forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 22:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Osjetila da ali svest ne.. I po toj svesti koja drzi kontrolu nad iskonskim nagonima je za mene covek monogamno bice... Rekao sam, postoji brdo teorija i dokaza za jedno i drugo ali moje misljenje je da je monogamno...

E al to je vec druga prica....ukljucimo li svest u pricu guramo covjeka izvan okvira zivotinje (s cim se slazem)....al svest je posljedica kulture...barem u mom vidjenju stvari....razlicite kulture proizvode razlicite svijesti....dakle sve su jednako dobre dok se god ne sukobljavaju

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 23:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mali_Mate
Je da, ko vas tjera da ikome prodajete ili koga hranite. Nema vise feudalaca....radite za sebe, hranite sami sebe....sta ce vam novac....sta grad ima za ponuditi, a da vam treba i da je istovremeno potvrdjeno tradicijom?

Jel' me zajebavas sad?

samo malo al zapravo ne....grad trazi od sela ko sto selo trazi od grada....rec u nas je dobro jer se tradicionalne vrijednosti cuvaju je jedno...al je stvarnost da vam/nam djeca jedva cekaju otic u grad....ljudi ocito traze to sto im grad pruza, i to dobar dio njih jer sela odumiru....da im je zajednica utemeljena na tradicionalnim vrijednostima pruzila sve sto su htjeli i ucinila ih sretnim ne bi nikad otisli...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Aj realno koja su im prava uskracena.Pravo da zasnuju brak i pravo da usvoje dete(barem kod nas).Ja ne znam koja su im prava jos uskracena.Konkretno koje pravo im je uskraceno.Jel u nekom clanu zakona pise ko je gej ne moze da radi to i to.Sad sto imas jednog Sawica koji pederu ne bi dao posao zato sto ih ne voli pa nije to razlog za paradiranje i za trazenje prava.Svako moze da zaposli koga hoce.Jebiga nekom se ne svidjaju ridji ljudi pa nece da im daju posao.Jel treba sad da paradiraju zbog toga?Meni se cini da sa paradama samo jos vise podizu neki gnev kod ljudi,jer dok se ljudi stvarno muce kako da prezive sutrasnji dan neki dokonjaci se provlace po medijima i propagiraju neke gluposti.Mislimmmm.

Pa eto uskraceno im je pravo da kazu da vole kurac a ne picku, a da ne dobiju pritom stanglu u glavu ili ostanu bez posla...mimo toga i ne nesto previse, al kad mozes da kazes da ces da glasas za Seselja, mozes da kazes i da volis da ga primas...manja je sramota :D

E pa djavola malo.Jel pise u zakonu da gej osoba ne moze da se zaposli?Ne pise.Opet ti kazem ako nalete na Sawica,jebi ga.Ako nalete na tebe dobice posao.Kako se to moze promeniti nekom paradom to mi nije jasno?Sawic sigurno nece promeniti misljenje posle odgledane parade ponosa.

U tome je poenta. nemaju ista prava. Ti ako naletiš na Savica, ne moraš da razmišljaš o tome.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 23:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
A sad pitanje.Vidim da je vecina vas reklo da se ne bi odreklo sina da dodje kuci i da kaze da je gej(ne bi ga se ni ja odrekao),ali da ne bi bili srecni da cuju tako nesto.Zbog cega?Ako mislite da je to potpuno normalno zbog cega ne biste bili srecni,zbog cega ne bi podrzali i reli sinu "Bravo sine tako treba".Nadam se da se razumemo.

Voleo bih da imaju svoju porodicu, decu, verovatno iz razloga što to isto želim i ja. Da postanem deda jednog dana npr. Ali mi je iznad toga da budu srecni u životu. To je njihov život, a ne moj. Mogu da im dam neke smernice, ali svojim životom treba sami da upravljaju.

Pa to je poenta.Sasvim je prirodno da ljudi produze vrstu i na kraju krajeva svi smo mi na zemlji zbog toga.To je nas primarni zadatak.Ti ces sigurno decu uciti da budu strejt,govorices sinu jel imas devojku i sta ti ja znam,koja mu se curica svidja a neces mu govoriti jel mu lep onaj decacic,zar ne?Jedno je prirodno drugo nije i to je poenta.Ne treba gejeve sad spaljivati ili diskriminisati ali ne treba se ponasati kao da je to nesto skroz normalno jer nije.

Inace u ZR-u nema posla ni normalnog ni nenormalnog tako da mrka kapa,pitaj Sawica ako mi ne verujes.Kad si bio u ZR-u?Nisam znao.

Jebo taki zadatak....sta to cini od ljudi, rasplodne krave?

To je prirodni imperativ svakog zivuceg organizma, al kako smo upravo Sawitch i ja utvrdili covjek nije iskljucivo prirodno bice...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2011 : 23:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Kod mene u ulici ima cetvorica pedera, dve lezbejke i jedno 5-6 ober kurvi, pa nikome to ne smeta! A za jednog dedu sumnjam da je pedofil.

Blago tebi, nikad ti nije dosadno.

Još vam fale brkata baba, žena-zmija i tužni klovn...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

quote:
A sad pitanje.Vidim da je vecina vas reklo da se ne bi odreklo sina da dodje kuci i da kaze da je gej(ne bi ga se ni ja odrekao),ali da ne bi bili srecni da cuju tako nesto.Zbog cega?Ako mislite da je to potpuno normalno zbog cega ne biste bili srecni,zbog cega ne bi podrzali i reli sinu "Bravo sine tako treba".Nadam se da se razumemo.

Voleo bih da imaju svoju porodicu, decu, verovatno iz razloga što to isto želim i ja. Da postanem deda jednog dana npr. Ali mi je iznad toga da budu srecni u životu. To je njihov život, a ne moj. Mogu da im dam neke smernice, ali svojim životom treba sami da upravljaju.

Pa to je poenta.Sasvim je prirodno da ljudi produze vrstu i na kraju krajeva svi smo mi na zemlji zbog toga.To je nas primarni zadatak.Ti ces sigurno decu uciti da budu strejt,govorices sinu jel imas devojku i sta ti ja znam,koja mu se curica svidja a neces mu govoriti jel mu lep onaj decacic,zar ne?Jedno je prirodno drugo nije i to je poenta.Ne treba gejeve sad spaljivati ili diskriminisati ali ne treba se ponasati kao da je to nesto skroz normalno jer nije.

Inace u ZR-u nema posla ni normalnog ni nenormalnog tako da mrka kapa,pitaj Sawica ako mi ne verujes.Kad si bio u ZR-u?Nisam znao.

ajmo ovako
ni za mene homoseksualizam nije 'skroz normalan'
ali za onoga tko je gej je to najprirodnija stvar na svijetu
pa onda to i ja prihvacam kao normalno i prirodno, od boga, ako hoceš
to valjda možeš shvatit

Kontam naravno.Mozemo to i ovako,ni jedan lud covek ne misli da je lud vec misli da je normalan.Ne uporedjujem gejeve sa ludacima nego moze i tako da se gleda.Kontam ja to da su oni drugaciji i da zele da ljudi kontaju da je to normalno ali eto ni ti ni ja ne kontamo da je to normalno.
E sad sta bi nas bog rekao na sve to stvarno ne znam.Ne verujem da mu je milo bas.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 23:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
2. Znaci pederi u selima mogu da se iskontrolisu i osnuju porodice a ovi u gradovima ne mogu...

IMRAHILE????

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 23:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
Još vam fale brkata baba, žena-zmija i tužni klovn...

U Ljutice Bogdana...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 23:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

E sad sta bi nas bog rekao na sve to stvarno ne znam.Ne verujem da mu je milo bas.

Iako ih je, naravno, on stvorio?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Evropska istrazivanja pokazala su da...

[URL=http://zaslike.com/viewer.php?file=4ctlvgw1f2tiromipw9.jpg][/URL]

Test koji nikada nije omanuo...

[URL=http://zaslike.com/viewer.php?file=hysle436czmb2stsr9.jpg][/URL]

Predsednik zoofilicarske stranke koja je sledeca za paradu,zvanu Susret bliskih vrsta.

[URL=http://zaslike.com/viewer.php?file=d2xoetmx9vm7qyvvlsek.jpg][/URL]

Pravi Srbin pocinje vec na vencanju a deviza mu je bolje ja nju,nego ona mene.

[URL=http://zaslike.com/viewer.php?file=xuo8o8d3cli82bcveoj.jpg][/URL]

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Normalno je i prirodno, makar meni i uvek ce biti. Samo je drugacije od uobicajenog.

Ja se nadam da ce moje dete navijati za Partizan i "vaspitavacu" ga u tom pravcu. Ako ono izabere Zvezdu, jbg, šta ja tu mogu. Necu ga sad manje voleti igledati kao nenormalno.
A to isto važi i za seksualnu orijentaciju.

Nisam skoro bio u Zrenjaninu. Ranije sam išao cešce, 2-3 puta godišnje, ostajao nekad i po 2-3 nedelje imam dosta rodaka tamo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2011 : 23:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
2. Znaci pederi u selima mogu da se iskontrolisu i osnuju porodice a ovi u gradovima ne mogu...

IMRAHILE????

Pa ti rece da ne bi mogao da se kontrolišeš da si okružen sa muškarcima na duže vreme...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Aj realno koja su im prava uskracena.Pravo da zasnuju brak i pravo da usvoje dete(barem kod nas).Ja ne znam koja su im prava jos uskracena.Konkretno koje pravo im je uskraceno.Jel u nekom clanu zakona pise ko je gej ne moze da radi to i to.Sad sto imas jednog Sawica koji pederu ne bi dao posao zato sto ih ne voli pa nije to razlog za paradiranje i za trazenje prava.Svako moze da zaposli koga hoce.Jebiga nekom se ne svidjaju ridji ljudi pa nece da im daju posao.Jel treba sad da paradiraju zbog toga?Meni se cini da sa paradama samo jos vise podizu neki gnev kod ljudi,jer dok se ljudi stvarno muce kako da prezive sutrasnji dan neki dokonjaci se provlace po medijima i propagiraju neke gluposti.Mislimmmm.

Pa eto uskraceno im je pravo da kazu da vole kurac a ne picku, a da ne dobiju pritom stanglu u glavu ili ostanu bez posla...mimo toga i ne nesto previse, al kad mozes da kazes da ces da glasas za Seselja, mozes da kazes i da volis da ga primas...manja je sramota :D

E pa djavola malo.Jel pise u zakonu da gej osoba ne moze da se zaposli?Ne pise.Opet ti kazem ako nalete na Sawica,jebi ga.Ako nalete na tebe dobice posao.Kako se to moze promeniti nekom paradom to mi nije jasno?Sawic sigurno nece promeniti misljenje posle odgledane parade ponosa.

U tome je poenta. nemaju ista prava. Ti ako naletiš na Savica, ne moraš da razmišljaš o tome.

Da ali ako naletim na nekog geja koji iskljucivo zeli da primi nekog ko je gej onda sam u problemu zar ne?Znaci po ovome oni paradiraju da bi ubedili nekog kao sto je Sawic ili recimo ja u nesto sto mi ne mislimo da je tako.Jel ti stvarno mislis da moze time da se promeni nesto?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

samo malo al zapravo ne....grad trazi od sela ko sto selo trazi od grada....rec u nas je dobro jer se tradicionalne vrijednosti cuvaju je jedno...al je stvarnost da vam/nam djeca jedva cekaju otic u grad....ljudi ocito traze to sto im grad pruza, i to dobar dio njih jer sela odumiru....da im je zajednica utemeljena na tradicionalnim vrijednostima pruzila sve sto su htjeli i ucinila ih sretnim ne bi nikad otisli...

Ja sam rodjeni Beogradjanin.

Do 19. godine sam ziveo u Sarajevskoj ulici, u samom centru. Tamo sam rodjen. Da me je tad neko pitao jel bih ikad otisao, oterao bih ga u qrac.

Sa 19 godina sam otisao na tada jos uvek neizgradjeni Novi Beograd, kod Usca. Zelenilo. Reka. Mir. Jebote, rekoh sebi, koji sam kreten bio sto sam se kleo u centar.

Sa 20 godina sam otisao u inostranstvo. Ziveo sedam godina u mirnom gradu od 400tinak hiljada ljudi. Tad rekoh sebi, sta sam koji q video u Beogradu ?

Sa 27 godina sam se vratio na Novi Beograd, sada izgradjen i potpuno drugaciji. Gusilo me je. Sa 30 godina sam se vratio u Sarajevsku, da bih ziveo sam, tamo gde sam se rodio. Poludeo sam bezmalo. Pokupio sam svoje stvari i otisao na selo. Imam internet, imam TV, imam knjige i iPad, imam dvoriste i garazu. Beograd, sto se mene tice, moze sutra da nestane, ne bi mi falio. A ako mi zafali za ono malo konzumeristike - ploce, stripovi, itd. ... sednem u kola, pa sam tamo za 20 min. I osecam se super - jer znam da necu spavati u smradu i smogu...

Ima u Beogradu i lepih delova. Ali je kvadrat 2 iljade evra i jace tamo gde bi moje dupe.

Tako da...ciao Belgrade, vidimo se u nekom sledecem zivotu.

A sve ovo pisem da pokazem da postoje i suprotna stremljenja...i sve su cesca, jer sve je vise Beogradjana apatrida, koji ne prepoznaju grad u kome su se rodili i odrasli.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Nema to veze.To je vec pitanje religije.Bog nije stvorio ljude da bi se ubijali pa se opet ubijaju.Svako ima svoj izbor a na kraju se svode racuni.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Normalno je i prirodno, makar meni i uvek ce biti. Samo je drugacije od uobicajenog.

Ja se nadam da ce moje dete navijati za Partizan i "vaspitavacu" ga u tom pravcu. Ako ono izabere Zvezdu, jbg, šta ja tu mogu. Necu ga sad manje voleti igledati kao nenormalno.
A to isto važi i za seksualnu orijentaciju.

Nisam skoro bio u Zrenjaninu. Ranije sam išao cešce, 2-3 puta godišnje, ostajao nekad i po 2-3 nedelje imam dosta rodaka tamo

Eto.Ako navrnes koji put javi se,bices moj gost.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 23:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Nema to veze.To je vec pitanje religije.Bog nije stvorio ljude da bi se ubijali pa se opet ubijaju.Svako ima svoj izbor a na kraju se svode racuni.

Ima veze itekako, ali necu o tome dalje, u pravu si da je pitanje religije i nije za ovu temu...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2011 : 23:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
JK je doživela da je dva puta citiram. Ako je i od mene, mnogo je.

Pocecu pitanjima - Dokle ce milioni Srba da puštaju šaku govana da od nas prave divljake i budale? HMM? Dokle ce bagra biti glasna i jasna, a mi mutav narod? Dokle ce nam huligani razbijati grad i napadati one koji IMAJU LJUDSKO PRAVO DA ŠETAJU? Dokle ce razbijati glave našim policajcima? I dok raznim imbecilima u Skupštini Betoven i Šopen pevaju i sviraju „na noge“, Srbija JE NEMA! Dokle?

Ej, okej je to što mnogi od vas ne vole pedere i ne podržavaju Paradu ponosa. Ali i nije okej, baš da vam kažem. Zašto ne volite pedere? To je isto kao da kažete da ne volite crnce, ili muslimane, ili budisticke monahe, samo zato što su razliciti od vas! Možda ne volite polarne medvede? Ali, to je vaša stvar. Ako ste rasisti, šovinisti, homofobi, idioti, imate pravo na to, ali zadržite to u sebi. Ili razmislite da li je vreme da se menjate iz korena. Covek se rada kao crn, kao žut, kao beo, kao gej, kao strejt. Znaci - covek se tako rodi i to je tako. Vreme je da mnogi od vas skapiraju da homoseksualnost nije bolest. Znaci - i dokazano, i zvanicno, i nezvanicno, i kako hocete.

Da li ste vi, koji iz nekog razloga držite dupe uza zid dok ovo citate, možda culi da je 20 posto covecanstva homoseksualne orijentacije? Niste culi? E sad znate. Prenesite mungosu iz Jagodine i to, a i da mu je covek iz najbližeg okruženja, njegova „desna ruka“- gej! Eto. Ali ga nije naguzio zato što su homoseksualci estete i zato što njegovu debelu dlakavu guzicu niko nece! Ajmo redom. Bez nervoze, molicu. Konacno da kao ljudi otvoreno porazgovaramo na ovu tabu temu.

U Srbiji je normalno da dete gleda kako cale mariše kevu, ali nije normalno da se dva odrasla coveka vole. U Srbiji je normalno da se nacionalnim herojem nazove svaki koji je pobio više od 100 ljudi druge veroispovesti, ali nije normalno da gradom šetaju oni koji zagovaraju ljubav, mir, slobodu, toleranciju! Samo je u Srbiji normalno da se cerka naziva SINE, ali nije normalno da ta ista cerka poželi da poljubi drugog SINA. Mungos kaže: „Bog je stvorio Adama i Evu, ne - Adama i Stevu!“ Po toj teoriji, Adam i Eva su izrodili decu, a onda su ta deca, izmedu sebe pravila decu i tako redom. Znaci, Bog je stvorio ljudsku vrstu na bazi incesta! Cekajte, po toj teoriji, mungos iz Jagodine i ja smo neki rod! Horor! Ali i mungos i svi homoseksualci na planeti su - braca! Molim lepo.

Elem, evo kako moj muž, klasicna Srbenda i samoproklamovani seljak u duši, komentariše pedere: „Odvratno je što jedni druge j..u u dupe! Fuj! Sve bih ih pobio! Povraca mi se od pomisli na to što oni rade! To nije prirodno, to je bolesno, to nije od Boga! Dupe ne služi za to!“ (Izvinite na ovome, samo vam prenosim u integralnoj, srpskoj verziji.)

Onda ga ja, nezainteresovanim tonom, sve gledajuci omiljenu mi seriju na TV, pitam da li je u redu kad on, isto to pokušava da uradi meni i mom dupetu? (A u sebi dodam: A NORMALNO JE KADA SE VI FUDBALERI, ONAKO ZNOJAVI, BACATE NA GOMILU KADA POSTIGNETE GOL ILI KADA SE UDARATE ONAKO BRATSKI PO DUPETU, RAZMENJUJETE MOKRE MAJICE I ZA KRAJ SE SVI GRUPNO TUŠIRATE?! Hahahahaha! Pa to ni ekstremno slobodni pederi ne rade.) I uvek za nokaut dodam da necu više da mu pušim jer USTA NE SLUŽE ZA TO! Molim lepo. Odmah skace sa stolice i vice: MA NEMOJ, MA NEMOJ, NIJE TO ISTO! „Pa kako, ljubavi, nije isto?“, grickam semenke i dodajem: „ISTO JE, SRECO, TEBI JE LEPO TAKO, DRUGOM LJUDSKOM BICU ONAKO! NIJE POENTA U RUPI, VEC U SRCU. LJUBAVI, POMIRI SE S TIM, SVI SMO MI PEDERI.“

I tako se naša intelektualna rasprava završi po kratkom postupku. Ponekad skoci da me davi, unese mi se u lice, a najveca osveta mu je kad mi iskljuci TV ili sakrije daljinski. Pa dobro, put do ljudske samospoznaje kroz vekove je uvek imao bolnu i burnu putanju! Nekada su crnci bili robovi, prodavani su kao stoka, danas je crni covek predsednik Amerike. Nekada žene nisu imale pravo glasa, a danas ja pišem kolumnu koju svi živi (živi bili) citaju. Danas je homofobija na snazi, sutra cemo se i toga secati kao naše neandertalske prošlosti! U svakom slucaju, ko se ne slaže sa mnom, mada zašto ne bi, slobodno može da se odseli u Jagodinu. Tamo nema pedera, samo mungosa! Žirafe su izvršile samoubistvo.

PS: I za kraj, da dodam... Svi vi, pravi muškarci, dlakave Srbende, maco tipovi, pogledajte se malo u ogledalo. To na vama su dizajnirali upravo homoseksualci, a ta majcica, te patikice, gel u kosici, tašnica preko grudi i sveopšti BG fenseraj je u stvari klasicna pederska estetika koju više ni oni ne furaju. Tako da pssssssstttt!

PS 2: Veliki pozdrav srpskoj policiji!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Ima veze itekako, ali necu o tome dalje, u pravu si da je pitanje religije i nije za ovu temu...

Ma da,to je vec mnogo dublja stvar i trebao bi nam neki svestenik da nam to sve pojasni.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

IMRAHILE????

peder, bilo na selu ili u gradu, ne treba da se kontroliše, vec da bude ono što jeste.
ali je pederu u gradu to lakše, nego pederu u nekom malom mestu.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

mene interesuje što ne puste boga da vodi racuna o tome?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Bog nikad nije spalio pedere, al je spalio hetero orgijase u sodomi & gomori... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Mislim da je stripovi.com položio ispit zrelosti:
za ovih 36 stranica dodirivali smo se najpipavijih tema, vrteli oko homoseksualizma,crkve,cetnika,partizana,zvezde,hajduka,pedofilije,klanja i cega sve ne.
Dosta prepucavanja i pomalo preterivanja u diskusiji, ali sve u granicama pristojnosti (koliko to može biti na ovakvoj temi).
I niko se nije naljutio ni na koga; niko banovan.
King i Hunter prisutni za svaki slucaj,aktivni u raspravi, ali ni u jednom trenutku nisu regovali niti koga upozorili (iako je bilo dodirivanja granica dobrog ukusa, ipak je to bilo u duhu zdravog zezanja).

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Da ali ako naletim na nekog geja koji iskljucivo zeli da primi nekog ko je gej onda sam u problemu zar ne?Znaci po ovome oni paradiraju da bi ubedili nekog kao sto je Sawic ili recimo ja u nesto sto mi ne mislimo da je tako.Jel ti stvarno mislis da moze time da se promeni nesto?

oni paradiraju da bi imali prava kao i mi i da ne bi bili diskriminisani kao do sad. da li ceš ih ti voleti ili ne je nebitno.

znaš onu, živi i pusti druge da žive..

i ovo što si naveo he moguce, ali busi iskren, koliko je to realno da se desi?
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/10/2011 : 23:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

mene interesuje što ne puste boga da vodi racuna o tome?

Vec se poteglo to pitanje, odmah su skocili što ne pustimo i silovatelje i ubojice... Pritom su elegantno zaobišli cinjenicu da pederi nikome ne nanose štetu za razliku od ovih drugih...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000