forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/10/2011 : 21:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by sawitch
Moje misljenje je da su predanjima objasnili pojave koje nisu mogli u ono vreme i da ne bih mnogo hulio, puna su nebuloza... Ja se pozivam na ucenja iz Biblije a ne na predanja.. A ucenja su im fantasticna i kamo srece kada bi se svi ponasali u duhu hriscanstva...

jel u duhu hrišcanstva nekome razbiti glavu?

Ocito da jest ako 'provocira'...

Pa vidi sta se desilo Isukrstu....i on je provocirao

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/10/2011 : 21:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Koliko cobanluka na ovome topicu, ovo je strašno.
Ali je lipo kroz ovakve rasprave vidit da smo svi mi ljudi u osnovi isti bez obzira na porijeklo.
Srbin primitivac=Hrvat primitivac
Srbin normalni covik=Hrvat normalni covik.
Ajmo se dogovorit pa ako opet zarati da se nekako pametnije podilimo a ne po nacionalnom kljucu.
Cobani na jednu stranu, normalni na drugu, pa ko živ ko mrtav.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
Ti se ponašaš tako? Nisi imao seks pre braka? Nisi nikad opsovao? Nikad nisi poželeo nešto tudje? Uvek si bio umeren u jelu i picu?

I kakva su to predanja? Ti znaci ne priznaješ Bibliju i to što u njoj piše? Šta kažu onda ta ucenja konkretno o onome što sam pitao?

Necu o ovome javno.. Ako ces na PM, javi se, rado cu ti odgovoriti na pitanja...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Aj mi iskreno reci kada bi dva muškarca zagrljena šetala Beogradom, šta bi se desilo?

Ti i ja se svaki dan vozimo na posao gradskim i ja zvizducem... Kazes mi da te to nervira i ja to ne radim.. Ako nastavim to da radim iz dana u dan trazim samarcinu..

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2011 : 21:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Ne bi bilo OK.. Ali slobodno uradi ako ti smetam... Ali ja necu ici paradirati sa Pavelom i ostalima sto si me izbacio..

Ma želim pokazati poantu, a ne te izbacivati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

U Srbiji ne mogu sebi garantovati posao sa osnovnom skolom a imam fakultet vec duze vreme a kamoli pederima... Drustvo ne pociva na moralnim postulatima vec na golemom kapitalu i kapricima mocnika..

I njih ne bi trebalo biti briga je li netko peder ili ne, zar ne? Zašto ih je onda briga?

Samo nemoj reci da nije tako, sam si rekao da je 99 % stanovništva protiv pedera (iako je to debelo pretjerivanje)...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/10/2011 : 21:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

quote:
Aj mi iskreno reci kada bi dva muškarca zagrljena šetala Beogradom, šta bi se desilo?

Ti i ja se svaki dan vozimo na posao gradskim i ja zvizducem... Kazes mi da te to nervira i ja to ne radim.. Ako nastavim to da radim iz dana u dan trazim samarcinu..

Nisam znao da su parade kod vas svaki dan...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 21:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Ti se ponašaš tako? Nisi imao seks pre braka? Nisi nikad opsovao? Nikad nisi poželeo nešto tudje? Uvek si bio umeren u jelu i picu?

I kakva su to predanja? Ti znaci ne priznaješ Bibliju i to što u njoj piše? Šta kažu onda ta ucenja konkretno o onome što sam pitao?

Necu o ovome javno.. Ako ces na PM, javi se, rado cu ti odgovoriti na pitanja...

Ovo u vezi ucenja možeš i javno, a ostala pitanja su ionako bila retoricka.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 21:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

A šta ako bi ja tražio od tebe da prestaneš, što ti i uradiš, a onda jedna devojka krene da zvižduce, a ja ne kažem ni rec.
Jel to fer prema tebi?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2011 : 21:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by sofronije

Ako bi neko prebio coveka ( pod tim smatram sve ljude i homice)morao bi da odgovara.Nisam cuo da je u ovoj ili bilo kojoj zemlji neko ubio homica a da je dobio orden,zavrsio bi na robiji i to visegodisnjoj.Moj deda mi je pricao da je pedera bilo uvek i bice ih uvek.Trpali su se manje vise javno i tajno,svi su se gadili ali nisu osnovali Holokaust zbog toga.
Ovde vecina prica o pravima,ponavlja refren kao svraka.
Niko ,niko ne moze nikome da zabrani nikome da se jebe kako hoce,ali nemora da drugog siluje,sa nakaradnom paradom.Gnusam se nazi kapa,polugolih zagrljenih muskaraca koji se drze za dlakava dupeta,i pokazuju srednji prst monahinjama kao sto sam video na Youtubu.
Hajde da se podelimo na strejtere,homosapiense,lezbace,feministinje,Partizanove navijace,Zvezdine,Hajdukove i na milion podgrupa.
Ako stalno stvaramo tenziju masemo obelezijima,rekvizitima uvek ce postojati tenzija.
Ovde nije poenta o mrznji i ljubavi za homice,ja ih se licno gadim,ali me apsolutno boli uvo gde se i kako jebu,sve dok meni ne pocnu da pricaju u skolama i tv-u da ceo svet treba da im placa paradu,zastitu i tako to.
Postoji zakon ako nekog udaris ili nedaj bozes ubijes ili povredis da treba da odgovaras,a i to postoji zakon prirode i vecine.Ako si u manjini i ako te niko ne dira nemoj da izazivas nemire i mrnju u i onako osetljivu oblast kao sto je Balkan.

Svaka cast.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/10/2011 : 22:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Koliko cobanluka na ovome topicu, ovo je strašno.
Ali je lipo kroz ovakve rasprave vidit da smo svi mi ljudi u osnovi isti bez obzira na porijeklo.
Srbin primitivac=Hrvat primitivac
Srbin normalni covik=Hrvat normalni covik.
Ajmo se dogovorit pa ako opet zarati da se nekako pametnije podilimo a ne po nacionalnom kljucu.
Cobani na jednu stranu, normalni na drugu, pa ko živ ko mrtav
.

E jesi kralj, prijatelju, ove su ti zlatne!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/10/2011 : 22:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

Ako bi neko prebio coveka ( pod tim smatram sve ljude i homice)morao bi da odgovara.Nisam cuo da je u ovoj ili bilo kojoj zemlji neko ubio homica a da je dobio orden,zavrsio bi na robiji i to visegodisnjoj.Moj deda mi je pricao da je pedera bilo uvek i bice ih uvek.Trpali su se manje vise javno i tajno,svi su se gadili ali nisu osnovali Holokaust zbog toga.
Niko ,niko ne moze nikome da zabrani nikome da se jebe kako hoce,ali nemora da drugog siluje,sa nakaradnom paradom.Gnusam se nazi kapa,polugolih zagrljenih muskaraca koji se drze za dlakava dupeta,i pokazuju srednji prst monahinjama kao sto sam video na Youtubu.
Hajde da se podelimo na strejtere,homosapiense,lezbace,feministinje,Partizanove navijace,Zvezdine,Hajdukove i na milion podgrupa.
Ako stalno stvaramo tenziju masemo obelezijima,rekvizitima uvek ce postojati tenzija.
Ovde nije poenta o mrznji i ljubavi za homice,ja ih se licno gadim,ali me apsolutno boli uvo gde se i kako jebu,sve dok meni ne pocnu da pricaju u skolama i tv-u da ceo svet treba da im placa paradu,zastitu i tako to.
Postoji zakon ako nekog udaris ili nedaj bozes ubijes ili povredis da treba da odgovaras,a i to postoji zakon prirode i vecine.Ako si u manjini i ako te niko ne dira nemoj da izazivas nemire i mrnju u i onako osetljivu oblast kao sto je Balkan.

To bi bilo to!
Kraj price!
@Markos
Ne kapiram što ti smeta Dsormaz, covek sve prica argumentovano ( i sa moje strane 100% ispravno)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2011 : 22:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:

To bi bilo to!
Kraj price!
@Markos
Ne kapiram što ti smeta Dsormaz, covek sve prica argumentovano ( i sa moje strane 100% ispravno)

To bi bio kraj price da ih zaista nitko ne dira. Ali oni ne mogu javno reci tko su i što su bez manjih ili vecih posljedica. Nedavno je jedan profesor na faksu tu kod nas u Varaždinu dobio otkaz jer se javno izjasnio kao homoseksualac. O tome pricamo - da ljudi nemaju svoja osnovna prava i da se onda za njih bore, isto kao i rudari, radnici, studenti itd itd.

Dsormaz je klerofašist. Ja sam kršcanin, 10 godina svaku nedjelju svirao na misi, dijete mi ide u katolicki vrtic kod casnih sestara, ali postoji bitna razlika izmedu vjere i crkve. Možeš biti vjernik i istovremeno kriticki razmišljati o Crkvi kao instituciji i njenim dogmama. Strašno me nervira kad mi on i slicni namecu svoja mjerila domoljublja i vjerništva, tko je "veci" hrvat i "veci" vjernik. Jer, iz mog iskustva, njihova se ljubav prema necemu mjeri mržnjom prema onom suprotnom. A to je nešto što nikad necu prihvatiti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 22:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Covek prica da mora biti kako vecina kaže. I da je vecina u pravu.
Pa evo primer toga u Nemackoj pre drugog svetskog rata, jel to rešenje?
Valjda je poenta da naucimo da prihvatimo one koji su razliciti i da im pružimo podršku, a ne da ih osudujemo i napadamo?

Da ti jednog dana dode sin i kaže da je gej, a vecina na referendumu odluci da gejeve treba poslati u gasnu komoru, ti bi ih poslušao?

Edited by - Imrahil on 09/10/2011 22:35:20
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 22:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

iz ovoga bi neki stranac moga svatit da tu žive ljudi s posebnim potrebama

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 23:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Paaaaaa...zar nije tako?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/10/2011 : 23:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 23:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Ovo u vezi ucenja možeš i javno, a ostala pitanja su ionako bila retoricka.

Znas i sam da se osim najvrlijih asketa skoro niko ne ponasa po kanonima crkve... Tako da je besmisleno odgovarati na to.. Ali generalna nacela da ne valja ubijati, krasti, maltretirati, seksualno zastranjivati, biti milosrdan itd.. Na to sam mislio...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 23:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
A šta ako bi ja tražio od tebe da prestaneš, što ti i uradiš, a onda jedna devojka krene da zvižduce, a ja ne kažem ni rec.
Jel to fer prema tebi?

Kakva je poenta???

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 23:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

Paaaaaa...zar nije tako?

ma dobro ,ne triba baš toliko pretjerivat.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 23:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Kakva je poenta???

Jel me ozbiljno ovo pitaš?

Navedem ti primer dva muškarca koji bi da se prošetaju gradom, ti mi spomeneš ovo sa zviždanjem.
Poenta je da nije fer da se momak i devojka mogu slobodno prošetati gradom zagrljeni, a dva muškarca ili dve devojke ne mogu.

Tako i ovo. Nije fer da tebi kažem da me nervira tvoje zviždanje, a nju iskuliram jer mi je simpaticna.

Edited by - Imrahil on 09/10/2011 23:46:37
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2011 : 23:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Jel to fer prema tebi?

Kakva je poenta???

e kad ovako postaviš pitanje "kakva je poenta?" a svako je vidi...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2011 : 23:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Ali generalna nacela da ne valja ubijati, krasti, maltretirati, seksualno zastranjivati, biti milosrdan itd.. Na to sam mislio...

ti se zalažeš za ovo celo vece
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2011 : 23:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Jel to fer prema tebi?

Kakva je poenta???

poenta je, da je neko dobar ili sjeban ne ovisi od njegove spolne orijentacije,religije,boje kože i sociomaterijalnog statusa

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/10/2011 : 23:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ako vi 'ispravni' i 'normalni' imate ili cete imati djecu, skrecem vam pažnju na cinjenicu da 10% (manje, više) nije mali postotak
stoga, oprezno

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000