forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 10:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by paro

koji šokovi u manje od minutu i pol
šta ste dizali utege?
kako te nije sram
http://www.youtube.com/watch?v=BkENbJG5vF8&feature=related

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil
peder, bilo na selu ili u gradu, ne treba da se kontroliše, vec da bude ono što jeste.
ali je pederu u gradu to lakše, nego pederu u nekom malom mestu.

Izbegavas odgovor...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke
Pa jebote, ja tek sada ovo vidje...ko tebe uopste i spominje u mom postu odozgo??? A i ti si stvarno osoba koja treba ikom drugom da sudi u vezi IQ-a, videci da osobno sigurno imas IQ of kanalizacijskog pacova. Sve si o sebi rekao sa onim postom, 'liberalizm je to sto stvara gejove'.
Mozda nemam veliki IQ, po tebi... to je sasvim ok. Ali ti? Pa i obicni majmun u zoloskom vrtu je pametniji od tebe.
mr. murdoc ti je ionako sve vec rekao; potpisujem sve njegove postove.

Jebote, dobili smo pribliznu vrednost X-a.. 0-3

Jesi li ti banovan zbog duplog vredjanja forumasa ili jos tu??? Ako si tu, javi se da te pretresem tablicu mnozenja...

Edited by - sawitch on 11/10/2011 11:09:36
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 11:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by REJS
Predsednik zoofilicarske stranke koja je sledeca za paradu,zvanu Susret bliskih vrsta.

Jebote, koliko bi ovde bilo mesa, masti i cvaraka!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Imrahil
peder, bilo na selu ili u gradu, ne treba da se kontroliše, vec da bude ono što jeste.
ali je pederu u gradu to lakše, nego pederu u nekom malom mestu.

Izbegavas odgovor...

Oni na selu idu protiv svoje prirode jer znaju da u suprotnom riskiraju gotovo pa sve... A to što ih 'dobri seljani' pricama i ponašanjem tjeraju na to, ne znaci da su 'izlijeceni'...

To je malo pojašnjen odgovor koji ti je Imrahil dao...

A evo ti i jednu usporedbu, pa sam izvuci zakljucak... Jedan je momak ovdje živio za nogomet, igrao svaki dan i trenirao... U osnovnoj školi prolazio je peticom, ali je na polugodištu prvog razreda gimnazije prošao cetvorkom... Otac ga je ispisao s nogometa i natjerao da više uci jer mora proci peticom na kraju... Mislim, imao je 4 a ne 1... Momak je otad povuceniji, nesiguran u sebe, ali se zbog pritiska oca kontrolirao i prestao s nogometom... To dokazuje da je moguce, ali on otad nije sretan... Shvatio?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 11/10/2011 : 11:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by dsormaz1
e je desnica na vlasti, isto donijeli neke zakone koji idu u tom Kad bi se proveo referendum o tome, cisto sumnjam da bi rezultat bio kako 70% Brazilaca smatra da je istospolna dezorijentacija nešto normalno.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/282239/Na-Paradi-ponosa-u-Rio-de-Zaneiru-700000-ljudi

Na TV-u su izvjestili da je bilo milijun ljudi, a procjena policije je 700 tisuca, i to je veliki broj. Znaci opet mediji manipuliraju s brojevima.
Ali ako uzmemo u obzir da je Rio (ako se ne varam) najveci grad u Brazilu , i da se u velike gradove doseljava dosta homoseksualaca iz unutrašnjosti... Rio je takoder i svjetska turisticka destinacija, nije iskljuceno da je polovica tih sudionika došla iz drugih zemalja.
Rio ipak ne predstavlja cijeli Brazil, ne znaci da velika vecina stanovništva Brazila to podržava.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Beva
Oni na selu idu protiv svoje prirode jer znaju da u suprotnom riskiraju gotovo pa sve... A to što ih 'dobri seljani' pricama i ponašanjem tjeraju na to, ne znaci da su 'izlijeceni'...

Oni na selu idu protiv svoje neprirode, hteo si reci.. I kako oni mogu da obuzdaju te bolesne nagone a ovi u gradu ne mogu??? Ako se zna da je nesto nenormalno, iskuliraj.. Pa i meni fali para za mnogo stvari i obuzdam se da ne ukradem...

I nemoj me praviti budalom... Ja to ne radim tebi... Ako ne mozes normalno diskutovati, zaobidji me...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/10/2011 : 11:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
U Svicarskoj je bio referendum o istospolnim brakovima , i prosao je .
Osobno sam glasao ZA.
Poslje tog referenduma , zivot tece istim normalnim tokom i niko se ne buni kada se na vjenjcanju pojave dva istospolna partnera, niti niko ne pizdi kada se oni setaju ulicom, idu u kino ili se drze za ruke.
Ti ljudi zive, placaju porez i idu u kupovinu kao i svi mi.
Njhovi roditelji se posjecuju i zajedno sjede za stolom tijekom bozicnih, uskrsnjih i ostalih religioznih praznika.
To sto pojedine crkve to ne uvazavaju nikoga nije briga, jer su ionako sve manje i manje posjecene zbog svoje netolerancije i krutosti, te propustene sanse da se moderniziraju i idu tokom vremena ..one jednostavno vise nisu vazan cinbenik u duhovnom zivotu , vec samo dio folklora i navika "folklornih vjernika"
Nista u tome nema lose ....dapace..zivot ide dalje i nove generacije oblikuju novu svijest i novi stil zivota .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Oni na selu idu protiv svoje neprirode, hteo si reci.. I kako oni mogu da obuzdaju te bolesne nagone a ovi u gradu ne mogu??? Ako se zna da je nesto nenormalno, iskuliraj.. Pa i meni fali para za mnogo stvari i obuzdam se da ne ukradem...

I nemoj me praviti budalom... Ja to ne radim tebi... Ako ne mozes normalno diskutovati, zaobidji me...

Pišem onako kako bih pisao bilo komu... Nagoni im nisu bolesni i nema potrebe da ih obuzdavaju... Krasti je kažnjivo i to dobro znaš...

Problem je što zbog predrasuda ni ne pokušavaš razumjeti...

Evo ti bolji primjer: Ako dodeš u nekakvu krcmu u Grude i cuješ kako svi pljuju Srbe, siguran sam kako neceš progovoriti cijelo vrijeme... Kontrolirat ceš se zbog straha za svoj život...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 11:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
e je desnica na vlasti, isto donijeli neke zakone koji idu u tom Kad bi se proveo referendum o tome, cisto sumnjam da bi rezultat bio kako 70% Brazilaca smatra da je istospolna dezorijentacija nešto normalno.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/282239/Na-Paradi-ponosa-u-Rio-de-Zaneiru-700000-ljudi

Na TV-u su izvjestili da je bilo milijun ljudi, a procjena policije je 700 tisuca, i to je veliki broj. Znaci opet mediji manipuliraju s brojevima.
Ali ako uzmemo u obzir da je Rio (ako se ne varam) najveci grad u Brazilu , i da se u velike gradove doseljava dosta homoseksualaca iz unutrašnjosti... Rio je takoder i svjetska turisticka destinacija, nije iskljuceno da je polovica tih sudionika došla iz drugih zemalja.
Rio ipak ne predstavlja cijeli Brazil, ne znaci da velika vecina stanovništva Brazila to podržava.

Nije to poenta.

Nemam blage veze koji postotak stanovništva Brazila to podržava, nije toliko ni bitno. Radi se o tome da su ti ljudi održali tu paradu u Brazilu, istom onom za koji vecina ljudi iz ovih naših zemalja poistovecuje sa fudbalom, Amazonijom, piranama i Indiosima.

Ne znam ko bi iz Slovenije,Hrvatske,Srbije itd. rekao da je Brazil modernija i tolerantnije država od države u kojoj on živi? Hej, mi polako svi ulazimo u EU, postajemo Zapad, kultura na sve strane, nemamo mi veze sa varvarskim obicajima i polugolim domorocima koji pecaju ribu na Amazonu i nose je u svoje sojenice...Zar ne?

Pa opet, tamo se okupi masa ljudi na tako jednom dogadaju, nije ni važno odakle su došli, važno je da su tamo bili i da nije bilo nekih problema.

I ako mediji manipulišu brojkama- nek ih je bilo i 500 000 pa je dovoljno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 11/10/2011 11:57:45
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 11/10/2011 : 12:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:

quote:

Ajmo jos malo hipotetski:)
Sta je najbitnija stvar u zivotu? Uz pretpostavku da si zdrav? Valjda ljubav. Jebo ja sve pare ako nema toga.
Zamisli sad svoju devojku(zenu), verujem da se jako volite - sta bi bilo da je celo selo protiv vas? Vi se volite, zelite biti zajedno ali zabranjeno vam je zbog tradicije, nekih drustvenih normi ili porodicnih prepreka. Odustao bih i poslusao vecinu kako ona nije za tebe ili bi se borio za nju? Ono Romeo & Julija:)
Mozda ti je gadljivo to pomisliti u kontekstu sa 2 muskarca ili 2 zene, ali imaj u glavi da njihova osecanja mogu biti jednako snazna kao i tvoja.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Evo ti bolji primjer: Ako dodeš u nekakvu krcmu u Grude i cuješ kako svi pljuju Srbe, siguran sam kako neceš progovoriti cijelo vrijeme... Kontrolirat ceš se zbog straha za svoj život...

Ako si mi ti domacin, cutao bih samo zbog tebe, ako bih cutao... Ja se batina nikad nisam bojao, to ce ti svaki moj drugar iz detinjstva potvrditi...

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 11/10/2011 : 12:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:
Pa jebote, ja tek sada ovo vidje...ko tebe uopste i spominje u mom postu odozgo??? A i ti si stvarno osoba koja treba ikom drugom da sudi u vezi IQ-a, videci da osobno sigurno imas IQ of kanalizacijskog pacova. Sve si o sebi rekao sa onim postom, 'liberalizm je to sto stvara gejove'.
Mozda nemam veliki IQ, po tebi... to je sasvim ok. Ali ti? Pa i obicni majmun u zoloskom vrtu je pametniji od tebe.
mr. murdoc ti je ionako sve vec rekao; potpisujem sve njegove postove.

Jebote, dobili smo pribliznu vrednost X-a.. 0-3

Jesi li ti banovan zbog duplog vredjanja forumasa ili jos tu??? Ako si tu, javi se da te pretresem tablicu mnozenja...

Idiotsko cerekanje je jedino sto znas da radis, kao da je nesto uopste smijesno. De hajde majke ti, pretresi mi tablicu mnozenja, sa svojih 25000+ postova u 4 godine, a ni jedna pametna stvar recena ni u jednom postu. Obican si klaun foruma, koji lupeta ovdje o svemu i svacemu, ali nikad o stvarima zbog kojih ovaj forum postoji.
Ne brini, nije me strah biti banovan, meni zivot ne zavisi o ovog foruma kao tebi, imam boljih stvari radit nego kucat 100 postova dnevno ovdje.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by ordell
Ajmo jos malo hipotetski:)
Sta je najbitnija stvar u zivotu? Uz pretpostavku da si zdrav? Valjda ljubav. Jebo ja sve pare ako nema toga.
Zamisli sad svoju devojku(zenu), verujem da se jako volite - sta bi bilo da je celo selo protiv vas? Vi se volite, zelite biti zajedno ali zabranjeno vam je zbog tradicije, nekih drustvenih normi ili porodicnih prepreka. Odustao bih i poslusao vecinu kako ona nije za tebe ili bi se borio za nju? Ono Romeo & Julija:)
Mozda ti je gadljivo to pomisliti u kontekstu sa 2 muskarca ili 2 zene, ali imaj u glavi da njihova osecanja mogu biti jednako snazna kao i tvoja.

Ne znam... Ne mogu uopste da se stavim u njihovu kozu, gade mi se... Za mene je to neprirodno i odvratno... Usli smo u debele rasprave oko svakojakih tema ali najbitnija je da meni ne smetaju dok ih ne vidim i dok ne pocnu sa propagiranjem svojih nacela... Rekoh vec sto puta.. Neka se jebu po sobama, pecinama ili gde hoce da ih niko ne vidi.. Neka drze jezik za zubima jer ih ogromna vecina naroda ne moze smisliti i bice im OK.. Ali ne, oni traze od svih da ih "priznaju", kao da su neka suverena drzava.. Paradiraju, namecu nam se na TV-u, novinama itd... Ma pusti me toga... Ako sam zbog toga zaostao, glupav ili nesto trece, neka sam, drago mi je sto ne idem u korak sa svetom, EU i ostalim nastranostima koje dolaze iz ionako izopacenih drustava... Lepsa mi je moja tradicija, porodicni skupovi, postovanje slave i praznika nego sve novo sto mi vreme namece...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

quote:

Ako si mi ti domacin, cutao bih samo zbog tebe, ako bih cutao... Ja se batina nikad nisam bojao, to ce ti svaki moj drugar iz detinjstva potvrditi...

To sad kažeš, ali u trenutku opasnosti, kad proradi adrenalin noge bi se odsjekle i šutio bi... Znam da ja bih...

Mislim, vidim da nikad nisi bio u Grudama kad si tako siguran :)

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 11/10/2011 : 12:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
Jos nesto - u vezi u ovih slika sto je stavio KRAS.
Scene su normalnom coveku gadljive, ali zasto kod gejeva dolazi do ovakve ekscentricnosti?
To jeste problem koji obuhvata svaku manjinu koja nije prihvacena u drustvu.
Zato recimo i postoji geto u Americi, zato su crnci tamo "glavni" po pitanju nezaposlenosti i kriminala.
Jednostavno receno, drustveno odbaceni ljudi stvore krug sebi jednakih i pocnu jos vise da potenciraju svoju drugacijost. Da su gejevi odavno prihvaceni, ne bi nikad dolazilo do takvih skupova.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Idiotsko cerekanje je jedino sto znas da radis, kao da je nesto uopste smijesno. De hajde majke ti, pretresi mi tablicu mnozenja, sa svojih 25000+ postova u 4 godine, a ni jedna pametna stvar recena ni u jednom postu. Obican si klaun foruma, koji lupeta ovdje o svemu i svacemu, ali nikad o stvarima zbog kojih ovaj forum postoji.
Ne brini, nije me strah biti banovan, meni zivot ne zavisi o ovog foruma kao tebi, imam boljih stvari radit nego kucat 100 postova dnevno ovdje.

Znam ja da je tebi tesko pohvatati neke stvari, ali pokusaj utuviti u glavu da si meni ekstremno smesan.. I drugima si, samo sto ti to nikad nece reci kao ja... No nebitno.. Uvredio si jednog clana, ja sam ti skrenuo paznju da to ne radis jer iako ja mislim da ti iqmetar opasno lepi kazaljku na rezervu tebe ne vredjam.. Evo i sada me nazivas idiotom, klovnom... Zbog cega?

"Acestroke presents" - to su ti bolje stvari??? Znam da neces razumeti, ali kod tebe je priroda promasila ceo fudbal...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
To sad kažeš, ali u trenutku opasnosti, kad proradi adrenalin noge bi se odsjekle i šutio bi... Znam da ja bih...

Nedao Bog da ikad budem u takvoj opasnosti.. Ne mogu to hipotetisati... Mene moja okolina postuje, izmedju ostalog, sto ne cutim nikom nista... Niti sam...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ne znam... Ne mogu uopste da se stavim u njihovu kozu, gade mi se...

Pa problem i je samo u tome što ne možeš zamisliti kroz što ti ljudi prolaze... Znam kako razmišljaš jer sam s 18 razmišljao slicno... No to je sve zbog odgoja i predrasuda... Žao mi je kad netko udari psa, kako mi nece biti žao kad ljudsko bice diskriminiraju jer je drukcije... Nipošto mi ne bi smetalo vidjeti dvojicu muškaraca ili žena kako se na ulici drže za ruke, isto kao što mi je to sasvim normalno za decka i curu... Mislim, ja curu mogu javno zagrliti i znam da mi se ne bi svidjelo da mi to zabrane, pa zašto bih ja onda nekom drugom zabranio to isto? Bio bih licemjer...

I iako se s curom ne ljubakam na otvorenom, jer to smatram nepristojnim, ne bih išao zatuci bilo koga tko to radi, hetero ili homo... Okrenuo bih pogled i nastavio svojim poslom...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 12:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Ja sam prosetao Sarajevo uzduz i popreko u dresu Olympiakosa sa #9 KOVACEVIC na ledjima. Ulazio i u dvoriste Begove dzamije. Niko me nije mrko pogledao. Then again, to je Sarajevo. U Sirokom ili Grudama mislim da bih govorio engleski :D :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Žao mi je kad netko udari psa, kako mi nece biti žao kad ljudsko bice diskriminiraju jer je drukcije...

Pazi, kada bih video da neko udari psa predamnom, naruzio bih ga sigurno... Isto tako da udari cigana, muslimana, hrvata ili nekog treceg zato sto je druge vere ili nacionalnosti.. Ali pedera, nikad.. Jebiga, takav sam...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja sam prosetao Sarajevo uzduz i popreko u dresu Olympiakosa sa #9 KOVACEVIC na ledjima. Ulazio i u dvoriste Begove dzamije. Niko me nije mrko pogledao. Then again, to je Sarajevo. U Sirokom ili Grudama mislim da bih govorio engleski :D :D :D :D

Kod mene u Citluku bi bio siguran, kao i u Capljini pa vjerojatno i Mostaru (ako ne bi potrefio na dan derbija kad se sav šljam sjati u grad)... No Široki, Grude, Posušje, ne bih ti mogao garantirati... Mislim, dosta ljudi te ne bi ni primijetilo, neki bi malo gundali, ali našlo bi se možda njih desetak koji samo cekaju povod...

A zašto? Oni kažu zbog tradicije, rodne grude i slicnih gluposti... Ustvari samo zato što su tako nauceni i nisu se usudili sumnjati u nauceno...

Pricam sve ovo jer je moguce napraviti analogiju s homoseksualcima...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja sam kroz Vinkovce u Partizanovoj majici..

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

To sad kažeš, ali u trenutku opasnosti, kad proradi adrenalin noge bi se odsjekle i šutio bi...

Ima budala koje u trenutku opasnosti idu naprijed, umjesto unazad ili da ostanu skamenjeni. Jedna od tih budala sam i ja...mozda i sawitch.
No dobro, nije to poenta, ne zelim U OVOM TOPICU da u bilo cemu podrzavam sawitcha, jer covjek jednostavno nije u pravu.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
Ima budala koje u trenutku opasnosti idu naprijed, umjesto unazad ili da ostanu skamenjeni. Jedna od tih budala sam i ja...mozda i sawitch.
No dobro, nije to poenta, ne zelim U OVOM TOPICU da u bilo cemu podrzavam sawitcha, jer covjek jednostavno nije u pravu.

Ja sam uvek u pravu!

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000