Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 15/10/2011 : 15:08:00
|
Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.
Prema ovima su i pederi mila majka. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 15/10/2011 15:08:15 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/10/2011 : 15:10:51
|
quote: Originally posted by anto
Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.
Prema ovima su i pederi mila majka.
ja pricam, a niko nece da mi veruje...
Znate kako Šviceri insajderski nazivaju one male kucice što ih šetaju gospode? Picolisci. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 15/10/2011 : 15:14:07
|
Tamo psovka "jebo te pas" ima nekog smisla. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/10/2011 : 15:44:01
|
Zato je Murdoc liberalnih nacela... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/10/2011 : 16:08:59
|
quote: Originally posted by sawitch
Zato je Murdoc liberalnih nacela...
Naravno da je murdoc liberalnih nacela , jer murdoc zivi u 21 stoljecu , a ne kao neki u vrijeme bitke na rijeci marici Ovih 275.000 tisuca je zanemariva brojka u odnosu na sestoznamenkaste brojeve homofoba, rasista, ultranacionalista i seljacina na nasim prostorima . Uostalom dragi moj sawitchu takoder se prica da je na selima brdovitog balkana spolni odnos sa zivotinjama gotovo jedna olimpiska disciplina , kome ce svijet prije povjerovati, tebi ili bilo kojem svicarcu? Hmmm |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 15/10/2011 16:18:35 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 15/10/2011 : 16:28:49
|
quote: Originally posted by mr murdoc Naravno da je murdoc liberalnih nacela , jer murdoc zivi u 21 stoljecu , a ne kao neki u vrijeme bitke na rijeci marici Ovih 275.000 tisuca je zanemariva brojka u odnosu na sestoznamenkaste brojeve homofoba, rasista, ultranacionalista i seljacina na nasim prostorima . Uostalom dragi moj sawitchu takoder se prica da je na selima brdovitog balkana spolni odnos sa zivotinjama gotovo jedna olimpiska disciplina , kome ce svijet prije povjerovati, tebi ili bilo kojem svicarcu? Hmmm
Jel' se stvarno smejes ovom? |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 16:45:41
|
quote: Originally posted by mr murdoc Naravno da je murdoc liberalnih nacela , jer murdoc zivi u 21 stoljecu , a ne kao neki u vrijeme bitke na rijeci marici Ovih 275.000 tisuca je zanemariva brojka u odnosu na sestoznamenkaste brojeve homofoba, rasista, ultranacionalista i seljacina na nasim prostorima . Uostalom dragi moj sawitchu takoder se prica da je na selima brdovitog balkana spolni odnos sa zivotinjama gotovo jedna olimpiska disciplina , kome ce svijet prije povjerovati, tebi ili bilo kojem svicarcu? Hmmm
Jel' se stvarno smejes ovom?
Ponajvise se smijem tebi i tebi slicnima koji misle da se tok vremena zamrznuo i da su oni cuvari nekakvog morala i nekakve tradicije koja ima nekakvu vrijednost na vijeke vijekova amen Vidi , ne trazim ja da smo svi isti , niti da smo svi supertolerantni, ali daj malo brate izadi iz tih seljackih cizama i pogledaj svijet oko sebe , te upri pogled u nocno nebo..stojis u blatu , a gledas u zvijezde...jeben osjecaj. Neznam kako ces sada ti protumacit ovaj post, ali znam par forumasa koje ce uistinu nasmijati . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 15/10/2011 : 16:54:46
|
quote: Originally posted by mr murdoc Ponajvise se smijem tebi i tebi slicnima koji misle da se tok vremena zamrznuo i da su oni cuvari nekakvog morala i nekakve tradicije koja ima nekakvu vrijednost na vijeke vijekova amen Vidi , ne trazim ja da smo svi isti , niti da smo svi supertolerantni, ali daj malo brate izadi iz tih seljackih cizama i pogledaj svijet oko sebe , te upri pogled u nocno nebo..stojis u blatu , a gledas u zvijezde...jeben osjecaj. Neznam kako ces sada ti protumacit ovaj post, ali znam par forumasa koje ce uistinu nasmijati .
Da li ja sada tebi da objasnjavam da mi je draza tradicionalna okolina od modernih jebaca zivotinja i pedera? Ne, necu... Zivi ti u tim "zvezdama" i neka se tim salama smeju tebi slicni... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/10/2011 : 17:05:45
|
quote: Originally posted by manhunter
Znate kako Šviceri insajderski nazivaju one male kucice što ih šetaju gospode? Picolisci.
ne znam da li znas za onu pricu kada su djevojci priredili rodjendansku zabavu iznenadjenja i sakrili se u sobu. Ona dosla kuci, namazala mezimicu nutelom i pustila cuku da je lize. Ovi onda izletili iz sobe:"Iznenadjenjeeeeeeeeeeeeeeeeee" |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 17:07:45
|
quote: Originally posted by mr murdoc Ponajvise se smijem tebi i tebi slicnima koji misle da se tok vremena zamrznuo i da su oni cuvari nekakvog morala i nekakve tradicije koja ima nekakvu vrijednost na vijeke vijekova amen Vidi , ne trazim ja da smo svi isti , niti da smo svi supertolerantni, ali daj malo brate izadi iz tih seljackih cizama i pogledaj svijet oko sebe , te upri pogled u nocno nebo..stojis u blatu , a gledas u zvijezde...jeben osjecaj. Neznam kako ces sada ti protumacit ovaj post, ali znam par forumasa koje ce uistinu nasmijati .
Da li ja sada tebi da objasnjavam da mi je draza tradicionalna okolina od modernih jebaca zivotinja i pedera? Ne, necu... Zivi ti u tim "zvezdama" i neka se tim salama smeju tebi slicni...
Nije problem tvoja tradicionalna sredina vec tvoja homofobija i tvoja nemogucnost izlaska iz starih zahrdzalih okvira , te tracak tolerancije i vjere u neki novi i bolji svijet .
|
Edited by - mr murdoc on 15/10/2011 17:09:26 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 15/10/2011 : 17:32:06
|
Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 17:36:42
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.
U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve.. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 15/10/2011 : 17:45:14
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.
U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..
Zar si se prepoznao u mojim rijecima? Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 18:42:33
|
U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..
Zar si se prepoznao u mojim rijecima? Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje...
Ahh retorika fasisoidnog klera je uvijek ista i zbog toga tako lako predvidljiva . Uskacu nespremni na svaku opasku i onda ispadaju smijesni reciprocno broju smajlica koje su postavili . Oce nas koji jesi |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 15/10/2011 : 19:07:21
|
Ne znam koji problem treba da imaš u glavi, pa da ti asocijacija na homoseksualce budu oni što imaju seks sa životinjama.. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:10:40
|
quote: Originally posted by Imrahil
Ne znam koji problem treba da imaš u glavi, pa da ti asocijacija na homoseksualce budu oni što imaju seks sa životinjama..
Veliki problem prijatelju ..VELIKI |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 15/10/2011 : 19:17:44
|
Da li ja sada tebi da objasnjavam da mi je draza tradicionalna okolina od modernih jebaca zivotinja i pedera? Ne, necu... Zivi ti u tim "zvezdama" i neka se tim salama smeju tebi slicni...
Nema problema....
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:21:13
|
Ne znam koji problem treba da imaš u glavi, pa da ti asocijacija na homoseksualce budu oni što imaju seks sa životinjama..
Isto kao i ona da kada neko postuje tradiciju svog naroda da je klerofasista i zaostao seljak.. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:24:20
|
Isto kao i ona da kada neko postuje tradiciju svog naroda da je klerofasista i zaostao seljak..
Nisam znao da Srbi imaju tradiciju proganjanja i kamenovanja homosexualaca... Mislio sam da vam je najveca tradicija guženje na nogometnim prvenstvima...ajd, ovaj put vas spasili Slovenci |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:34:40
|
To engleski humor?
Ne Estonski |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:35:37
|
To engleski humor?
Ne Estonski
Jadni Sale, više mu ama baš ništa nije smiješno.. ROFL
|
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:46:35
|
A bas sam dobro raspolozen.. Gledam Kung fu Pandu 2 i smejem se.. Ali ovim glupostima ne... |
|
|
Topic |
|