forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
ti mislis da ih znas...ponki ima avatar gdje se andjeo i djavo tucaju sa zada...globinja su, kao i vecinu nas moderatora, cesto na forumu prozivali "pederu".
Slucajnost?

Sa Ponkijem i njegovom devojkom drugujem i van foruma pa ih znam... A Globinja sam isto video sa njegovom zenom... Ali ovakva naglabanja stvarno nemaju smisla...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ma kakve veze to ima sa ovim? Ako ces tako, ima trilijardu drugih zajebancija...

...ali se nitko nece dignuti protiv toga, dok ce svi baciti kamen na 'pedere'... Dode ti da se zamisliš, zar ne?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Imrahil

Ne Kejlebe, nego u onim koji ljude ne dele na normalne i nenormalne.

Pogresno je mnogo toga u ovom svetu, na zalost, ali mi nije normalno da muskarac jebe muskarca.
Samo sam hteo da podelim klip sa forumasima. Ja nicije misljenje ne mogu da promenim.

ok, to smo apsolvirali...zaista nije normalno...zaista je rijec o devijaciji....jel to istovremeno znaci da ih sve treba spaliti, sikanirati i prezirati...zapravo ne....nenormalno ne znaci automatski lose i nepozeljno, ko sto ni normalno ne znaci dobro i pozeljno....

Licno ih ne bi tukao, niti ih treba tuci, ali ovakvim stvarima jednostavno provociraju narod. Stoga, kad dobiju batine, svejedno mi je. Izazivali su, isto kao u navijackim tucama, trazio si, dobio si.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2011 : 18:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Homoseksualci i pedofili su najviše prisutni u crkvi, a tamo nas vencavaju i krštavaju pred Bogom!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Licno ih ne bi tukao, niti ih treba tuci, ali ovakvim stvarima jednostavno provociraju narod. Stoga, kad dobiju batine, svejedno mi je. Izazivali su, isto kao u navijackim tucama, trazio si, dobio si.

Da probam opet, nije pametno ni curi u minicu ici ulicom punom silovatelja, ali koja strana je tu 'ona dobra'? Moraju li je silovatelji silovati samo zato što je prošla tuda? Kakvu im je konkretno štetu prolaskom nanijela?

Sad primijeni to na gay paradu i reci mi u cemu se ti nasilnici razlikuju od ovih silovatelja?

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4537 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
mozda je trenutak
pa da pitam
jel mogu ja da otvorim temu

Ex-YU gradjani koji tolerisu izdajnicke NATO marionetske rezime u svojim domovinama - ZA ili PROTIV?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Sad primijeni to na gay paradu i reci mi u cemu se ti nasilnici razlikuju od ovih silovatelja?

Bolesno, gnusno, odvratno, nepojmljivo, nemoralno, nenormalno itd.=pederi.
To nikako ne mogu da uporedim sa devojkom u minicu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 18:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Tja, mene provocira predizborni skup HDZ-a....pa ne idem bacat Molotovljeve koktele tamo....

nemam nista protiv toga da se organiziraju ljudi i izraze negodovanje protiv 'Parade ponosa'...parloama, skandiranjem, smijanjem, politickom akcijom itd....to i je poanta demokracije, ako mogu jedni paradirat mogu i drugi....al to sto ce doc hrpa huligana koji znaju trecinu slova abecede i iz tog znanja izvlace veleumne zakljucke o tome sto se smije, a sto ne smije, sto je dobro i ispravno, a sto nije i pocet radit sranja, a policija ce rec ne, oni nisu problem nego su isprovocirani - e, to meni nije normalno....

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2011 : 18:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Ali prije samo stotinjak godina to je bilo nezamislivo i nenormalno u vecini svijeta: da djevojka prode gradom u minicu. I dan danas je nezamislivo (i nenormalno) u nekim islamskim zemljama. I što cemo sad?
S druge strane, danas je u nekim zajednicama normalno da se ljudi ne odijevaju (afrika, j.amerika). Definitivno nenormalno, zar ne?

Trouble will find me
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/10/2011 : 18:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Ma kakve veze to ima sa ovim? Ako ces tako, ima trilijardu drugih zajebancija...

...ali se nitko nece dignuti protiv toga, dok ce svi baciti kamen na 'pedere'... Dode ti da se zamisliš, zar ne?

upravo to.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Sigurno ih masu poznaješ osobno kad toliko puno znaš o njima...

Evo, recimo, John Amaechi je gay... Je li bolestan, gnusan, odvratan, nemoralan, nenormalan itd... Covjek je igrao košarku i to je sve što mi kao gledatelji o njemu trebamo znati...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 18:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

sve sto si naveo primjenjuje se i na ovo

je li ovo dijete ista manje ljudsko bice zbog toga, i treba li rec bravo nekoj skinjari koja bi ga da moze zatukla palicom...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

Tja, mene provocira predizborni skup HDZ-a....pa ne idem bacat Molotovljeve koktele tamo....

nemam nista protiv toga da se organiziraju ljudi i izraze negodovanje protiv 'Parade ponosa'...parloama, skandiranjem, smijanjem, politickom akcijom itd....to i je poanta demokracije, ako mogu jedni paradirat mogu i drugi....al to sto ce doc hrpa huligana koji znaju trecinu slova abecede i iz tog znanja izvlace veleumne zakljucke o tome sto se smije, a sto ne smije, sto je dobro i ispravno, a sto nije i pocet radit sranja, a policija ce rec ne, oni nisu problem nego su isprovocirani - e, to meni nije normalno....

Vidis, slazem se. Miran protest, to sam i napisao na nekoj od strana. Nikako nisam za rusenje, bijenje i sl., ali ce uvek postojati deo ljudi koji ce poci tim putem. U tom slucaju naginjem ka neutralnosti, naravno, ne bih voleo da dodje do nekih tezih situacija, poput ubistva i slicnih stvari. Podrazumeva se da ne mogu da ostanem ravnodusan na rusenje grada u tucu, ali nije ta tuca pocela iz cista mira, a mogla se spreciti. Ne moraju se setkati pederi po ulicama i te skupove nazivati paradom ponosa. Ej, bre, koji ponos!! Verujem da je ovaj nazim samo dolio ulje na vatru. Licemerno zvuci, zar ne? Kao da nam se podsmevaju.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
prije nekoliko godina imao sam svoju transportnu firmu u kooperaciji sa DHLom, razvlacio sam pakete po firmama.
Bio je jedan tip, nije krio da je homo i moram reci da je bio izrazito napasan. Uvijek mi se nabacivao, dirkao me po ramenu i ledjima, nisu cak ni pomagale moje herojske price o djevojkama(vecinom izmisljene) da mu stavim do znanja da volim zene. Bio je bas napasan.
Igrom slucaja cesto sam razvozio robu i u jednu marketinsku firmu, tu je sef bio jedan tip, pravi laf, izrazito inteligentan, pedantan, jednostavno bez mane. Bilo je pravo zadovoljstvo progovoriti koju rijec sa njim.
Jednom prilikom sam razgovarao sa jednim od njegovih zaposlenih, taj mi je rekao da je i on homo.
Od tada, mozda i zbog loseg iskustva sa onim prvim kojeg sam spomenuo, poceo sam da se "bojim za svoje dupe". Kada ga vidim gledao sam da predam robu i nestanem glavom bez obzira. Bio sam nervozan kada sam trebao da se sa njim rukujem, pa cak sam izbjegavao da ga pogledam u oci. Covjek je, naravno , to primijetio i jednom mi je otovoreno rekao da nema sta da ga se plasim. I tako, malo po malo, opet smo poceli da razgovaramo i ja opet da ga gledam kao ljudsko bice. Imao je vezu sa jednim muskarcem i kaze da je vjeran, jednostavno ga ne interesuju drugi i nikada ne bi prevario partnera kada je u vezi.
S vremenom
nismo vise o tome razgovarali ko sa kim ide u krevet, bez gadjenja sam se rukovao sa njim i opet mi je bilo zadovoljstvo da prozborim koju sa takvim tipom. Radnici su ga obozavali, bez obzira da li muskarci ili zene.
Kada sam zatvorio firmu nisam ga vise vidjeo, ali moram priznati da bi jednog takvog tipa dobro bilo imati kao prijatelja i covjeka s kojim se moze otici na kafu i ispricati.

Ono sto hocu da kazem da se ljudi vecinom plase onoga sto ne poznaju.
Da se moje iskustvo zavrsilo sa onim prvim, vjerovatno bi do dan danas imao predrasude medju tom grupacijom, ali eto, shvatio sam da su ljudi kao i svi ostali. Ima ih ludih, pametnih, vjernih, nevjernih, agresivnih i miroljubivih. Ljudi ko ljudi.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

Sigurno ih masu poznaješ osobno kad toliko puno znaš o njima...

Evo, recimo, John Amaechi je gay... Je li bolestan, gnusan, odvratan, nemoralan, nenormalan itd... Covjek je igrao košarku i to je sve što mi kao gledatelji o njemu trebamo znati...

Cin koji radi je sve ovo sto sam naveo. Ako tebi nije, ok.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

sve sto si naveo primjenjuje se i na ovo

Naravno.

Ovo je mnogo veci problem od pedera.

Edited by - Caleb on 09/10/2011 18:44:45
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 18:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Cin koji radi je sve ovo sto sam naveo. Ako tebi nije, ok.

Razumijem da ti je to gnusno (ni ja ne bih volio gledati taj prizor), ali kako možeš tvrditi da je nemoralno? Jer te tako uci crkva? Jer je tradicija takva? A što kad se situacija promijeni? Moral nije univerzalan i neki ljudi prelako osuduju druge kao nemoralne, bez imalo želje da ih razumiju...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 18:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

Ali prije samo stotinjak godina to je bilo nezamislivo i nenormalno u vecini svijeta: da djevojka prode gradom u minicu. I dan danas je nezamislivo (i nenormalno) u nekim islamskim zemljama. I što cemo sad?
S druge strane, danas je u nekim zajednicama normalno da se ljudi ne odijevaju (afrika, j.amerika). Definitivno nenormalno, zar ne?

Nista, da je kamenuju. Salim se naravno. Necu da mesam pedere i ostale stvari. Ako je u tim zemljanma zabranjeno zeni da prodje u minicu, zamisli tek sta bi pederima uradili.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/10/2011 : 18:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Pitanja poput treba li istospolnim parovima dopustiti da posvajaju djecu treba staviti na referendum u svakoj državi. Ako vecina smatra da bi to trebalo biti tako, onda neka im bude. A ne da agresivna perverzna manjina stalno maltretira normalnu vecinu sa svojim nastranim glupostima.
Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi takvo nešto (dakle referendum) prošlo i u najliberalnijim državama.
Iza tih gejevskih udruga i lobija stoje gejevi bogatuni koji sve to financiraju. Imaju utjecaj u medijima pa pokušavaju nasilno promijeniti svijest ljudi.
Ja sam siguran kad bi se takva pitanja stavila na referendum da bi u mnogim državama odbili takvo nešto.
Svakako je bolje biti tradicionalist kao Sawitch nego advocatus diaboli.

Svijetom vlada nekolicina iznimno bogatih ljudi. Konzervativni su jer žele da stvari ostanu kakve jesu tj. da oni ostanu bogati i na vlasti, a mase ljudi da plešu po njihovim notama. Cilj im je putem svojih instrumenata (crkva, vlade, mediji), držati ljude pokornima, servirati im svoju istinu i ne dati im da misle svojom glavom.
Borba homoseksualaca je za mene simbol borbe protiv takvog režima. Borba za malog covjeka, pojedinca, koji misli svojom glavom i koji želi promjene. I zato sam uvijek na strani manjina, potlacenih, prezrenih. Jer, to su ljudi koji se bore za moju i tvoju buducnost. Put kojim sada idemo vodi pravo u pakao. Nestat ce nafte, Zemlja ce biti prezagadena, izbit ce rat i to ce biti kraj ljudske rase. Ja to ne želim prihvatiti i borim se protiv toga barem rijecima na forumu. Prvi korak u borbi je spoznati šta se dešava.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 09/10/2011 : 18:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Veoma je lako reci da su homoseksualci 'nemoralni, nenormalni, gadni' itd., ako bas ni jednog osobno je poznajes, ili nikad nisi imao jednog kao prijatelja.
Ovdje u USA ima ih mnogo, i vjeruj mi, da ih neki od vas, koji su ocito 'homophobi', znate osobno, ovakve stvari nikad ne biste pisali. Ocito je da vecina muskih heteroseksualaca imaju neki strah, kao kad bi se nasli u prisustvu homoseksualaca, da bi ih ovi drugi automatski poceli guzit. Nevjerovatno je kakve plitke teorije neki konzervativci imaju, pogotovo u stvarima (i sa ljudima) s kojim uopste nemaju pojma niti ikakvog drustvenog iskustva.
Steta.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 09/10/2011 : 19:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

kakva diskusija

pauzirao sam Batman Arkham Asylum da ovo citam

Mogao si mi predložiti tu igru kad sam neki dan pitao za savjet. Ovako saznajem preko nekih drugih stranica da je odlicna.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 09/10/2011 : 19:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

sawitchu, problem je vjerovatno sto ti ne poznajes homoseksualce, ali mozda ih poznajes a ne znas da su to oni.
Evo na primjer na ovoj slici zagrljen si sa dvojicom momaka.
Prisjeti se malo bolje, da li je to bio zagrljaj na slici ili je bilo smjeskanje u lice, dugi razgovori sa konstantnim pogledom u oci, tapsanje po ramenu i ledjima.
Vidis, mozda su uparvo oni zeljeli tvoje dupe, a ti to nisi znao i do sada su ti ovi tipovi bili super i rado bi ih zaposlio u svojoj firmi.

cuo si i ti sta se sve desavalo
meni i Andreju je bilo cak i vrlo neugodno u nekim momentima kad su se grlili Globinjo i Sawitch...
toliku kolicinu komplimenata koju su oni jedan drugom dodijelili, ja nisam svim svojim curama zajedno uputio...
objasnjavali su nam da je to proces pomirbe navijaca dva rivalska kluba mada je nama to vise licilo na klasicno muvanje
ja i Andrej smo se u jednom momentu osjetili suvisnima pa smo ih ostavili same
sta se desavalo poslije, jednostavno ne zelim da znam
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Nijemci nisu htjeli Židove kraj sebe... Glupo mi je što moram potezati ovaj argument, ali jesu li onda Židovi krivi što su ih ovi pobili?

Ovo je stvarno glupo porediti i potezati... Necu na to odgovarati...

quote:
Jesi li ti vidio kako se oni jebu po tim paradama? Hajde mi pokaži dokaze pa da se složim s tobom...

Ne jebu se, ali se zvalave, drpaju, drze za ruke itd... A pri tom i propagiraju to sto propagiraju...

quote:
Mene živcira što je nogomet toliko prisutan na TV-u, ali sam dovoljno bistar da shvatim kako je to više krivnja medija i odraz stanja vecine stanovništa nego samih nogometaša... Drugim rijecima, pedera ne televiziji ima jer je to gledano...

Fudbal i pederluk... Bas uporedivo..

quote:
Znaci, Beograd je pun manijaka i nije pametno ici tamo? Slažem se...

A siluju samo u BG-u? Boze...

quote:
Ja nisam tradicionalist i ništa mi nije sveto, ali jednog dana cu osnovati obitelj jer to želim... Ako moj prijatelj ne želi osnovati obitelj, ja mu necu reci ni a... Jer tko sam ja da mu išta namecem?

Prirodno je da svako zeli produzetak vrste... Sad, neko moze, neko ne, neko ceka uslove, neko ne itd.. Ali u to necu ulaziti...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

kakva diskusija

pauzirao sam Batman Arkham Asylum da ovo citam

Ja cu da pauziram diskusiju da malo knjige procitam...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

cuo si i ti sta se sve desavalo
meni i Andreju je bilo cak i vrlo neugodno u nekim momentima kad su se grlili Globinjo i Sawitch...
toliku kolicinu komplimenata koju su oni jedan drugom dodijelili, ja nisam svim svojim curama zajedno uputio...
objasnjavali su nam da je to proces pomirbe navijaca dva rivalska kluba mada je nama to vise licilo na klasicno muvanje
ja i Andrej smo se u jednom momentu osjetili suvisnima pa smo ih ostavili same
sta se desavalo poslije, jednostavno ne zelim da znam

Da, a tebe Andrej drzi za guzicu a ti meni lomis vrat...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000