forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2011 : 15:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.

Prema ovima su i pederi mila majka.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 15/10/2011 15:08:15
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 15:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.

ja pricam, a niko nece da mi veruje...

Znate kako Šviceri insajderski nazivaju one male kucice što ih šetaju gospode? Picolisci.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 15/10/2011 : 15:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

Tamo psovka "jebo te pas" ima nekog smisla.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 15:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Zato je Murdoc liberalnih nacela...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 16:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Zato je Murdoc liberalnih nacela...

Naravno da je murdoc liberalnih nacela , jer murdoc zivi u 21 stoljecu , a ne kao neki u vrijeme bitke na rijeci marici
Ovih 275.000 tisuca je zanemariva brojka u odnosu na sestoznamenkaste brojeve homofoba, rasista, ultranacionalista i seljacina na nasim prostorima .
Uostalom dragi moj sawitchu takoder se prica da je na selima brdovitog balkana spolni odnos sa zivotinjama gotovo jedna olimpiska disciplina , kome ce svijet prije povjerovati, tebi ili bilo kojem svicarcu?
Hmmm

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 15/10/2011 16:18:35
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 16:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc
Naravno da je murdoc liberalnih nacela , jer murdoc zivi u 21 stoljecu , a ne kao neki u vrijeme bitke na rijeci marici
Ovih 275.000 tisuca je zanemariva brojka u odnosu na sestoznamenkaste brojeve homofoba, rasista, ultranacionalista i seljacina na nasim prostorima .
Uostalom dragi moj sawitchu takoder se prica da je na selima brdovitog balkana spolni odnos sa zivotinjama gotovo jedna olimpiska disciplina , kome ce svijet prije povjerovati, tebi ili bilo kojem svicarcu?
Hmmm

Jel' se stvarno smejes ovom?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 16:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:
Hmmm

Jel' se stvarno smejes ovom?

Ponajvise se smijem tebi i tebi slicnima koji misle da se tok vremena zamrznuo i da su oni cuvari nekakvog morala i nekakve tradicije koja ima nekakvu vrijednost na vijeke vijekova amen
Vidi , ne trazim ja da smo svi isti , niti da smo svi supertolerantni, ali daj malo brate izadi iz tih seljackih cizama i pogledaj svijet oko sebe , te upri pogled u nocno nebo..stojis u blatu , a gledas u zvijezde...jeben osjecaj.
Neznam kako ces sada ti protumacit ovaj post, ali znam par forumasa koje ce uistinu nasmijati .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 16:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Ponajvise se smijem tebi i tebi slicnima koji misle da se tok vremena zamrznuo i da su oni cuvari nekakvog morala i nekakve tradicije koja ima nekakvu vrijednost na vijeke vijekova amen
Vidi , ne trazim ja da smo svi isti , niti da smo svi supertolerantni, ali daj malo brate izadi iz tih seljackih cizama i pogledaj svijet oko sebe , te upri pogled u nocno nebo..stojis u blatu , a gledas u zvijezde...jeben osjecaj.
Neznam kako ces sada ti protumacit ovaj post, ali znam par forumasa koje ce uistinu nasmijati .

Da li ja sada tebi da objasnjavam da mi je draza tradicionalna okolina od modernih jebaca zivotinja i pedera? Ne, necu... Zivi ti u tim "zvezdama" i neka se tim salama smeju tebi slicni...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 17:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

za king warriora:

http://www.24sata.hr/sokantno/seksao-se-sa-psom-i-tvrdio-da-ga-voli-a-varao-ga-s-druga-dva-238607

Taj mladic nisam ja.
Ja sam vjeran svom rottweileru.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 17:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Znate kako Šviceri insajderski nazivaju one male kucice što ih šetaju gospode? Picolisci.

ne znam da li znas za onu pricu kada su djevojci priredili rodjendansku zabavu iznenadjenja i sakrili se u sobu.
Ona dosla kuci, namazala mezimicu nutelom i pustila cuku da je lize.
Ovi onda izletili iz sobe:"Iznenadjenjeeeeeeeeeeeeeeeeee"
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 17:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Da li ja sada tebi da objasnjavam da mi je draza tradicionalna okolina od modernih jebaca zivotinja i pedera? Ne, necu... Zivi ti u tim "zvezdama" i neka se tim salama smeju tebi slicni...

Nije problem tvoja tradicionalna sredina vec tvoja homofobija i tvoja nemogucnost izlaska iz starih zahrdzalih okvira , te tracak tolerancije i vjere u neki novi i bolji svijet .

Edited by - mr murdoc on 15/10/2011 17:09:26
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/10/2011 : 17:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 17:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.

U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/10/2011 : 17:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

quote:

U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..

Zar si se prepoznao u mojim rijecima?
Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 18:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Zar si se prepoznao u mojim rijecima?
Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje...

Ahh retorika fasisoidnog klera je uvijek ista i zbog toga tako lako predvidljiva .
Uskacu nespremni na svaku opasku i onda ispadaju smijesni reciprocno broju smajlica koje su postavili .
Oce nas koji jesi

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/10/2011 : 19:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ne znam koji problem treba da imaš u glavi, pa da ti asocijacija na homoseksualce budu oni što imaju seks sa životinjama..
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 19:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Ne znam koji problem treba da imaš u glavi, pa da ti asocijacija na homoseksualce budu oni što imaju seks sa životinjama..

Veliki problem prijatelju ..VELIKI

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 19:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Nema problema....

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 15/10/2011 : 19:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 19:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Isto kao i ona da kada neko postuje tradiciju svog naroda da je klerofasista i zaostao seljak..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 19:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Isto kao i ona da kada neko postuje tradiciju svog naroda da je klerofasista i zaostao seljak..

Nisam znao da Srbi imaju tradiciju proganjanja i kamenovanja homosexualaca...
Mislio sam da vam je najveca tradicija guženje na nogometnim prvenstvima...ajd, ovaj put vas spasili Slovenci

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 19:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
To engleski humor?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 19:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

To engleski humor?

Ne Estonski

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 19:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

To engleski humor?

Ne Estonski

Jadni Sale, više mu ama baš ništa nije smiješno..
ROFL

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 19:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A bas sam dobro raspolozen.. Gledam Kung fu Pandu 2 i smejem se.. Ali ovim glupostima ne...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000