Author |
Topic |
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6027 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 11/10/2011 : 13:36:10
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Nigdje veze Beva, ovo prvi put cujem od nekog Citlucanina, a znam ih brdo njih.
Ustvari, sad vidim da sam i ja pun predrasuda, a toga se treba rješavati :)
Vrijeme je sad takvo da Mairosu vjerojatno ne bi imao problema u vidu fizickih obracuna, neki bi ga možda malo lošije primili i to je to...
Jerry, ispricavam se još jednom... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/10/2011 : 13:36:59
|
quote: Originally posted by srdjandj
Evo ja moju decu nisam nagovarao da navijaju za Zvezdu, nego je svako imao svoj izbor, tako da Srdana, najstarijeg, iako je kao neki Zvezdaš, baš puno boli qrac da li Zvezda pobedi ili izgubi. Srednji sin je izrazio želju kao mali da navija za Partizan i sad, verovali ili ne, briga me, otišao sam i kupio mu dres Partizana, poštovao sam njegov izbor! Najmladi sin je okoreli Zvezdaš, ide na utakmice, mada sam ja bio protiv toga, ali nisam hteo da mu uskracujem to njegovo zadovoljstvo. Isto tako, kao što sam rekao i da je neko od njih kojim slucajem gej, ne bih imao srca da mu otežavam život, njihov izbor, nisu više mali. A da su vaspitani, jesu i to vaspitanje i obrazovanje ne zavisi samo od oca i njegove cvrste ruke, nego u velikoj meri i od majke, a i u nacinu odrastanja u skladnoj porodici kao što je moja. Dete kao malo ne voli da cuje da se roditelji posvadaju, a kamoli da otac bije i maltretira majku, jer to ostavlja trajne posledice kasnije u pubertetu i u kasnijem životu.
I zato lupajte ženu nakon što djeca zaspe..
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/10/2011 : 13:38:20
|
quote: Originally posted by paro
I zato lupajte ženu nakon što djeca zaspe..
Naravno i zguza i spreda i kako god stignete! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 11/10/2011 : 13:38:26
|
quote: Originally posted by Imrahil Ako si ti gej, ne ugrožavaš nikoga. Što se ne može reci ako nekoga pokradeš.
Poenta je da se covek moze kontrolisati ako mora i ako zivi tu gde zivi i kako zive svi oko njega... Ne mislim sve bukvalno... Da ne razlazemo sad i to...
A gej ugrozava mene.. Natura mi se pod nos a gadi mi se... I jos dosta ljudi koji ne mogu da ih smisle... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/10/2011 : 13:39:10
|
Kako ti se natura pod nos tako sto ce da egzistira u istoj sredini kao i ti i ne radi nista upitno u javnom zivotu ? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:39:26
|
quote: Originally posted by paro To samo vrijedi za Žitište... Potamanili su ih Savic i ostale ?prave Srbende?
Vi se zajebavate a ja vam stvarno kazem da kod nas pedera nema... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:40:44
|
quote: Originally posted by Mairosu Jes, to je mogao da uradi u Zurichu. Zivo me zanima koliko rapidno bi ih poslao u pizdu materinu da su ga poslali u Valonu ili Tiranu da objasni 17orici albanaca da se sklone :D
Treba da to uradi bilo gde.. Ako je covek... Ja prvi put kada bih precutao ko sam i sta sam, i odakle sam jer se bojim izgubio bih i obraz i cast i samopostovanje.... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:41:26
|
quote: Originally posted by King Warrior
Heteroseksizam je vjerovanje da su osobe sa seksualnom orijentacijom drugacijom od heteroseksualne devijantne, abnormalne ili inferiorne u odnosu na heteroseksualce i obicno se manifestuje kao opšta predrasuda, slicna rasizmu. Može voditi snažno izraženom strahu, mržnji ili aktima nasilja prema tim osobama, posebno kada je kulturna ili društvena klima takva da podstice heteroseksizam.
Kao da si skinuo definiciju iz komentara vesti na B92 sajtu.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:41:38
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by paro To samo vrijedi za Žitište... Potamanili su ih Savic i ostale ?prave Srbende?
Vi se zajebavate a ja vam stvarno kazem da kod nas pedera nema...
Zato imate bistu Rokija, a iz nekih izvora sam cuo da je Stalone gej! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 11/10/2011 : 13:42:00
|
quote: Originally posted by sawitch Poenta je da se covek moze kontrolisati ako mora i ako zivi tu gde zivi i kako zive svi oko njega... Ne mislim sve bukvalno... Da ne razlazemo sad i to...
A gej ugrozava mene.. Natura mi se pod nos a gadi mi se... I jos dosta ljudi koji ne mogu da ih smisle...
Ako živiš u mestu gde svi navijaju za Zvezdu, oceš i ti da predeš da navijaš za njih? Mislim, kapiram da im smeta da imaju Grobara u svom crveno belom kraju?
I kako ti se natura? Dovede decka, pa krenu da opšte pred tvojim prozorom? |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:42:22
|
Sale poznaju celo Žitište u dušu. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:44:06
|
quote: Originally posted by srdjandj Evo ja moju decu nisam nagovarao da navijaju za Zvezdu, nego je svako imao svoj izbor, tako da Srdana, najstarijeg, iako je kao neki Zvezdaš, baš puno boli qrac da li Zvezda pobedi ili izgubi. Srednji sin je izrazio želju kao mali da navija za Partizan i sad, verovali ili ne, briga me, otišao sam i kupio mu dres Partizana, poštovao sam njegov izbor! Najmladi sin je okoreli Zvezdaš, ide na utakmice, mada sam ja bio protiv toga, ali nisam hteo da mu uskracujem to njegovo zadovoljstvo. Isto tako, kao što sam rekao i da je neko od njih kojim slucajem gej, ne bih imao srca da mu otežavam život, njihov izbor, nisu više mali. A da su vaspitani, jesu i to vaspitanje i obrazovanje ne zavisi samo od oca i njegove cvrste ruke, nego u velikoj meri i od majke, a i u nacinu odrastanja u skladnoj porodici kao što je moja. Dete kao malo ne voli da cuje da se roditelji posvadaju, a kamoli da otac bije i maltretira majku, jer to ostavlja trajne posledice kasnije u pubertetu i u kasnijem životu.
Zasto stalno spominjes maltretiranje majke.. To je za metak u celo.. DA covek tuce zenu pred decom... O tome nema potrebe raspravljati.. A oko tog navijanja da ti kazem nesto.. Mene moj tata nikad nije terao da navijam za Partizan... Ja jednostavno navijam uz njega, delio sam njegovu strast kada sam bio mali i to se ukorenilo u vene... Da si ti bio strastan navijac i deca bi uz tebe... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/10/2011 : 13:44:31
|
mislis kao sexualne orjentacije ili kao moralne osobine Ima , ima |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29355 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:45:45
|
quote: Originally posted by Mairosu
Kako ti se natura pod nos tako sto ce da egzistira u istoj sredini kao i ti i ne radi nista upitno u javnom zivotu ?
Paradiranjem pod mojim prozorom.. Moram da ih gledam kako se drze za ruke ili nesto jos gnusnije... Neka im se tresu gace od batina i neka mirno ne spavaju dok god paradiraju... Dok cute i jebu se tamo gde ih niko ne vidi nema im zime... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:45:51
|
quote: Originally posted by Mairosu Jes, to je mogao da uradi u Zurichu. Zivo me zanima koliko rapidno bi ih poslao u pizdu materinu da su ga poslali u Valonu ili Tiranu da objasni 17orici albanaca da se sklone :D
Treba da to uradi bilo gde.. Ako je covek... Ja prvi put kada bih precutao ko sam i sta sam, i odakle sam jer se bojim izgubio bih i obraz i cast i samopostovanje....
Izgubio bi i zivot, takav bi bio vrlo od koristi zeni i detetu.
Ja bih cutao k'o zaliven u takvim situacijama. Boli me qrac za cast i obraz i cojstvo i junastvo i ostale balkanske pizdarije. Ja znam za sta zivim i za koga radim, hvala lepo. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:46:58
|
quote: Originally posted by mr murdoc
mislis kao sexualne orjentacije ili kao moralne osobine Ima , ima
ROFL ROFL ROFL
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:47:35
|
quote: Originally posted by Imrahil Ako živiš u mestu gde svi navijaju za Zvezdu, oceš i ti da predeš da navijaš za njih? Mislim, kapiram da im smeta da imaju Grobara u svom crveno belom kraju?
To je nesto drugo.. Sportsko navijanje i nenormalan nacin zivota se ne porede... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:48:41
|
quote: Originally posted by Imrahil Sale poznaju celo Žitište u dušu.
Mislis da se ne bi culo u tako maloj sredini da je neko peder? Ne vredi ja tebi da objasnjavam sta je selo... Sve se zna... |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:48:55
|
Ja sam za to da gay zajednicama predložimo organiziranje parade ponosa u Žitištu...pod Savicevim prozorom |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:49:36
|
quote: Originally posted by mr murdoc mislis kao sexualne orjentacije ili kao moralne osobine Ima , ima
Vec drugi put me vredjas... Cemu? Ako te moderatori ne sankcionisu u dogledno vreme, vracam paljbu... |
Edited by - sawitch on 11/10/2011 13:54:20 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:49:45
|
quote: Originally posted by sawitch Mislis da se ne bi culo u tako maloj sredini da je neko peder? Ne vredi ja tebi da objasnjavam sta je selo... Sve se zna...
Znam šta je selo i zato kažem da tamo moraš da cutiš ko zaliven. Ili da odeš odatle što pre. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:50:41
|
Zasto stalno spominjes maltretiranje majke.. To je za metak u celo.. DA covek tuce zenu pred decom... O tome nema potrebe raspravljati.. A oko tog navijanja da ti kazem nesto.. Mene moj tata nikad nije terao da navijam za Partizan... Ja jednostavno navijam uz njega, delio sam njegovu strast kada sam bio mali i to se ukorenilo u vene... Da si ti bio strastan navijac i deca bi uz tebe...
Zato što mi je to strašnije nego da osudujem homice!
Moj pokojni otac je bio partizanovac i nije me terao da navijam za Partizan, a da sam bio vatreni zvezdaš, govori moj desetogodišnji staž na "Marakani". Nisam želeo da decu opterecujem nebitnim stvarima u životu, kao što je pripadnost nekom klubu, vec sam ih vaspitavao da budu sportisti, borci u životu, dobri ucenici, studenti i pristojni momci i mislim da sam uspeo u tome! To mi je najbitnije u životu što se tice dece, a ne za koji ce klub da navijaju! Videceš, dao ti Bog puno dece, pa da vidiš kako se covek ponaša u ulozi roditelja! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:51:08
|
quote: Originally posted by sawitch To je nesto drugo.. Sportsko navijanje i nenormalan nacin zivota se ne porede...
Nenormalno tebi, a nigde ne piše da si ti pod obavezno u pravu. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 11/10/2011 : 13:51:12
|
quote: Originally posted by Mairosu
Kako ti se natura pod nos tako sto ce da egzistira u istoj sredini kao i ti i ne radi nista upitno u javnom zivotu ?
Paradiranjem pod mojim prozorom.. Moram da ih gledam kako se drze za ruke ili nesto jos gnusnije... Neka im se tresu gace od batina i neka mirno ne spavaju dok god paradiraju... Dok cute i jebu se tamo gde ih niko ne vidi nema im zime...
Jebo paradu. Ti znas da je Pera Peric iz Zitista gej. Mislim, znas. Poznato je. Niti ti se jebe pod prozorom, niti ti paradira. I sta sad, jel bi ga pretukao na ulici samo zato sto znas sto je gej ?
I jos jedno, stalno istices kako si tako "podignut, osnovni postulat tvog odrastanja". Zivo me zanima kakvo si to podizanje imao ako ti je osnovni postulat slepa mrznja prema seksualno (dez)orjentisanoj manjini ? Ako su pederi tako marginalni kao sto svi vi homofobi na ovom threadu tvrdite, jel' ima poente toliko ih brizno spominjati u odrastanju ? Ono, za svaki slucaj ? Jos izrazito tvrdis da ih nema u Zitistu. Pa kad ih nema u Zitistu, sto su ti ih nabijali na glavu, iz straha da ne postanes prvi zabelezeni Zitisni slucaj ? Mislim, analogija bi bila da mi moj otac govori kako treba izuzetno da se pazim africkih slonova i njihovih stampeda, oni su opasni po zivot, bez obzira sto je sansa da me zgazi slon u sarajevskoj ravna toj da ti sutra obuces zvezdin dres ?
Pa mi reci da ono -fobija u homofobija nije istinito...:D |
|
|
Topic |
|