forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja cu da pauziram diskusiju da malo knjige procitam...

kakav si ti stripofil koji u slobodno vrijeme cita knjige?! ccc...
uzmi strip u ruke, evo jedna preporuka:

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ovo je stvarno glupo porediti i potezati... Necu na to odgovarati...

Jer ti obara argument 'što ima tu tražiti kad je nepoželjan'? Možda se rodio tu i voli tu državu, to ti nije palo na pamet?

quote:

Ne jebu se, ali se zvalave, drpaju, drze za ruke itd... A pri tom i propagiraju to sto propagiraju...

Meni to djeluje kao prosjecan rock-koncert... Ne cujem da su ih zabranili... A tebi ako smeta, ne obracaj pažnju i rješena stvar...

quote:

Fudbal i pederluk... Bas uporedivo..

Zašto ne? Analogija funkcionira, a izbjegao si dio o gledanosti pedera na TV-u...

quote:

A siluju samo u BG-u? Boze...

U BG-u tuku pedere, a ti si rekao da curi u minicu nije pametno ici gdje ima manijaka, kao argument zašto pederi ne bi trebali paradirati BG-om... Jer ima manijaka, slažem se...

quote:

Prirodno je da svako zeli produzetak vrste... Sad, neko moze, neko ne, neko ceka uslove, neko ne itd.. Ali u to necu ulaziti...

Možda je i prirodno, ali nije obvezujuce...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Uostalom, gdje su to žvaljenje i drpanje? Treba li ove ljude zatuci, Sawitchu?

http://www.youtube.com/watch?v=5nbvhsQHkO4

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 19:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

"Perverzna manjina" i "normalna vecina"?!! TKO je taj koji odreduje što je "NORMALNO"? I tko kaže da vecina mora biti u pravu? Npr. vecina Nijemaca je 1936. smatrala da židove treba istrijebiti.

Tebi je istospolna orijentacija nešto što bi trebalo biti normalno i društveno prihvatljivo???
A tko kaže da je vecina Nijemaca 1936. bila za istrijebljenje Židova? Pa bila je diktatura i morali su biti kuš. Jest da je bilo zaludenih antisemitizmom, ali tko može utvrditi da se radilo o vecini. Da se onda mogao održati referendum o tzv.konacnom riješenju zar misliš da bi to prošlo?
Osim toga nacisti su na izborima 1933. dobili 30 i nešto posto, dakle to baš i nije neka vecina.
quote:
Galilea su spalili na lomaci.

Galilea Nešto si pomiješao...

quote:
Ja ne mogu vjerovati da na svijetu postoje ljudi poput tebe. Jesi li ikad u životu razmišljao o ispravnosti svojih stavova? Jesi li ih ikad u životu doveo u pitanje? Je li ti ikad u životu palo na pamet da ono što ti je "tradicionalno" nametnuto kao "normalno" možda najobicnija glupost/praznovjerje/votever? Ali, ne, "pravi Hrvatina" zna koje su prave vrijednosti: "obitelj, Bog, domovina". Osim kad vara ženu sa konobarkom iz kafica u kojem troši lažnu mirovinu i psuje gospe i bogove kad Jukurit Mikkeli izgubi od SaPKo Savonlinna i sjebe mu listic na kladionici.

Je li tebi i kršcanstvo glupost i praznovjerje?
Što je loše u vrijednostima: obitelj, Bog i domovina?
Zašto generaliziraš, nisu svi tradicionalni ljudi preljubnici.

Edited by - dsormaz1 on 09/10/2011 19:27:50
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 19:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by dsormaz1

Mišljenje vecine se zove demokracija.

Demokratija kao takva formirana je u Atini. Baci pogled na njihovo glasacko telo, pa mi reci jel' rec o misljenju vecine :P

Plus što su pola njih bili pederi.

Tko može utvrditi koliko je onda bilo homoseksualaca? To je isto prenapuhani mit.
Osim toga kakve veze antika, dakle nešto što je bilo prije više od 2 tisuce godina, ima sa sadašnjosti? Ovdje se raspravlja o sadašnjosti.
U današnjoj Grckoj bi neki takav referendum sigurno prošao, zar ne? Možeš mislit'...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ništa, kao što ništa nije loše ni kad netko ne osnuje obitelj, ne vjeruje u boga i domovina mu predstavlja samo mjesto odakle potjece... Nametanje mišljenja i neprihvacanje razlicitosti, to je loše...

Meni je sasvim OK da ti živiš po tim pravilima, kao što mi je OK da se homoseksualci vjencaju... Zašto to tebi nije OK?

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Osim toga kakve veze antika, dakle nešto što je bilo prije više od 2 tisuce godina, ima sa sadašnjosti? Ovdje se raspravlja o sadašnjosti.

Cekaj, sad tradicija odjednom nije bitna?

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 19:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate
a demokracija nije savrsen sustav, suvise se lako njime manipulira....

Nije savršen ali je manje zlo od totalitarnih sustava.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/10/2011 : 19:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Da bi se okladit da vecina ljudi koji su se tu okupili uopce nisu homoseksualci, ali im pružaju podršku tako što su u paradi ponosa...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 19:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Je li tebi i kršcanstvo glupost i praznovjerje?
Zašto generaliziraš, nisu svi tradicionalni ljudi preljubnici.
[/quote]

Nista, dok god se ne trazi da budu jedine i obvezujuce vrijednosti...

Ostavimo po strani da nijedno od to troje nisu jednoznacni pojmovi...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/10/2011 : 19:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kakva nepotrebna i jalova diskusija.

Zivi i pusti da zive.
Osobno sam na referendumu u svici glasao ZA homosexualne brakove, ali imam i prijatelja koji su glasali protiv..
Niko ne moze zaustaviti vrijeme od promjena i na nekoj tamo ideologiji od prije 2000 godina graditi buducnost.
To je apsurd .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 19:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Da bi se okladit da vecina ljudi koji su se tu okupili uopce nisu homoseksualci, ali im pružaju podršku tako što su u paradi ponosa...

Još bolje ako je tako, ali Sawitch tvrdi da se na tim paradama gayevi drpaju i žvale dajuci time loš primjer djeci... Pa ga pitam da mi pokaže, po mogucnost s nekog gay pridea iz balkanskih zemalja...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 19:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Tko može utvrditi koliko je onda bilo homoseksualaca? To je isto prenapuhani mit.

a ono, izvorni tekstovi napisani na grckom i latinskom koji homoseksualnost tretiraju kao normalnu pojavu....

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 19:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:
a demokracija nije savrsen sustav, suvise se lako njime manipulira....

Nije savršen ali je manje zlo od totalitarnih sustava.

Dalo bi se o tome raspravljati...

men se cini da je za ove prostore vise ucinio prosvijeceni apsolutizam nego demokracija al necemo sad u politiku

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 19:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Pitanja poput treba li istospolnim parovima dopustiti da posvajaju djecu treba staviti na referendum u svakoj državi. Ako vecina smatra da bi to trebalo biti tako, onda neka im bude. A ne da agresivna perverzna manjina stalno maltretira normalnu vecinu sa svojim nastranim glupostima.
Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi takvo nešto (dakle referendum) prošlo i u najliberalnijim državama.
Iza tih gejevskih udruga i lobija stoje gejevi bogatuni koji sve to financiraju. Imaju utjecaj u medijima pa pokušavaju nasilno promijeniti svijest ljudi.
Ja sam siguran kad bi se takva pitanja stavila na referendum da bi u mnogim državama odbili takvo nešto.
Svakako je bolje biti tradicionalist kao Sawitch nego advocatus diaboli.

Svijetom vlada nekolicina iznimno bogatih ljudi. Konzervativni su jer žele da stvari ostanu kakve jesu tj. da oni ostanu bogati i na vlasti, a mase ljudi da plešu po njihovim notama. Cilj im je putem svojih instrumenata (crkva, vlade, mediji), držati ljude pokornima, servirati im svoju istinu i ne dati im da misle svojom glavom.
Borba homoseksualaca je za mene simbol borbe protiv takvog režima. Borba za malog covjeka, pojedinca, koji misli svojom glavom i koji želi promjene. I zato sam uvijek na strani manjina, potlacenih, prezrenih. Jer, to su ljudi koji se bore za moju i tvoju buducnost. Put kojim sada idemo vodi pravo u pakao. Nestat ce nafte, Zemlja ce biti prezagadena, izbit ce rat i to ce biti kraj ljudske rase. Ja to ne želim prihvatiti i borim se protiv toga barem rijecima na forumu. Prvi korak u borbi je spoznati šta se dešava.

Ima nešto u ovome što si naveo, da sad ne seciram pojedine recenice, ali ja bih prije rekao da zapadnim društvima drmaju gejevski lobiji. Oni imaju najveci utjecaj u medijima.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/10/2011 : 19:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Još bolje ako je tako, ali Sawitch tvrdi da se na tim paradama gayevi drpaju i žvale dajuci time loš primjer djeci... Pa ga pitam da mi pokaže, po mogucnost s nekog gay pridea iz balkanskih zemalja...

Ja znan da je par mojih kolegica ove godine išlo na paradu, a što se tice njihove seksualne orijentacije sa sigurnošcu mogu potvrdit da su hetero. Tako da ovo što san reka nije bez razloga...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 19:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pretjeruješ,pogledaj onu kartu koju san stavia.
eno ti zemlje koje su priznale gay brakove.
uzmimo Argentinu i Španjolsku.ka zemlje s katolickom vecinom.
nije bilo ni krvavih nereda i slicnih pizdarija.
još je zanimljivo da se Katolicka crkva po argentiskom ustavu smatra državnom.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 19:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ovo gori je za dsormaza

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 19:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message

quote:
Originally posted by Obi-wan
Svijetom vlada nekolicina iznimno bogatih ljudi. Konzervativni su jer žele da stvari ostanu kakve jesu tj. da oni ostanu bogati i na vlasti, a mase ljudi da plešu po njihovim notama. Cilj im je putem svojih instrumenata (crkva, vlade, mediji), držati ljude pokornima, servirati im svoju istinu i ne dati im da misle svojom glavom.
Borba homoseksualaca je za mene simbol borbe protiv takvog režima. Borba za malog covjeka, pojedinca, koji misli svojom glavom i koji želi promjene. I zato sam uvijek na strani manjina, potlacenih, prezrenih. Jer, to su ljudi koji se bore za moju i tvoju buducnost. Put kojim sada idemo vodi pravo u pakao. Nestat ce nafte, Zemlja ce biti prezagadena, izbit ce rat i to ce biti kraj ljudske rase. Ja to ne želim prihvatiti i borim se protiv toga barem rijecima na forumu. Prvi korak u borbi je spoznati šta se dešava.

Vid, ovo nisam ni vidio....al da....idemo lagano sto pise u onom topicu u tri PM....i to ne zbog pedera i odstupanja od tradicionalnih vrijednosti nego zbog ovakvih stavova

quote:

quote:
Kako bi ti reagirao da poslodavac odbije zaposliti tvoju ženu zbog toga jer nekad planira imati dijete? A to je, realno, poslodavcu puno razumljiviji razlog od cinjenice da je netko homoseksualac...

Nikako, jer je to realnost i naisli smo na to vec 10-ak puta... Eto, cisto da znas... I ne paradiramo po Beogradu zbog toga...

....i ne zbog toga sto ih tu prica savitch....nije on jedini....

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 19:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

Cekaj, sad tradicija odjednom nije bitna?

Kršcanska tradicija. Anticka društva odavno su propala.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 20:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
stavia san vecu kartu na strani 13.
vide se zemlje koje poštuju tradicionalne vrijednosti i u kojima je život pravi užitak.
Jemen,Mauretanija,Afganistan,itd

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 20:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

a ono, izvorni tekstovi napisani na grckom i latinskom koji homoseksualnost tretiraju kao normalnu pojavu....

Ocito ih nisu pisali normalni ljudi :)
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/10/2011 : 20:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

pretjeruješ,pogledaj onu kartu koju san stavia.
eno ti zemlje koje su priznale gay brakove.
uzmimo Argentinu i Španjolsku.ka zemlje s katolickom vecinom.
nije bilo ni krvavih nereda i slicnih pizdarija.
još je zanimljivo da se Katolicka crkva po argentiskom ustavu smatra državnom.

Jesu li u tim zemljama održani referendumi po tim pitanjima? Misliš da vecina tamošnjih stanovnika prihvaca ono što im namece neka trenutna vlast?
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 20:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil
Koje prave vrednosti? Ubiti nekoga jer je drugaciji?

I videli bi tebe Sale da ti neko zabrani da živiš kako želiš. Ili što rece Beva, da ti zabrane da se oženiš sa svojom devojkom. Da ti upadnu u kucu i popale sve stripove i albume koje imaš jer to nekome smeta, a taj ima moc.
Pusti druge da žive onako kako oni žele, ništa te ne ugrožavaju time.

Procitaj Sofronijev post... Treba li i oni "drugaciji" da setaju sa svojim seksualnim izborom (ovcama, kravama, zecevima) i da paradiraju???

Oceš da kažeš da je ovca izabrala da je taj covek guzi s vremena na vreme? Izabrala svojom voljom?

Edited by - Imrahil on 09/10/2011 20:04:03
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 20:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ocito ih nisu pisali normalni ljudi :)

more bit, more bit

al je svejedno zanimljivo kako su Platonovi tekstovi puni takvih stvari prezivili krscanski fundamentalizam srednjeg vijeka....izmaklo je onodobnim svecenicima da su neke Platonove ideje u direktnoj kontradikciji sa Starim i Novim zavjetom

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000