forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/10/2011 : 19:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

quote:

quote:
Originally posted by anto

Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.

Prema ovima su i pederi mila majka.

Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.

U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..

Zar si se prepoznao u mojim rijecima?
Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje...

Ahh retorika fasisoidnog klera je uvijek ista i zbog toga tako lako predvidljiva .
Uskacu nespremni na svaku opasku i onda ispadaju smijesni reciprocno broju smajlica koje su postavili .
Oce nas koji jesi

Sad je kasno za ovakva boljševicka opravdavanja, prokužio sam te i raskrinkao...

Edited by - dsormaz1 on 15/10/2011 19:49:59
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 19:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kung fu Panda je OK ..za tvoj uzrast

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 19:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by anto

Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.

Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.

U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..

Zar si se prepoznao u mojim rijecima?
Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje...

Ahh retorika fasisoidnog klera je uvijek ista i zbog toga tako lako predvidljiva .
Uskacu nespremni na svaku opasku i onda ispadaju smijesni reciprocno broju smajlica koje su postavili .
Oce nas koji jesi

Sad je kasno za ovakva boljševicka opravdavanja, prokužio sam te i raskrinkao...

Jedino sto si ti prokuzio je da lovis svoj vlastiti rep..sve ostalo je relativno

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 19:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Kada bi me bilo briga sta takvi kao ti misle o meni... pfff...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 19:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Jedino sto si ti prokuzio je da lovis svoj vlastiti rep..sve ostalo je relativno

Hahahahaha... Kako je ovo smesno... Hahahahaha... Joj... Blago tebi kad si tako duhovit.. Verovatno si omiljen u drustvu... Hahahahaha...

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/10/2011 : 19:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Hahahahaha... Kako je ovo smesno... Hahahahaha... Joj... Blago tebi kad si tako duhovit.. Verovatno si omiljen u drustvu... ...

...cetveronožaca...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 19:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Kada bi me bilo briga sta takvi kao ti misle o meni... pfff...

Retorika moje sestogodisnje kcerke
Moj osmogodisnji sin te je vec u istoj nadmasio
Zezam se..i ja volim Kung fu Pandu i volim diskutirati o svemu i svacemu .
Tvoji mi se stavovi ne svidaju i smatram ih opasnim, ali bi u svakom trenutku sa tobom sjeo za stol i popio rakiju ili dvije

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
...cetveronožaca...

E ovom sam se iskreno nasmejao... Majke mi...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Drustvo iz desnog coska vec pise velikim slovima da ih se primjeti
Moze jedan mali savjet .
Nije stvar u velicini , vec o sadrzaju napisanog .
Ajmo sad na koljena i 10 zdravo marija

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Tvoji mi se stavovi ne svidaju i smatram ih opasnim, ali bi u svakom trenutku sa tobom sjeo za stol i popio rakiju ili dvije

Ne pijem alkohol.. Imam i odredjene stavove prema tome..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/10/2011 : 20:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Murdoc, što se ljutiš, ti si prvi poceo s niskim udarcima. A nitko te tada nije citirao, stvarno ispada da si se prepoznao u onom postu gore :)
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Nisi onda moj tip

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
znaci trenutne teme su beštije i alkohol .

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Murdoc, što se ljutiš, ti si prvi poceo s niskim udarcima. A nitko te tada nije citirao, stvarno ispada da si se prepoznao u onom postu gore :)

Niski udarci su stvari poput sexualne diskriminacije , a ne rijeci koje sam osobno napisao u jednom sarkasticnom stilu .
Koliko god pokusavao teziste prebaciti na neki drugi teren , vjerujm mi i ja to isto tako mogu, ali cemo se opet vratiti na cinjenicu da si ti homofob..i to je to .

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Nisi onda moj tip

Volis one sto pasu?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Ne cugaš?? Pa ti mora da si urnebesno dosadna persona..
Nego, dal barem prcaš nešto?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:
Nisi onda moj tip

Volis one sto pasu?

Ne , volim one sto laju u prazno poput tebe

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
KAKVE VEZE IMA CRKVA SA SVIM OVIM OVDE?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/10/2011 : 20:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Eto, neki ne mogu a da se ne nabace s blatom po njoj, ne treba im povod za to. Meni je iskreno žao tih ljudi.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

A Crkvu se kao ništa ne pita kad se razmatra o pravima homoseksualaca???

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

da si ti nekakav moderator a ne statist,pozva bi ljude da se drže topica i /ili da zasebno otvore druge topice o životinjama,alkoholu,utjecaju crkve u HR,itd,itd

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

A da nije neki sveštenik možda krenuo da propagira nešto protiv pedera, pa cemo sad da uvlacimo Crkvu u sve to?

Najiskrenije, koliko mi je jadno što ljudi misle da su homoseksualci "niža bica i bolest" toliko mi je jadno kad se nadu ljudi kojima je za sve kriva religija.

Isti su i jedni i drugi, samo to ne primecuju.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by paro

quote:

A da nije neki sveštenik možda krenuo da propagira nešto protiv pedera, pa cemo sad da uvlacimo Crkvu u sve to?

Najiskrenije, koliko mi je jadno što ljudi misle da su homoseksualci "niža bica i bolest" toliko mi je jadno kad se nadu ljudi kojima je za sve kriva religija.

Isti su i jedni i drugi, samo to ne primecuju.

Pa ovisno o kojoj religiji govorimo.
I ne, ne vjerujem da je religija kriva baš za SVE.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

A kakve veze ima ovaj post sa temom
quote:

Uostalom bi crkva trebala biti ta koja ce propovjedati mir i dobro , a ne sa oltara siriti mrznju prema istospolnim zajednicama i posvecivati oruzije kao sto je to cinila pocetkom 90-tih.
Pri tome mislim na sve vjerske institucije na podruciju bivse YU .

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

da si ti nekakav moderator a ne statist,pozva bi ljude da se drže topica i /ili da zasebno otvore druge topice o životinjama,alkoholu,utjecaju crkve u HR,itd,itd

Amateru jedan.
Pa ja cekam da izbacim nekog, zar ne vidiš. Mislim, bio bi greh ne izbaciti nekog na ovakvim topicu.

A ja sam lepo pre desetak stranica rekao da ce sigurno neki idiot pokvariti sve.

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000