Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 17:14:29
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by mr murdoc
ne kontam ovo. Dvoje ljudi koji plesu?
a sada sam skontao. Vidio sam samo dude i nista vise. Tek sada vidim da bi to mogli biti i dvoje kako plesu. opticka varka. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 10/10/2011 : 17:15:41
|
quote: Originally posted by acestroke
I ja to isto vidim.
Znaci da nas obadvojica oficionalno izlazimo iz ormara. ;)
druze, nisi me skontao. Ja sam vidjeo samo dude a ne ljude koji plesu, zato sam stavio upitnik u prvom postu. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 10/10/2011 : 17:16:12
|
a sada sam skontao. Vidio sam samo dude i nista vise. Tek sada vidim da bi to mogli biti i dvoje kako plesu. opticka varka.
kaaasno |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 17:19:21
|
quote: Originally posted by DeeCay
Macho na kvadrat! Provjereno.
Geni, geni kameni
Lako se tebi smijati nama balkanoidima kad nam mašeš sa sigurne udaljenosti iz uvijek neopredjeljive i liberalne Švicarske. Sve te gej parade i problemi cudoreda su mila majka u usporedenju s gospodarskim problemima, pedofiliji, AIDS-u, genocidu i gladi u Africi, no izazivaju najviše kontraverzi. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
sofronije
Starting Member
79 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 10/10/2011 : 17:20:53
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by sofronije
Neka postovaoci pedera zadrze svoje misljenje,neka se cak potrude da ostvare sto vise prijateljstava,mogu ugostiti i poneki par u svojoj kuci,poslati im svoju decu u razmeni studenata,mogu prosetati sa njima.Zelim im VEliki....provod sa njima.Nama su potrebni moderni ljudi u ovim krajevima,a oni su biseri i svetle tacke balkana. Balkana u kome su nam prodali nacionalizam,klanje,sve zive ratove,Evro,evropski nacin zivota,moderne bolesti,i zdrave proizvode,eksperimentalne vakcine protiv svinjskog,pticijeg i svih gripova koji su misteriozno nestali posle i ne pominju se kao da nikada nisu bili. Napred jurisnici najnovijeg trenda,pokazite da ne zaostajete za vecinom,makar i kite popusili,prosetajmo golog cara u imaginarnom odelu,sto neko rece ovde.Aplaudirajmo slikama kao sto su tacka na zidu,ili umetnosti kao sto je izlozeno govno u konzervi jednog apstraktog umetnika.najstrasnije je ne biti u masi imati svoj mozak,nikako da se slucajno ne zajebemo i ispadnemo iz fazona sto tece Keba Krabina Biserka.Gledajte malo i Simpsonove prepoznacete se moderni jurisnici. Bitno je da mi sve znamo da smo pametni,nema veze sto vecinu nas pas nema za sta da ujede,mi resavamo globalne probleme i sve znamo.Bacajte nam koske. A za sve radne ljude ovde i velike znalce svetskih tokova i analiticare istorije evo jedna pesma.Prepoznajte se.
http://www.youtube.com/watch?v=CNfVHsP_p4k
Tebi, kao ni ostalima, ocito nije jasno o cemu je ovdje rijec, a? Gade mi se ove slike koje je KRAS postavio. Osobno su mi degutantne i odvratne. Ali ti ljudi IMAJU PRAVO na vlastiti izbor, na život i rad. Na Balkanu im je to pravo (na život i rad) ugroženo ako se izjasne o vlastitoj seksualnosti i podržavam njihovu borbu za svoja prava. Koji tocno dio ti ovdje nije jasan?
Nije mi jasno kako su oni to ugrozeni,kada upoznam nekog ne pitam ga da li je peder ili nije.Koliko znam ne pitaju ni u firmama.a nema potrebe ni pitati sve dok se to radi na nivou privatnosti.Koliko znam vecina Hetero okupljanja i sajmova erotike se vrsi u zatvorenom prostoru.da li bi nasim majkama bilo lepo da vide kako nam cure puse na ulici. Imaju li ovi ljudi ovde majke,sestre,zensku decu. Od rodjenja mislim svojom glavom a ne kako mi svet i ulica diktira.Stripove sam citao kada su ih mnogi u pubertetu odbacili i stideli ih se.Ja sam ostao ono sto jesam pa i u pogledu seksualnih sloboda. Gde su bili ovi branioci homoseksualaca pre 10 godina,da ih brane.Mozda u nekim gangovima i navijackim skupinama ne ulazim u to.Kazem samo lako je pricati sada i biti pametan. Tvrdim da homoseksualci nisu ugrozenia kod paradiranja je drugo.ako 90 posto stanovnista a po mojim racunicama 96 posto nisu Gej,onda zakon pise vecina.Kao i u svemu. Pokusao sam u uci u opcinu,crkvu ili policiju u papucama nisu mi dali tamo su oni vecina i zakon njihova pravila,nisam digao 3 svjetski rat ili pobunu. Kada budem osnovao sopstvenu drzavu sam cu napisati pravila po svojoj meri. |
Pojedem nekad sebi sorc. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
sofronije
Starting Member
79 Posts
Posted - 10/10/2011 : 17:30:07
|
Gospoda homosi mogu zakupiti neko privatno imanje ili stadion,samofinansirati best zurku ever,kupati se goli u viskiju ili mljeku.Onanisati orgijati do mile volje.Cak bi samo predlozio da im drzava da po nekolicinu snajperista i potpunu slobodu da skinu svakog provokatora sa njihovog poseda.Njihovo je pravo,i ja ih podrzavam. Ali u nekoj moralnoj drzavi i pri tom siromasnoj traziti od drzave skupoceni javni skup da bi neko mogao da olaksa jaja u necije dupe i to da svima namece i da mesecima maltretira narod. To je za sramotno i jadno prema,prema mnogim ugrozenim sirocicima,socijalni slucajevima,retardiranim i hendikepiranim. Gospoda bi da propagiraju jebanje a neko nema od cega da zivi,svaka vam cast momci,vama i njihovim advokatima i dezurnim dusebriznicima. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 17:32:15
|
Gospoda homosi mogu zakupiti neko privatno imanje ili stadion,samofinansirati best zurku ever,kupati se goli u viskiju ili mljeku.Onanisati orgijati do mile volje.Cak bi samo predlozio da im drzava da po nekolicinu snajperista i potpunu slobodu da skinu svakog provokatora sa njihovog poseda.Njihovo je pravo,i ja ih podrzavam. Ali u nekoj moralnoj drzavi i pri tom siromasnoj traziti od drzave skupoceni javni skup da bi neko mogao da olaksa jaja u necije dupe i to da svima namece i da mesecima maltretira narod. To je za sramotno i jadno prema,prema mnogim ugrozenim sirocicima,socijalni slucajevima,retardiranim i hendikepiranim. Gospoda bi da propagiraju jebanje a neko nema od cega da zivi,svaka vam cast momci,vama i njihovim advokatima i dezurnim dusebriznicima.
Skupovi uopce ne bi bili skupi kad ne bi bilo krvožednih manijaka... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
sofronije
Starting Member
79 Posts
Posted - 10/10/2011 : 17:34:27
|
Manijaci treba da budu u zatvoru,a Gejevi u privatnim posedima sa istomisljenicima,i da uzivaju u sebi slicnim. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 17:37:18
|
Manijaci treba da budu u zatvoru,a Gejevi u privatnim posedima sa istomisljenicima,i da uzivaju u sebi slicnim.
Onda odakle pravo manijacima tuci gayeve (koji sasvim zakonito paradiraju) i, kad bi sve bilo OK, ici u zatvor i opteretiti državni proracun? Ti bi dobar dio Beograda strpao u zatvor, to ti je jasno? |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 10/10/2011 : 17:48:05
|
Ono sto bi uistinu bilo pogubno za ovaj topic je lopticu prebaciti u politicke vode . Da je crkva glede ove teme zahrdala i zaostala smo vec davno zakljucili i pustimo je da trune na vec strunutim i ustajalim argumentima iz neke vlazne tamne proslosti. Ako pak temu prebacimo na politicke stranke i iste imenujemo..ispast ce kaos i evo nam opet ustasa, cetnika, fundamentalista svih boja i nalicja . Ostanimo dakle na ovoj vaginalno/analnoj raspravi i sve 5.
a sad svi da vidimo prstice
evo malo sam googlao i pronasao da je kod muskaraca normalno da domali prst bude veci od kaziprsta. Medjutim, ukoliko je domali prst dosta duzi od kaziprsta, onda je moguce da muskarac ima homoseksualne sklonosti.
@anto, daj jos jednom onu tvoju sliku da mi to ljudski izmjerimo koliko ti je domali duzi od kaziprsta. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 18:00:46
|
quote: Originally posted by Markos
Naravno da ne živimo u jednoumlju, ali ja tebi dopuštam da izraziš drugacije mišljenje i boriš se za svoja uvjerenja, a ti bi mlatio pedere (i ostale "nenormalne") samo zato jer su drugaciji. Sitna, nebitna razlika, ali eto...:) A meni su tvoji stavovi, još kad se uzmu u obzir stare diskusije o politici, tipicno klerofašisticki. To što ti sebi lažeš da nisi samoopravdavanjima "pa nemam ništa protiv ovih/onih, ALI ..." je druga stvar.
I ne podmeci mi "stara dobra vremena" i boljševizam. Znam da je to popularno u mladeži HDZ-a, ali boljševike ceš prvo naci medu svojim vodama...
Ja nisam nikad bio niti u jednoj stranci (za tebe ne znam), pogotovo u nekoj mladeži, nisam više tako mlad. Ne znam zašto baš tu stranku isticeš kad oni danas gotovo u svemu identicni onima koje ti podupireš (osim po pitanju lakih droga, u tome se jedino razlikuju, jaka je to stvar oko koje se lome tolika koplja, kao da nema važnijih problema ). I što ti znaci ono da bih ja mlatio homoseksualce i ostale "nenormalne", gdje sam ja takvo nešto naveo???? Zašto mi to podmeceš? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 19:06:44
|
ma pusti markosa,nego reci mi kako komentiraš Brazilce i Argentince? kako su oni tolerantniji od npr. Hrvata a vecinom su iste religije (katolicke) i cak je crkva tamo i jaca nego u HR? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/10/2011 : 20:08:00
|
Macho na kvadrat! Provjereno.
Geni, geni kameni
Lako se tebi smijati nama balkanoidima kad nam mašeš sa sigurne udaljenosti iz uvijek neopredjeljive i liberalne Švicarske. Sve te gej parade i problemi cudoreda su mila majka u usporedenju s gospodarskim problemima, pedofiliji, AIDS-u, genocidu i gladi u Africi, no izazivaju najviše kontraverzi.
mojsije je izgleda nasao one zapovijedi (sluzimo narodu) na brdovitom balkanu, ali mu se bilo malo zamantalo i razbi mu se ona 11-sta o spolnoj toleranciji i vidis zla. Sviceri to reciklirali , oporezovali i preveli na 4 jezika da ih cijeli svijet razumije. Kod nas se jos dan danas diskutira cije je pleme razbilo tu "zapovijed" , dok sviceri na to vec imaju porez. Ne kazem ja da i mi nemamo svojih prednosti i potencijala, ali otkad smo otkrili vremeplov stalno stiscemo na REW ..i nove fosile "za neka dobra , dobra, stara vremena" |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/10/2011 : 20:11:36
|
ljudi, nisam peder. koji vam je, jebo vas ja
Sorry , opticka varka |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 20:18:20
|
quote: Originally posted by manhunter
za ove 24 stranice dobili smo dosta informativnih stvari, otkrili ponesto novo kao:
1. Partizanovci i nisu bas toliko slozni izvan svog navijackog topica
2. lwood zna engleski
3. globinjo priznao da je imao homoseksualni akt sa svojim kumom (na veliku sawitchevu zalost koji je nekoliko stranica prije rekao da zna covjeka i garantovao za njega da je "normalan")
4. ken2 ima homoerotske snove i masta o frajerima
5. 10% homoseksualaca u Srbiji, Hrvatskoj i svim ostalim zemljama, sto automatski znaci da je i 10% forumasa sklono homoseksualnim radnjama ( imamo 7334 clana foruma, znaci od toga je 733 zarazenih ljudi pederizmom, kako nam je to fino kerber objasnio)
6. Markos svira orgulje
nego, ja sam tražio da se ovi 'normalnjaci' izjasne po pitanju homoerotskih snova, nisam ih priznao, ali ako treba, mogu - za detalje ne pitajte, dogodilo se to debelo u prošlom stoljecu inace, mislim da su takve stvari, koje su normalne i uobicajena pojava, razlog da se mnogi boje svoje seksualnosti i zbog toga mrze pedere savicu, sormaže, željko, sofronije (krasa necu ni spomnijat, on je ocito prikriveni) - jeste li kad sanjali npr globinja, markosa i slicne zgodne decke |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 10/10/2011 : 20:54:09
|
quote: Originally posted by lwood
ma pusti markosa,nego reci mi kako komentiraš Brazilce i Argentince? kako su oni tolerantniji od npr. Hrvata a vecinom su iste religije (katolicke) i cak je crkva tamo i jaca nego u HR?
:) Što, jaca na šake:) Nema jace, brate!
On topic: Pederi i lezbace, ne kužin kako uopce nekome mogu smetat? Meni smetaju narodnjaci tuta forza u autima, nezaposlenost, ljudi sta trazu plasticne boce po kontejnerima, gubavi odvratni politicari, loši Hajduk:), male sise. |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/10/2011 : 20:57:58
|
quote: Originally posted by Rico
ma pusti markosa,nego reci mi kako komentiraš Brazilce i Argentince? kako su oni tolerantniji od npr. Hrvata a vecinom su iste religije (katolicke) i cak je crkva tamo i jaca nego u HR?
:) Što, jaca na šake:) Nema jace, brate!
On topic: Pederi i lezbace, ne kužin kako uopce nekome mogu smetat? Meni smetaju narodnjaci tuta forza u autima, nezaposlenost, ljudi sta trazu plasticne boce po kontejnerima, gubavi odvratni politicari, loši Hajduk:), male sise.
Upravo to! Ne znam kako to nikome ne smeta??? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 21:02:06
|
Sad sam tek procitao one tvoje postove, nisam prije stigao... Koliko sam vidio uglavnom je neka trenutna vlast donijela takve zakone. Dakle nigdje nije bilo referenduma. Spominje se stanje "svijesti" od prije 20-ak godina i danas. Zanimljivo je da su Meksiko i Kolumbija, gdje je desnica na vlasti, isto donijeli neke zakone koji idu u tom pravcu (Kolumbija je, kako se spominje, prva u Latinskoj Americi omogucila gej parovima ista prava glede socijalnog osiguranja, kakva imaju i heteroparovi). Uglavnom se spominju najveci gradovi u Latinskoj Americi... Istraživanja, barometri...sve to ne mora pokazivati pravu sliku odnosa društva prema njima, i kako ljudi doista razmišljaju, tu može biti manipulacija. Valjda ne vjeruješ previše anketama. Ako mediji godinama sapunaju mozak ljudima, i bezobrazno im namecu odredene svjetonazore, tu može doci do nekih rezultata u korist onih koji to namecu. Ali mislim da je sve to na klimavim nogama. Kad bi se proveo referendum o tome, cisto sumnjam da bi rezultat bio kako 70% Brazilaca smatra da je istospolna dezorijentacija nešto normalno. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7115 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 21:03:59
|
a sada sam skontao. Vidio sam samo dude i nista vise. Tek sada vidim da bi to mogli biti i dvoje kako plesu. opticka varka.
kaaasno
Ajoj, ljudi ubise me! Hvala! Smijem se ko lud! By the way, i ja sam vidio dvoje ljudi kako plesu. |
www.epicentercomics.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7115 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia