forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki
Eto.Ako navrnes koji put javi se,bices moj gost.

važi, voleo bih da dodem jednom, nisam bio par godina
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Hocete možda i da se malo kresnete?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
evo neko istraživanje u USA prije 2 godine

Attitudes on same-sex marriage currently stand almost exactly where they did 12 months ago, with just over half of Americans (53%) opposed and 39% in favor of allowing gays and lesbians to marry legally. There are stark differences of opinion among the public on this issue, especially among religious and political groups. For example, more than seven-in-ten liberal Democrats (72%) favor same-sex marriage, while eight-in-ten conservative Republicans (81%) oppose it.

More than three-quarters of white evangelical Protestants (77%) and two-thirds of black Protestants (66%) oppose same-sex marriage, as do half of white mainline Protestants (50%). Catholics are evenly divided on the issue, with 45% favoring same-sex marriage and 43% opposing it. Most of those unaffiliated with any particular religion support same-sex marriage (60%).

Overall, a strong majority of those who attend services at least weekly oppose same-sex marriage (71%), while about half of those who seldom or never attend religious services favor it (54%). This pattern is evident within Catholicism and evangelical Protestantism. Most regularly attending white Catholics in the survey oppose same-sex marriage, while most white Catholics who attend Mass less often favor it. Among white evangelicals, 85% of those who attend services at least weekly oppose same-sex marriage, 21 percentage points higher than among less-observant white evangelicals.

Public opinion on this issue also varies according to age, sex, race and education. Most young people (ages 18-29) favor same-sex marriage (58%), while majorities in older age groups oppose it. Women are more likely than men to support same-sex marriage (43% vs. 34%), and whites and Hispanics are more supportive than blacks (39%, 45% and 26% respectively). Among those in the survey with a college education, a 49%-plurality favors same-sex marriage, while half or more of those with less education oppose it.

Most Southerners and Midwesterners oppose same-sex marriage (60% and 54% respectively). By contrast, people who reside in the West and the East are evenly divided on the issue (47% favor vs. 47% oppose in the West, 45% favor vs. 45% oppose in the East

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by anto

jel to ispituješ teritoriju?
mislim da se sklonim u stranu da ne smetam..
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
A zašto željca i dalje nema?
Željac??
Pa daj se opet ukljuci u raspravu koji ti je vrag???
Evo samo za željca i da nam se što prije vrati...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 23:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

A sve ovo pisem da pokazem da postoje i suprotna stremljenja...i sve su cesca, jer sve je vise Beogradjana apatrida, koji ne prepoznaju grad u kome su se rodili i odrasli.

Ofkors...gradovi su prenapuceni i sve to skupa sto ide s njima....migracije postoje u oba pravca....samo sta ce i selo i grad bit promijenjeni jednom kad se stvari slegnu...Vrijednosti ce se ponovno formulirati....Nitko ko je zivio u gradu, nitko tvoje generacije, vjerojatno dopustiti da mu pop kroji sudbinu i govori sto je ispravno, a sto nije...i tako, malo po malo

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/10/2011 : 23:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Nema potrebe, možemo i u trojku!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nema potrebe, možemo i u trojku!

2 je taman, 3 je gužva
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 00:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A vi se malo stisnite...:D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 00:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Samo da ne bude ko u onom vicu kad srbin, hrvat i bosanac prave grupnjak... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 11/10/2011 : 00:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ta ista Jelena Karleusa se devedestih godina u duhu nacionalizma klela u Srpstvo slikala u uniformi i lajala svakake gluposti.
Bivsi decko Kriminalac i pozer iz starih vremena na principu sta me gledas majmune polomicu ti kosti.Ubijen je u svom autu u Beogradu.
Uzivala je sve povlastice koje joj moze pruziti jedno nasilno okruzenje,skupa kola,zestoki momci Viski u potocima.
I da se ispravim Zoran Davidovi canda ubijen je 2000 godine.Karlusa je bila punoletna i svesna s kim se druzi.
Posle pojavom pacifistickih vremena i nestankom ratnih bubnjeva drzava je otklonila sopstveni sljam a nesto su se izmedju sebe poubijali.
Jk pocinje sa sakupljanjem kucica u duhu modernih avangardnih evropskih vrednosti,sa ekspanzijom nove ugrozene vrste pred izumiranje Homoseksualaca,oberucke ih je prigrlila pod svoje skute.Danas je jedna od najvecih boraca za ljudska prava i pobornik mira,pise kolumne i pljuje po primitivnom srpskom siledziji,malogradjaninu i Crkvenoj zatucanosti.
Hvala joj za sve sto cini modene i napredne tokove,u nasem narodu golubovi preletaci najvise visine dostignu,i najbolje prodju.A Jeca je masne i premazana, svuda se ona uglavi,u duhu vremena.Slava joj za sve i hvala.

[URL=http://zaslike.com/viewer.php?file=ppvdfpp2f0gkuhslavvc.jpg][/URL]

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 11/10/2011 : 00:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by acestroke
Boze dragi, kakvih sve stvari covjek moze da procita na ovom forumu, to je za plakat (ili za smijat se, zavisi o covjeku). Stavise, bolje mi je vise ne gubit vrijeme na ovom topicu/forumu. Mislim, cinjenica da trenutno moram srat je dobar razlog da se drzim dalje od gluposti koje se ovdje izjavljuju.

Ja znam da ti mislis da si pametan ali nemoj sebi da dajes za pravo da vredjas druge... Jer i ja imam misljenje za tebe da nemas IQ vise od X pa te ne nazivam glupakom...

Pa jebote, ja tek sada ovo vidje...ko tebe uopste i spominje u mom postu odozgo??? A i ti si stvarno osoba koja treba ikom drugom da sudi u vezi IQ-a, videci da osobno sigurno imas IQ of kanalizacijskog pacova. Sve si o sebi rekao sa onim postom, 'liberalizm je to sto stvara gejove'.
Mozda nemam veliki IQ, po tebi... to je sasvim ok. Ali ti? Pa i obicni majmun u zoloskom vrtu je pametniji od tebe.
mr. murdoc ti je ionako sve vec rekao; potpisujem sve njegove postove.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 00:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma daj se smiri,rasprava je dosad bila skroz ok

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 11/10/2011 : 00:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Zivka!!!Dobra moja Zivka.
Danas zena nemoz bit moderna ako ne radi 3 stvari.
1.Da igra Bridz
2.Da ima Svalera.
3.Da zna Francuski
Toj ti je dobra moja Zivka moderna zena i to pod hitno da naucis.

Sve se menja a ljudi uvek ostaju isti.
Hvala Nusicu,Domanovicu,Steriji Popovicu sto su nam ostavili svedocanstva ljudske niskosti i gluposti u kojima i danas uzivamo,samo u drugom obliku.Idem da nahranim svoju pudlicu,i procitam povelju Humanih vrednosti,a imam sutra i neke parade.A vi uzivajte u drami.

http://www.youtube.com/watch?v=1pQFZC49SJw

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 11/10/2011 : 00:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by kerber

Imam dva sina,i nikad ne bih zelio da mi nekad neko od njih dodze kuci i kaze:Tata uhvatio sam si decka.Nikad ne bih zelio da za njih postane to normalno,ja ih vospitavam na nacin koji je za mene normalan,a taj profesor iz varazdina sto je izbacen bi mogao da utice na ta deca,ne da im direkno namece homoseksualnost,ali moze onako,iz dana u dana ce se deca gledajuci njega znajuci da je homoseksualac polako privikavati na to,jednostavno ce svaki dan razmisljati o homoseksualnosti.

Boze dragi, kakvih sve stvari covjek moze da procita na ovom forumu, to je za plakat (ili za smijat se, zavisi o covjeku). Stavise, bolje mi je vise ne gubit vrijeme na ovom topicu/forumu. Mislim, cinjenica da trenutno moram srat je dobar razlog da se drzim dalje od gluposti koje se ovdje izjavljuju.

Pa i redno vreme je da se malo odmoris,od previse citanja i pisanja ovde na forumu,delujes mi kao covek koji nema vremena ni da sere Pa ustvari guzica i za to sluzi,jel?
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 00:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

ja ga ne znam
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 00:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

ja ga ne znam

...posle 30 minuta, (ubaciti nacionalnost koju zelis da ismejes, a cesto je u nasem slucaju Bosanac) pali svetlo i kaze "dajte ljudi da se organizujemo, vec treci put ja pusim qrac..." :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 11/10/2011 : 00:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
@kerber:
Ok, u tome se slazem. Naravno, kako kome, ali eto...imas poentu.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 00:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Public support for same-sex marriage from EU member states as measured from a 2006 poll is the greatest in the Netherlands (82%), Sweden (71%), Denmark, (69%), Spain (66%), Belgium (65%), Luxembourg (58%), Finland (54%), Germany (52%) and the Czech Republic (52%).However, other polls have also placed Germany and France between 54% to 65%, the UK at 61%.

After the approval of same-sex marriage in Portugal in January 2010, 52% of the Portuguese population stated that they were in favor of the legislation.In 2008 58% of the Norwegian voters supported the Marriage Act, which was introduced in the same year, and 31 percent were against it. In January 2010 41.0% of Italians respondents supported same-sex marriage.

In Ireland, a 2008 survey revealed 84% of people supported civil unions for same-sex couples (and 58% for same-sex marriage),while a 2010 survey showed 67% supported same-sex marriage by 2011 this figure had risen to 73% in support.

In comparison, support tends to be the lowest from former-Communist states, such as Latvia, Lithuania and Poland (with the exception of the supportive majority atheist Czech Republic, as mentioned above). The average percentage of support for same-sex marriage in the European Union as of 2006 when it had 25 members is 44%, which had descended from a previous percentage of 53%, due to more socially conservative nations joining the EU.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/10/2011 : 07:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
koji šokovi u manje od minutu i pol
šta ste dizali utege?
kako te nije sram
http://www.youtube.com/watch?v=BkENbJG5vF8&feature=related

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 11/10/2011 07:46:42
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17812 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/10/2011 : 08:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
moram priznati da me jucerašnja rasprava umorila i oduzela dosta energije
pa cu se danas povuci

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/10/2011 : 09:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

pa cu se danas povuci

eh željac, ženskaru stari, nepopravljivi plejeru,
možda ti treba energy drink.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/10/2011 : 10:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
stvarno smo pretjerali
nadrobili svega i svacega
a otišao prekjucer jedan veliki covjek i jedva da se netko javio u taj topik
za one koji ga ne poznaju
http://www.youtube.com/watch?v=kNatY74GidI

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 10:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

pa cu se danas povuci

vodi te decko na izlet?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 10:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
Pa ti rece da ne bi mogao da se kontrolišeš da si okružen sa muškarcima na duže vreme...

'si ti pio nesto?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000