Author |
Topic |
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 10/10/2011 : 16:45:20
|
Slažem se, u potpunosti (makikatalinic). Smiješni su pokušaji održavanja parada i aktualizovanja ove problematike u tradicionalnim zemljama, potpuno drugacijih konvencija od jedne Holandije ili Amerike. To je prisilno kalemljenje. Sada se govori i o gej paradi u Crnoj Gori - ne znam da li je do mene, ali fraza "crnogorski gej aktivista" je u najmanju ruku... bizarna. :D
Naravno, nikada ne bih napao nekog covjeka na temelju seksualne orijentacije, niti bih odbacio nekog prijatelja ukoliko bi "izašao iz ormara" (idiotski izraz). |
Edited by - Mhejl on 10/10/2011 16:47:22 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/10/2011 : 16:45:29
|
quote: Originally posted by King Warrior
EDIT: dva glasa. Obojica partizanovci.
Sad sam i ja video ko je glasao.
Pošto su Partizanovci, ne iznenaduje me rezultat. Treba pusti i sawitcha da glasa, cisto da potvdimo neke stvari. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4541 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 16:48:40
|
quote: Originally posted by manhunter
Pošto su Partizanovci, ne iznenaduje me rezultat. Treba pusti i sawitcha da glasa, cisto da potvdimo neke stvari.
kada sam vidjeo prvu sliku i meni je potekla voda na usta, mada sam odmah presusio kada sam skontao o cemu se radi. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 10/10/2011 : 16:49:00
|
quote: Originally posted by Beva
Pustimo sad cinjenicu da generaliziraš i da stvari nisu ni blizu kakvim ih opisuješ, je li sad grijeh imati i dobar posao? Je li i to neprirodno?
Znaci gay ima dobar posao, uz to želi da može s deckom prošetati držeci se za ruku, nema na to pravo jer ionako ima dobar posao? Je li to ta logika?
Da grijeh je imatri dobar poso a pritom kukat da su ti prava ugrožena ... Pa nek se šeta sa deckom, zakon mu to ne brani... ALI zakon ne brani ni da se dva homofoba šetaju ulicom... ali zašto oce na svaki nacin da svoju nastransot pokažu javno i masovnim okupljanjem ? jer nije sad da ih se danonocno mlati, nije da ih se nocu odovodi na likvidacije... nicim njima nikakva prava nisu ugrožena, što više, cak mislim da uživaju razne povlastice na racun tof pederluka, to je sada IN... |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21086 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 16:50:35
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ono sto bi uistinu bilo pogubno za ovaj topic je lopticu prebaciti u politicke vode . Da je crkva glede ove teme zahrdala i zaostala smo vec davno zakljucili i pustimo je da trune na vec strunutim i ustajalim argumentima iz neke vlazne tamne proslosti. Ako pak temu prebacimo na politicke stranke i iste imenujemo..ispast ce kaos i evo nam opet ustasa, cetnika, fundamentalista svih boja i nalicja . Ostanimo dakle na ovoj vaginalno/analnoj raspravi i sve 5.
a sad svi da vidimo prstice
He,he,he ja sam izraziti maco!! Domali prst mi je izrazito veci od dopalca. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 10/10/2011 : 16:52:01
|
quote: Originally posted by anto
He,he,he ja sam izraziti maco!! Domali prst mi je izrazito veci od dopalca.
he, he, zasto li ti samo ne vjerujem daj dokaz |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 16:54:21
|
quote: Originally posted by KRAS
Da grijeh je imatri dobar poso a pritom kukat da su ti prava ugrožena ... Pa nek se šeta sa deckom, zakon mu to ne brani... ALI zakon ne brani ni da se dva homofoba šetaju ulicom... ali zašto oce na svaki nacin da svoju nastransot pokažu javno i masovnim okupljanjem ? jer nije sad da ih se danonocno mlati, nije da ih se nocu odovodi na likvidacije... nicim njima nikakva prava nisu ugrožena, što više, cak mislim da uživaju razne povlastice na racun tof pederluka, to je sada IN...
A slušaj, vjerujem da je stanje u Sloveniji bolje nego u Srbiji, ali zar je tebi pravo na posao jedino bitno u životu...
Gayevi bi trebali moci javno raditi SVE što i heteroseksualni parovi rade... Bilo što drugo je izrazito licemjerno...
Za boldano: nek se homofobi šecu koliko hoce, ako ce na šetnji ostati sasvim je zakonito... Ako pak dode do tuce ili vrijedanja, zakon tu vec ima što za reci... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 10/10/2011 : 16:56:42
|
Pustimo sad cinjenicu da generaliziraš i da stvari nisu ni blizu kakvim ih opisuješ, je li sad grijeh imati i dobar posao? Je li i to neprirodno?
Znaci gay ima dobar posao, uz to želi da može s deckom prošetati držeci se za ruku, nema na to pravo jer ionako ima dobar posao? Je li to ta logika?
Da grijeh je imatri dobar poso a pritom kukat da su ti prava ugrožena ... Pa nek se šeta sa deckom, zakon mu to ne brani... ALI zakon ne brani ni da se dva homofoba šetaju ulicom... ali zašto oce na svaki nacin da svoju nastransot pokažu javno i masovnim okupljanjem ? jer nije sad da ih se danonocno mlati, nije da ih se nocu odovodi na likvidacije... nicim njima nikakva prava nisu ugrožena, što više, cak mislim da uživaju razne povlastice na racun tof pederluka, to je sada IN...
Dva homofoba
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 16:57:03
|
quote: Originally posted by manhunter Sad sam i ja video ko je glasao. Pošto su Partizanovci, ne iznenaduje me rezultat. Treba pusti i sawitcha da glasa, cisto da potvdimo neke stvari.
Hej, ja sam mislio da su ankete anonimne! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/10/2011 : 16:57:43
|
nego, kod mene je kaziprst duzi od domalog. Jesam li ja homoseksualac na kvadrat ili sta?
Sorry..sada se bori |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/10/2011 : 17:01:32
|
quote: Originally posted by andjelt
ljudi ... o cemu vi razmišljate ... strašno ...
Znam..hvala na tvom stavu glede topica, bas je strasan |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 17:01:46
|
Ono sto bi uistinu bilo pogubno za ovaj topic je lopticu prebaciti u politicke vode . Da je crkva glede ove teme zahrdala i zaostala smo vec davno zakljucili i pustimo je da trune na vec strunutim i ustajalim argumentima iz neke vlazne tamne proslosti. Ako pak temu prebacimo na politicke stranke i iste imenujemo..ispast ce kaos i evo nam opet ustasa, cetnika, fundamentalista svih boja i nalicja . Ostanimo dakle na ovoj vaginalno/analnoj raspravi i sve 5.
a sad svi da vidimo prstice
a sta sam ja ? meni je na jednoj ruci domali prst manji od ovog drugog, na drugoj veci ... ja sam neki veci zlikovac izgleda od tih pederaša ... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 17:01:54
|
Macho na kvadrat! Provjereno. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/10/2011 : 17:02:56
|
quote: Originally posted by DeeCay
Macho na kvadrat! Provjereno.
Geni, geni kameni |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 10/10/2011 : 17:07:29
|
Dva homofoba
ovo su više aseksualne životinje nego homofobi al ajd....
ja smatram da ste svi vi normalne sexualne orijentacije tj. da volite picku, protiv pederskog marširanja po gradu... jer zaista nemogu prihvatit cinjenicu da medu stripoljupcima ima i cmaroljubaca što podržavaju ovako nešto bolesno i nastrano...
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
sad, ako su kome kršena elementarna ljudska prava zato što je derpe, zato postoje državne istitucije - policija, tužilaštvo, sud... pa nek se bori institucionalnim sredstvima za svoja prava |
Edited by - KRAS on 10/10/2011 17:08:41 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21086 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 17:07:50
|
he, he, zasto li ti samo ne vjerujem daj dokaz
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/10/2011 : 17:14:05
|
ne kontam ovo. Dvoje ljudi koji plesu?
Pogledaj bolje..i dobrodosao u gay world |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Topic |
|