forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 17:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by dsormaz1

Pitanja poput treba li istospolnim parovima dopustiti da posvajaju djecu treba staviti na referendum u svakoj državi. Ako vecina smatra da bi to trebalo biti tako, onda neka im bude. A ne da agresivna perverzna manjina stalno maltretira normalnu vecinu sa svojim nastranim glupostima.
Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi takvo nešto (dakle referendum) prošlo i u najliberalnijim državama.
Iza tih gejevskih udruga i lobija stoje gejevi bogatuni koji sve to financiraju. Imaju utjecaj u medijima pa pokušavaju nasilno promijeniti svijest ljudi.
Ja sam siguran kad bi se takva pitanja stavila na referendum da bi u mnogim državama odbili takvo nešto.
Svakako je bolje biti tradicionalist kao Sawitch nego advocatus diaboli.

Misljenje vecine kao mjerilo ispravnosti....zanimljivo....svjestan si, naravno, toga kakve se sve nebuloze mogu ozakoniti/izglasati tim sistemom....

Mišljenje vecine se zove demokracija. A zar bi mišljenje manjine trebalo biti apsolutno mjerilo ispravnosti?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 17:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Mišljenje vecine se zove demokracija.

Demokratija kao takva formirana je u Atini. Baci pogled na njihovo glasacko telo, pa mi reci jel' rec o misljenju vecine :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 17:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Beva
Trebali bi paradirati...

What's the point that's my point!

quote:
Trebalo bi biti...

Ovo moram razdvojiti.. Gde moze biti normalno da se trpas tamo gde te nece.. Sta je s' tobom? Imas 5 momaka u kraju, ne zele da te vide i ti non-stop juris za njima.. I onda treba neko da ih natera da se druze sa tobom???

quote:
Je li normalno ubiti boga u covjeku jer radi nešto što ti se ne svida, a ni na koji ti nacin ne šteti?

Nije normalno prebiti ga zbog toga sto se jebe sa istim polom ali kada to javno pokazuje, bode ti oci paradiranjem i naocigled dece (kojima ti moras objasniti sta oni rade i zasto se drze za ruke cika i cika) je za mene razumljivo... Sada znam da ce se po meni osuti drvlje i kamenje ali ja sam sto sam i uvek cu reci ono sto mislim.. Ko moze onda sa mnom, moze, ko ne, uvek ima 6 milijardi alternativa...

quote:
Nitko te ne sili da ih voliš i da se družiš s njima, samo da ih pustiš da žive svoj život... Vidjeli bi tebe kad bi ti ljudi s kojima nemaš nikakve veze zabranili oženiti curu koju voliš...

Ma neka zive, samo da se ne busaju time... Neka se jebu po sobama ali da mi se pojavljuju 6 meseci pre parade svaki dan na TV-u i u novinama, pa da paradiraju i onda jos 2 meseca nakon toga, to je za metkove...

quote:
Drugim rijecim, silovatelj nije kriv nego cura jer je provocirala... To je ta logika...

Kakve to veze sada ima??? Ovo je besmisleno.. Mogao bi to primeniti u sledecem slucaju - Kazes curi da ne ide u neku kucu gde su manijaci jer postoji opasnost da je siluju.. A ona ode tamo u dopicnjaku i paradira im...

quote:
Problem je kod vas 'tradicionalista' što tradiciju selektivno primjenjujete... Nisu tvoj djed ni otac pisali po internet forumima pa ti pišeš... Tradicija je OK u folklornom smislu, ali cim ti neki skup naslijedenih pravila definira kako ceš se ponašati iako ti to ne želiš, to nije u redu...

Kakve su ovo budalastine??? Tradicija se odnosi na svete stvari tipa porodice a ne na sredstva za funkcionisanje vremena u kom zivis...

quote:
Ali sigurno je zabavno u tradicionalnoj narodnoj nošnji šetati gradom dok kuci žena brine o dvanaestero djece jer je ženi mjesto u kuci, zar ne?

Brkas zatucano i tradicionalno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2011 : 17:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Pitanja poput treba li istospolnim parovima dopustiti da posvajaju djecu treba staviti na referendum u svakoj državi. Ako vecina smatra da bi to trebalo biti tako, onda neka im bude. A ne da agresivna perverzna manjina stalno maltretira normalnu vecinu sa svojim nastranim glupostima.
Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi takvo nešto (dakle referendum) prošlo i u najliberalnijim državama.
Iza tih gejevskih udruga i lobija stoje gejevi bogatuni koji sve to financiraju. Imaju utjecaj u medijima pa pokušavaju nasilno promijeniti svijest ljudi.
Ja sam siguran kad bi se takva pitanja stavila na referendum da bi u mnogim državama odbili takvo nešto.
Svakako je bolje biti tradicionalist kao Sawitch nego advocatus diaboli.

"Perverzna manjina" i "normalna vecina"?!! TKO je taj koji odreduje što je "NORMALNO"? I tko kaže da vecina mora biti u pravu? Npr. vecina Nijemaca je 1936. smatrala da židove treba istrijebiti. Galilea su spalili na lomaci. Itd itd...

Ja ne mogu vjerovati da na svijetu postoje ljudi poput tebe. Jesi li ikad u životu razmišljao o ispravnosti svojih stavova? Jesi li ih ikad u životu doveo u pitanje? Je li ti ikad u životu palo na pamet da ono što ti je "tradicionalno" nametnuto kao "normalno" možda najobicnija glupost/praznovjerje/votever? Ali, ne, "pravi Hrvatina" zna koje su prave vrijednosti: "obitelj, Bog, domovina". Osim kad vara ženu sa konobarkom iz kafica u kojem troši lažnu mirovinu i psuje gospe i bogove kad Jukurit Mikkeli izgubi od SaPKo Savonlinna i sjebe mu listic na kladionici.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 17:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

@ Sawicu objasni ti meni po kojem to zakonu ministar policije (ili cega je vec)može zabranit legalnim udrugama da održe paradu?

Njegovo je da stiti gradjane i time je zastitio nebrojeno policajaca od povreda, dosta ljudi od hapsenja, grad od materijalne stete i drzavu i poreske obveznike od placanja dnevnica gomili policajaca koji bi dosli u BG radi obezbedjenja toga....

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 17:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil
Koje prave vrednosti? Ubiti nekoga jer je drugaciji?

I videli bi tebe Sale da ti neko zabrani da živiš kako želiš. Ili što rece Beva, da ti zabrane da se oženiš sa svojom devojkom. Da ti upadnu u kucu i popale sve stripove i albume koje imaš jer to nekome smeta, a taj ima moc.
Pusti druge da žive onako kako oni žele, ništa te ne ugrožavaju time.

Procitaj Sofronijev post... Treba li i oni "drugaciji" da setaju sa svojim seksualnim izborom (ovcama, kravama, zecevima) i da paradiraju???

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2011 : 17:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Demokratija kao takva formirana je u Atini. Baci pogled na njihovo glasacko telo, pa mi reci jel' rec o misljenju vecine :P

Plus što su pola njih bili pederi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 17:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Zamislite "normalnu" porodicu gde je otac alkoholicar i koji svakodnevno bije ženu ispred dece koja moraju to da gledaju! Ta deca odrastaju sa traumama i kad dovoljno odrastu, naravno, usprotive se torturi i isprebijaju rodenog oca, "pravu Srbendu". To su te tradicionalne vrednosti na Balkanu i takvi problemi nam ne smetaju, a smetaju nam homoseksualci koji samo žele da imaju jednaka prava kao i svi ostali ljudi!

Boze sacuvaj, sta ti napisa...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 17:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Ljudska vrsta se igra sa najvecim darom na svetu,pravom na zivot,pravom na produzetak vrste.Vreme je kada se raspravlja o moralu o humanosti i pravima u tom vremenu niko ne pominje radjanje novog zivota i pravo na postojanje.

http://www.naslovi.net/2010-09-10/kurir/novi-sad-majka-ubila-svoju-bebu/1970054

I, sad bih ja trebao iz ovoga izvuci zakljucak kako žene ne smiju radati?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 18:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

@ Sawicu objasni ti meni po kojem to zakonu ministar policije (ili cega je vec)može zabranit legalnim udrugama da održe paradu?

Njegovo je da stiti gradjane i time je zastitio nebrojeno policajaca od povreda, dosta ljudi od hapsenja, grad od materijalne stete i drzavu i poreske obveznike od placanja dnevnica gomili policajaca koji bi dosli u BG radi obezbedjenja toga....

Njegovo je da štiti ustavom zajamcena prava gradana na legalno okupljanje legalnih udruga bez obzira na karakter.
kakav je to ministar koji vlastiti ustav ne poštuje?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Zbog ovoga bi trebalo paradirati i ja bih bio u prvim redovima. Zasto nemamo ovakvu paradu je vise odraz naseg mentalnog stanja u kojem smo prihvatili oberucke da nas svi jebu u dupe kako hoce bez pogovora. Opet, isticem, mnoooooooooooooooooooooogo veci problem od nekakvih gejeva.

I drzava se onda bavi pederima... Milijardu drugih problema.. Imamo belu kugetinu a ne kugu i jos treba pederima i lezbejkama izlaziti u susret...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 18:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ah zaboravih,pošto se prica o djeci u sirotištima ,odakle njih toliko tamo?
vecina njih ima žive roditelje.
zanimljivo da se niko od "tradicionalista" nije toga niti sitia.
al glavno da ih ne usvoje homo parovi jer bi to bilo strašno jelda?
jao bre,zamisli npr da homo par usvoji dite kojeg su vlastiti roditelji bacili u kontejner!
strašno!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
sawitchu, problem je vjerovatno sto ti ne poznajes homoseksualce, ali mozda ih poznajes a ne znas da su to oni.
Evo na primjer na ovoj slici zagrljen si sa dvojicom momaka.
Prisjeti se malo bolje, da li je to bio zagrljaj na slici ili je bilo smjeskanje u lice, dugi razgovori sa konstantnim pogledom u oci, tapsanje po ramenu i ledjima.
Vidis, mozda su uparvo oni zeljeli tvoje dupe, a ti to nisi znao i do sada su ti ovi tipovi bili super i rado bi ih zaposlio u svojoj firmi.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 18:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Misljenje vecine kao mjerilo ispravnosti....zanimljivo....svjestan si, naravno, toga kakve se sve nebuloze mogu ozakoniti/izglasati tim sistemom....

Mišljenje vecine se zove demokracija. A zar bi mišljenje manjine trebalo biti apsolutno mjerilo ispravnosti?
[/quote]

Naravno da ne....to koliko se ljudi slaze oko necega nista ne znaci...sjetimo se price o Zemlji kao ravnoj ploci i geocentricnom sistemu....naravno, bolila je Zemlju kita sto vecina misli o njoj i vrtila se oko Sunca onako kako se vrtila, al ljudima koji su zbog takvih ideja bili spaljeni nije bilo svejedno....a demokracija nije savrsen sustav, suvise se lako njime manipulira....

ne bi sad raspravljao o kriterijima ispravnosti jer to vodi previse daleko i debeleo zalazi u filozofiju....recimo samo da nemaju veze s omjerom glasova za i protiv....ono, ne priznajem da glas moje devedesetogodisnje tetke nosi ikakvu obvezujucu vrijednost o 'Zakonu o radu' ili monetarnoj politici...a ako usvojim misljenje vecine kao mjerilo onda bih morao i njoj dopustiti da se o tome izjasnjava....

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Njegovo je da štiti ustavom zajamcena prava gradana na legalno okupljanje legalnih udruga bez obzira na karakter.
kakav je to ministar koji vlastiti ustav ne poštuje?

Pazi, to mu je bilo ubiranje politickih poena pred izbore.. Daleko sam od njegovih stavova iako zagovaraju socijalnu pravdu u koju bih hteo da verujem.. Ali ovim je od mene dobio plus... Iskocio je van okvira ustava i uradio pravu stvar zastitivsi sve one stvari koje sam ti nabrojao... I bolje je ostaviti 150 pedera u kucama nego da strada 1500 neduznih policajaca jer se 99% drzave ne miri sa tim..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

sawitchu, problem je vjerovatno sto ti ne poznajes homoseksualce, ali mozda ih poznajes a ne znas da su to oni.
Prisjeti se malo bolje, da li je to bio zagrljaj na slici ili je bilo smjeskanje u lice, dugi razgovori sa konstantnim pogledom u oci, tapsanje po ramenu i ledjima.
Vidis, mozda su uparvo oni zeljeli tvoje dupe, a ti to nisi znao i do sada su ti ovi tipovi bili super i rado bi ih zaposlio u svojoj firmi.

Nemoj se ljutiti, ali ovo je totalna glupost... Znas li te ljude? Ja znam..

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/10/2011 : 18:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
jedina normalna sredina za odgoj djece je ona gdje pater familije odvali šamarcinu ženi kad dode doma, ako on ne zna zašto ju je udario, zna ona - to je tradicija, i to je od boga
to je normalnije od dvije lezbijke ili dva pedera koji ce se možda zažvalit u susjednoj sobi i time djetetu nanijeti nesagledive posljedice
naravno, u školi dijete nece zadirkivat zbog oca alkosa i nasilnika, nego zbog 'tetkice' koja dolazi po njega, a tata ti je to? hahaha, pa ti si onda iz guzice izašao/izašla....
ma kad se sve zbroji, i ja mislim da u slijedecih 50 godina nije dobro da usvajaju djecu na ovim našim zadrtim prostorima, ali sva ostala prava trebaju dobiti odmah

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/10/2011 : 18:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

Zamislite "normalnu" porodicu gde je otac alkoholicar i koji svakodnevno bije ženu ispred dece koja moraju to da gledaju! Ta deca odrastaju sa traumama i kad dovoljno odrastu, naravno, usprotive se torturi i isprebijaju rodenog oca, "pravu Srbendu". To su te tradicionalne vrednosti na Balkanu i takvi problemi nam ne smetaju, a smetaju nam homoseksualci koji samo žele da imaju jednaka prava kao i svi ostali ljudi!

Boze sacuvaj, sta ti napisa...

Napisa covjek ono sto je ziva istina.Ne smeta nam komsija koji terorise familiju,a smeta nam komsija peder.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

Nemoj se ljutiti, ali ovo je totalna glupost... Znas li te ljude? Ja znam..

ti mislis da ih znas...ponki ima avatar gdje se andjeo i djavo tucaju sa zada...globinja su, kao i vecinu nas moderatora, cesto na forumu prozivali "pederu".
Slucajnost?
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ovo moram razdvojiti.. Gde moze biti normalno da se trpas tamo gde te nece.. Sta je s' tobom? Imas 5 momaka u kraju, ne zele da te vide i ti non-stop juris za njima.. I onda treba neko da ih natera da se druze sa tobom???

Nijemci nisu htjeli Židove kraj sebe... Glupo mi je što moram potezati ovaj argument, ali jesu li onda Židovi krivi što su ih ovi pobili?

quote:

Nije normalno prebiti ga zbog toga sto se jebe sa istim polom ali kada to javno pokazuje, bode ti oci paradiranjem i naocigled dece (kojima ti moras objasniti sta oni rade i zasto se drze za ruke cika i cika) je za mene razumljivo... Sada znam da ce se po meni osuti drvlje i kamenje ali ja sam sto sam i uvek cu reci ono sto mislim.. Ko moze onda sa mnom, moze, ko ne, uvek ima 6 milijardi alternativa...

Jesi li ti vidio kako se oni jebu po tim paradama? Hajde mi pokaži dokaze pa da se složim s tobom...

quote:

Ma neka zive, samo da se ne busaju time... Neka se jebu po sobama ali da mi se pojavljuju 6 meseci pre parade svaki dan na TV-u i u novinama, pa da paradiraju i onda jos 2 meseca nakon toga, to je za metkove...

Mene živcira što je nogomet toliko prisutan na TV-u, ali sam dovoljno bistar da shvatim kako je to više krivnja medija i odraz stanja vecine stanovništa nego samih nogometaša... Drugim rijecima, pedera ne televiziji ima jer je to gledano...

quote:

Kakve to veze sada ima??? Ovo je besmisleno.. Mogao bi to primeniti u sledecem slucaju - Kazes curi da ne ide u neku kucu gde su manijaci jer postoji opasnost da je siluju.. A ona ode tamo u dopicnjaku i paradira im...

Znaci, Beograd je pun manijaka i nije pametno ici tamo? Slažem se...

quote:

Kakve su ovo budalastine??? Tradicija se odnosi na svete stvari tipa porodice

Ja nisam tradicionalist i ništa mi nije sveto, ali jednog dana cu osnovati obitelj jer to želim... Ako moj prijatelj ne želi osnovati obitelj, ja mu necu reci ni a... Jer tko sam ja da mu išta namecem?

quote:

a ne na sredstva za funkcionisanje vremena u kom zivis...

Kao što rekoh, selektivno primjenjivanje... Tradicija nekad valja, nekad ne, ovisno poklapa li se s tvojim stavovima...

quote:

Brkas zatucano i tradicionalno...

Zato što ne vidim veliku razliku...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

I drzava se onda bavi pederima... Milijardu drugih problema.. Imamo belu kugetinu a ne kugu i jos treba pederima i lezbejkama izlaziti u susret...

Imamo belu kugu jer je prosecna zarada 30 iljada dinara od cega mozes jedva i ti da zivis a ne malo dete, pa ko ce pravi dete ako ne mozes da mu pruzis najosnovnije ?

Imamo belu kugu jer je drzava penis pa osim ako ne pobegnes negde, gde ces da gajis dete u ovoj drzavi ?

Imamo belu kugu jer su nam doktori talog i sljam, jer ce te poseta porodilistu u Srbiji u 75% slucajeva apsolutno U PRO PAS TI TI sem ako nemas debelu vezu, zena ce ti se poroditi i dobiti kilo i po bakterija, dete ce ti kupati u prljavim vodama i tome sl, i sad ti krivi zenu sto nece da rodi ?

Imamo belu kugu jer zena sa 27 godina i zeljom da zatrudni nema nikakvu profesionalnu perspektivu jer verovatno nije privlacna jebaljka za direktora vise, a treba tu i doprinose placati i ta sranja koje, fala bogu, niko ziv ne zeli, pa ti zatrudnjuj ?

Imamo belu kugu jer znamo da ce nam deca ici u skole gde ce uciti razne gluposti koje im nece trebati, rasti uz grand paradu i jelenu karleusu, maltretirati se sa fakultetima posle kojih im posao nije garantovan ni u najavi i generalno se muciti koliko i mi, ako ne i vise, pa sta praviti dete ako im i sam vidis ovakvu buducnost ?

Ima jos razloga za belu kugu u Srbiji. TO sto se pederi jebu u dupe je negde na 9032109321. mestu !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 09/10/2011 : 18:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
problem se opet ne vidi od magle koju nam derpadija pod plaštem demokracije spušta, a to je politicki pokret pederluka... u sloveniji primjerici je kompletan državni aparat homoseksualiziran...bivši ministar MUP-a a donedavna ministrica MUP.a em je lezba em je ovisnica o kokainu, predsjednici barem treh stranaka, predsjednik parlamenta, emnesti internešenal je komplet u pederskim rukama, i ostala kulturno umjetnicka društva su više manje nastrani... boktemiliyeba gdje nas to vodi...???
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
kakva diskusija

pauzirao sam Batman Arkham Asylum da ovo citam

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 18:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

Plus što su pola njih bili pederi.

a dobar dio i pedofili Sto rece Platon u ime Sokrata u "Gozbi"..."tesko je odoleti lepom decaku"

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by wele
Napisa covjek ono sto je ziva istina.Ne smeta nam komsija koji terorise familiju,a smeta nam komsija peder.

Ma kakve veze to ima sa ovim? Ako ces tako, ima trilijardu drugih zajebancija...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000