forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Originally posted by zeljko
jednaki smo sa ženama što se tice inteligencije mogucnosti obavljanja poslova vožnje auta obavljanja kucanskih poslova ALI nismo jednaki shvati to... jednaki smo i isti U svojoj razlicitosti

Stari moj, mislim da si s ovim boldanim skocio u usta sam sebi.

mislim da ti ne poznaješ terminologiju
isto kao kad bih ti sad poceo objašnjavati abecedu
nemam vremena za to

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

zato što bi ih monasi nalupali kao i svi bogoslovi
a monahinje nemaju snage
i zato što nije isto provocirati žene i muškarce
jer posljedice nisu iste...

A što s onim 'tko tebe kamenom ti njega kruhom'? Ili 'okreni drugi obraz'?

Kako ce poštovati homoseksualce kad vlastita ucenja ne poštuju?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ne moras mi trubiti da sam glup i ono sve sto si naveo...

pa kad nedostane argumenata nemaju ništa drugo...

quote:

A tebi ce onda biti svejedno imas li unuce ili ne!?

ja samo znam da svemir nece konolozirati potomci gejeva jer ih ne može biti

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

zato što bi ih monasi nalupali kao i svi bogoslovi
a monahinje nemaju snage
i zato što nije isto provocirati žene i muškarce
jer posljedice nisu iste...

A što s onim 'tko tebe kamenom ti njega kruhom'? Ili 'okreni drugi obraz'?

Kako ce poštovati homoseksualce kad vlastita ucenja ne poštuju?

kad vec provociraš da ti odgovorim

u ovim situacijama se primjenjuje starozavjetna :D oko za oko zub za zub

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc
Ne fali mi replika , vec ti ne razumijes napisano , niti imas istancani osjecaj da citas izmedu redova .
No dobro..nije strasno, mogu ja to napisati i jezikom koji ti razumijes.
Srce me nece zaboljeti zbog osobne odluke svoga djeteta.., zaboljelo bi me onda kada bi to isto dijete bilo religiozni fundamentalista, homofob, rasista, netolerantno i ljubavi nedostojno bice...e onda bi me zaboljelo .

Izvini, nisam hteo da ti kazem da sam na istom nivou kao ti.. Ne moras mi trubiti da sam glup i ono sve sto si naveo... Nije ni bitno, tvoje misljenje...

A tebi ce onda biti svejedno imas li unuce ili ne!?

Kao prvo ,osobno te u ovom postu nisam prozvao (gore boldano), ali ako se osjecas prozvanim..utoliko bolje .
Meni je svejedno sto cu "imati" , sve dok su moja djeca zadovoljna sa svojim zivotom i odlukama vezanim uz isti.
Nisam totalitarni liberal , ali likovi poput tebe mi idu na kurac sa svojîm govorom mrznje i svojim srednjovjekovnim stavovima o moralu i lucidnim pravilima kako bi se trebalo zivjeti , i sto je dobro, a sto nije .
Sorry..ali jadan si .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc
Kao prvo ,osobno te u ovom postu nisam prozvao (gore boldano), ali ako se osjecas prozvanim..utoliko bolje .
Meni je svejedno sto cu "imati" , sve dok su moja djeca zadovoljna sa svojim zivotom i odlukama vezanim uz isti.
Nisam totalitarni liberal , ali likovi poput tebe mi idu na kurac sa svojîm govorom mrznje i svojim srednjovjekovnim stavovima o moralu i lucidnim pravilima kako bi se trebalo zivjeti , i sto je dobro, a sto nije .
Sorry..ali jadan si .

Boze sacuvaj... Adios...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Još ih nisi opravdao, ne bi li u tom slucaju i oni trebali stati na provociranju gayeva? :D

Ili je 'oko za oko, provokacija za tucu'? :D

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Mozda previse liberalni stavovi roditelja prema deci i daju rezultate tipa pederizma... Znam da ga kod mene u siroj familiji nije bilo... I to nekoliko kolena unazad... A i u familijama bliskim nama...

Druze, jednu stvar moras da shvatis.
Ne daj boze da ti dijete bude homoseksualno orijentisano, to nije tvoja krivica niti si u bilo kojem procesu odgoja zakazao kao roditelj.
To je nesto na sta ni ti niti bilo ko drugi moze da utice. To je igra prirode. Homoseksualne gene nosimo svi u sebi, kod nekih ljudi oni prorade i dodju do izrazaja.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja nisam homofobican
vi imate fobiju od onih koji o gejevima ne misle kao vi :)

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mali_Mate
Jel de? Pretpostavljam da su sisavci (s kojima smo kao prirodna bica u najblizem srodstvu) prilicno obazrivi po pitanju monogamije. Eno se moj macak u Splitu vec deset godina jebe samo sa jednom mackom....ideja obitelji je kulturna nadogradnja, a ne prirodni impuls sisavca

Kazem ti, ja sam misljenja da je covek monogamno bice...

Sve ok, postujem....zanima me samo na osnovi cega zasnivas to misljenje? Sto ga potvrdjuje ko ispravno?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

quote:

Još ih nisi opravdao, ne bi li u tom slucaju i oni trebali stati na provociranju gayeva? :D

Ili je 'oko za oko, provokacija za tucu'? :D

novi zavjet se ne primjenjuje na nekulturne kiclije koji provociraju slabije od sebe

gore sam vec naveo da se gnušam fizickog nasilja

meni inputirati možete samo ono što sam napisao na ovom topiku

eto još jedan razlog protiv parade = KIC

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

U tom slucaju se ljudi ne bi trebali ni vjencavati :D

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja sam protiv svadbi :P

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

U tom slucaju se ljudi ne bi trebali ni vjencavati :D

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 13:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

editovanje u ovakvoj raspravi BIG NO NO

kad vam dam teoriju po kojoj je gejstvo loše vi se pravdate da je ta teorija nepotpuna jer to nije životni cilj produžetak vrste

heloooouuuu ... pa ko ima ultimativnu teoriju o smislu života?

gejevi je nemaju sasvim sigurno

Pa gle, ako nije potpuna, unutarnje konzistentna i dosljedna onda je ili nevaljana ili proizvoljna....a s takvim teorijama se nista ne da napravit....da ne kazemo da ih mozemo formulirat milijon ovdje....ne trazim ja od tebe da das ultimativni odgovor na pitanje zivota, svemira i svega ostaloga....trazim samo promjenu u jezicnoj konstrukciji - umjesto pederi su losi/bolesni/protuprirodni/sto vec bje treba stajati ja mislim da su pederi losi/bolesni/protuprirodni/sto vec bje

quote:

komedija liberalnih bljuvotina i nedosljednosti današnjice :)

To se slazemo, liberalni sustav pun je nedosljednosti i pizdarija, al to nema veze sa citavom pricom....

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12491 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/10/2011 : 13:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Koliko price... Slušaj vamo!
Neko pametan je rekao: Ja volim pedere! Što više pedera, to više žena nama koji nismo.
Šalu na stranu.

Imam prijatelja koji je gay. Vidim koliko mu je teško, mala sredina, izbjegavaju ga, ne radi... Cesto odem na pice s njim i slušam neke ko fol prijatelje: Šta ceš s onim pederom? Covjek je skroz ok ali eto... Treba ljude pustiti na miru neka žive i rade.

Imam sina, 5 i pol godina i ne bih volio kad bi bio gay. Bilo bi mi teško. Ali ne bi mu pokazao vrata. To bi samo hajvan napravio.

Have mercy
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Moji se stavovi svode na jednu recenicu: 'Pusti druge da žive kako hoce, sve dok ne škode drugima'...

I sve što zastupam na ovoj temi proizlazi iz te recenice...

Naravno da ce se sad naci neki i reci da njima gay parade škode (dok im neke druge ne škode), ali to je samo pokušaj opravdavanja mržnje (i vjerojatno straha) prema onima koji su drukciji...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
jadan gej nema posla... kao i stotine milijuna ljudi na planeti a da ne spominjemo i one koji rade a nemaju platu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 13:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

jadan gej nema posla... kao i stotine milijuna ljudi na planeti a da ne spominjemo i one koji rade a nemaju platu

Tebi je njih žao, a njega ne? Zašto?

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

Pa gle, ako nije potpuna, unutarnje konzistentna i dosljedna onda je ili nevaljana ili proizvoljna....a s takvim teorijama se nista ne da napravit....da ne kazemo da ih mozemo formulirat milijon ovdje....ne trazim ja od tebe da das ultimativni odgovor na pitanje zivota, svemira i svega ostaloga....trazim samo promjenu u jezicnoj konstrukciji - umjesto pederi su losi/bolesni/protuprirodni/sto vec bje treba stajati ja mislim da su pederi losi/bolesni/protuprirodni/sto vec bje

nisu pederi loši nego ono što rade (lobiji partiji parade agitovanja idr)

vjerujem kad bi se sutra izmislila pilula koja bi ih izlijecila 90% njih ne bi htjelo popiti pilulu
isto ko i kurvari ... to mi je u krvi roden sam takav volim miris pice :D

recite mi jesu li gejevi prirodno neplodni?
taj dio nisam ispitivao pa ne znam
mislim da je vecina plodna i vecina ima sve primarne i sekundarne oznake svoga spola...

moram priznati da sam se malo umorio od ove rasprave

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17811 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/10/2011 : 13:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

quote:

Tebi je njih žao, a njega ne? Zašto?

opet logika... :D

meni je sviju žao a najviše onih koji imaju djecu, pa onda samaca...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 14:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

vjerujem kad bi se sutra izmislila pilula koja bi ih izlijecila 90% njih ne bi htjelo popiti pilulu
isto ko i kurvari ... to mi je u krvi roden sam takav volim miris pice :D

Da sutra izmisle pilulu kojom ti možeš postati crnac (jer su prvi ljudi bili crni) bi li je popio?

Mislim argument ti je na toj razini... Zašto bi se oni mijenjali?

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 14:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

opet logika... :D

meni je sviju žao a najviše onih koji imaju djecu, pa onda samaca...

Iz ovog sarkasticnog 'jadan gej nema posla' vidljivo je koliko ti ga je žao...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 14:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

nisu pederi loši nego ono što rade (lobiji partiji parade agitovanja idr)

Tja, zasto bi to bilo lose....ljudi se bore za svoje interese i primjenjuju sva zakonski dopustena sredstva, ako je to lose onda smo svi losi jer svi propagiramo vlastita misljenja ovdje i nastojimo sebi osigurati dobre poslove.....ko je kriv sindikatima sto ne rade isto za obespravljene radnike.....utoliko su pederi napredniji....celnici sindikata gledaju vlastitu guzicu, a pederi guzice svih svojih clanova

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000