forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Imrahil

Ne znam koji problem treba da imaš u glavi, pa da ti asocijacija na homoseksualce budu oni što imaju seks sa životinjama..

Isto kao i ona da kada neko postuje tradiciju svog naroda da je klerofasista i zaostao seljak..

ako je ovo upuceno meni, stvarno nije u redu da izvrceš moje reci kako tebi odgovara
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

To engleski humor?

Ne Estonski

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

KAKVE VEZE IMA CRKVA SA SVIM OVIM OVDE?

A kakve veze ima ovaj post sa temom
quote:
Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.

Prema ovima su i pederi mila majka.

Uostalom bi crkva trebala biti ta koja ce propovjedati mir i dobro , a ne sa oltara siriti mrznju prema istospolnim zajednicama i posvecivati oruzije kao sto je to cinila pocetkom 90-tih.
Pri tome mislim na sve vjerske institucije na podruciju bivse YU .

Sa TEMOM nema veze nijedan post posle prve stranice. Idi i pogledaj kako smo poceli.

A šta bi Crkva trebalo da radi ostavi Crkvi.
Isto kao kad kažemo da bi pederima trebalo ostaviti da rade šta žele.

Live and let live, ili tako nešto?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Eto, neki ne mogu a da se ne nabace s blatom po njoj, ne treba im povod za to. Meni je iskreno žao tih ljudi.

I meni je zao onih koji gaje mrznju prema bilo kome ..iskreno zao.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
I meni je zao onih koji gaje mrznju prema bilo kome ..iskreno zao.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
ako je ovo upuceno meni, stvarno nije u redu da izvrceš moje reci kako tebi odgovara

A sta ste vi radili sa mojim recima???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/10/2011 : 20:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

A da nije neki sveštenik možda krenuo da propagira nešto protiv pedera, pa cemo sad da uvlacimo Crkvu u sve to?

:D Pratis vesti u Srbiji, jakako ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

A sta ste vi radili sa mojim recima???

Sa kojim recima? Mržnja ti izbija iz svakog posta na ovoj temi, ko da je potrebno da se bilo šta izvrce..
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

A da nije neki sveštenik možda krenuo da propagira nešto protiv pedera, pa cemo sad da uvlacimo Crkvu u sve to?

Ovde na topicu, da li se javio neki sveštenik?

Edited by - manhunter on 15/10/2011 20:37:42
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

KAKVE VEZE IMA CRKVA SA SVIM OVIM OVDE?

A kakve veze ima ovaj post sa temom
quote:
Stravicno istraživanje otkrilo je kako od sedam milijuna Švicaraca, cak 275.000 ima seksualnu vezu sa životinjama. Cak dva posto Švicarki priznalo je da se seksa s ljubimcima.

Prema ovima su i pederi mila majka.

Uostalom bi crkva trebala biti ta koja ce propovjedati mir i dobro , a ne sa oltara siriti mrznju prema istospolnim zajednicama i posvecivati oruzije kao sto je to cinila pocetkom 90-tih.
Pri tome mislim na sve vjerske institucije na podruciju bivse YU .

Sa TEMOM nema veze nijedan post posle prve stranice. Idi i pogledaj kako smo poceli.

A šta bi Crkva trebalo da radi ostavi Crkvi.
Isto kao kad kažemo da bi pederima trebalo ostaviti da rade šta žele.

Live and let live, ili tako nešto?

Ako sa pocetnim postom sve to nema veze, zasto onda kao moderator uleces kada se spominje crkva ?
Niti su sveti, niti su nevini glede teme ovog topica, dakle uzimam si za pravo da ih biranim rijecima i sa odredenom dozom humora "perem" i to temeljito .
Jesam li sada prekrsio pravilnik foruma?
Ako jesam ..baniraj me .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Sa kojim recima? Mržnja ti izbija iz svakog posta na ovoj temi, ko da je potrebno da se bilo šta izvrce..

Sa svim.. Kakva mrznja? Ne poznajes me dobro i ne mozes tvrditi da sam pun mrznje.. To sto mrzim pedere ne znaci da sam takav kakvim ste me opisali vi pobornici gej frikova...

Kada ja uradim isto sto i vi onda ispadne da izvrcem reci, izvlacim iz konteksta, uzimam samo ono sto meni odgovara itd... Ma jeste...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Ako sa pocetnim postom sve to nema veze, zasto onda kao moderator uleces kada se spominje crkva ?
Niti su sveti, niti su nevini glede teme ovog topica, dakle uzimam si za pravo da ih biranim rijecima i sa odredenom dozom humora "perem" i to temeljito .
Ako jesam ..baniraj me .

Neka ti je na cast to sto hulis...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Sa svim.. Kakva mrznja? Ne poznajes me dobro i ne mozes tvrditi da sam pun mrznje.. To sto mrzim pedere ne znaci da sam takav kakvim ste me opisali vi pobornici gej frikova...

Kada ja uradim isto sto i vi onda ispadne da izvrcem reci, izvlacim iz konteksta, uzimam samo ono sto meni odgovara itd... Ma jeste...

Kontradiktornost na djelu.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

zar je to potrebno?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ako jesam ..baniraj me .

Nisi prekšio pravilnik foruma, kršiš neka pravila koja tražiš od drugih. I to je možda još i veci problem...
Nigde ja nisam "uleteo" kao moderator, odakle ti to?
Zašto ti "uleceš" i spominješ Crkvu?
Ako ti je sawitch idiot i malouman (nisi se nešto bunio kad tu nisam uleteo kao mod?) zato što ne voli pedere, zašto bi onda tebe trebali da podržavamo kad kažeš da ne voliš Crkvu?

Ako smo svi kulturni i svetski ljudi, zašto to onda važi samo kad se potvrduju prava homoseksualaca, a ne i obratno kad kritikujemo religiju?

Edited by - manhunter on 15/10/2011 20:46:32
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 20:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

Edited by - mr murdoc on 15/10/2011 20:46:51
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Inace- nisam tolerisao kada su se kacile slike koje nipodaštavaju homoseksualce, ali necu tolerisati ni ove druge.

Pa da vidimo ko je tolerantan, svetski i moderan, a ko zatucan.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Inace- nisam tolerisao kada su se kacile slike koje nipodaštavaju homoseksualce, ali necu tolerisati ni ove druge.

Pa da vidimo ko je tolerantan, svetski i moderan, a ko zatucan.

zar je potrebno da me konstantno spominješ?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

zar je to potrebno?

Pa ako neko uvlaci Crkvu u sve ovo, jeste. Do sada smo bili samo mi ovde- pro i contra gay populacije. Ne vidim smisao ovog drugog.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Hitler je bio pun mrznje a ja mrzim SAMO pedere... = kontradiktornost

Edited by - sawitch on 15/10/2011 20:49:02
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Opet izvrceš. Nisam rekao da si pun mržnje, vec da se to odnosi na ovu temu.
Ali ok, kako hoceš. Ne želim da se svadam, a ovo je krenulo u tom pravcu. Ako smatraš da vredam ljude koji žive na selu, nek tebi ide na cast.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

zar je to potrebno?

Pa ako neko uvlaci Crkvu u sve ovo, jeste. Do sada smo bili samo mi ovde- pro i contra gay populacije. Ne vidim smisao ovog drugog.

pa valjda su svi procitali Bibliju,baren Novi Zavjet ako vec uvlace religiju u to.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Opet
...pa ti si ekstremno smiješan lik Savicu

@manhunter
evo obrisah slikicu...da nekog slucajno herc ne strefi

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2011 : 20:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 20:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Opet izvrceš. Nisam rekao da si pun mržnje, vec da se to odnosi na ovu temu.
Ali ok, kako hoceš. Ne želim da se svadam, a ovo je krenulo u tom pravcu. Ako smatraš da vredam ljude koji žive na selu, nek tebi ide na cast.

Ja se uopste ne svadjam, a po najmanje sa tobom.. Iznervirao me jesi kada si se sprdao sa selom ali dobro... Bilo, proslo...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000