forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 12:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Mairosu
Ja sam prosetao Sarajevo uzduz i popreko u dresu Olympiakosa sa #9 KOVACEVIC na ledjima. Ulazio i u dvoriste Begove dzamije. Niko me nije mrko pogledao. Then again, to je Sarajevo. U Sirokom ili Grudama mislim da bih govorio engleski :D :D :D :D

Ja sam kroz Vinkovce u Partizanovoj majici..

Eh jako mudo, to je Pampi radio 30 godina pre tebe :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 12:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Kod mene u Citluku bi bio siguran, kao i u Capljini pa vjerojatno i Mostaru (ako ne bi potrefio na dan derbija kad se sav šljam sjati u grad)... No Široki, Grude, Posušje, ne bih ti mogao garantirati... Mislim, dosta ljudi te ne bi ni primijetilo, neki bi malo gundali, ali našlo bi se možda njih desetak koji samo cekaju povod...

Moja baba je iz Mostara, planirao sam tamo ici ali nisam imao vremena onaj put kad sam bio u Bosni. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Ja sam kroz Vinkovce u Partizanovoj majici..

Ja sam prosle sedmice udario na 17 Albanaca, tj. bili su u okrugu jedne firme, pili itd.
mene moja firma nazvala da ih otjeram odatle, jer preko noci se tu niko ne smije zadrzavati.
kada sam dosao i sve ljudski objasnio, jedan me pita sta sam.
Ja ko iz topa odgovorim - Srbin!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Pazi, kada bih video da neko udari psa predamnom, naruzio bih ga sigurno... Isto tako da udari cigana, muslimana, hrvata ili nekog treceg zato sto je druge vere ili nacionalnosti.. Ali pedera, nikad.. Jebiga, takav sam...

Evo ja sam uvjeren da bi ti promijenio razmišljanje za 180° samo kad bi upoznao jednog ili dvojicu homoseksualaca... Ne moraš se složiti, ali ja tako mislim...

Kad bi kraj tebe stajao covjek od krvi i mesa, ne bi imao srca reci mu sve ovo što pišeš ovdje...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
Ja sam prosle sedmice udario na 17 Albanaca, tj. bili su u okrugu jedne firme, pili itd.
mene moja firma nazvala da ih otjeram odatle, jer preko noci se tu niko ne smije zadrzavati.

E to je covek!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Moja baba je iz Mostara, planirao sam tamo ici ali nisam imao vremena onaj put kad sam bio u Bosni. :D

Ako ikad dodeš, javi se... Preblizu je to da bi se propustila prilika za popricati s kolegom stripofilom :)

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil
peder, bilo na selu ili u gradu, ne treba da se kontroliše, vec da bude ono što jeste.
ali je pederu u gradu to lakše, nego pederu u nekom malom mestu.

Izbegavas odgovor...

Pa odgovorio sam ti. Nije poenta da neki peder osnuje poridicu i da bude nesrecan ceo život jer ne želi to. Na selu je za njega teže, nego u gradu. Lakše je biti ono što jesi u milionskom gradu, nego u maloj sredini.

Može on na silu da se kontroliše i na selu i u gradu, ali ce samo sebi sjebati život.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/10/2011 : 13:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
quote:

quote:

Ja sam prosetao Sarajevo uzduz i popreko u dresu Olympiakosa sa #9 KOVACEVIC na ledjima. Ulazio i u dvoriste Begove dzamije. Niko me nije mrko pogledao. Then again, to je Sarajevo. U Sirokom ili Grudama mislim da bih govorio engleski :D :D :D :D

Kod mene u Citluku bi bio siguran, kao i u Capljini pa vjerojatno i Mostaru (ako ne bi potrefio na dan derbija kad se sav šljam sjati u grad)... No Široki, Grude, Posušje, ne bih ti mogao garantirati... Mislim, dosta ljudi te ne bi ni primijetilo, neki bi malo gundali, ali našlo bi se možda njih desetak koji samo cekaju povod...

A zašto? Oni kažu zbog tradicije, rodne grude i slicnih gluposti... Ustvari samo zato što su tako nauceni i nisu se usudili sumnjati u nauceno...

Pricam sve ovo jer je moguce napraviti analogiju s homoseksualcima...

Nigdje veze Beva, ovo prvi put cujem od nekog Citlucanina, a znam ih brdo njih.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Oni na selu idu protiv svoje neprirode, hteo si reci.. I kako oni mogu da obuzdaju te bolesne nagone a ovi u gradu ne mogu??? Ako se zna da je nesto nenormalno, iskuliraj.. Pa i meni fali para za mnogo stvari i obuzdam se da ne ukradem...

Obuzdavaju ih, ali su nesrecni ceo život zbog toga.
I to je normalno sasvim (biti homoseksualac).
Zamisli da tebe neko tera da navijaš za drugi klub? Kako bi se ti osecao?

Edited by - Imrahil on 11/10/2011 13:16:50
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 13:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

Ako ikad dodeš, javi se... Preblizu je to da bi se propustila prilika za popricati s kolegom stripofilom :)

Zahvaljujem na pozivu ali sumnjam da cu uskoro u susednu republiku :) Travel calendar za do kraja godine kaze Podgorica, Brussel, Malta, a valja sedeti i doma sa zenom i malom...dok ne odemo odavde trajno.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Obuzdavaju ih, ali su nesrecni ceo život zbog toga. I to je normalno sasvim.

Pa dao sam ti primer.. Mozda cu ja ceo zivot biti sirotinja ali se obuzdavam da ne ukradem i zivim k'o lord... Nesto se sme, a nesto se ne sme...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 13:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Pobednicki ?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

To sad kažeš, ali u trenutku opasnosti, kad proradi adrenalin noge bi se odsjekle i šutio bi... Znam da ja bih...

Mislim, vidim da nikad nisi bio u Grudama kad si tako siguran :)

UUUUUU gadno...U Grudama ne da bi šutio ti nego i ja skupa s tobom...za svaki slucaj
Savicu nebi rekli di smo i poslali ga u lokalnu birtiju da pita za smjer...u partizanovom dresu

Vraca se Hercegovac nakon školovanja u inozemstvu doma i prica s ocem:
- Pa kako si mi sine? Kako je bilo?
- A joj, stari imam ti jednu lošu i jednu dobru vijest..
- Ajme sine, pa šta je bilo?
- Tata, pomirio sam se s time da sam homic.
- Jooooj kuku meni, šta da radim, šta ce susjedi da pricaju, ajme jadan ja.
- Ne brini tata, dobra vijest je ta šta je naš momak, tu iz Gruda..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Pa dao sam ti primer.. Mozda cu ja ceo zivot biti sirotinja ali se obuzdavam da ne ukradem i zivim k'o lord... Nesto se sme, a nesto se ne sme...

Ako si ti gej, ne ugrožavaš nikoga. Što se ne može reci ako nekoga pokradeš.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
@paro
Daj bre, šta ti je, pa zar nisi zakljucio da je na selu iskorenjen homoseksualizam!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 11/10/2011 : 13:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:

quote:

A zašto? Oni kažu zbog tradicije, rodne grude i slicnih gluposti... Ustvari samo zato što su tako nauceni i nisu se usudili sumnjati u nauceno...

A mozes li mi reci kakva je situacija u Foci po tom pitanju.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

@paro
Daj bre, šta ti je, pa zar nisi zakljucio da je na selu iskorenjen homoseksualizam!

To samo vrijedi za Žitište...
Potamanili su ih Savic i ostale ?prave Srbende?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Ako je taj drugi klub Zvezda - osjecao bih se sjajno.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by srdjandj

@paro

To samo vrijedi za Žitište...
Potamanili su ih Savic i ostale ?prave Srbende?

Za Žitište i okolinu je dovoljan samo Savic da ih sve potamani, ne treba njemu pomoc!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 13:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

E to je covek!!!

Jes, to je mogao da uradi u Zurichu. Zivo me zanima koliko rapidno bi ih poslao u pizdu materinu da su ga poslali u Valonu ili Tiranu da objasni 17orici albanaca da se sklone :D

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Heteroseksizam je vjerovanje da su osobe sa seksualnom orijentacijom drugacijom od heteroseksualne devijantne, abnormalne ili inferiorne u odnosu na heteroseksualce i obicno se manifestuje kao opšta predrasuda, slicna rasizmu.
Može voditi snažno izraženom strahu, mržnji ili aktima nasilja prema tim osobama, posebno kada je kulturna ili društvena klima takva da podstice heteroseksizam.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Jes, to je mogao da uradi u Zurichu. Zivo me zanima koliko rapidno bi ih poslao u pizdu materinu da su ga poslali u Valonu ili Tiranu da objasni 17orici albanaca da se sklone :D

Ne poznajes ti Zürich.
To ti je "druga Tirana".
I da, nisam ih poslao u pizdu materinu vec ljudski razgovarao.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Nigdje veze Beva, ovo prvi put cujem od nekog Citlucanina, a znam ih brdo njih.

Moguce da ja griješim i da bi Mairosu i ovdje popio batine, ne znam... Ja govorim samo o dojmu... Ako sam te icim uvrijedio, ispricavam se...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 13:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

Ne poznajes ti Zürich.
To ti je "druga Tirana".
I da, nisam ih poslao u pizdu materinu vec ljudski razgovarao.

Ma ne albance, nego one sto su te poslali tamo :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Ako je taj drugi klub Zvezda - osjecao bih se sjajno.

Evo ja moju decu nisam nagovarao da navijaju za Zvezdu, nego je svako imao svoj izbor, tako da Srdana, najstarijeg, iako je kao neki Zvezdaš, baš puno boli qrac da li Zvezda pobedi ili izgubi. Srednji sin je izrazio želju kao mali da navija za Partizan i sad, verovali ili ne, briga me, otišao sam i kupio mu dres Partizana, poštovao sam njegov izbor! Najmladi sin je okoreli Zvezdaš, ide na utakmice, mada sam ja bio protiv toga, ali nisam hteo da mu uskracujem to njegovo zadovoljstvo. Isto tako, kao što sam rekao i da je neko od njih kojim slucajem gej, ne bih imao srca da mu otežavam život, njihov izbor, nisu više mali. A da su vaspitani, jesu i to vaspitanje i obrazovanje ne zavisi samo od oca i njegove cvrste ruke, nego u velikoj meri i od majke, a i u nacinu odrastanja u skladnoj porodici kao što je moja. Dete kao malo ne voli da cuje da se roditelji posvadaju, a kamoli da otac bije i maltretira majku, jer to ostavlja trajne posledice kasnije u pubertetu i u kasnijem životu.

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000