Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 11:58:08
|
quote: Originally posted by supermark ne shvacaju da je cijeli topic samo sawitcheva podvala da nabije što više postova
Provaljen sam... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 11:59:18
|
quote: Originally posted by zeljko
poredba parade s Velikim petkom (gejevi su naprednjaci kao i oni koji ih podržavaju, a ostali su nazadnjaci, mracnjaci, vjernici, desnicari, ratni huškaci)
Rekao si da ne podržavaš nikakve parade, meni su sve parade jednake... Tko je ovdje nedosljedan?
ja navedem primjer kako lezbe i gejevi provociraju monahinje (žene) a oni mi navode primjer kako muškarac svecenik juriša na njih i kako ih je nekoliko prebijeno poredenje nula bodova
Meni su muškarci i žene jednaki... Ne znam kakve to veze ima...
A vidi ti kako crkvenjaci tretiraju gayeve, pa se malo zamisli nad reakcijom prema monahinjama...
http://www.youtube.com/watch?v=na3EbbEP-YQ&feature=related |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 11:59:28
|
quote: Originally posted by Imrahil
1.Daj mi dobar argument zašto je to bolesno? Daj mi dobar primer koga oni to ugrožavaju svojom paradom? Daj mi dobar primer da imaju prava, ali ista kao ti i ja?
kad vec želiš odgovor i vuceš za jezik spominjanjem religije moram ti odgovoriti
1. bolesno je dolaziti u dodir s tudim fekalijama
2. ugrožavaju javni red i mir, saobracaj, jadnu djecu koju svakodnevno bombarduju idejama kako je to dobro i sjajno, prave se žrtvama a to nisu... vecina ih je bogatija od prosjeka imaju skupljih krpica i markirane odjece od prosjeka, vecina ih radi u dobrim firmama jer se drže zajedno i bolje ce proci od toliko nezaposlenih koji radaju djecu i guraju covjecanstvo naprijed jer da se gejevi pitaju za jednu generaciju ne bi bilo covjeka na planeti
3. imaju sva prava da rade da žive kao i svi drugi ljudi samo paradom na sebe skrecu pozornost i nerviraju poštene ljude... da ne palamude toliko o sebi živjeli bi bolje i ljepše bez problema...koliko sam ja puta morao odustati od djevojke koju volim tako i oni trebaju odustati od prava da nas gnjave svojim paradama i nebitnim stvarima
samo da nadodam kako sam skoro zaplakao kad sam vidio kako šaketaju jednu curu na nekoj od prošlih parada i da vam nije fer nas koji smo protiv parada nazivati raznim imenima (izmedu redova) vi ste za mene samo podržavatelji gejeva... ne zanimaju me vaše životne price i nemojte i vi nama impitirati radikalizam seljaštvo kršcanstvo krkanluk nasilje i sve ono što imputirate
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:00:32
|
quote: Originally posted by Beva
poredba parade s Velikim petkom (gejevi su naprednjaci kao i oni koji ih podržavaju, a ostali su nazadnjaci, mracnjaci, vjernici, desnicari, ratni huškaci)
Rekao si da ne podržavaš nikakve parade, meni su sve parade jednake... Tko je ovdje nedosljedan?
ja navedem primjer kako lezbe i gejevi provociraju monahinje (žene) a oni mi navode primjer kako muškarac svecenik juriša na njih i kako ih je nekoliko prebijeno poredenje nula bodova
Meni su muškarci i žene jednaki... Ne znam kakve to veze ima...
A vidi ti kako crkvenjaci tretiraju gayeve, pa se malo zamisli nad reakcijom prema monahinjama...
http://www.youtube.com/watch?v=na3EbbEP-YQ&feature=related
sofizmi i logicke greške prelaska u drugi red... s tim se ne može raspravljati...
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 10/10/2011 : 12:05:57
|
ne mrzimo njih nego njihov grijeh i ono što oni predstavljaju
ali vidite kako se lako imputiraju predrasude na ovom topiku naspram ljudi koji su protiv gejeva
samo pratite...
vidite kako u svojoj liberaloj zasljepljenosti nanosite štetu sami sebi
a onaj gore što izvrce moje rijeci i navodi sofizme i logicke prelaze u drugi red ne zavreduje odgovor :)
Kakav je to grijeh , i sto to oni predstavljaju? Vec sada vidim da ce biti liturgija iz mracnih srednjovjekovnih knjiga, ali samo daj..nije na odmet da se malo nasmijemo . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:10:54
|
kako ste samo smiješni i naivcine :D baci vam se koska o grijehu a vi odmah trcite za religiju :) postoji i grijeh protiv prirode i naroda (striktno nereligijski grijeh) ali vaše bukvalne liberalne teorije ne mogu podnijeti tu ideju vi samo s jedne lnije nastupate
i neki ateisti su protiv gejeva ne znam šta cete njima spotcitavati
ja se ko amater u odijelu spuštam u kanalizaciju umjesto da uzmem kombinezon za ovakve rasprave :D
kome da ja dokazujem šta je bolesno :) dokažite vi meni da nije bolesno
i nisam izjednacio preljubnike i homice i krkane... rekao sam da bi bilo napada na povorku koja promovira društveno neprihvatljivo ponašanje... pa i da drogalji prave povorke bilo bi problema... i da alkosi prave parade bilo bi svega... da ne idem dalje u ostale price... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 12:12:25
|
za ove 24 stranice dobili smo dosta informativnih stvari, otkrili ponesto novo kao:
1. Partizanovci i nisu bas toliko slozni izvan svog navijackog topica
2. lwood zna engleski
3. globinjo priznao da je imao homoseksualni akt sa svojim kumom (na veliku sawitchevu zalost koji je nekoliko stranica prije rekao da zna covjeka i garantovao za njega da je "normalan")
4. ken2 ima homoerotske snove i masta o frajerima
5. 10% homoseksualaca u Srbiji, Hrvatskoj i svim ostalim zemljama, sto automatski znaci da je i 10% forumasa sklono homoseksualnim radnjama ( imamo 7334 clana foruma, znaci od toga je 733 zarazenih ljudi pederizmom, kako nam je to fino kerber objasnio)
6. Markos svira orgulje |
Edited by - King Warrior on 10/10/2011 12:13:18 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/10/2011 : 12:15:25
|
quote: Originally posted by King Warrior
za ove 24 stranice dobili smo dosta informativnih stvari, otkrili ponesto novo kao:
2. lwood zna engleski
3. globinjo priznao da je imao homoseksualni akt sa svojim kumom (na veliku sawitchevu zalost koji je nekoliko stranica prije rekao da zna covjeka i garantovao za njega da je "normalan")
5. 10% homoseksualaca u Srbiji, Hrvatskoj i svim ostalim zemljama, sto automatski znaci da je i 10% forumasa sklono homoseksualnim radnjama ( imamo 7334 clana foruma, znaci od toga je 733 zarazenih ljudi pederizmom, kako nam je to fino kerber objasnio)
6. Markos svira orgulje
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:18:16
|
i neki ateisti su protiv gejeva ne znam šta cete njima spotcitavati
Isto što i vjernicima, zadrtost...
kome da ja dokazujem šta je bolesno :) dokažite vi meni da nije bolesno
Nije bolest jer se ne lijeci i jer 'oboljeli' ne pate zbog toga... Jedino što im pravi probleme je netolerantna okolina...
i nisam izjednacio preljubnike i homice i krkane... rekao sam da bi bilo napada na povorku koja promovira društveno neprihvatljivo ponašanje... pa i da drogalji prave povorke bilo bi problema... i da alkosi prave parade bilo bi svega... da ne idem dalje u ostale price...
Nekad je bilo društveno neprihvatljivo i da žene paradiraju i traže pravo glasa... To nam samo pokazuje stupanj zatucanosti društva...
A izjednacavš homice s ovim gore trpajuci ih u društveno neprihvatljive... A i sam znaš da su preljubnik i krkan kod nas itekako prihvaceni u društvu, dok gay nije... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:18:40
|
Nije to nesloga vec razmena misljenja
2. lwood zna engleski
Strasno, a bio spreman da garantujem... Jos mu ja poslao neke slicice postom i napisao "prima ga".. Brr.. Sav se najezim kad pomislim da mi je pederilos bio u blizini...
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:20:08
|
moram priznati da na prošlim raspravama smo imali jednake pozicije cak bih možda i prešao na vašu stranu :D
ali ovih dana ste se obrukali sa svojim idejama i lako ste zagrizli finte i ispadali iz diskusije kao neozbiljni
a vidim logika se koristi samo kad odgovara dok se koriste najgori sofizmi i izvrtanje
a kada ni to ne može proci onda ide famozni argumentum ad hominem :)
nemate drugog aduta osim srednjeg vijeka, mracnjaštva, nazadnosti i nekih opskurnih linkova koji su placeni istim parama gej lobija o kojima smo govorili vec |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 12:21:46
|
2. lwood zna engleski
6. Markos svira orgulje
Cini mi se da je u jednom postu i Anto napisao da priznje da je peder! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:24:48
|
žene i mušarci jednaki :D
ovo je dobro... hahahaha moram se nasmijati kako se liberalna klapa hvata nekih floskula koje su 100% istinite ALI se upotrebljavaju u pogrešnom kontekstu
evo nastupat cu utilitaristicki na ovom topiku:
gejevi ne valjaju jer ne mogu produžiti vrstu i njihova ljubav nije normalna jer nema ploda ne znog nedostatka i bolesti organizma kao ponekad u normalnoj vezi izmedu muškarca i žene nego zbog pogrešne upotrebe organa za repordukciju |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 10/10/2011 : 12:25:49
|
moram priznati da na prošlim raspravama smo imali jednake pozicije cak bih možda i prešao na vašu stranu :D
ali ovih dana ste se obrukali sa svojim idejama i lako ste zagrizli finte i ispadali iz diskusije kao neozbiljni
a vidim logika se koristi samo kad odgovara dok se koriste najgori sofizmi i izvrtanje
a kada ni to ne može proci onda ide famozni argumentum ad hominem :)
nemate drugog aduta osim srednjeg vijeka, mracnjaštva, nazadnosti i nekih opskurnih linkova koji su placeni istim parama gej lobija o kojima smo govorili vec
Oprosti der stari....ako se mi vodimo najgorom logikom, sofizmima i izvrcemo dokaze, ako slusamo linkove gej lobija i sl. te smo dakle apriorno lose obavijesteni i u krivu de nas ti prosvijetli da ne budemo u mraku....ja, evo, otvoreno pristajem da mi se dokaze da nisam u pravu kad podzavam paradu i sve ono o cemu sam tu vec pisao....
dakle, na osnovi cega ti zasnivas svoje stavove? Koji su izvori tvoga znanja? Moguce je da ih jednostavno ne poznajem pa jebiga ne posjedujem siru sliku ni perspektivu...a voljan sam uciti...
|
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:25:58
|
znate ono kada igrate šah pa vas protivnik dere i vi se pocnete zajebavati gubiti figure da biste omalovažili pobjedu protivniku e to vi meni radite :D |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:26:55
|
Hajde ti onda, logicki, objasni nama izvrtacima zašto je homoseksualnost bolest?
Jer nije prirodno? Ima toga u prirodi koliko hoceš...
Jer ne produžuje vrstu? Ni svi heteroseksualni parovi ne produžuju vrstu, pa što? Danas cak kucni ljubimci sve više zamjenjuju djecu, pa što? Svatko ima pravo na izbor... Dobro, kod nas nema, ali trebao bi...
I primijeti da nisam ni crkvu ni srednji vijek spominjao u negativnom kontekstu... |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:27:57
|
evo nastupat cu utilitaristicki na ovom topiku:
gejevi ne valjaju jer ne mogu produžiti vrstu i njihova ljubav nije normalna jer nema ploda ne znog nedostatka i bolesti organizma kao ponekad u normalnoj vezi izmedu muškarca i žene nego zbog pogrešne upotrebe organa za repordukciju
Dobro, provedimo konzekvence -> neka budu u obliku pitanja
Ne valjaju li svi oni koji ne mogu produziti vrstu?
Je li produzenje vrste jedini zamisliv cilj ljudskog djelovanja?
Edit: Pozivam sve one koji misle da je produzenje vrste jedini svrha zivota, da skupa sa mnom odu na seriju medicinskih ispitivanja...odredit cemo sliku genoma, potencijal za nasljedne bolesti, kvocijent inteligencije i slicno....Osoba koja bude niza na ljestvici pozeljnih karakteristika, zbog toga sto svojim losim karakteristikama direktno ugrozava opstanak vrste, pristaje da bude upucana na licu mjesta...Ako vam je to preradikalno, mozemo preformulirati pa da ista ode u rudnik i iz njega ne izlai do kraja zivota....Ja, eto, pristajem na takvu pogodbu
|
Edited by - Mali_Mate on 10/10/2011 12:33:34 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:33:23
|
quote: Originally posted by Beva
žene i mušarci jednaki :D
Dobro, u crkvi nisu, ali inace da :D
rodi ti dijete ako smo jednaki sa ženama :D
izvrceš recenice covjece kako to ne možeš shvatiti
jednaki smo sa ženama što se tice inteligencije mogucnosti obavljanja poslova vožnje auta obavljanja kucanskih poslova ALI nismo jednaki shvati to... jednaki smo i isti U svojoj razlicitosti
morat cu malo prostudirati topik opet jer su mi se pocele imputirati neke stvari za koje mislim da nisam napisao pa da provjerim kako me ne biste kasnije citirali i time tukli |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:35:25
|
jednaki smo sa ženama što se tice inteligencije mogucnosti obavljanja poslova vožnje auta obavljanja kucanskih poslova ALI nismo jednaki shvati to... jednaki smo i isti U svojoj razlicitosti
ni dva muskarca nisu jednaka....rijec je o jednakosti u pravima (i obvezama), a ne u jednakosti osobina....na svusrecu nismo svi jednaki. Bio bi to jako dosadan i predvidljiv svijet.... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:36:30
|
quote: Originally posted by Mali_Mate Edit: Pozivam sve one koji misle da je produzenje vrste jedini svrha zivota, da skupa sa mnom odu na seriju medicinskih ispitivanja...odredit cemo sliku genoma, potencijal za nasljedne bolesti, kvocijent inteligencije i slicno....Osoba koja bude niza na ljestvici pozeljnih karakteristika, zbog toga sto svojim losim karakteristikama direktno ugrozava opstanak vrste, pristaje da bude upucana na licu mjesta...Ako vam je to preradikalno, mozemo preformulirati pa da ista ode u rudnik i iz njega ne izlai do kraja zivota....Ja, eto, pristajem na takvu pogodbu
Zakasnio si 70-ak godina sa tim idejama... |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 10/10/2011 : 12:38:29
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Mali_Mate Edit: Pozivam sve one koji misle da je produzenje vrste jedini svrha zivota, da skupa sa mnom odu na seriju medicinskih ispitivanja...odredit cemo sliku genoma, potencijal za nasljedne bolesti, kvocijent inteligencije i slicno....Osoba koja bude niza na ljestvici pozeljnih karakteristika, zbog toga sto svojim losim karakteristikama direktno ugrozava opstanak vrste, pristaje da bude upucana na licu mjesta...Ako vam je to preradikalno, mozemo preformulirati pa da ista ode u rudnik i iz njega ne izlai do kraja zivota....Ja, eto, pristajem na takvu pogodbu
Zakasnio si 70-ak godina sa tim idejama...
Ma ne zagovaram ja to....meni je to samo logicna reakcija na argument 'ne produzuje vrstu pa ne valja" |
|
|
Topic |
|