forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 12:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

rodi ti dijete ako smo jednaki sa ženama :D

izvrceš recenice covjece kako to ne možeš shvatiti

Radaju li monahinje djecu i kakve to uopce ima veze? Ti si potegao argument kako su se gayevi rugali monahinjama (ženama) a ne muškarcima... I ja ponavljam, kakve to veze ima? Bi li bilo razlike da su se rugali monasima?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 12:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate
Ma ne zagovaram ja to....meni je to samo logicna reakcija na argument 'ne produzuje vrstu pa ne valja"

Neproduzivanje vrste je samo jedan od bezbroj argumenata zasto homoseksualizam ne valja...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 12:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Dajte ljudi, pa šta se trudite uopce željcu nešto objašnjavat, pa lik je ocito gay koji se skriva iza crkvenjackih skuta. Vec se decenijama nada da ce ga Crkva i vjera izvest na pravi put ali nejde. Prihvati svoju sexualnu orijentaciju željac. Svima je i više nego jasan profil >>> 4 banke, neoženjen, bez djece, najvjerojatnije neki uredski poslic (piskaralo), srednjovjekovni inkvizicijski stavovi, putovanja koja organizira župa, totalni gay klišej :D
Željko, teško da ce ti pomoci bilo kakva pokora...izadi iz ormara :D

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 12:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Ma ne zagovaram ja to....meni je to samo logicna reakcija na argument 'ne produzuje vrstu pa ne valja"

Neproduzivanje vrste je samo jedan od bezbroj argumenata zasto homoseksualizam ne valja...

Posteno....al upravo smo pokazali da je taj konkretno pao u vodu...Zasto? Zato jer ako se uzme kao princip po kojem bi svi trebali djelovati, e onda moje ideje gore vise nemaju hitlerovski nego racionalni prizvuk...Da ne govorim kako dosljedno provodjenje tog prinicipa unistava tradicionalnu obitelj (jer je muskarcu u cilju oploditi sto veci broj zena kako bi prosirio svoj genom), tradicionalnu religiju nekih zajednica (celibat) itd...

Ajmo dalje...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/10/2011 : 12:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:
jednaki smo sa ženama što se tice inteligencije mogucnosti obavljanja poslova vožnje auta obavljanja kucanskih poslova ALI nismo jednaki shvati to... jednaki smo i isti U svojoj razlicitosti

Stari moj, mislim da si s ovim boldanim skocio u usta sam sebi.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 12:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Dajte ljudi, pa šta se trudite uopce željcu nešto objašnjavat, pa lik je ocito gay koji se skriva iza crkvenjackih skuta. Vec se decenijama nada da ce ga Crkva i vjera izvest na pravi put ali nejde. Prihvati svoju sexualnu orijentaciju željac. Svima je i više nego jasan profil >>> 4 banke, neoženjen, bez djece, najvjerojatnije neki uredski poslic (piskaralo), srednjovjekovni inkvizicijski stavovi, putovanja koja organizira župa, totalni gay klišej :D
Željko, teško da ce ti pomoci bilo kakva pokora...izadi iz ormara :D

Kako ono zeljac rece
quote:
znate ono kada igrate šah
pa vas protivnik Dere
i vi se pocnete zajebavati gubiti figure da biste omalovažili pobjedu protivniku
e to vi meni radite :D

To mi radi , to mi radi

Hebote ..kad malo bolje razmislim , vidim da je paro skoro u pravu .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 12:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Posteno....al upravo smo pokazali da je taj konkretno pao u vodu...Zasto? Zato jer ako se uzme kao princip po kojem bi svi trebali djelovati, e onda moje ideje gore vise nemaju hitlerovski nego racionalni prizvuk...Da ne govorim kako dosljedno provodjenje tog prinicipa unistava tradicionalnu obitelj (jer je muskarcu u cilju oploditi sto veci broj zena kako bi prosirio svoj genom), tradicionalnu religiju nekih zajednica (celibat) itd...

Ajmo dalje...

Zbog cega je pao u vodu??? Pa stanovnistvo se iz dana u dan povecava... Ljudi prirodno prosiruju familije... I ti sto ne zele decu su u manjini... Ili prikrivaju da zele a ne smeju, ne mogu itd... Ali o tome necemo...

Studije o tome da li je covek monogamno ili poligamno bice postoje i za jednu i za drugu stranu ali svi znamo da je normalno da se svako od nas ozeni/uda i stvori porodicu... A to napumpavanje koga stignes je refleksija poremecenih vrednosti u drustvu trenutno a ne prirode...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 12:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Ne valja li ni onda kada se heterosexualni parovi ne odluce imati djecu ili se neki rijetki svecenik odluci stvarno postovati nejebicu?
Treba li i njih okaraktezirati kao "nevaljane"?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 12:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Treba li injih okaraktezirati kao "nevaljane"?

U sustini da... Sta bi ti rado da ti dete jedan dan dodje i kaze: "Tata, ja necu da imam decu" a tebi unuce pred ocima svaki dan...??? Mislis li da je to u redu??? Nemoj mi samo opet one otrcane fraze "to je njihov izbor i ja to postujem".. Ti mozes da precutis ali srce ce te zaboleti zbog toga... Zasto???

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Zbog cega je pao u vodu??? Pa stanovnistvo se iz dana u dan povecava... Ljudi prirodno prosiruju familije... I ti sto ne zele decu su u manjini... Ili prikrivaju da zele a ne smeju, ne mogu itd... Ali o tome necemo...

Pao je u vodu kao svrha djelovanja....Jer, ako je to svrha, onda je svrha i opstanak tih novorodjenih ljudi (jer je prilicno besmisleno beskonacno se mnoziti dok se ne potrose svi zemljini resursi i vise ne bude mjesta)....a ako je svrha opstanak vrste, onda je jasno da nam treba opstanak najboljih, a samim time i gorespomenute metode....cista evolucija....sve ostalo je kulturna nadgradnja....A ako pripustimo kulturnu nadgradnju u citavu pricu e, onda produzenje vrste vise nije jedini cilj....dobivamo jos par njih

quote:

Studije o tome da li je covek monogamno ili poligamno bice postoje i za jednu i za drugu stranu ali svi znamo da je normalno da se svako od nas ozeni/uda i stvori porodicu... A to napumpavanje koga stignes je refleksija poremecenih vrednosti u drustvu trenutno a ne prirode...

Jel de? Pretpostavljam da su sisavci (s kojima smo kao prirodna bica u najblizem srodstvu) prilicno obazrivi po pitanju monogamije. Eno se moj macak u Splitu vec deset godina jebe samo sa jednom mackom....ideja obitelji je kulturna nadogradnja, a ne prirodni impuls sisavca

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

U sustini da... Sta bi ti rado da ti dete jedan dan dodje i kaze: "Tata, ja necu da imam decu" a tebi unuce pred ocima svaki dan...??? Mislis li da je to u redu??? Nemoj mi samo opet one otrcane fraze "to je njihov izbor i ja to postujem".. Ti mozes da precutis ali srce ce te zaboleti zbog toga... Zasto???

Ja svoju djecu ne smatram osobnim vlasnistvom niti sebe gospodarom njihovih sudbina .
Sebe takoder ne smatram moralnom vertikalom,kao sto ni homosexualnost ne smatram bolescu niti devijacijom.
Davno sam prevazisao te "bolove srca" , jer znam da bi svome djetetu nanio puno veci bol kada bi rekao da se sa tom odlukom ne slazem.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
quote:
Ti mozes da precutis ali srce ce te zaboleti zbog toga... Zasto???

Ja svoju djecu ne smatram osobnim vlasnistvom niti sebe gospodarom njihovih sudbina .
Sebe takoder ne smatram moralnom vertikalom,kao sto ni homosexualnost ne smatram bolescu niti devijacijom.
Davno sam prevazisao te "bolove srca" , jer znam da bi svome djetetu nanio puno veci bol kada bi rekao da se sa tom odlukom ne slazem.

Fali ti replika na ovo?!

Edited by - sawitch on 10/10/2011 13:08:34
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Pao je u vodu kao svrha djelovanja....Jer, ako je to svrha, onda je svrha i opstanak tih novorodjenih ljudi (jer je prilicno besmisleno beskonacno se mnoziti dok se ne potrose svi zemljini resursi i vise ne bude mjesta)....a ako je svrha opstanak vrste, onda je jasno da nam treba opstanak najboljih, a samim time i gorespomenute metode....cista evolucija....sve ostalo je kulturna nadgradnja....A ako pripustimo kulturnu nadgradnju u citavu pricu e, onda produzenje vrste vise nije jedini cilj....dobivamo jos par njih
[quote]

Svrha je opstanak vrste...

[quote]Originally posted by Mali_Mate
Jel de? Pretpostavljam da su sisavci (s kojima smo kao prirodna bica u najblizem srodstvu) prilicno obazrivi po pitanju monogamije. Eno se moj macak u Splitu vec deset godina jebe samo sa jednom mackom....ideja obitelji je kulturna nadogradnja, a ne prirodni impuls sisavca

Kazem ti, ja sam misljenja da je covek monogamno bice...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2011 : 13:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Još mi ne rece šta cemo sa primerom mog brata? I on ne produžava vrstu.
Nerodno drvo valja iseci? I bez citata, molim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

mene recimo zanima, potpuno nevezano za ovu homofilicnu/fobicnu tematiku - ti imas cvrst stav da dete treba da radi u zivotu samo ono sto roditelj misli da treba da radi? :/

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
Još mi ne rece šta cemo sa primerom mog brata? I on ne produžava vrstu.
Nerodno drvo valja iseci? I bez citata, molim.

Sto sta cemo??? Pa par je neplodan i nece se razmnozavati i nece produziti vrstu, izumrece, ne treba ga ubiti... Ali ne propagira neplodnost, vec se muci da ima poroda...

Licno meni, kao coveku, to je jaaaako zao... Iskreno... Mozes verovati i ne moras...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:
quote:
Ti mozes da precutis ali srce ce te zaboleti zbog toga... Zasto???

Fali ti replika na ovo?!

Ne fali mi replika , vec ti ne razumijes napisano , niti imas istancani osjecaj da citas izmedu redova .
No dobro..nije strasno, mogu ja to napisati i jezikom koji ti razumijes.
Srce me nece zaboljeti zbog osobne odluke svoga djeteta.., zaboljelo bi me onda kada bi to isto dijete bilo religiozni fundamentalista, homofob, rasista, netolerantno i ljubavi nedostojno bice...e onda bi me zaboljelo .

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
moram priznati da ste me dobrano prevarili u raspravi imputirajuci mi da je gejstvo bolest
onda sam kofol ja morao to dokazivati... i to je još jedna logicka zavrzlama

moram analizirati topik još malo

inace u ovakvim rasprravama ne sudjelujem na drugim forumima ali ovdje je tako zanimljivo valjda što dijelimo simpatije prema stripu šta li vec

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89
mene recimo zanima, potpuno nevezano za ovu homofilicnu/fobicnu tematiku - ti imas cvrst stav da dete treba da radi u zivotu samo ono sto roditelj misli da treba da radi? :/

Do odredjene granice... Jer cu ja sigurno znati sa svojim iskustvom bolje od njega nezrelog sta je dobro a sta ne... Kasnije kada sazri, uz moje vaspitanje, znace sam.. Tada moze da me pita za savet...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

rodi ti dijete ako smo jednaki sa ženama :D

izvrceš recenice covjece kako to ne možeš shvatiti

Radaju li monahinje djecu i kakve to uopce ima veze? Ti si potegao argument kako su se gayevi rugali monahinjama (ženama) a ne muškarcima... I ja ponavljam, kakve to veze ima? Bi li bilo razlike da su se rugali monasima?

zato što bi ih monasi nalupali kao i svi bogoslovi
a monahinje nemaju snage
i zato što nije isto provocirati žene i muškarce
jer posljedice nisu iste...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Ne fali mi replika , vec ti ne razumijes napisano , niti imas istancani osjecaj da citas izmedu redova .
No dobro..nije strasno, mogu ja to napisati i jezikom koji ti razumijes.
Srce me nece zaboljeti zbog osobne odluke svoga djeteta.., zaboljelo bi me onda kada bi to isto dijete bilo religiozni fundamentalista, homofob, rasista, netolerantno i ljubavi nedostojno bice...e onda bi me zaboljelo .

Izvini, nisam hteo da ti kazem da sam na istom nivou kao ti.. Ne moras mi trubiti da sam glup i ono sve sto si naveo... Nije ni bitno, tvoje misljenje...

A tebi ce onda biti svejedno imas li unuce ili ne!?

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

quote:

evo nastupat cu utilitaristicki na ovom topiku:

gejevi ne valjaju jer ne mogu produžiti vrstu i njihova ljubav nije normalna jer nema ploda ne znog nedostatka i bolesti organizma kao ponekad u normalnoj vezi izmedu muškarca i žene nego zbog pogrešne upotrebe organa za repordukciju

Dobro, provedimo konzekvence -> neka budu u obliku pitanja

Ne valjaju li svi oni koji ne mogu produziti vrstu?

Je li produzenje vrste jedini zamisliv cilj ljudskog djelovanja?

Edit: Pozivam sve one koji misle da je produzenje vrste jedini svrha zivota, da skupa sa mnom odu na seriju medicinskih ispitivanja...odredit cemo sliku genoma, potencijal za nasljedne bolesti, kvocijent inteligencije i slicno....Osoba koja bude niza na ljestvici pozeljnih karakteristika, zbog toga sto svojim losim karakteristikama direktno ugrozava opstanak vrste, pristaje da bude upucana na licu mjesta...Ako vam je to preradikalno, mozemo preformulirati pa da ista ode u rudnik i iz njega ne izlai do kraja zivota....Ja, eto, pristajem na takvu pogodbu

editovanje u ovakvoj raspravi BIG NO NO

kad vam dam teoriju po kojoj je gejstvo loše vi se pravdate da je ta teorija nepotpuna jer to nije životni cilj produžetak vrste

heloooouuuu ... pa ko ima ultimativnu teoriju o smislu života?

gejevi je nemaju sasvim sigurno

vamo toliko ljudi samo ne može naci nikoga a namece im se porez za neženje
a vamo s druge strane se daju prava nekim parovima koji ne mogu imati djecu

komedija liberalnih bljuvotina i nedosljednosti današnjice :)

necu se spuštati na nivo ispod gradske kanalizacije i odgovarati na komediju o mojoj sexualnosti niti ce me pokolebati takvo pisanje

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
sawitchu, iskreno se nadam da ces kada dobijes dijete promijeniti taj radikalni stav koji sada zastupas.
Napisao sam prije nekoliko stranica da ima ljudi kojima su roditelji najveci neprijatelji, e to je za mene zalosno.
Kao sto sam rekao, po meni je normalno da dijete bude na prvom mjestu, ispred mene samog, bez obzira na seksualnu orijentaciju.
Gledati sopstveno dijete kako je nesrecno i kako se pati, to je najveci kosmar koji mogu da zamislim.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

sawitchu, iskreno se nadam da ces kada dobijes dijete promijeniti taj radikalni stav koji sada zastupas.
Napisao sam prije nekoliko stranica da ima ljudi kojima su roditelji najveci neprijatelji, e to je za mene zalosno.
Kao sto sam rekao, po meni je normalno da dijete bude na prvom mjestu, ispred mene samog, bez obzira na seksualnu orijentaciju.
Gledati sopstveno dijete kako je nesrecno i kako se pati, to je najveci kosmar koji mogu da zamislim.

Mozda previse liberalni stavovi roditelja prema deci i daju rezultate tipa pederizma... Znam da ga kod mene u siroj familiji nije bilo... I to nekoliko kolena unazad... A i u familijama bliskim nama...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000