : 16:59:21
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Imrahil Pitam iz razloga što se da zakljuciti iz pojedinih komentara da je najvece zlo za dete da ga usvoji homoseksualni par.
Tebi je normalno da dva muskarca koji se drpaju mogu biti primer malom detetu??? Svaka mi cast sto sam suprotnog misljenja!!!
Hoceš li ti drpati ženu pred svojim djetetom?
zapravo nije jer usporedjuje 'normalno' (heteroseksualnost) i 'nenormalno' (homoseksualnost)....
Bolja bi analogija bila jel bi za dijete bilo bolje da odrasta u nenormalnoj familiji cija se 'nenormalnost' izrazava cinjenicom da se dva muskarca/zene ljube ili u normalnoj familiji kakvu sawitch zagovara....dakle u familiji u kojoj se 'zna' sta je ispravno, u kojoj je otac nepobitan autoritet (bez obzira na to jel kontradiktoran i iracionalan u stavovima) i koja ga se odrice u onom trenutku kad se odluci usprotiviti zakonu pradjedova i odluci krenuti homoseksualnim putem....
|
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 09/10/2011 : 16:59:31
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by ordell
Da li ste se zapitali zasto se sve rasprave o homoseksualcima uvek svode na muskarce, znaci gejeve, a lezbejke budu izostavljene?
pa nikom ne smetaju lezbejke....naravno, ako su zgodne, ako nisu anarhofeminstice i ako se ljube negdje blizu tebe....po mogucnosti u tvom krevetu
al nastranu to, vidis sad mi palo na pamet da sam rijetko kad vidio radikalne gejeve....radikalnih lezbijki ima puno vise...u politickom i svjetonazorskom smislu....ne zelim rec nista s tim, samo mi sad pade na pamet ko zanimljivo
Eto vidis recimo, tebi, meni, gotovo svim muskarcima a i vecim delom zenske populacije lezbejke uopste ne smetaju, naprotiv :)
Ali pazi sad, ja mislim da gejevi opcenito imaju puno vecu sexualnu energiju nego lezbejke. Ovako (izvinjavam sto moram ovako oslikati al ne ide drugacije) > 2 muskarca mogu pored oralnog imat i "normalan" sex, znaci sa penetracijom. 2 zene mogu prakticirat samo oralni sex, ali ce se pre ili poslije vecina njih posluziti rekvizita, tipa vestacki penis, strap-on itd. Ipak zene na kraju u metaforickom smislu ne mogu bez muskarca, zato nisu ni zanimljive u smislu same rasprave.
|
Edited by - ordell on 09/10/2011 17:01:41 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 09/10/2011 : 17:00:31
|
quote: Originally posted by sawitch Tebi je normalno da dva muskarca koji se drpaju mogu biti primer malom detetu??? Svaka mi cast sto sam suprotnog misljenja!!!
Drpanje sa bilo kim svakako nije normalno pred detetom.
|
Edited by - Imrahil on 09/10/2011 17:03:21 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/10/2011 : 17:02:04
|
lezbijki je manje u postotku po studijama i to je cinjenica i slijedi biološki obrazac |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:02:21
|
quote: Originally posted by Beva Hoceš li ti drpati ženu pred svojim djetetom?
Preformulisacu.. Da li je normalno da se ljube dva muskarca pred malim detetom??? A ja ako poljubim detetovu majku cu sigurno ostaviti drugi utisak...
Ako je jedno normalno, normalno je i drugo. A to malo dete nece postati gej jer je videlo dva muškarca da se ljube. Pošto kapiram da je to tvoja poenta. |
Edited by - Imrahil on 09/10/2011 17:03:43 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 09/10/2011 : 17:04:10
|
Nikako, jer je to realnost i naisli smo na to vec 10-ak puta... Eto, cisto da znas... I ne paradiramo po Beogradu zbog toga...
Trebali bi paradirati...
Da li je normalno da paradiras i trazis mesto tamo gde znas da te ne zele??
Trebalo bi biti... Je li normalno ubiti boga u covjeku jer radi nešto što ti se ne svida, a ni na koji ti nacin ne šteti?
Da li je normalno da silis ljude da te prihvate a nece???
Nitko te ne sili da ih voliš i da se družiš s njima, samo da ih pustiš da žive svoj život... Vidjeli bi tebe kad bi ti ljudi s kojima nemaš nikakve veze zabranili oženiti curu koju voliš...
Da li je normalno da znas da ces navuci bes cele drzave i da znas da ce biti sranja i opet paradiras??? I onda jos propagiras neku humanost...
Drugim rijecim, silovatelj nije kriv nego cura jer je provocirala... To je ta logika...
Svet zaboravlja tradicionalne i prave vrednosti i zato nam se i desavaju ove stvari...
Problem je kod vas 'tradicionalista' što tradiciju selektivno primjenjujete... Nisu tvoj djed ni otac pisali po internet forumima pa ti pišeš... Tradicija je OK u folklornom smislu, ali cim ti neki skup naslijedenih pravila definira kako ceš se ponašati iako ti to ne želiš, to nije u redu...
Ali sigurno je zabavno u tradicionalnoj narodnoj nošnji šetati gradom dok kuci žena brine o dvanaestero djece jer je ženi mjesto u kuci, zar ne? |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:05:00
|
@ Sawicu objasni ti meni po kojem to zakonu ministar policije (ili cega je vec)može zabranit legalnim udrugama da održe paradu? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:08:05
|
quote: Originally posted by Beva Kako bi ti reagirao da poslodavac odbije zaposliti tvoju ženu zbog toga jer nekad planira imati dijete? A to je, realno, poslodavcu puno razumljiviji razlog od cinjenice da je netko homoseksualac...
Nikako, jer je to realnost i naisli smo na to vec 10-ak puta... Eto, cisto da znas... I ne paradiramo po Beogradu zbog toga...
I cekaj, tebi je to prihvatljivo...ne reagirati zbog takve dehumanizacije....podvrci se bozanstvu poslodavca i ne poslat ga u picku materinu i trazit da se takvo sto zabrani?
quote: Originally posted by Beva Ti si kontradiktoran kad kažeš 'zašto paradiraju kad imaju sva prava', a onda kažeš kako ih ne bi zaposlio... Dok god vecina poslodavaca razmišlja poput tebe (a svi znamo da ih ima), bit ce i parada...
Da li je normalno da paradiras i trazis mesto tamo gde znas da te ne zele?? Da li je normalno da silis ljude da te prihvate a nece??? Da li je normalno da znas da ces navuci bes cele drzave i da znas da ce biti sranja i opet paradiras??? I onda jos propagiras neku humanost... Da li si video te lobanje sto su organizatori parade??? I onda treba jos da mi se izjasnjava sta je ili sta nije... Ma 'ajde molim te...
Svet zaboravlja tradicionalne i prave vrednosti i zato nam se i desavaju ove stvari... [/quote]
Da? Normalno je? Osim ako misli da je misljenje vecine ispravno misljenje i da se nitko nema pravo buniti protiv toga? U tom slucaju nemas pravo kritizirati nikakav zakon niti ikakvu vladu...doneseni su glasom vecine i raja je glasala za njih...Tako se ne mozes buniti ni protiv zakona o zaposljavanju pedera ako ikad dodje...Bit ce donesen od strane legitimno izabranog tijela...pa cak i ako tradicionalisti poput tebe misle da je los....Jer sam kazes, ne smijes paradirati tamo gdje te ne zele niti se buniti protiv onoga za sto mislis da je nepravedno ili lose |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:12:07
|
quote: Originally posted by sawitch Svet zaboravlja tradicionalne i prave vrednosti i zato nam se i desavaju ove stvari...
Koje prave vrednosti? Ubiti nekoga jer je drugaciji?
I videli bi tebe Sale da ti neko zabrani da živiš kako želiš. Ili što rece Beva, da ti zabrane da se oženiš sa svojom devojkom. Da ti upadnu u kucu i popale sve stripove i albume koje imaš jer to nekome smeta, a taj ima moc. Pusti druge da žive onako kako oni žele, ništa te ne ugrožavaju time. |
Edited by - Imrahil on 09/10/2011 17:14:49 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 09/10/2011 : 17:14:41
|
Premotajte na 8:45 i pogledajte do kraja
http://www.youtube.com/watch?v=LTb2JnzOTIo
Emisija je sasvim dovoljna da se vidi kako normalni ljudi razmisljaju, sto Bora, sto publika, sto oni u anketi, sto 90% Srbije. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:18:55
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by Caleb
Premotajte na 8:45 i pogledajte do kraja
http://www.youtube.com/watch?v=LTb2JnzOTIo
Emisija je sasvim dovoljna da se vidi kako normalni ljudi razmisljaju, sto Bora, sto publika, sto oni u anketi, sto 90% Srbije.
Cim si rekao "normalni" ljudi i spomenuo Boru, znam da ne želim da gledam taj snimak.
Ocito si u onih 10%
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/10/2011 : 17:21:08
|
Zamislite "normalnu" porodicu gde je otac alkoholicar i koji svakodnevno bije ženu ispred dece koja moraju to da gledaju! Ta deca odrastaju sa traumama i kad dovoljno odrastu, naravno, usprotive se torturi i isprebijaju rodenog oca, "pravu Srbendu". To su te tradicionalne vrednosti na Balkanu i takvi problemi nam ne smetaju, a smetaju nam homoseksualci koji samo žele da imaju jednaka prava kao i svi ostali ljudi! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:24:06
|
tamno plavo: istospolni brakovi plavo: drugi oblik partnerstva
sivo: nekažnjivo,bez zakonske regulative
žuto: male zatvorske kazne narancasto: velike zatvorske kazne (od 5 godina naviše) crveno: doživotna robija tamno smede: smrtna kazna |
Edited by - lwood on 09/10/2011 20:01:46 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:24:52
|
Ne Kejlebe, nego u onim koji ljude ne dele na normalne i nenormalne.
Pogresno je mnogo toga u ovom svetu, na zalost, ali mi nije normalno da muskarac jebe muskarca. Samo sam hteo da podelim klip sa forumasima. Ja nicije misljenje ne mogu da promenim. |
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/10/2011 : 17:27:18
|
Pitanja poput treba li istospolnim parovima dopustiti da posvajaju djecu treba staviti na referendum u svakoj državi. Ako vecina smatra da bi to trebalo biti tako, onda neka im bude. A ne da agresivna perverzna manjina stalno maltretira normalnu vecinu sa svojim nastranim glupostima. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi takvo nešto (dakle referendum) prošlo i u najliberalnijim državama. Iza tih gejevskih udruga i lobija stoje gejevi bogatuni koji sve to financiraju. Imaju utjecaj u medijima pa pokušavaju nasilno promijeniti svijest ljudi. Ja sam siguran kad bi se takva pitanja stavila na referendum da bi u mnogim državama odbili takvo nešto. Svakako je bolje biti tradicionalist kao Sawitch nego advocatus diaboli. |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:31:39
|
quote: Originally posted by Caleb
Ne Kejlebe, nego u onim koji ljude ne dele na normalne i nenormalne.
Pogresno je mnogo toga u ovom svetu, na zalost, ali mi nije normalno da muskarac jebe muskarca. Samo sam hteo da podelim klip sa forumasima. Ja nicije misljenje ne mogu da promenim.
ok, to smo apsolvirali...zaista nije normalno...zaista je rijec o devijaciji....jel to istovremeno znaci da ih sve treba spaliti, sikanirati i prezirati...zapravo ne....nenormalno ne znaci automatski lose i nepozeljno, ko sto ni normalno ne znaci dobro i pozeljno....
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4537 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:37:41
|
quote: Originally posted by Caleb Pogresno je mnogo toga u ovom svetu, na zalost, ali mi nije normalno da muskarac jebe muskarca. Samo sam hteo da podelim klip sa forumasima. Ja nicije misljenje ne mogu da promenim.
isto tako je hitler smatrao da nije normalno da jevreji imaju ista prava kao nemci.. |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 09/10/2011 : 17:38:34
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Pitanja poput treba li istospolnim parovima dopustiti da posvajaju djecu treba staviti na referendum u svakoj državi. Ako vecina smatra da bi to trebalo biti tako, onda neka im bude. A ne da agresivna perverzna manjina stalno maltretira normalnu vecinu sa svojim nastranim glupostima. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi takvo nešto (dakle referendum) prošlo i u najliberalnijim državama. Iza tih gejevskih udruga i lobija stoje gejevi bogatuni koji sve to financiraju. Imaju utjecaj u medijima pa pokušavaju nasilno promijeniti svijest ljudi. Ja sam siguran kad bi se takva pitanja stavila na referendum da bi u mnogim državama odbili takvo nešto. Svakako je bolje biti tradicionalist kao Sawitch nego advocatus diaboli.
Misljenje vecine kao mjerilo ispravnosti....zanimljivo....svjestan si, naravno, toga kakve se sve nebuloze mogu ozakoniti/izglasati tim sistemom.... |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4537 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 09/10/2011 : 17:45:36
|
????????????: ???????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????! ????????? ??? ?? ?? ???????? ????????? ??????, ?? ?? ??? ?????????.
???????, 06.10.2011
??????? ?????? ? ????? ?????, ??? ???????? ???? ?? ? „?????“ ? ????????? ?????? ???????????, ??????? ?? ?????? ?? ?? ????? 11-??????? ???????? ??? ???????? ? ????? ???? ????????? ??????? ????. ?????, ???? ?? ??????? ??????? ???? ?? ???? ?????????, ??? ??????? ???? ????????? ???????? ???? ?? ??????????? ?? ????? ???????? ??? ?????, ???????? ??? ?? ???? 8 ??????. ???? ?? ??? ??? ??????? ?????? ?? ?? ?????? ???????? ?????? ?????? ??????, ?? ?? ?? ?????? „???“ (?? ???????????) ..
.
The little boy who started a sex change aged eight because he (and his lesbian parents) knew he always wanted to be a girl
The lesbian parents of an 11-year-old boy who is undergoing the process of becoming a girl last night defended the decision, claiming it was better for a child to have a sex change when young.
Thomas Lobel, who now calls himself Tammy, is undergoing controversial hormone blocking treatment in Berkeley, California to stop him going through puberty as a boy.
But Pauline Moreno and Debra Lobel warn that children with gender identity disorder forced to postpone transitioning could face a higher risk of suicide.
The mothers say that one of the first things Thomas told them when he learned sign language aged three - because of a speech impediment - was, ’I am a girl’.
At age seven, after threatening genital mutilation on himself, psychiatrists diagnosed Thomas with gender identity disorder. By the age of eight, he began transitioning.
This summer, he started taking hormone-blocking drugs, which will stop him from experiencing puberty.
Ljudska vrsta se igra sa najvecim darom na svetu,pravom na zivot,pravom na produzetak vrste.Vreme je kada se raspravlja o moralu o humanosti i pravima u tom vremenu niko ne pominje radjanje novog zivota i pravo na postojanje. Razgovaraju dva homica ...i jedan vadi govno iz pelene i kaze...Dragi poljubi plod nase ljubavi. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 09/10/2011 : 17:49:21
|
Zbog ovoga bi trebalo paradirati i ja bih bio u prvim redovima. Zasto nemamo ovakvu paradu je vise odraz naseg mentalnog stanja u kojem smo prihvatili oberucke da nas svi jebu u dupe kako hoce bez pogovora. Opet, isticem, mnoooooooooooooooooooooogo veci problem od nekakvih gejeva. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Topic |
|