Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 21:11:39
|
quote: Originally posted by Imrahil
Ne znam da li je iko tu primetio sise
ocigledno da je na nasem forumu homoseksualnost veca od onih standardnih 10% |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 21:11:55
|
quote: Originally posted by King Warrior Druze, jednu stvar moras da shvatis. Ne daj boze da ti dijete bude homoseksualno orijentisano, to nije tvoja krivica niti si u bilo kojem procesu odgoja zakazao kao roditelj. To je nesto na sta ni ti niti bilo ko drugi moze da utice. To je igra prirode. Homoseksualne gene nosimo svi u sebi, kod nekih ljudi oni prorade i dodju do izrazaja.
Kako se to nije nikom drugom desilo u mojoj familiji i familijama oko mene? I kako objasnjavas da toga na selima nema ili je ekstremno retko a u gradovima na kile?? Ovo pricam za svoju okolinu... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:12:42
|
quote: Originally posted by Mali_Mate Sve ok, postujem....zanima me samo na osnovi cega zasnivas to misljenje? Sto ga potvrdjuje ko ispravno?
Brak kao institucija koja traje vekovima... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:24:13
|
quote: Originally posted by manhunter E bre, ti kao da živiš u 15.veku. Nije uvreda, da mi se ne duriš sad...
Ne brate, ja sam samo dobrim delom tradicionalan... Nemoj samo da moram ovo da razlazem... Znas na sta mislim...
quote: Originally posted by manhunter Shvati da niko nikoga ne može da natera da bude homoseksualac. Ne može jednostavno! To je jedino igra gena u razvoju fetusa, okolina tu ne može da utice. Ili bi po tvojoj logici svako od nas postao gej ako bi bio primoran da živi duuuugo vremena okružen samo muškarcima?
U zatvoru u nedostatku zena pocnu jebati muskarce... Ili im se otkacio neki gen?
quote: Originally posted by manhunter Navedi mi jedan razlog zbog kog neki peder ne bi trebalo da dobije posao a da je kvalifikovan za njega?
Eto ja sam poslodavac i gadim ih se i ne bih im dao posao.. Zasto nekog primoravati da zaposli pedera ako ga se gadi???
quote: Originally posted by manhunter Jedan razlog zašto bi neki takav covek morao da se plaši da prošeta uvece sam a da ne misli da ce ga neki debil pretuci samo zato što je gej?
Gde si ti procitao da je neki gej sam setao i dobio batina zato sto je gej??? Ne zezam te, stvarno ja nisam... Verovatno dobije zbog nastranosti na javnim mestima.. Pod "nastranosti" mislim i na NEPRIRODNO drzanje za ruke dve osobe istog pola.. A da nisu u zabavistu pod vaspitacicom pa moraju u koloni..
quote: Originally posted by manhunter Jedan razlog da se ne rukuješ sa takvim covekom?
Poslusaj ti svog druga - NIKAD!!! Ali nikad...
quote: Originally posted by manhunter Jedan razlog da se odrekneš sopstvenog deteta????? (ovo mi ne ide u glavu uopšte, nadam se da ceš promeniti mišljenje)
Jebiga.. Ovo je mozda zatucanost, mozda udar na cast i obraz cele familije a mozda i nesto trece.. Ali da ce se promeniti jedan od osnovnih postulata na kojima sam odrastao, nece, budi siguran..
quote: Originally posted by manhunter Jedan razlog da se družiš sa nekim na poslu i da prekineš odjednom to druženje kad ti on jednom kaže da ima decka?
U pitanju imas razlog..
quote: Originally posted by manhunter edit: I otkud ti znaš da su svi u tvojoj familiji bili "muškarcine"? Možda je baš neko skrivao tako nešto? U tom vremenu, razumljivo. A opet,šta ako?
Naravno da ne mogu znati sa sigurnoscu.. Ali iz prica mojih starih i po velikim familijama koje su ostavljali za sobom sam poprilicno siguran...
quote: Originally posted by manhunter Uvek su mi sumnjivi ti glasni homofobi. I Hitler je mrzeo Jevreje, a sam je bio jednu cetvrtinu takav...
Nisam ja homofob, ja sam homohejt |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:27:35
|
quote: Originally posted by manhunter
Još nešto za ove koji ce decu odgajati "cvrstom rukom" da budu pravi muškarci:
Postoje dokazi da gejevi tvrde da su imali slabiji odnos sa ocem, koga cesto opisuju kao hladnog i odbojnog i, ujedno, da su imali bliži odnos sa majkom nego što je to slucaj sa heteroseksualnim muškarcima.
Mene je moj tata vaspitavao cvrstom rukom ali nije bio hladan prema meni niti smo imali slab odnos... Umesto da se igram lutkama, ucio me je samoodbrani.. Itd.. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:33:22
|
quote: Originally posted by ponki
Jeste ovo svastara na stripovskom forumu, ali slike pusenja kurca se dosad nisu nikad postavljale ako je to ono sto donosi demokratija koja se zahtjeva stalno od Markosa, ja bih radije onda bez nje
Neka si i ti nesto pametno rekao... Ovo je za povracanje... Moderatori... Irejz... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:36:14
|
quote: Originally posted by lwood a ne,ne. prirodno je u cilju da imaš šta više dice sa šta više žena.znaci monogamija je neprirodna. sad po toj logici bi tribalo napadat ljude šta nemaju ljubavnice?
Boze... Prosirivanje vrste se sasvim lepo moze odvijati u monogamiji... Cemu brljanje??? |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 21:36:29
|
Ako je problem u genima, kao što neki misle, tj. ako je homoseksualnost uvjetovana nekim genima (kako su neki ovdje istaknuli), onda ce dalji razvoj genetike riješiti taj problem (da ne kažem "poremecaj"). Ti ošteceni geni ce se jednostavno popraviti. I više nece biti spolne dezorijentacije. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:37:22
|
quote: Originally posted by manhunter Upravo to. 30 stranica dobre diskusije, bez uvreda, na jednu ovakvu temu.
Nadam se da neki idiot nece sve da uprska pred kraj.
Eno mene je indirektno Murdoc nazvao klerofasitickim glupakom.. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 21:42:06
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ne znam da li je iko tu primetio sise
ocigledno da je na nasem forumu homoseksualnost veca od onih standardnih 10%
treba da se zabrinemo |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:42:24
|
quote: Originally posted by acestroke
Ovo je situacija ovdje, koliko ja mogu da je shvatim.
Pro-gay forumasi: pustimo homoseksualce da rade sta hoce, dokle god vas osobno ne diraju, ne iscu vam hljeba, drugaciji su od nas, ali ipak su ljudi.
Anti-gay forumasi: homoseksualci su bolesni, ono sto rade je neprirodno, ne trebaju im ljudska prava niti im dopustiti da imaju parade, treba ih odvojit od nas normalnih, i stavit ih u neki daleki rezervat. *ali molim vas, postujte ovo nase misljenje.
hmm.
Iskreno, znas li SI merne jedinice? |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:43:18
|
quote: Originally posted by sawitch Kako se to nije nikom drugom desilo u mojoj familiji i familijama oko mene? I kako objasnjavas da toga na selima nema ili je ekstremno retko a u gradovima na kile?? Ovo pricam za svoju okolinu...
Oceš reci, kako toga nema u zatucanim seoskim sredinama? pa logicno da "nema", kada su svesni šta bi im brižne komšije uradile.. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 10/10/2011 : 21:48:04
|
quote: Originally posted by sawitch Kako se to nije nikom drugom desilo u mojoj familiji i familijama oko mene? I kako objasnjavas da toga na selima nema ili je ekstremno retko a u gradovima na kile?? Ovo pricam za svoju okolinu...
Oceš reci, kako toga nema u zatucanim seoskim sredinama? pa logicno da "nema", kada su svesni šta bi im brižne komšije uradile..
ima toga i po selima, samo što se na selu rede namirišu bolesnici pa onda zlostavljaju životinje... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 21:54:18
|
quote: Originally posted by Imrahil Oceš reci, kako toga nema u zatucanim seoskim sredinama? pa logicno da "nema", kada su svesni šta bi im brižne komšije uradile..
Evo sada si dva puta sam sebi skocio u stomak...
1. Zatucane seoske sredine... A vi u gradovima ste sire svesti i zivite od grbace zatucanih seljaka.. Mnogo ruzno i nisam se od tebe tome nadao..
2. Znaci pederi u selima mogu da se iskontrolisu i osnuju porodice a ovi u gradovima ne mogu... |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 22:00:51
|
Oceš reci, kako toga nema u zatucanim seoskim sredinama? pa logicno da "nema", kada su svesni šta bi im brižne komšije uradile..
poznata je stvar da svi pederi iz provincije odlaze u (glavne) gradove, to su tzv seksualne migracije - zato ih je u zagrebu i beogradu ko piljevine, a po selima nikoga - pa šta bi on tamo naguzio, morao bi oženit neudatu rodicu |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/10/2011 : 22:04:53
|
imam dosta poznanika koji su homofobi i vidi vraga svi odreda misle kako to nije urodeno i da se može sprijeciti ja nemam drugog zakljucka i logike, osim njihovog straha od samih sebe, boje se ljudi da bi i oni mogli postat pederi, a korijen toga je u nekim potisnutim maštarijama ili snovima |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 22:11:50
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Imrahil Oceš reci, kako toga nema u zatucanim seoskim sredinama? pa logicno da "nema", kada su svesni šta bi im brižne komšije uradile..
1. Zatucane seoske sredine... A vi u gradovima ste sire svesti i zivite od grbace zatucanih seljaka.. Mnogo ruzno i nisam se od tebe tome nadao..
Mislim da nije tako mislio, Sawitchu. Cinjenica je da su seoske sredine konzervativnije po tom pitanju, sad, malo je nesrecno ispalo to sto je on rekao "zatucane".
PS. Ja zivim na selu. :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 22:12:47
|
quote: Originally posted by ken2 poznata je stvar da svi pederi iz provincije odlaze u (glavne) gradove, to su tzv seksualne migracije - zato ih je u zagrebu i beogradu ko piljevine, a po selima nikoga - pa šta bi on tamo naguzio, morao bi oženit neudatu rodicu
Evo ja znam svakog stanovnika u Zitistu pa nisam uopste primetio da je neko seksualno emigrirao.. Stvarno... Zitiste ima oko 3000 ljudi... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 22:15:00
|
quote: Originally posted by Mairosu Mislim da nije tako mislio, Sawitchu. Cinjenica je da su seoske sredine konzervativnije po tom pitanju, sad, malo je nesrecno ispalo to sto je on rekao "zatucane".
PS. Ja zivim na selu. :D
Veruj da sam jako osetljiv po tom pitanju... Ali jako... I jako me zaboli kada neki civilizovani gradjanin sere po primitivnim seljacima... |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 10/10/2011 : 22:17:25
|
quote: Originally posted by Mali_Mate Sve ok, postujem....zanima me samo na osnovi cega zasnivas to misljenje? Sto ga potvrdjuje ko ispravno?
Brak kao institucija koja traje vekovima...
U svim drustvima, u svim vremenima, na isti nacin? |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 22:18:05
|
quote: Originally posted by Mairosu Mislim da nije tako mislio, Sawitchu. Cinjenica je da su seoske sredine konzervativnije po tom pitanju, sad, malo je nesrecno ispalo to sto je on rekao "zatucane".
PS. Ja zivim na selu. :D
Veruj da sam jako osetljiv po tom pitanju... Ali jako... I jako me zaboli kada neki civilizovani gradjanin sere po primitivnim seljacima...
Ne bih bas rekao da je selo primitivno. Primitivizam je neka druga stvar. Konzervativnije, to da. Recimo, ti ovde u Vrcinu ne bi smeo da izadjes u kafanu ako bi se deklarisao kao grobar. :D (ozbiljan sam) |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 10/10/2011 : 22:20:26
|
2. Znaci pederi u selima mogu da se iskontrolisu i osnuju porodice a ovi u gradovima ne mogu...
Da si procitao pažljivo sve što sam napisao, od pocetka do kraja, shvatio bi zašto sam rekao "zatucane seoske sredine". Zilion puta sam bio na selu, ostajao i po mesec dana ponekad, pa znam koliko bi homoseksualcu bilo teško da se tamo uklopi, a koliko je to lakše u gradu. Svakako da nisam mislio da vredam ljude koji žive na selu. A džabe nekome na selu da osnuje porodicu ako je gej, kad ce to njemu biti samo mucenje. Zar nije bolje da bude sa nekim slicnim sebi? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 10/10/2011 : 22:20:34
|
quote: Originally posted by Mali_Mate U svim drustvima, u svim vremenima, na isti nacin?
Naravno da ne.. Ali brak je opstao i postao jedan od osnova ljudskog bivstvovanja... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 10/10/2011 : 22:22:20
|
quote: Originally posted by sawitch Evo ja znam svakog stanovnika u Zitistu pa nisam uopste primetio da je neko seksualno emigrirao.. Stvarno... Zitiste ima oko 3000 ljudi...
U dušu vala ne možeš da ih znaš. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 10/10/2011 : 22:23:03
|
quote: Originally posted by Mairosu Ne bih bas rekao da je selo primitivno. Primitivizam je neka druga stvar. Konzervativnije, to da. Recimo, ti ovde u Vrcinu ne bi smeo da izadjes u kafanu ako bi se deklarisao kao grobar. :D (ozbiljan sam)
ti si iz Vrcina? sjajno, imam jednog drugara odatle |
Edited by - Imrahil on 10/10/2011 22:23:25 |
|
|
Topic |
|