forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 10:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Isuse, samo za vikend ste nabili skoro 20 stranica inteligentnog li topika!?

ROFL

Meni je fascinantno kako se svaki put kad je rijec o homicima svi forumaši (ukljucujuci mene) svojim postovima ponavljaju.
Ljudi moji, svi ovdje više-manje imamo 25+ godina i male su šanse da ce neko preko foruma promijenit svoje stavove i razmišljanja o homosexualnosti i nekakvim paradama. Svi se ponavljamo ko papagaji i daljnja rasprava uopce nema smisla. Najpametnije je da se vratimo stripovima.
A kad smo vec kod stripova- ko od vas pedera dolazi na CRŠ

Još je fascinantnija cinjenica da su ovdje svi s obzirom na krajnje škakljivu temu uspijeli izbjec žešce uvrede dok se recimo na topiku strašnog imena ?Razredni teror? ekipa casti s epitetima govnaru i glupane WTF?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 10/10/2011 10:53:02
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/10/2011 : 10:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Isuse, samo za vikend ste nabili skoro 20 stranica inteligentnog li topika!?

ne shvacaju da je cijeli topic samo sawitcheva podvala da nabije što više postova
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 10:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by zeljko
1) jel u duhu mira i duginih boja za vrijeme parade monahinjama pokazivati srednji prst i psovat ih
kad se prolazi pored crkve

ima snimak na yobitu

2) vjerujem da bi homici bili gori prema nehomicima kad bi bili u vecini

3) i vjerujem da bi se ljudi isto agresivno odnosili prema paradiranju muškaraca koji varaju supruge, paradiranju žena koje varaju muškarce prema svim ostalim paradiranjima

1) kako se crkva odnosi prema njima, možda dode i logican taj gest, iako se meni ne svida.
pre nego što osudiš nekoga, pokušaj da pogledaš drugu stranu

2) kakve to veze ima sa njihovim pravima? Uskratimo im sva prava, jer bi bili gori od nas?

3) svida mi se taj svet bajki u kojem živiš
mada, možda bi paradirali kad su žene u pitanju. Balkanski mentalitet je da je muškarac muškarcina i baja ako ima ljubavnicu, a žena je kurva ako ima ljubavnika.

nek ti sve znaš i slicni tebi

stalno se namece jedna ideja da su oni bolji od nas i da su oni žrtve
ja navedem primjer kad provociraju monahinje
ti onda vracaš kako se crkva odnosi prema njima
monahinje im sigurno nisu zla nanijele samo su gledali klaunove kako prolaze ulicom i stvaraju buku

ne znam za tebe ali ja bih bio protiv svake parade bez obzira bili u njoj homici, preljubnici, huligani, krkani

u tome je razlika... podržavate gejeve a ne podržavate one koji ih ne podržavaju kao u alan fordu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 10:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
2) vjerujem da bi homici bili gori prema nehomicima kad bi bili u vecini

imaju sva prava nije mi jasno gdje je problem??? kakva prava nemaju?
pa nemaju ni djeca u somaliji nikakava prava i po sirotištima širom svijeta... nemaju ni bolesni prava ni nezaposleni ni siromašni?
kakva prava nemaju homici?
usvajanje djece???

pa i normalni parovi nemaju ponekad prava usvojiti djecu niti naci posao i dobivaju otkaze s posla a nemaju LOBI ko gejevi

homici imaju sva prava
ali nemaju prava da od mene traže da ja smatram kako je to OK
to docekati nece

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 10:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 11:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
nek ti sve znaš i slicni tebi

ti onda vracaš kako se crkva odnosi prema njima
monahinje im sigurno nisu zla nanijele samo su gledali klaunove kako prolaze ulicom i stvaraju buku

ne znam za tebe ali ja bih bio protiv svake parade bez obzira bili u njoj homici, preljubnici, huligani, krkani

u tome je razlika... podržavate gejeve a ne podržavate one koji ih ne podržavaju kao u alan fordu

ne namece se ideja da su bolji od nas, ne znam odakle ti taj biser.

i lepo kažem, gledaš jednu stranu medalje.

dakle, treba da podržavam gejeve + da podržavam one koji hoce da ih prebiju. to je tvja logika?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 11:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja sam to shvatio
oni nece da predu preko toga da je više ljudi koji to smatraju unOK

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 11:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

dakle, treba da podržavam gejeve + da podržavam one koji hoce da ih prebiju. to je tvja logika?

ne govorimo o huliganima i krezavim krkanima koji hoce da ih biju
ovdje govorimo o forumašima koji su protiv gejeva i nisu krkani niti su krezavi niti su balkanoidi

podržavaš gejeve a odbijaš naše argumente

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 11:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by lwood
znaci ti bi npr. pobia 10-tak % stanovništva Srbije?

Najbolje da ima 10% gejeva u Srbiji...

a misliš da nema?
postotak homo/bi je svuda 8-14 %.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 11:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
imaju sva prava nije mi jasno gdje je problem??? kakva prava nemaju?
pa nemaju ni djeca u somaliji nikakava prava i po sirotištima širom svijeta... nemaju ni bolesni prava ni nezaposleni ni siromašni?
kakva prava nemaju homici?
usvajanje djece???

pa i normalni parovi nemaju ponekad prava usvojiti djecu niti naci posao i dobivaju otkaze s posla a nemaju LOBI ko gejevi

homici imaju sva prava
ali nemaju prava da od mene traže da ja smatram kako je to OK
to docekati nece

Niko tebe ne tera da ti se nešto svida. Ali smatrati da je neko bolestan jer nije po tvom ukusu je bolesno samo po sebi.

I nemaju sva prava.
Jesi ikada video dva muškarca kako zagrljeni šetaju gradom? Šta misliš zašto nisi?
Pa ovaj profesor u Varaždinu što je dobio otkaz jer se deklarisao kao gej. Jel su to ta tvoja sva prava koja imaju?

Lepo ja kažem da mi se svida taj tvoj svet bajki u kojem živiš
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 11:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

ne govorimo o huliganima i krezavim krkanima koji hoce da ih biju
ovdje govorimo o forumašima koji su protiv gejeva i nisu krkani niti su krezavi niti su balkanoidi

podržavaš gejeve a odbijaš naše argumente

ok, preformulisacu.

Podržavam gejeve jer smatram da su normalni ljudi kao i oni koji su hetero.
Ali podržavam i vas koji smatrate da su oni bolesni i izopaceni?

Jel to?

Vi nemate argumente. To vam se ne svida i drvite kako je to bolesno. Spominjete neku demokratiju, a na njima bi primenili diktaturu. Pozivate se na hrišcanstvo, neke smernice iz njega, a ovamo bi im svija jbl mater, onako hrišcanski.

Daj mi dobar argument zašto je to bolesno?
Daj mi dobar primer koga oni to ugrožavaju svojom paradom?
Daj mi dobar primer da imaju prava, ali ista kao ti i ja?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 11:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 11:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by acestroke
@sawitch: give it up, buddy. Pedeset puta su ti danas ljudi (Beva, Imrahil, manhunter, Markos, itd.) napravili bolji argumenat od tebe u vezi ovog subjekta, a ti se jos uvijek vrtis u krug i mlatis praznu slamu? Ne znam kako ti ne dosadi pisat jednu te istu stvar pedeset puta, bez i jednog uvjerljivog argumenta.

Tvoje misljenje... Kakvi su to argumenti??? Licna misljenja kao i moje.. Koji argumenat neko moze da mi da zasto bi pederi trebali da organizovano paradiraju Beogradom...

zato šta imaju to pravo po ustavu Srbije ?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 11:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Nisu bolji, jednaki su... Pa sad, ako jedan Sawitch ili ti imate pravo mrziti njih, valjda i oni mogu mrziti nekoga... Iako je srednji prst ružna gesta i treba to osuditi, ja ipak nisam vidio da su oni monahinje zatukli kamenjem... A jesi li ti vidio kako su u Beogradu crkvenjaci napadali homice? Jedan je cak (monah Antonije, cini mi se) vodio rulju da razbije paradu... Što je, složit ceš se, puno gore od srednjeg prsta...

quote:

Sigurno si i protiv parade za Veliki petak, zar ne? Jer što se itko ima okupljati na ulici i paradirati... O stani, pa to su 'normalni', oni smiju...

http://www.youtube.com/watch?v=IhlxwBQ4pg0

A izjednacavanje homoseksualaca s ovim drugima je glupo, što ti znaš ali ignoriraš...

quote:

Nemam apsolutno ništa protiv crkvenih parada i procesija, necu sudjelovati ali nemam ništa protiv... A crkva je protiv gay parada...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 10/10/2011 : 11:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
@lwood

Ma da, ali vidiš da se vode onom Titinom da se ne treba držati zakona ko pijan plota...

Nije zapravo ni bitno o kojoj skupini se radi, bitno je što se ne poštuju odredbe temeljnog državnog akta.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 11:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Nisu bolji, jednaki su... Pa sad, ako jedan Sawitch ili ti imate pravo mrziti njih, valjda i oni mogu mrziti nekoga... Iako je srednji prst ružna gesta i treba to osuditi, ja ipak nisam vidio da su oni monahinje zatukli kamenjem... A jesi li ti vidio kako su u Beogradu crkvenjaci napadali homice? Jedan je cak (monah Antonije, cini mi se) vodio rulju da razbije paradu... Što je, složit ceš se, puno gore od srednjeg prsta...

eto na,i kakve sad to veze ima s kršcanstvom? nešto se ne sican da je Isus potica ikoga na linc.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 11:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

@lwood

Ma da, ali vidiš da se vode onom Titinom da se ne treba držati zakona ko pijan plota...

Nije zapravo ni bitno o kojoj skupini se radi, bitno je što se ne poštuju odredbe temeljnog državnog akta.

aha,izgleda da je ipak osta onaj duh

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/10/2011 : 11:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:
Zar ne mislis da ljudi ne mogu da smisle pedere i ne zele ih u svojoj blizini.. Neka im naprave neki rezervat gde mogu da privredjuju, rade, zabavljaju se i jebu do mile volje...

Da, kao što si bijelci napravili s indijancima? Pa barem bi ti kao stripofilu trebalo biti jasno da je to nehumano i nepravedno do srži.

quote:
Ja ne mrzim toliko pedere zbog toga sto su pederi koliko zbog toga sto prave sranja koja prave sa bespotrebnim paradama...

Covjece, jesi ti svjestan da su te parade samo reakcija na diskriminaciju? Eto, sam si rekao da ne bi želio zaposliti pedere u svojoj firmi. A to je samo jedan u moru primjera.
Zamisli da si u situaciji da ti život visi o niti. Naprimjer visiš na rubu litice ili jedini lijecnik koji te može operirati je peder. Eto, ne dao Bog takvu situaciju ali živo me zanima kako bi se osjecao. Ostavljam te da razmisliš...

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 11:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja sam uveren da bi Sawitch pogazio svoje predrasude da se nadje u nekoj situaciji u kojoj bi se to povuklo. Ne znam coveka licno, ali mislim da je dobra dusa, ovako, tako deluje s monitora.

Za Antu nisam siguran :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/10/2011 : 11:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Koji argumenat neko moze da mi da zasto bi pederi trebali da organizovano paradiraju Beogradom...

Hm, ulicom vam paradiraju ljudi koji smatraju ratne zlocince i genocidase za junake, andele, a vama smetaju ovi topli???

Pa da se covek zapita...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 11:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:
Koji argumenat neko moze da mi da zasto bi pederi trebali da organizovano paradiraju Beogradom...

Hm, ulicom vam paradiraju ljudi koji smatraju ratne zlocince i genocidase za junake, andele, a vama smetaju ovi topli???

Pa da se covek zapita...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 11:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ne mrzimo njih nego njihov grijeh i ono što oni predstavljaju

ali vidite kako se lako imputiraju predrasude na ovom topiku naspram ljudi koji su protiv gejeva

samo pratite...

poredba parade s Velikim petkom (gejevi su naprednjaci kao i oni koji ih podržavaju, a ostali su nazadnjaci, mracnjaci, vjernici, desnicari, ratni huškaci)

ja navedem primjer kako lezbe i gejevi provociraju monahinje (žene) a oni mi navode primjer kako muškarac svecenik juriša na njih i kako ih je nekoliko prebijeno poredenje nula bodova

vidite kako u svojoj liberaloj zasljepljenosti nanosite štetu sami sebi

a onaj gore što izvrce moje rijeci i navodi sofizme i logicke prelaze u drugi red ne zavreduje odgovor :)

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 11:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell
Da, kao što si bijelci napravili s indijancima? Pa barem bi ti kao stripofilu trebalo biti jasno da je to nehumano i nepravedno do srži.

Genocid jednog naroda porediti sa trebljenjem svetske izopacenosti.... Ne bas...

quote:
Originally posted by Cromwell
Covjece, jesi ti svjestan da su te parade samo reakcija na diskriminaciju? Eto, sam si rekao da ne bi želio zaposliti pedere u svojoj firmi. A to je samo jedan u moru primjera.
Zamisli da si u situaciji da ti život visi o niti. Naprimjer visiš na rubu litice ili jedini lijecnik koji te može operirati je peder. Eto, ne dao Bog takvu situaciju ali živo me zanima kako bi se osjecao. Ostavljam te da razmisliš...

Ne treba mi lekar peder... Mrtav ozbiljan sam... A reakcija na diskriminaciju??? Pa ceo svet je diskriminisan bar po 10 stavki.. Svi treba da paradiramo??? I treba da su diskriminisani jer su izopaceni, neprirodni...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 11:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja sam uveren da bi Sawitch pogazio svoje predrasude da se nadje u nekoj situaciji u kojoj bi se to povuklo. Ne znam coveka licno, ali mislim da je dobra dusa, ovako, tako deluje s monitora.

Za Antu nisam siguran :D

Sawitch je na svoju stetu isao milion puta ali se drzao svoga... Tako da to gazenje "predrasuda" ne ide nikako... Bar ne kod mene..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 11:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Pa da se covek zapita...

Smetaju meni svi ti nenormalni... Ali ovi su na vrhu liste smetanja..

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000