Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 10:51:51
|
quote: Originally posted by Poli
Isuse, samo za vikend ste nabili skoro 20 stranica inteligentnog li topika!?
ROFL
Meni je fascinantno kako se svaki put kad je rijec o homicima svi forumaši (ukljucujuci mene) svojim postovima ponavljaju. Ljudi moji, svi ovdje više-manje imamo 25+ godina i male su šanse da ce neko preko foruma promijenit svoje stavove i razmišljanja o homosexualnosti i nekakvim paradama. Svi se ponavljamo ko papagaji i daljnja rasprava uopce nema smisla. Najpametnije je da se vratimo stripovima. A kad smo vec kod stripova- ko od vas pedera dolazi na CRŠ
Još je fascinantnija cinjenica da su ovdje svi s obzirom na krajnje škakljivu temu uspijeli izbjec žešce uvrede dok se recimo na topiku strašnog imena ?Razredni teror? ekipa casti s epitetima govnaru i glupane WTF? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 10/10/2011 10:53:02 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 10:53:15
|
Isuse, samo za vikend ste nabili skoro 20 stranica inteligentnog li topika!?
ne shvacaju da je cijeli topic samo sawitcheva podvala da nabije što više postova |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 10:54:07
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by zeljko 1) jel u duhu mira i duginih boja za vrijeme parade monahinjama pokazivati srednji prst i psovat ih kad se prolazi pored crkve
ima snimak na yobitu
2) vjerujem da bi homici bili gori prema nehomicima kad bi bili u vecini
3) i vjerujem da bi se ljudi isto agresivno odnosili prema paradiranju muškaraca koji varaju supruge, paradiranju žena koje varaju muškarce prema svim ostalim paradiranjima
1) kako se crkva odnosi prema njima, možda dode i logican taj gest, iako se meni ne svida. pre nego što osudiš nekoga, pokušaj da pogledaš drugu stranu
2) kakve to veze ima sa njihovim pravima? Uskratimo im sva prava, jer bi bili gori od nas?
3) svida mi se taj svet bajki u kojem živiš mada, možda bi paradirali kad su žene u pitanju. Balkanski mentalitet je da je muškarac muškarcina i baja ako ima ljubavnicu, a žena je kurva ako ima ljubavnika.
nek ti sve znaš i slicni tebi
stalno se namece jedna ideja da su oni bolji od nas i da su oni žrtve ja navedem primjer kad provociraju monahinje ti onda vracaš kako se crkva odnosi prema njima monahinje im sigurno nisu zla nanijele samo su gledali klaunove kako prolaze ulicom i stvaraju buku
ne znam za tebe ali ja bih bio protiv svake parade bez obzira bili u njoj homici, preljubnici, huligani, krkani
u tome je razlika... podržavate gejeve a ne podržavate one koji ih ne podržavaju kao u alan fordu |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 10:57:35
|
quote: Originally posted by Imrahil 2) vjerujem da bi homici bili gori prema nehomicima kad bi bili u vecini
imaju sva prava nije mi jasno gdje je problem??? kakva prava nemaju? pa nemaju ni djeca u somaliji nikakava prava i po sirotištima širom svijeta... nemaju ni bolesni prava ni nezaposleni ni siromašni? kakva prava nemaju homici? usvajanje djece???
pa i normalni parovi nemaju ponekad prava usvojiti djecu niti naci posao i dobivaju otkaze s posla a nemaju LOBI ko gejevi
homici imaju sva prava ali nemaju prava da od mene traže da ja smatram kako je to OK to docekati nece
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13458 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 11:01:04
|
quote: Originally posted by zeljko nek ti sve znaš i slicni tebi
stalno se namece jedna ideja da su oni bolji od nas i da su oni žrtve ja navedem primjer kad provociraju monahinje ti onda vracaš kako se crkva odnosi prema njima monahinje im sigurno nisu zla nanijele samo su gledali klaunove kako prolaze ulicom i stvaraju buku
ne znam za tebe ali ja bih bio protiv svake parade bez obzira bili u njoj homici, preljubnici, huligani, krkani
u tome je razlika... podržavate gejeve a ne podržavate one koji ih ne podržavaju kao u alan fordu
ne namece se ideja da su bolji od nas, ne znam odakle ti taj biser.
i lepo kažem, gledaš jednu stranu medalje.
dakle, treba da podržavam gejeve + da podržavam one koji hoce da ih prebiju. to je tvja logika? |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:03:15
|
dakle, treba da podržavam gejeve + da podržavam one koji hoce da ih prebiju. to je tvja logika?
ne govorimo o huliganima i krezavim krkanima koji hoce da ih biju ovdje govorimo o forumašima koji su protiv gejeva i nisu krkani niti su krezavi niti su balkanoidi
podržavaš gejeve a odbijaš naše argumente
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 11:03:50
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by lwood znaci ti bi npr. pobia 10-tak % stanovništva Srbije?
Najbolje da ima 10% gejeva u Srbiji...
a misliš da nema? postotak homo/bi je svuda 8-14 %.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13458 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:04:43
|
quote: Originally posted by zeljko imaju sva prava nije mi jasno gdje je problem??? kakva prava nemaju? pa nemaju ni djeca u somaliji nikakava prava i po sirotištima širom svijeta... nemaju ni bolesni prava ni nezaposleni ni siromašni? kakva prava nemaju homici? usvajanje djece???
pa i normalni parovi nemaju ponekad prava usvojiti djecu niti naci posao i dobivaju otkaze s posla a nemaju LOBI ko gejevi
homici imaju sva prava ali nemaju prava da od mene traže da ja smatram kako je to OK to docekati nece
Niko tebe ne tera da ti se nešto svida. Ali smatrati da je neko bolestan jer nije po tvom ukusu je bolesno samo po sebi.
I nemaju sva prava. Jesi ikada video dva muškarca kako zagrljeni šetaju gradom? Šta misliš zašto nisi? Pa ovaj profesor u Varaždinu što je dobio otkaz jer se deklarisao kao gej. Jel su to ta tvoja sva prava koja imaju?
Lepo ja kažem da mi se svida taj tvoj svet bajki u kojem živiš |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13458 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:09:26
|
quote: Originally posted by zeljko
dakle, treba da podržavam gejeve + da podržavam one koji hoce da ih prebiju. to je tvja logika?
ne govorimo o huliganima i krezavim krkanima koji hoce da ih biju ovdje govorimo o forumašima koji su protiv gejeva i nisu krkani niti su krezavi niti su balkanoidi
podržavaš gejeve a odbijaš naše argumente
ok, preformulisacu.
Podržavam gejeve jer smatram da su normalni ljudi kao i oni koji su hetero. Ali podržavam i vas koji smatrate da su oni bolesni i izopaceni?
Jel to?
Vi nemate argumente. To vam se ne svida i drvite kako je to bolesno. Spominjete neku demokratiju, a na njima bi primenili diktaturu. Pozivate se na hrišcanstvo, neke smernice iz njega, a ovamo bi im svija jbl mater, onako hrišcanski.
Daj mi dobar argument zašto je to bolesno? Daj mi dobar primer koga oni to ugrožavaju svojom paradom? Daj mi dobar primer da imaju prava, ali ista kao ti i ja? |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:16:50
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by acestroke @sawitch: give it up, buddy. Pedeset puta su ti danas ljudi (Beva, Imrahil, manhunter, Markos, itd.) napravili bolji argumenat od tebe u vezi ovog subjekta, a ti se jos uvijek vrtis u krug i mlatis praznu slamu? Ne znam kako ti ne dosadi pisat jednu te istu stvar pedeset puta, bez i jednog uvjerljivog argumenta.
Tvoje misljenje... Kakvi su to argumenti??? Licna misljenja kao i moje.. Koji argumenat neko moze da mi da zasto bi pederi trebali da organizovano paradiraju Beogradom...
zato šta imaju to pravo po ustavu Srbije ? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 11:38:03
|
stalno se namece jedna ideja da su oni bolji od nas i da su oni žrtve ja navedem primjer kad provociraju monahinje
Nisu bolji, jednaki su... Pa sad, ako jedan Sawitch ili ti imate pravo mrziti njih, valjda i oni mogu mrziti nekoga... Iako je srednji prst ružna gesta i treba to osuditi, ja ipak nisam vidio da su oni monahinje zatukli kamenjem... A jesi li ti vidio kako su u Beogradu crkvenjaci napadali homice? Jedan je cak (monah Antonije, cini mi se) vodio rulju da razbije paradu... Što je, složit ceš se, puno gore od srednjeg prsta...
Sigurno si i protiv parade za Veliki petak, zar ne? Jer što se itko ima okupljati na ulici i paradirati... O stani, pa to su 'normalni', oni smiju...
http://www.youtube.com/watch?v=IhlxwBQ4pg0
A izjednacavanje homoseksualaca s ovim drugima je glupo, što ti znaš ali ignoriraš...
u tome je razlika... podržavate gejeve a ne podržavate one koji ih ne podržavaju kao u alan fordu
Nemam apsolutno ništa protiv crkvenih parada i procesija, necu sudjelovati ali nemam ništa protiv... A crkva je protiv gay parada... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:42:14
|
quote: Originally posted by Beva
stalno se namece jedna ideja da su oni bolji od nas i da su oni žrtve ja navedem primjer kad provociraju monahinje
Nisu bolji, jednaki su... Pa sad, ako jedan Sawitch ili ti imate pravo mrziti njih, valjda i oni mogu mrziti nekoga... Iako je srednji prst ružna gesta i treba to osuditi, ja ipak nisam vidio da su oni monahinje zatukli kamenjem... A jesi li ti vidio kako su u Beogradu crkvenjaci napadali homice? Jedan je cak (monah Antonije, cini mi se) vodio rulju da razbije paradu... Što je, složit ceš se, puno gore od srednjeg prsta...
eto na,i kakve sad to veze ima s kršcanstvom? nešto se ne sican da je Isus potica ikoga na linc. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:43:00
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
@lwood
Ma da, ali vidiš da se vode onom Titinom da se ne treba držati zakona ko pijan plota...
Nije zapravo ni bitno o kojoj skupini se radi, bitno je što se ne poštuju odredbe temeljnog državnog akta.
aha,izgleda da je ipak osta onaj duh |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 10/10/2011 : 11:44:00
|
quote: Originally posted by sawitch Zar ne mislis da ljudi ne mogu da smisle pedere i ne zele ih u svojoj blizini.. Neka im naprave neki rezervat gde mogu da privredjuju, rade, zabavljaju se i jebu do mile volje...
Da, kao što si bijelci napravili s indijancima? Pa barem bi ti kao stripofilu trebalo biti jasno da je to nehumano i nepravedno do srži.
quote: Originally posted by sawitch Ja ne mrzim toliko pedere zbog toga sto su pederi koliko zbog toga sto prave sranja koja prave sa bespotrebnim paradama...
Covjece, jesi ti svjestan da su te parade samo reakcija na diskriminaciju? Eto, sam si rekao da ne bi želio zaposliti pedere u svojoj firmi. A to je samo jedan u moru primjera. Zamisli da si u situaciji da ti život visi o niti. Naprimjer visiš na rubu litice ili jedini lijecnik koji te može operirati je peder. Eto, ne dao Bog takvu situaciju ali živo me zanima kako bi se osjecao. Ostavljam te da razmisliš...
|
Bok, kako si.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 11:46:24
|
Ja sam uveren da bi Sawitch pogazio svoje predrasude da se nadje u nekoj situaciji u kojoj bi se to povuklo. Ne znam coveka licno, ali mislim da je dobra dusa, ovako, tako deluje s monitora.
Za Antu nisam siguran :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 11:47:18
|
quote: Originally posted by sawitch Koji argumenat neko moze da mi da zasto bi pederi trebali da organizovano paradiraju Beogradom...
Hm, ulicom vam paradiraju ljudi koji smatraju ratne zlocince i genocidase za junake, andele, a vama smetaju ovi topli???
Pa da se covek zapita...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:48:08
|
quote: Originally posted by sawitch Koji argumenat neko moze da mi da zasto bi pederi trebali da organizovano paradiraju Beogradom...
Hm, ulicom vam paradiraju ljudi koji smatraju ratne zlocince i genocidase za junake, andele, a vama smetaju ovi topli???
Pa da se covek zapita...
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:52:24
|
ne mrzimo njih nego njihov grijeh i ono što oni predstavljaju
ali vidite kako se lako imputiraju predrasude na ovom topiku naspram ljudi koji su protiv gejeva
samo pratite...
poredba parade s Velikim petkom (gejevi su naprednjaci kao i oni koji ih podržavaju, a ostali su nazadnjaci, mracnjaci, vjernici, desnicari, ratni huškaci)
ja navedem primjer kako lezbe i gejevi provociraju monahinje (žene) a oni mi navode primjer kako muškarac svecenik juriša na njih i kako ih je nekoliko prebijeno poredenje nula bodova
vidite kako u svojoj liberaloj zasljepljenosti nanosite štetu sami sebi
a onaj gore što izvrce moje rijeci i navodi sofizme i logicke prelaze u drugi red ne zavreduje odgovor :)
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40260 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 11:55:36
|
quote: Originally posted by Cromwell Da, kao što si bijelci napravili s indijancima? Pa barem bi ti kao stripofilu trebalo biti jasno da je to nehumano i nepravedno do srži.
Genocid jednog naroda porediti sa trebljenjem svetske izopacenosti.... Ne bas...
quote: Originally posted by Cromwell Covjece, jesi ti svjestan da su te parade samo reakcija na diskriminaciju? Eto, sam si rekao da ne bi želio zaposliti pedere u svojoj firmi. A to je samo jedan u moru primjera. Zamisli da si u situaciji da ti život visi o niti. Naprimjer visiš na rubu litice ili jedini lijecnik koji te može operirati je peder. Eto, ne dao Bog takvu situaciju ali živo me zanima kako bi se osjecao. Ostavljam te da razmisliš...
Ne treba mi lekar peder... Mrtav ozbiljan sam... A reakcija na diskriminaciju??? Pa ceo svet je diskriminisan bar po 10 stavki.. Svi treba da paradiramo??? I treba da su diskriminisani jer su izopaceni, neprirodni... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40260 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:56:59
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja sam uveren da bi Sawitch pogazio svoje predrasude da se nadje u nekoj situaciji u kojoj bi se to povuklo. Ne znam coveka licno, ali mislim da je dobra dusa, ovako, tako deluje s monitora.
Za Antu nisam siguran :D
Sawitch je na svoju stetu isao milion puta ali se drzao svoga... Tako da to gazenje "predrasuda" ne ide nikako... Bar ne kod mene.. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40260 Posts
Posted - 10/10/2011 : 11:57:44
|
quote: Originally posted by Poli Hm, ulicom vam paradiraju ljudi koji smatraju ratne zlocince i genocidase za junake, andele, a vama smetaju ovi topli???
Pa da se covek zapita...
Smetaju meni svi ti nenormalni... Ali ovi su na vrhu liste smetanja.. |
|
|
Topic |
|