forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13457 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 21:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Imrahil
Kad si vec vernik, što ne pustiš onda boga da se pozabavi time? Valjda ce on suditi na kraju ko je moralan, a ko ne?

Idem tvojim nacinom raspravljanja.. Sto ne pustimo silovatelja dece na miru.. Presudice Bog na kraju...

ja nisam vernik, i ne bi ih pustio na miru
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13457 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 21:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:
Ludacima je mesto u ludnici, ja ludake ne spominjem. Tako da mi nisi odgovorio na pitanje?

Da, to i ja kazem.. A ne na paradama po centru Beograda..

tako je i hitler govorio, sve jevreje u logore..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13457 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 21:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate
Isti koji je rekao 'ljubi bliznjega svoga kao samoga sebe'....al dzaba kad se iz Biblije i slicnih tekstova citira selektivno

pa da, tako obicno i biva sa citiranjem..
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 21:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Isti koji je rekao 'ljubi bliznjega svoga kao samoga sebe'....al dzaba kad se iz Biblije i slicnih tekstova citira selektivno

Nije isti.. Ali si blizu.. I treba li da ti govorim da redove iz Biblije ne treba da shvatas bukvalno???

Sad si postao i strucnjak za Bibliju. Hajde reci ti meni, modernom verniku nešto. Ti si tradicionalno odgojen, slaviš slavu, ne psuješ i paziš na crveno slovo: da li je po Bibliji ljudski rod zasnovan na incestu i da li je u redu tako nešto raditi, ako vec piše u Bibliji?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 21:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

Nije isti.. Ali si blizu.. I treba li da ti govorim da redove iz Biblije ne treba da shvatas bukvalno???

Moz bit da sam pomijesao....sta nije on prokleo smokvu/maslinu il nesto tako pa je ova postala nerodno drvo i to sve skupa?

Pa znam ja to o bukvalnosti....al primjetit ces da se pojedini redovi iz Biblija, Kur'ana, Tore, Talmuda, Veda i kojecega cas citiraju bukvalno, cas metaforicki...kako vec trenutak nalaze....interpretacija je divota

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

sofronije
Starting Member

79 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 09/10/2011 : 21:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sofronije a Private Message
Ako bi neko prebio coveka ( pod tim smatram sve ljude i homice)morao bi da odgovara.Nisam cuo da je u ovoj ili bilo kojoj zemlji neko ubio homica a da je dobio orden,zavrsio bi na robiji i to visegodisnjoj.Moj deda mi je pricao da je pedera bilo uvek i bice ih uvek.Trpali su se manje vise javno i tajno,svi su se gadili ali nisu osnovali Holokaust zbog toga.
Ovde vecina prica o pravima,ponavlja refren kao svraka.
Niko ,niko ne moze nikome da zabrani nikome da se jebe kako hoce,ali nemora da drugog siluje,sa nakaradnom paradom.Gnusam se nazi kapa,polugolih zagrljenih muskaraca koji se drze za dlakava dupeta,i pokazuju srednji prst monahinjama kao sto sam video na Youtubu.
Hajde da se podelimo na strejtere,homosapiense,lezbace,feministinje,Partizanove navijace,Zvezdine,Hajdukove i na milion podgrupa.
Ako stalno stvaramo tenziju masemo obelezijima,rekvizitima uvek ce postojati tenzija.
Ovde nije poenta o mrznji i ljubavi za homice,ja ih se licno gadim,ali me apsolutno boli uvo gde se i kako jebu,sve dok meni ne pocnu da pricaju u skolama i tv-u da ceo svet treba da im placa paradu,zastitu i tako to.
Postoji zakon ako nekog udaris ili nedaj bozes ubijes ili povredis da treba da odgovaras,a i to postoji zakon prirode i vecine.Ako si u manjini i ako te niko ne dira nemoj da izazivas nemire i mrnju u i onako osetljivu oblast kao sto je Balkan.

Pojedem nekad sebi sorc.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
Sad si postao i strucnjak za Bibliju. Hajde reci ti meni, modernom verniku nešto. Ti si tradicionalno odgojen, slaviš slavu, ne psuješ i paziš na crveno slovo: da li je po Bibliji ljudski rod zasnovan na incestu i da li je u redu tako nešto raditi, ako vec piše u Bibliji?

Jedno su predanja a drugo ucenja...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

quote:

A kako si ti to shvatio? 'Ljubi bližnjega svoga, osim ako je peder'?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 21:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Ne znam, ko je to rekao, reci mi.

Inace, ja se nadam da se zajebavaš u svojim stavovima.
A kao što rekoh, izuzetno sam osetljiv po pitanju pedofila, a vec ih po drugi put relativizuješ, pa pocinjem da se osecam isto kao Markos. Raste mi pritisak.

Pa i ti si relativizovao cedomorstva... Koja je razlika?

I raste i meni pritisak pa nemam preteci ton prema vama... Mislim, koji su to nacini komunikacije?

Ja uopšte ne pretim.

I gde sam ja to MOLIM TE, relativizovao cedomorstvo? Ako si to shvatio iz onih mojih navoda, onda ne znam...

I ko je ono rekao, da znam šta misliš o onima koji ne mogu da imaju dece...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by sofronije

Ako bi neko prebio coveka ( pod tim smatram sve ljude i homice)morao bi da odgovara.Nisam cuo da je u ovoj ili bilo kojoj zemlji neko ubio homica a da je dobio orden,zavrsio bi na robiji i to visegodisnjoj.Moj deda mi je pricao da je pedera bilo uvek i bice ih uvek.Trpali su se manje vise javno i tajno,svi su se gadili ali nisu osnovali Holokaust zbog toga.
Niko ,niko ne moze nikome da zabrani nikome da se jebe kako hoce,ali nemora da drugog siluje,sa nakaradnom paradom.Gnusam se nazi kapa,polugolih zagrljenih muskaraca koji se drze za dlakava dupeta,i pokazuju srednji prst monahinjama kao sto sam video na Youtubu.
Hajde da se podelimo na strejtere,homosapiense,lezbace,feministinje,Partizanove navijace,Zvezdine,Hajdukove i na milion podgrupa.
Ako stalno stvaramo tenziju masemo obelezijima,rekvizitima uvek ce postojati tenzija.
Ovde nije poenta o mrznji i ljubavi za homice,ja ih se licno gadim,ali me apsolutno boli uvo gde se i kako jebu,sve dok meni ne pocnu da pricaju u skolama i tv-u da ceo svet treba da im placa paradu,zastitu i tako to.
Postoji zakon ako nekog udaris ili nedaj bozes ubijes ili povredis da treba da odgovaras,a i to postoji zakon prirode i vecine.Ako si u manjini i ako te niko ne dira nemoj da izazivas nemire i mrnju u i onako osetljivu oblast kao sto je Balkan.

Manhunteru, Markose, Kinze i ostali... Ovo je i moja poenta.. Iscedili ste me k'o krpu sa pitanjima a niste shvatili poentu...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Beva
A kako si ti to shvatio? 'Ljubi bližnjega svoga, osim ako je peder'?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 21:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Jedno su predanja a drugo ucenja...

Pa reci mi ti svoje mišljenje, nisam ni mislio da mi dovodiš teologa.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Ja uopšte ne pretim.

"Gubim strpljenje" bi trebalo to da znaci...

quote:
I gde sam ja to MOLIM TE, relativizovao cedomorstvo? Ako si to shvatio iz onih mojih navoda, onda ne znam...

Sa onim navodima koje si nablebao u postovima ranije..

quote:
I ko je ono rekao, da znam šta misliš o onima koji ne mogu da imaju dece...

Amfilohije Radovic

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13457 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 21:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Manhunteru, Markose, Kinze i ostali... Ovo je i moja poenta.. Iscedili ste me k'o krpu sa pitanjima a niste shvatili poentu...

Poenta je da kada bi vi ostavili pedere na miru, oni ne bi ni imali potrebu da paradiraju gradom.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Moje misljenje je da su predanjima objasnili pojave koje nisu mogli u ono vreme i da ne bih mnogo hulio, puna su nebuloza... Ja se pozivam na ucenja iz Biblije a ne na predanja.. A ucenja su im fantasticna i kamo srece kada bi se svi ponasali u duhu hriscanstva...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Poenta je da kada bi vi ostavili pedere na miru, oni ne bi ni imali potrebu da paradiraju gradom.

A ko ih dira? Ja? Sofronije??? Ko? Nisu ih ni navijaci dirali dok nisu resili da paradiraju...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

A ucenja su im fantasticna i kamo srece kada bi se svi ponasali u duhu hriscanstva...

...i sve ljude tretirali jednako...

Nije li tako?

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 21:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Stari moj...ja se gnusam BBB-ovaca i Torcide....ide mi na kurac kad dodju u Zagreb ili Split na 'derbi' pa pola grada bude blokirano i dodje kordon policije jer su mediji prije toga plasirali da ce bit sranja....Jel ja moram pazit da ne idem u Dubravu u vrijeme utakmice sa ST tablicama na autu? Pa jel trazim da se zabrani djelovanje tih udruga il da se ukinu nogometne utakmice jer su rizicne po grad u kojem zivim i po mene osobno?....A jos treba da vidim skupinu pedera koji idu naokolo i macetama proganjaju heteroseksualce ko sto rade oni likovi s linka koji je postao Sawitch na prvoj stranici....kad to pocnu radit onda cu i ja trazit da se zabrane takva okupljanja....

Gnusam se 'Oprah' i njenih baba u studiju, ideologije koju ona plasira s malih ekrana....jel mislim da bi je trebalo zabraniti? Zapravo mislim, al ne pricamo sad o tome

O, da ne spominjem teleevandjeliste.....ili kad mi na ulici ili u kucu dodju Jehovini svjedoci....posaljem ih nako, ufino, u kurac al ne pada mi na pamet da im zabranim da propagiraju to sto propagiraju ili djelovanje njihovih udruga/religijskih skupina

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

A ko ih dira? Ja? Sofronije??? Ko? Nisu ih ni navijaci dirali dok nisu resili da paradiraju...

Nemoj glumiti da ne znaš o cemu je rijec... Možeš li ti osobno deklariranom homoseksualcu garantirati sigurnost i posao u Srbiji (ili BiH, Hrvatskoj, svejedno)... Naglasak na deklariranom... Ti si prvi koji ih ne bi zaposlio samo zbog tog razloga, znaci 'diraš ih'...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 21:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Moje misljenje je da su predanjima objasnili pojave koje nisu mogli u ono vreme i da ne bih mnogo hulio, puna su nebuloza... Ja se pozivam na ucenja iz Biblije a ne na predanja.. A ucenja su im fantasticna i kamo srece kada bi se svi ponasali u duhu hriscanstva...

Ti se ponašaš tako? Nisi imao seks pre braka? Nisi nikad opsovao? Nikad nisi poželeo nešto tudje? Uvek si bio umeren u jelu i picu?

I kakva su to predanja? Ti znaci ne priznaješ Bibliju i to što u njoj piše? Šta kažu onda ta ucenja konkretno o onome što sam pitao?

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13457 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 21:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Aj mi iskreno reci kada bi dva muškarca zagrljena šetala Beogradom, šta bi se desilo?
Ili kako bi prosecan gej muškarac prošao u ovoj zemlji? Na poslu, u komšiliku, bilo gde?
Ne mislim ja bukvalno na tebe i sofronija, vec na sve ljude koji imaju stav kao vas dvojica. Neko je tu ekstrmniji, neko nije. Ali svi ih posmatrate kao neki bolesni otpad koji treba odstraniti.

A ti navijaci bi ih pobili, paradirali oni ili ne..

Lepo kažem, da prestanete da obracate pažnju na njih, da pocnete da ih posmatrate kao i ostale ljude, do parade nikada ne bi ni došlo..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13457 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 21:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

jel u duhu hrišcanstva nekome razbiti glavu?
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 21:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

Nemoj glumiti da ne znaš o cemu je rijec... Možeš li ti osobno deklariranom homoseksualcu garantirati sigurnost i posao u Srbiji (ili BiH, Hrvatskoj, svejedno)... Naglasak na deklariranom... Ti si prvi koji ih ne bi zaposlio samo zbog tog razloga, znaci 'diraš ih'...

Zamisli kakva bi strka nastala kad bi poslodavci najednom poceli propitivati za koji klub navijate? Pratite li uopce nogomet? Oprostite ne zelim vas zaposliti jer smatram da su navijaci manje inteligentne osobe i da nikako ne mogu doprinijeti mojoj firmi?

Na cemu temeljite te stavove? Pa, to su moji stavovi i od njih ne odstupam...dzizs....

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

quote:

jel u duhu hrišcanstva nekome razbiti glavu?

Ocito da jest ako 'provocira'...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Pa i mene ne bi zaposlili u nekoj manekenskoj agenciji jer sam debeo i celav.. Diraju me i krecem u paradu... Salim se..

U Srbiji ne mogu sebi garantovati posao sa osnovnom skolom a imam fakultet vec duze vreme a kamoli pederima... Drustvo ne pociva na moralnim postulatima vec na golemom kapitalu i kapricima mocnika..

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000