Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 15/10/2011 : 19:49:29
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by anto
Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.
Prema ovima su i pederi mila majka.
Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.
U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..
Zar si se prepoznao u mojim rijecima? Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje...
Ahh retorika fasisoidnog klera je uvijek ista i zbog toga tako lako predvidljiva . Uskacu nespremni na svaku opasku i onda ispadaju smijesni reciprocno broju smajlica koje su postavili . Oce nas koji jesi
Sad je kasno za ovakva boljševicka opravdavanja, prokužio sam te i raskrinkao... |
Edited by - dsormaz1 on 15/10/2011 19:49:59 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/10/2011 : 19:49:52
|
Kung fu Panda je OK ..za tvoj uzrast |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:52:04
|
quote: Originally posted by anto
Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.
Još kad se i oni organiziraju i pocnu tražiti nekakva prava...možda ce i paradirati. Svakako ce se naci "napredni" liberali koji ce ih zagovarati.
U RH smo ipak napredniji , devijantne spodobe otvoreno uzivaju na Thomsonovim koncertima i kite se covjekoljubnim simbolima popud U ili kukakostog kriza i sve to uz blagoslov fasisoidnog klera majke nam katolicke crkve..
Zar si se prepoznao u mojim rijecima? Sorry ako sam ti povrijedio neke (skrivene) osjecaje...
Ahh retorika fasisoidnog klera je uvijek ista i zbog toga tako lako predvidljiva . Uskacu nespremni na svaku opasku i onda ispadaju smijesni reciprocno broju smajlica koje su postavili . Oce nas koji jesi
Sad je kasno za ovakva boljševicka opravdavanja, prokužio sam te i raskrinkao...
Jedino sto si ti prokuzio je da lovis svoj vlastiti rep..sve ostalo je relativno |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/10/2011 : 19:53:12
|
Kung fu Panda je OK ..za tvoj uzrast
Kada bi me bilo briga sta takvi kao ti misle o meni... pfff... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:54:45
|
quote: Originally posted by mr murdoc Jedino sto si ti prokuzio je da lovis svoj vlastiti rep..sve ostalo je relativno
Hahahahaha... Kako je ovo smesno... Hahahahaha... Joj... Blago tebi kad si tako duhovit.. Verovatno si omiljen u drustvu... Hahahahaha... |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:56:47
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by mr murdoc Jedino sto si ti prokuzio je da lovis svoj vlastiti rep..sve ostalo je relativno
Hahahahaha... Kako je ovo smesno... Hahahahaha... Joj... Blago tebi kad si tako duhovit.. Verovatno si omiljen u drustvu... ...
...cetveronožaca... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 19:57:38
|
Kung fu Panda je OK ..za tvoj uzrast
Kada bi me bilo briga sta takvi kao ti misle o meni... pfff...
Retorika moje sestogodisnje kcerke Moj osmogodisnji sin te je vec u istoj nadmasio Zezam se..i ja volim Kung fu Pandu i volim diskutirati o svemu i svacemu . Tvoji mi se stavovi ne svidaju i smatram ih opasnim, ali bi u svakom trenutku sa tobom sjeo za stol i popio rakiju ili dvije |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:00:33
|
quote: Originally posted by dsormaz1 ...cetveronožaca...
E ovom sam se iskreno nasmejao... Majke mi... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:00:49
|
Drustvo iz desnog coska vec pise velikim slovima da ih se primjeti Moze jedan mali savjet . Nije stvar u velicini , vec o sadrzaju napisanog . Ajmo sad na koljena i 10 zdravo marija
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:03:41
|
quote: Originally posted by mr murdoc Retorika moje sestogodisnje kcerke Moj osmogodisnji sin te je vec u istoj nadmasio Zezam se..i ja volim Kung fu Pandu i volim diskutirati o svemu i svacemu . Tvoji mi se stavovi ne svidaju i smatram ih opasnim, ali bi u svakom trenutku sa tobom sjeo za stol i popio rakiju ili dvije
Ne pijem alkohol.. Imam i odredjene stavove prema tome.. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:03:59
|
Murdoc, što se ljutiš, ti si prvi poceo s niskim udarcima. A nitko te tada nije citirao, stvarno ispada da si se prepoznao u onom postu gore :) |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:09:07
|
quote: Originally posted by mr murdoc Retorika moje sestogodisnje kcerke Moj osmogodisnji sin te je vec u istoj nadmasio Zezam se..i ja volim Kung fu Pandu i volim diskutirati o svemu i svacemu . Tvoji mi se stavovi ne svidaju i smatram ih opasnim, ali bi u svakom trenutku sa tobom sjeo za stol i popio rakiju ili dvije
Ne pijem alkohol.. Imam i odredjene stavove prema tome..
Nisi onda moj tip |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/10/2011 : 20:10:24
|
znaci trenutne teme su beštije i alkohol . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:13:08
|
Murdoc, što se ljutiš, ti si prvi poceo s niskim udarcima. A nitko te tada nije citirao, stvarno ispada da si se prepoznao u onom postu gore :)
Niski udarci su stvari poput sexualne diskriminacije , a ne rijeci koje sam osobno napisao u jednom sarkasticnom stilu . Koliko god pokusavao teziste prebaciti na neki drugi teren , vjerujm mi i ja to isto tako mogu, ali cemo se opet vratiti na cinjenicu da si ti homofob..i to je to .
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 15/10/2011 : 20:13:43
|
Ne pijem alkohol.. Imam i odredjene stavove prema tome..
Ne cugaš?? Pa ti mora da si urnebesno dosadna persona.. Nego, dal barem prcaš nešto?
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:15:09
|
quote: Originally posted by mr murdoc Nisi onda moj tip
Volis one sto pasu?
Ne , volim one sto laju u prazno poput tebe |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:21:46
|
quote: Originally posted by manhunter
KAKVE VEZE IMA CRKVA SA SVIM OVIM OVDE?
A Crkvu se kao ništa ne pita kad se razmatra o pravima homoseksualaca??? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/10/2011 : 20:24:08
|
da si ti nekakav moderator a ne statist,pozva bi ljude da se drže topica i /ili da zasebno otvore druge topice o životinjama,alkoholu,utjecaju crkve u HR,itd,itd |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:26:14
|
quote: Originally posted by paro
A Crkvu se kao ništa ne pita kad se razmatra o pravima homoseksualaca???
A da nije neki sveštenik možda krenuo da propagira nešto protiv pedera, pa cemo sad da uvlacimo Crkvu u sve to?
Najiskrenije, koliko mi je jadno što ljudi misle da su homoseksualci "niža bica i bolest" toliko mi je jadno kad se nadu ljudi kojima je za sve kriva religija.
Isti su i jedni i drugi, samo to ne primecuju. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:27:52
|
quote: Originally posted by paro
A Crkvu se kao ništa ne pita kad se razmatra o pravima homoseksualaca???
A da nije neki sveštenik možda krenuo da propagira nešto protiv pedera, pa cemo sad da uvlacimo Crkvu u sve to?
Najiskrenije, koliko mi je jadno što ljudi misle da su homoseksualci "niža bica i bolest" toliko mi je jadno kad se nadu ljudi kojima je za sve kriva religija.
Isti su i jedni i drugi, samo to ne primecuju.
Pa ovisno o kojoj religiji govorimo. I ne, ne vjerujem da je religija kriva baš za SVE. |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:27:55
|
A kakve veze ima ovaj post sa temom quote: Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.
Uostalom bi crkva trebala biti ta koja ce propovjedati mir i dobro , a ne sa oltara siriti mrznju prema istospolnim zajednicama i posvecivati oruzije kao sto je to cinila pocetkom 90-tih. Pri tome mislim na sve vjerske institucije na podruciju bivse YU . |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 15/10/2011 : 20:28:06
|
quote: Originally posted by lwood
da si ti nekakav moderator a ne statist,pozva bi ljude da se drže topica i /ili da zasebno otvore druge topice o životinjama,alkoholu,utjecaju crkve u HR,itd,itd
Amateru jedan. Pa ja cekam da izbacim nekog, zar ne vidiš. Mislim, bio bi greh ne izbaciti nekog na ovakvim topicu.
A ja sam lepo pre desetak stranica rekao da ce sigurno neki idiot pokvariti sve. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|