forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2011 : 01:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Kakvi sad cetnici odjednom????

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 01:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
A sada mali predah uz malu dozu smijeha

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 03:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Imam dva sina,i nikad ne bih zelio da mi nekad neko od njih dodze kuci i kaze:Tata uhvatio sam si decka.Nikad ne bih zelio da za njih postane to normalno,ja ih vospitavam na nacin koji je za mene normalan,a taj profesor iz varazdina sto je izbacen bi mogao da utice na ta deca,ne da im direkno namece homoseksualnost,ali moze onako,iz dana u dana ce se deca gledajuci njega znajuci da je homoseksualac polako privikavati na to,jednostavno ce svaki dan razmisljati o homoseksualnosti.Ili ne daj boze da i kod nas dodze do taj stepen da bude normalno da homoseksualci posvojavaju deca,kako ce to dete biti vaspitavano mozemo pretpostaviti,a to isto dete ce recimo sediti u istoj klupi sa mojim sinom,evo npr.4 godine u istoj klupi sa tim detetom,a ucitelj homoseksualac,kako da se odbranimo od njih.Uticaj ce biti veliki,pogotovo kad znamo da se oni osecaju diskriminirani i da su manjina,naravno da ce zeleti da imaju sto vise ljudi sto ce ih razumeti,pa na udar ce biti nasa deca...a gde su zabave,pijancenje,pa radoznalost itd.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/10/2011 : 04:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

Imam dva sina,i nikad ne bih zelio da mi nekad neko od njih dodze kuci i kaze:Tata uhvatio sam si decka.Nikad ne bih zelio da za njih postane to normalno,ja ih vospitavam na nacin koji je za mene normalan,a taj profesor iz varazdina sto je izbacen bi mogao da utice na ta deca,ne da im direkno namece homoseksualnost,ali moze onako,iz dana u dana ce se deca gledajuci njega znajuci da je homoseksualac polako privikavati na to,jednostavno ce svaki dan razmisljati o homoseksualnosti.

Boze dragi, kakvih sve stvari covjek moze da procita na ovom forumu, to je za plakat (ili za smijat se, zavisi o covjeku). Stavise, bolje mi je vise ne gubit vrijeme na ovom topicu/forumu. Mislim, cinjenica da trenutno moram srat je dobar razlog da se drzim dalje od gluposti koje se ovdje izjavljuju.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 05:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

Imam dva sina,i nikad ne bih zelio da mi nekad neko od njih dodze kuci i kaze:Tata uhvatio sam si decka.Nikad ne bih zelio da za njih postane to normalno,ja ih vospitavam na nacin koji je za mene normalan,a taj profesor iz varazdina sto je izbacen bi mogao da utice na ta deca,ne da im direkno namece homoseksualnost,ali moze onako,iz dana u dana ce se deca gledajuci njega znajuci da je homoseksualac polako privikavati na to,jednostavno ce svaki dan razmisljati o homoseksualnosti.Ili ne daj boze da i kod nas dodze do taj stepen da bude normalno da homoseksualci posvojavaju deca,kako ce to dete biti vaspitavano mozemo pretpostaviti,a to isto dete ce recimo sediti u istoj klupi sa mojim sinom,evo npr.4 godine u istoj klupi sa tim detetom,a ucitelj homoseksualac,kako da se odbranimo od njih.Uticaj ce biti veliki,pogotovo kad znamo da se oni osecaju diskriminirani i da su manjina,naravno da ce zeleti da imaju sto vise ljudi sto ce ih razumeti,pa na udar ce biti nasa deca...a gde su zabave,pijancenje,pa radoznalost itd.

Hmmm, pa opcepoznata je cinjenica da se sexualna orijentacija, a pogotovo homosexualnost prenosi zrakom, poput gripe ili prehlade. Svi rade paniku oko neke pticje ili svinjske gripe, al zapravo nisu svjesni da najveca opasnost prijeti od manje poznate gay gripe. Cjepivo za tu bolest ne postoji, tako da nedaj bože da ti neki homo kihne u facu. Inkubacija traje tjedan dana nakon cega ceš bez ikakvog razloga poceti namigivati deckima u uskim majicama kratkih rukava i crnim kožnim hlacama. Zatim slijedi nekontrolirano njihanje bokovima za vrijeme hoda i pozdravljanje ljudi sa feminiziranim Heeeej ili Caaaoooo pusa pusa.
Po pricanjima nekih svjedoka vrhunac gay gripe nastupa kad se probudiš u tudem krevetu, potpuno našminkan, s jastukom u ustima i crnom sekvojom u guzici, oženjen za divovskog mulata imena Omar Abdul kojem je fetiš nošenje visokih štikli i crne maske sa ciferšlusom na glavi.
Slijedeci najcešci nacin zaraze pederizmom je tzv. ?urokljivo oko? i zato ako se ikad nadeš u situaciji da ceš bit prisiljen komunicirat s nekim homicem obavezno gledaj u pod, a za svaki slucaj uvijek nosi u džepu prstohvat-dva soli, da možeš bacit preko ramena ako zatreba.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 10/10/2011 05:35:05
Go to Top of Page

sofronije
Starting Member

79 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 10/10/2011 : 06:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sofronije a Private Message
Osecam u zraku opojan miris poniznosti,gospodi homosima i lezbacama se sheta, ceo svet trci da se dodvori.Mi skacemo da objasnimo gomilu nesloboda,sada su oni gladni nezbrinuti gradjani,nezaposleni,nemogu da se trpaju u dupe javno,da propagiraju svoje ucenje,svoju slobodu.
Oni su poceli da histerisu da vriste,oni nesmeju da vriste za njihove guze nesme da bude zime.
Mi smo tu da se poubijamo ako treba izmedju sebe,da osnujemo svetsku vladu za spas hedonistickom zivotu,da snimimo sto vise Vil i Grejsija,njima nista nesme da fali.
Moramo ici kod skupih feminiziranih frizera,da kupujemo njihove modne kreacije i krpice i punimo njihov lobi.
A ja predlazem da se ovde javno osude mracni i nazadni vecinski gradjani i obeleze zigom srama.Cak bolje da svako odabere po jedno dete u porodici i odgaja u duhu homo ljubavi,da oni ne primete da im nesto nedostaje.
Za njih ce inace raditi radnici,rudari,jadne i bedne higijenicarke,vecito ponizeni romi,cistaci ulica,i ostali mucenici kojima nije ni do zivota a kamoli do seksa.Oseca se zarazni miris razmazenosti koji me opija i tera da sto vise radim da sto vise razmisljam o gey populaciji,osecam i da mi guza vibrira neobicnim talasima,osecam i da ja postajem gey dok ovo pisem vec polako gubim stare potrebe i sramim se svojeg primitivizma.Oh kako sam nekada bio glup i zaostao,sutra cu vec u skoli napisati zadacu...Zasto volim osobe gey populacije,a moj govor bice procitan u Ujedinjenim Nacijama kao simbol borbe za ljudske slobode.
A sada zurim danas je rodjendan mome konju i gradjani moraju da uvelicaju taj dan.
Danga!!!

Pojedem nekad sebi sorc.
Go to Top of Page

sofronije
Starting Member

79 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 10/10/2011 : 06:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sofronije a Private Message
Cvece je ukras baste,leptir je ukras cveta,a homici puni maste oni su ukras svetaaa.Tra la la la.
Boze Sofronije,sta ja moram citati,odurno ni sam nisam znao da postoje ljudi kao i ti.Homofobicni idiot eto sta si dok se ti ovde zajebavas,ja sam prodao sve svoje stripove i uplatio za gradjane drugog reda,za osobe koje ne mogu da vole kao ostali.Evo ja od danas ne citam stripove i nemam devojke sve dok njima ne bude kao svima.Bolje pridji nama modernima, ti tradicionalni nazadni krscanu i primitivce.
Mister x pratilac modnih trendova.

Pojedem nekad sebi sorc.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 08:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
[quote]Originally posted by sofronije

Cvece je ukras baste,leptir je ukras cveta,a homici puni maste oni su ukras svetaaa.Tra la la la.

Wooow, a ja mislio da je gey je ok vrhunac parola. Bravo Sofronije, cestitke na izlazu iz ormara. Samo hrabro.

Boze Sofronije,sta ja moram citati,odurno ni sam nisam znao da postoje ljudi kao i ti.Homofobicni idiot eto sta si dok se ti ovde zajebavas,ja sam prodao sve svoje stripove i uplatio za gradjane drugog reda,za osobe koje ne mogu da vole kao ostali.Evo ja od danas ne citam stripove i nemam devojke sve dok njima ne bude kao svima.Bolje pridji nama modernima, ti tradicionalni nazadni krscanu i primitivce.
Mister x pratilac modnih trendova.

ovo ti je vec pomalo Gollum/Smeagol spika al ima potencijala.
Ipak, barem zasada, bolje ostani tamo di jesi

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 08:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by sofronije
Oseca se zarazni miris razmazenosti koji me opija i tera da sto vise radim da sto vise razmisljam o gey populaciji,osecam i da mi guza vibrira neobicnim talasima,osecam i da ja postajem gey dok ovo pisem vec polako gubim stare potrebe i sramim se svojeg primitivizma.

Evo anto dobio si odgovor. Ovdje zaista ima homica...
Sofronije koristi ovu priliku za iskorak u javnost.
Bravo Sofronije!!!
Samo hrabro majstore..

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 10/10/2011 : 08:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
zaebali smo skupstinu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 08:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke
@sawitch: give it up, buddy. Pedeset puta su ti danas ljudi (Beva, Imrahil, manhunter, Markos, itd.) napravili bolji argumenat od tebe u vezi ovog subjekta, a ti se jos uvijek vrtis u krug i mlatis praznu slamu? Ne znam kako ti ne dosadi pisat jednu te istu stvar pedeset puta, bez i jednog uvjerljivog argumenta.

Tvoje misljenje... Kakvi su to argumenti??? Licna misljenja kao i moje.. Koji argumenat neko moze da mi da zasto bi pederi trebali da organizovano paradiraju Beogradom...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 08:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by lwood
znaci ti bi npr. pobia 10-tak % stanovništva Srbije?

Najbolje da ima 10% gejeva u Srbiji...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 08:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Peder nisam, ali razuman jesam. Ovo se ocito ne moze reci za tebe. Jedno je imati misljenje, a drugo je zelit smrt nekom drugom koji je drugaciji od tebe.
Jesi li mozda svjestan da je moguce da ovaj forum ima clanova koji su homoseksualci, i sta bi sad oni trebali da misle citajuci tvoje postove?

Bas nekog briga.. pfff

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 08:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Kakvi sad cetnici odjednom????

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 08:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Boze dragi, kakvih sve stvari covjek moze da procita na ovom forumu, to je za plakat (ili za smijat se, zavisi o covjeku). Stavise, bolje mi je vise ne gubit vrijeme na ovom topicu/forumu. Mislim, cinjenica da trenutno moram srat je dobar razlog da se drzim dalje od gluposti koje se ovdje izjavljuju.

Ja znam da ti mislis da si pametan ali nemoj sebi da dajes za pravo da vredjas druge... Jer i ja imam misljenje za tebe da nemas IQ vise od X pa te ne nazivam glupakom...

Edited by - sawitch on 10/10/2011 09:56:29
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 09:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by lwood
poenta je, da je neko dobar ili sjeban ne ovisi od njegove spolne orijentacije,religije,boje kože i sociomaterijalnog statusa

Ne mesaj crveno sa plavim...

Podseca ga na Barcelonu, a tek ce onda da popizdi :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 10/10/2011 : 09:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
što više toplih, bice više slobodnih žena... jedino se pravi šteta kod lezbijki, obicno su odlicni komadi
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/10/2011 : 09:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
ha,ha,ha,ha,ha,ha - do jaja topik, iskidao sam se od smeha, zaista.
Svim ucesnicima svaka cast - moderatori, molim vas ne zakljucavajte temu!!!!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 09:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Evo malo o homofobima :)

Razlozi koji dovode do pojave homofobije:
niska inteligencija - homofobicna osoba nije u stanju da dode do zakljucka da ne postoji nikakva pretnja od LGBT populacije
neobaveštenost - obicno se javlja u medijski izolovanim sredinama (Avganistan, Pakistan, Kina ...) mada nije iskljucivo
zloba i kompleksi - vecina kod ovog tipa homofoba je jednostavno svesna da ne postoji pretnja od LGBT populacije kao i da ona nije štetna, ali poseduje neki kompleks u sebi koji neutrališe ponižavajuci "niža bica" (homoseksualce, rome, crnce ...)
dogmatizam - ljudi slepo veruju destruktivnim religijama ciji je jedini cilj manipulisanje masom, ovo je posledica delovanja prve dve stavke (niske inteligencije i neobaveštenosti)

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 10/10/2011 09:35:10
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 09:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by sawitch
Moje misljenje je da su predanjima objasnili pojave koje nisu mogli u ono vreme i da ne bih mnogo hulio, puna su nebuloza... Ja se pozivam na ucenja iz Biblije a ne na predanja.. A ucenja su im fantasticna i kamo srece kada bi se svi ponasali u duhu hriscanstva...

jel u duhu hrišcanstva nekome razbiti glavu?

jel u duhu mira i duginih boja za vrijeme parade monahinjama pokazivati srednji prst i psovat ih
kad se prolazi pored crkve

ima snimak na yobitu

vjerujem da bi homici bili gori prema nehomicima kad bi bili u vecini

i vjerujem da bi se ljudi isto agresivno odnosili prema paradiranju muškaraca koji varaju supruge, paradiranju žena koje varaju muškarce prema svim ostalim paradiranjima

nit sam homofob nit bih ikog tukao ali jedino pred streljackim vodom bih slagao kako je homoseksualizam normalan

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 10:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Checee

Ne, ja nisam ubica. Ali, svakako bih voleo da crknu.

Ok je imati misljenje, to je sigurno. Vidis, ja bi svakako da svi cetnici koji djele tvoj idealizm isto tako crknu. Znas, svi mi imamo svoja 'mislenja'.

Just sayin'.

Jel' ovo "cetnik" umbrella termin za sve Srbe sa kojima se ne slazes ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/10/2011 : 10:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Isuse, samo za vikend ste nabili skoro 20 stranica inteligentnog li topika!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/10/2011 : 10:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

quote:
Originally posted by Checee

Ne, ja nisam ubica. Ali, svakako bih voleo da crknu.

Ok je imati misljenje, to je sigurno. Vidis, ja bi svakako da svi cetnici koji djele tvoj idealizm isto tako crknu. Znas, svi mi imamo svoja 'mislenja'.

Just sayin'.

Jel' ovo "cetnik" umbrella termin za sve Srbe sa kojima se ne slazes ?

Nije. Upuceno iskljucivo Cheece-u.
Imas PM.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 10:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko
1) jel u duhu mira i duginih boja za vrijeme parade monahinjama pokazivati srednji prst i psovat ih
kad se prolazi pored crkve

ima snimak na yobitu

2) vjerujem da bi homici bili gori prema nehomicima kad bi bili u vecini

3) i vjerujem da bi se ljudi isto agresivno odnosili prema paradiranju muškaraca koji varaju supruge, paradiranju žena koje varaju muškarce prema svim ostalim paradiranjima

1) kako se crkva odnosi prema njima, možda dode i logican taj gest, iako se meni ne svida.
pre nego što osudiš nekoga, pokušaj da pogledaš drugu stranu

2) kakve to veze ima sa njihovim pravima? Uskratimo im sva prava, jer bi bili gori od nas?

3) svida mi se taj svet bajki u kojem živiš
mada, možda bi paradirali kad su žene u pitanju. Balkanski mentalitet je da je muškarac muškarcina i baja ako ima ljubavnicu, a žena je kurva ako ima ljubavnika.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 10/10/2011 : 10:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:

@all_ba: jedini koji su bolesni su oni sa misljenjima poput tvoga.

@sawitch: give it up, buddy. Pedeset puta su ti danas ljudi (Beva, Imrahil, manhunter, Markos, itd.) napravili bolji argumenat od tebe u vezi ovog subjekta, a ti se jos uvijek vrtis u krug i mlatis praznu slamu? Ne znam kako ti ne dosadi pisat jednu te istu stvar pedeset puta, bez i jednog uvjerljivog argumenta.

Tebi su Ameri isprali mozak, pa ga i nemaš.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000